Suviseura tarina

Nyt Suviseurojen mentyä voisin kertoa erilaisen Suviseurakokemukseni. Miten ensi kertaa ystävystyin ja ihastuin toiseen mieheen. Olin silloin vielä nuori mies ja juuri saanut työpaikan Puolustusvoimilta. Olin saanut komennuksen paikkaan, jossa en tuntenut ketään. Olin kotoisin toiselta puolen Suomea ja paikkakunnalla valtauskontona oleva lestadiolaisuus vaikutti aika oudolta tällaiselle länsisuomalaiselle.
Naapurikunnassa pidettiin juhannuksen jälkeen suuret Suviseurat. Olin saanut muutaman viikon pituisen kesäloman ja päätin viettää ensimmäiset päiväni lomastani tutustumalla suureen uskonnolliseen kesätapahtumaan. Loput lomastani vietän kotipaikkakunnallani auttamassa setääni heinänkorjuussa. Mitään kiirettä heinänkorjuuseen ei muutonkaan ollut, sillä samanlainen kolea kesä oli silloinkin päivittäisineen sadekuuroineen.
Olin varannut majapaikan erään vanhan työväentalon joukkomajoituksesta. Talo oli sellainen yksinään seisova talovanhus, joka Suviseurojen aikana heräsi unohduksen unestaan ja tienaamaan paikalliselle Työväenyhdistykselle vähäisiä tuloja majoittamalla vieraita. Majoitusta varten oli salin lattialle levitetty patjoja ja niiden päälle tyynyt ja huovat. Meno oli kuin armeijassa konsanaan. Hyvä puoli majoituksessa oli mahdollisuus saunoa talon saunassa.
Saavuin majapaikkaani vanhalla Ladallani heti perjantaiaamuna. Olin ollut vartiopäällikkönä edellisenä päivänä, kaipasin lepoa ja rauhaa. Pidin kovasti veisata Siionin Lauluja ja kuunnella saarnoja. Saarnaaja aina saarnansa lopuksi antoivat synnit anteeksi Jeesuksen nimeen ja vereen ja vallitteli omaa heikkouttaan tulla julistamaan sanomaa. Länsisuomaisena olin tottunut jo kotopuolessani samanlaiseen seurameininkiin. Suviseurat vieläkin suurempana tilaisuutena poisti minulta pelon leimautua johonkin tiettyyn kuppikuntaan.
Jätin Ladani Työväentalon pihaan parkkiin ja hyppäsin paikalliseen linja-autoon joka keräsi seurayleisöä pitkin eri majoituspaikoista. Juhlakenttä oli aivan hirmuisen suuri ja väkeä oli jo silloin saapunut melkoisesti. Keskellä juhlakenttää oli suuri valkoinen teltta ja sivustoilla useiden valkoisten pienempien telttojen muuri. Ajattelin heti aluksi mennä pesemään käteni ja suunnistaa aamupuurolle. Ruoanjakopisteitä oli lukuisia ja löysin paikan josta ostin lautasellisen kaurapuuroa, kanamunan, leipää ja maitoa.
Suunnistin teltasta ulos syömään pitkien pöytien ääreen. Seurasin miten perheet ja kaveriporukat tekivät samoin. Kaiuttimista kuului Siionin lauluja ja ilmoitus seurojen alkamisesta. Ruokailtuni siirryin suureen telttaan kuuntelemaan sanaa.
Keskipäivällä seuroihin tuli tauko ja väki lähtivät jonottamaan ruokaa. Hakeuduin ruokajonoon, josta sain uusia perunoita ja jotakin kanakastiketta. Palasin jälleen pitkien pöytien viereen ruokailemaan. Seurasin miten väki vain keskusteli toistensa kanssa eikä juuri ollut huokaavinaan muita kanssaolioita. Lähdin palauttamaan ruoka-astioita palautuspisteeseen. Juhlakenttä oli märkä yöllisen sateen jälkeen. En huomannut kentällä olevaa irtonaista muovipussia ja kompastuin siihen. Lensin astioineni pitkää pituuttani kuraan ja otsani loukkasin puiseen tappiin joka oli unohtunut juhlakentän mittamiehiltä. Otsastani alkoi vuotaa runsaasti verta ja samassa oli jo järjestysmies ohjaamassa minua ensiapuasemalle. Punaliivinen ensiapumies jo oli valmiina tulossa vastaanottamaan minua puolimatkassa. Järjestysmies luovutti minut hänelle. Hän kaivoi laukustaan paperipyyhkeitä ja kehotti minua painamaan avonaista haavaa. Ensiaputeltalla minut ohjattiin tulemaan suihkupaikalla veren pesua varten. Haava oli jo alkanut hiukan hyytymään, mutta kasvot ja paitani olivat veren ja kuran peittämät. Ensiapumies esitteli itsensä Mikoksi ja samalla otti minulta henkilötietoni ylös. Juttelin tuoni hyvänäköisen punaliivisen kundin kanssa aivan kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja. Mies oli aika pitkä, laiha ja osittainen punasävyinen parta ja viikset koristivat tuota komistusta. Kasvojen ajettua osaa täydensi lisäksi muutaman päivän ikäinen parransänki. Mies oli huolissaan miten saisin puhtaita kuivia vaatteita ylleni. Hän kävi kysymässä esimieltään lupaa hakea kuivia vaatteita. Hiukan aikaa lepäilyäni hän sanoi, että voin lähteä mukaan hänen kotiinsa hakemaan vaatteita. Olin kertonut, että minulla ei ole muuta kuin armeijan vaatteita ja verkkaripuku mukanani autossani. Mikko ja minä suunnistimme kohden henkilökunnan parkkipaikkaa. Sieltä sitten löytyi Mikon vaalea Volvo. Ruuhkaisia teitä ajellessamme saavuimme erään maatalon pihaan.
Päärakennus oli komea pohjalaistalo ja utelias koira seurasi isäntänä vierasta herkeämättä. Olin niin riemastunut uudesta ystävästäni, että en edes enää huomannut mitään kipua otsassani. Laastari komisti otsaani ja samassa isäntä oli etsinyt kaapistaan komeat reisitaskufarkut ja trikoisen vaalean t-paidan. Jalkaani sain vielä uudet lenkkarit. Olin aivan suunniltani miten hyvin Mikon vaatteet istuivat minulle. Farkuissa oli hyvä olla ja kookkaat sukukalleuteni asettuivat niihi

11

6202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi Juusokarhu. Mites tarinasi loppui ikään kuin kesken? 5000 merkkiä mahtuu yhteen postiin, mutta niitä voi kirjoittaa useamman peräkkäin. Eli kaivele nyt vaan loputkin tuosta tarinasta.

      Ja hyvää kesää sulle Juusokarhu.

      • Moi Henry. En edes huomannut, että juttu ei ollut kokonaan kopioitunut.
        Olisiko ukkosella syy...

        niihin kuin ne olisivat tehty minua varten. Hetken päästä Mikko vei vaatteeni pesukoneeseen. Jopa alushousuni vaihtui Mikon lyhytpunttisiin silkkialkkareihin. Tuntui aivan kuin hänellä olisi ollut vaatetus hankittuna aivan kuin tilauksesta.
        Kahvinkeitin olikin jo porisemassa keittäen tervetuliaiskahvit. Mikko kattasi kummallekin samantyyliset kahvimukit ja kastamiseksi muutaman kanelikorpun. Kerroin ammatistani sotilaana ja samoin Mikko ertoi olevansa erään puutavarafirman edustajana. Meiltä juttu kävi ja huomasin miten Mikko lähestyi minua aina välillä hipaisten. Tunsin aivan kuin väristyksiä itsessäni ja kuulin miten Mikon hengitys välillä väreili. Meillä ei ollut mitään kiirettä palata juhlapaikalle, vaan Mikon EA-ryhmän ensiapuvastaava oli antanut lomaa aamuyöstä jatkuneesta päivystysvuorosta. Mikko kertoi miten tämä kotipaikkansa oli toisen kunnan alueella kuin varsinainen juhlakenttä. Hän oli toiminut paikallisessa SPR:n osastossa nuoresta pitäen. Hän kuuluin osastonsa hallitukseen ja osallistui säännöllisesti ensiapuharjoituksiin.
        Kahvin jälkeen päätin mennä pitkälleni tuvan peräsänkyyn. Oli tapahtunut jo pienessä ajassa paljon ja minua alkoi hiukan ramaista. Mikko tuli viereeni ja takertui käteeni kuin pieni lapsi. Kuulin miehen hengityksen ja kohonneen etumuksen. Hän oli tarkkaillut samoin minun seisovaa kaluani joka ei seisoessaan ainakaan kellekään jäänyt huomaamatta. Mikko avasi isännän vakaudella minun päälläni olevien omistamiensa farkkujen vetoketjun ja työnsi kätensä sinne. Huomasin miten kullini valutti limaa jo voimakkaasti. Mikko avasi jälleen omistamiensa alushousujen sepaluksen ja kaivoi kaluni esiin. Kaluni seisoi voimakkaasti ja Mikko alkoi leukaparrallaan härnätä esinahkasta paljastanutta terskaani. Mikko välillä hipaisi kaluani terävällä parransängellään ja alkoi varovasti liikuttaa heppini vartta. Hetken päästä sain siemensyöksyn ja lämmintä spermaa alkoi valua pitkin farkkujen etumusta. Nyt olin tahrinut toisetkin farkut saman päivän aikana. Mikko nuoli farkut siemennesteestä huolellisesti ja hetken päästä kaivoin Mikon varustuksen esille ja aloin kiihkeästi imemään miehen penistä. Ensi tapaamisen jälkeen olikin jo tapahtunut paljon ja lepäsimme pienen hetken vieri vieressä.
        Vaatteeni olikin jo valmiina ripustettavaksi kuivumaan pyykkinarulle. Hetken juttelimme illan ohjelmasta. Lähdemmekö kuuntelemaan sanaa vai pitääkö lähteä majapaikkaani. Illan suussa lähdimme yhdessä iltaseuroihin ja samalla nauttimaan keittoa suviseura alueelle. Mikon seuraava ensiapupäivystysvuoro alkoi keskiyöllä jatkuen aamukuuteen. Iltaseurojen jälkeen vielä poikkesimme kahville ja syömään muurinpohjaletut. Minä palailin majapaikkaani ja Mikko alkoi tehdä palvelustehtäväänsä. Aamulla olinkin jo valmiina tullut Ladallani kohtaan yön yli valvoneen Mikon. Mikon tarkkaavainen koira seurasi jälleen puuhiamme ja sisälle tullessamme painauduimme yhteen Mikon sänkyyn. Vaikka olin nukkunut yöni melko rauhattomasti kiihtyneessä mielentilassa, sain Mikon hellässä syleilyssä nukkua kuin pieni avuton lapsi.

        Toisen päivän iltana sitten lämmitin meille talon kertalämmitteisen saunan. Olimme alasti kumpikin. Mikko kehui minua komeaksi kundiksi, koska sotilaana piti olla hyvä kunto jo ammatinkin puolesta. Saunan jälkeen jälleen hyväilimme toisiamme, suutelimme ja hipelöimme toistemme sukuelimiä. Se oli laatuaikaa ja enemmänkin kuin unelmien täyttymys. Sunnuntaina sitten palasimme juhlapaikalle jumalanpalvelukseen ja polvistuimme yhdessä ottamaan Herran pyhä ehtoollista. Käsivartemme olivat toistemme kosketuksessa aivan kuin aviopari alttarilla. Olin saanut parhaan ystävän ja se oli mielestäni Jumalan johdatusta.
        Maanantaina sitten palasin takaisin varuskuntaan ja heti illalla soittelimme pitkän puhelun ja siunasimme toisemme ja annoimme synnit anteeksi toinen toisillemme.


      • Vähän meni sähläämiseksi tää kirjottaminen. Tarinaa voin jatkaa...


    • ffh899

      älä jatka joku sun fantasias, SÄÄLITTÄVÄ

      • :}


      • juusokarhu kirjoitti:

        :}

        Jatka Juusokarhu vaan. Jos joku haluaa dokumentteja lukea, tämä sivusto on siihen väärä paikka.
        Mukava lukea jotain erilaista.


      • Ehkä tämä tarina oli hyvä päättää tähän. Ehkä voisin paremminkin kertoa jutun tuon ea-päivystäjän näkökulmasta. Jotakin muuta juttua on kehitteillä. On kiva kun joku vaan yksinkertaisesti suuttuu jutusta, jossa on yli puolet fiktiota-


    • Miltei jokaisena vapaapäiväni olin vieraana Mikon kodissa. Yhdessä teimme metsän raivausta ja korjasimme rakennuksia. Minua viehätti Mikossa se aito ja sydämellinen suhtautuminen minuun. Olin ollut kiusattu lähes koko ikäni. Nuoruudessa välttelin saunomista muiden miesten kanssa. Joskus murkkupoikana joku ukko tokaisi minun olevan karvainen kuin mikä. Lisäksi ivasi minun olevan varustettu oriin vehkeillä. Siksi en oikein pitänyt itsestäni, mutta Mikko huomasi minun häpeäni ja rohkaisi minua olemaan sellainen kuin olen. En vielä silloin ymmärtänyt sen ivan olleen pelkkää kateutta. Lisäksi homona eläminen uskonnollisessa ilmapiirissä oli sopimatonta.
      Mikolla ollessani kävin usein hänen vaatekaapillaan lainaamassa vaatteita. Hän oli asiasta iloinen ja nautti siitä. Pelkästään maatalon töissä pitää olla useita suojavaatteita, mutta erityisesti hänen suuri vaatevarastonsa minua eniten ihmetytti. Hän oli ostanut uusia vaatteita sieltä täältä matkoillaan. Erityisesti lainailin Mikolta hänen susituimimpia alusvaatteitaan. Ne olivat niin miellyttävästi käytössä pehmenneet ja sukukalleuteni oli niillä ihanaa peittää. Töissä ollessani käytin aina Mikon käyttämiä alusvaatteita palveluspukuni alla.
      Loppukesällä osallistuin useiden viikkojen pituisiin sotaharjoituksiin. Olin koko ajan ikävissäni ja öisin usein runkkasin ajattelemalla Mikkoa. Öisin heräsin usein kuumottavaan tunteeseen ja tunsin Mikon olevan lähellä ajatuksissani. Usean viikon ero sulhasestani tuntui kuin ikuisuudelta. Sitten kun jälleen palasin takaisin kotipaikalleni lähdin illalla välittömästi katsomaan Mikkoa. Mikko oli lämmittänyt saunan ja nautimme toistemme seurasta. Painauduimme tiiviisti yhteen ja nukahdimme suloiseen uneen. Keskellä yötä heräsimme kovaan ukonilmaan. Salamat valaisivat aavemaisesti ympäristöä. Mikon koirakin oli levoton pelätessään rajuilmaa ja tuli sänkyymme kolmanneksi lenkiksi. Nousimme ylös ja katselimme tuvan ikkunoista aavemaista ilmanalaa yhdessä käsi kädessä. Sinä yönä innostuimme rakastelemaan pois viikkojen aikana kertyneet paineet. Painauduin Mikon rintaan ja pyysin häneltä ikuista rakkautta. Mikko vastasi, että hän haluaa rakastaa sinua Jussi. Mikko ihmetteli miten minä tulin hänen elämäänsä ja sen jälkeen kaikki on ollut kun satua. En koskaan kuvitellut saavani tuollaista miestä kuin sinä olet. Minulla on ollut niin yksinäistä siitä lähtien kuin äitini kuoli muutaman vuosi sitten yllättäin ja isäni kuolemasta alkaa jot kulunut yli kymmenen vuotta. Kun käyn kauppamatkoilla pitkin eripaikoissa kaipaa omaa miestä joka rakastaisi ikuisesti. Seksiä kyllä saa rahalla, mutta se on pelkkä kuudennen käskyn rikkomista.
      Ukkosen ilman jälkeen menimme yhdessä ulos pihakeinuun haistelemaan raikkaan kesäilman tuoksua. Mikko oli tuonut ulkomaan matkaltaan vahvan sikarin. Nyt sitä yhdessä polttelimme sitä ja kuuntelimme kesäyön ääniä. Välillä jätimme sikarin rauhassa lepäämään ja vetäydyimme rakastelemaan ja imenään kiihkeästi toisiamme.

    • mvåuh3g

      Mukava tarina, voit kernaasti kirjoitella lisää. Kiitos!

    • Kävin viime sunnuntaina kirkossa ja edessäni oli ehtoollisjonossa kaksi komeaa lestakundia. Mietiskelin sitä miten iloisia he olivat ja pitivät käsiä toistensa kauloilla. Vasta myöhemmin huomasin, että jumalanpalvelus oli lestadiolaisten järjestämä.

      • Olisi kiva olla kärpäsenä katossa seuraamassa kundien touhua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe