Tekninen valvonta

Näkijät

Teknistä valvontaa on lisätty viimeaikoina voimakkaasti.

15

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isoveli.valvoo

      Some ja pilvipalvelut sekä Internet, toimisto-, tieto- ja mobiilitekniikka, viihde-elektroniikka(tv:t, digiboxit, pelikonsolit ym. verkotetut laitteet), liikuntateknologia(rannemittarit), valvontakamerat ja suurimpana nyt tulossa IoT eli asioiden/esineiden Internet, jossa jokaisessa laitteessa mm. LED-lamput, kahvinkeittimet, palohälyttimet ym. on valmiina verkkoyhteydet ym. Pian jopa videokamerat(hahmontunnistusohjelmat) ja äänentunnistuspiirit. Kaikki kiinni pilvessä.

      • jesseelää

        Jeesuskin tulee pilvessä.... eikö se iso kirja niin sanonut ;)
        Oispa hurjaa, jos Hän tulisikin verkon kautta.


      • Osta kirpputorilta vanhempaa tavaraa. Ei sisällä vakoilutekniikkaa. On halvempaakin.


      • Todellisuuttasi
        kekek-kekek kirjoitti:

        Osta kirpputorilta vanhempaa tavaraa. Ei sisällä vakoilutekniikkaa. On halvempaakin.

        Ne voi silti asentaa mikit sun kotiis jos oot epäily. Ne voi vaihtaa sun kaikki henk. koht. tavarat samanlaisiin mutta niissä on mikit ja kamerat sisällä. Esim. kengän pohjaan sopii hyvin jäljitin ja takin vuoreen joku mikki. Tuskin sellaista on Suomessa, mutta kukapa tietää mihin NSA ja CIA pystyy ulkomailla. Mutta jos niitä kiinnostaa mun kauppalista niin kai niillä on aika tylsää.


    • HyödyllisetIdiootit

      Rehellisellä kunnon ihmisellä ei ole mitään pelättävää! Minua (ja alaikäisiä lapsiani) saa tarkkailla vaikka ympäri vuorokauden, minulla ei ole mitään salattavaa, ikinä! Näin saadaan ne pahat terroristit kiinni! Luotan sydämeni pohjasta hyviin ja viisaisiin sekä pyyteettömiin johtajiimme! Luovutan auliisti vapauteni saadakseni harhatunteen turvallisuudesta! Ajatelkaa lapsiakin!1

      • A.Men

        Facebookin perustaja Mark Zuckerberg odottaa innolla telepatiaa, eli ihmisen aivojen ja digitaalitekniikan liitosta, jossa kone voi lukea ihmisen ajatukset ja päätellä tarpeet.
        Mainostajien ja stalkkaavan isoveljen märkä uni, jossa myös ajatukset voidaan analysoida ja takaportata. Olemme pian pilvessä kaikki ja pilvimaailmassa meidät myös pidetään sopivassa unitilassa joka on hyväksi maan isille ja heidän hallinnolleen ja taloudelleen.

        Facebookin perustaja odottaa innolla telepatiaa
        http://www.digitoday.fi/tiede-ja-teknologia/2015/07/01/facebookin-perustaja-odottaa-innolla-telepatiaa/20158377/66


      • Borgietietoisuus

        Facebookin perustaja odottaa innolla telepatiaa
        http://www.digitoday.fi/tiede-ja-teknologia/2015/07/01/facebookin-perustaja-odottaa-innolla-telepatiaa/20158377/66
        1.7.2015 22:01

        "Haluaisitko sinä viestiä Facebookissa pelkän ajatuksen voimalla? Facebookin omistaja ja perustaja Mark Zuckerberg uskoo, että jonain päivänä niin tapahtuu.

        Telegraph kertoi Mark Zuckerbergin kommentista, joka on peräisin tunnin pituisesta Facebookia koskevasta kyselysessiosta.

        – Uskon, että jonain päivänä voimme lähettää ajatuksia suoraan toisillemme teknologian avulla. Voit vain ajatella jotakin ja ystäväsi voivat heti kokea sen, jos tahdot. Se olisi kommunikaatioteknologian huippu, Zuckerberg maalaili.

        Ajatus kuulostaa melko lennokkaalta, mutta toisaalta ensimmäinen suoraan aivolta aivolle teknologian kautta lähetetty viesti lähetettiin jo viime vuonna. Tosin ei lähimainkaan Zuckerbergin kuvailemalla helppoudella.

        – Haluamme parantaa joitain tärkeitä osia ihmiskommunikaatiosta muutamalla oleellisella tavalla, Mark vastasi palvelun tulevaisuutta koskevaan kysymykseen.

        – Ensinnäkin, ihmiset voivat jakaa elämäänsä koko ajan rikkaammin tavoin. Ensin jaoimme tekstiä ja nyt pääasiassa kuvia. Tulevaisuudessa videosta tulee kuvia tärkeämpää. Sen jälkeen immersiiviset kokemukset kuten virtuaalitodellisuus muuttuvat normeiksi. Ja sen jälkeen meillä tulee olemaan valta jakaa täysi aistihavaintomme ja tunnekokemuksemme kenen kanssa tahansa milloin tahdomme.

        – Toiseksi, ihmiset voivat kommunikoida jatkuvasti useammin. Aluksi se onnistui vain kasvokkain. Sitten saimme isot ja kömpelöt tietokoneet pöydillemme tai laukkuihimme. Nyt kannamme uskomattomia pikkulaitteita taskuissamme koko ajan, mutta käytämme niitä vain tietyn ajan päivästä. Tulevaisuudessa meillä on rikastettu todellisuus (englanniksi augmented reality) ja laitteita, joita voimme pitää jatkuvasti päällämme parantamaan kokemustamme ja kommunikaatiotamme.

        – Elämämme paranevat monin tavoin, kun kommunikaatiotyökalumme paranevat. Voimme rakentaa rikkaampia suhteita rakastamiemme ihmisten kanssa. Tiedämme mitä tapahtuu maailmalla ja voimme tehdä parempia päätöksiä elämämme ja töidemme suhteen. Olemme paremmin perillä asioista ja voimme tehdä parempia yhteiskunnallisia päätöksiä. Ihmisten kasvava kyky jakaa asioita on yksi merkittävimmistä maailmaa eteenpäin ajavista voimista.

        Arnold Schwarzenegger kysyi Zuckerbergiltä tämän kuntoilutahdista.

        – Treenaan ainakin kolmesti viikossa - yleensä heti herättyäni. Pyrin myös viemään koirani kävelyille niin usein kuin mahdollista, Zuckerberg totesi, ja lisäsi vielä, että "koneet eivät voita", viittauksena Schwarzeneggerin tähdittämään tunnettuun Terminator-elokuvaan.

        Stephen Hawking taas kysyi Zuckerbergiltä, mikä tieteen selvittämättömistä kysymyksistä häntä kiinnostaa eniten.

        – Minua kiinnostavat ihmisiä koskevat kysymykset. Minkä avulla voisimme elää ikuisesti? Miten voimme parantaa kaikki taudit? Kuinka aivo toimii? Miten oppiminen toimii ja miten voimme mahdollistaa sen, että ihmiset oppivat miljoona kertaa enemmän?

        – Minua kiinnostaa myös onko olemassa matemaattinen malli, joka selittää ihmisten välisiä suhteita ja säätelee tasapainoa siitä mistä me välitämme.


      • PLeisson

        Toivottavasti ei meidän elinaikana kuitenkaan. Kaikenlaiset sekopäät sotkisivat meidän selvät ajatukset ja roistot lukisivat kaiken rahanarvoisen tiedon. Ei käy. Jätetään telepatiat uhvo-miehille jos ne osaavat hallita asian paremmin ja jos niillä on hyvin suodattavat foliohatut. Ni.


      • BOrgietietoisuus

        "– Ensinnäkin, ihmiset voivat jakaa elämäänsä koko ajan rikkaammin tavoin".

        Sen jälkeen kaikki innovaatiot olisivat tämän telepatiatekniikan omistajan hallitsemaa, kun sen NSA varastaisi ja analysoisi kaiken ajatusdatan. Ensin tulevat telepatiapäähineet, mutta eikö meille saada pian huomaamatta laitteet mikrosirunanokoneina suoraan aivoihin ohjaamaan meidät haluttuun unitilaan, jossa olemme tuottavia mutta vaarattomia omistajaluokalle.


      • syys.seuraus
        PLeisson kirjoitti:

        Toivottavasti ei meidän elinaikana kuitenkaan. Kaikenlaiset sekopäät sotkisivat meidän selvät ajatukset ja roistot lukisivat kaiken rahanarvoisen tiedon. Ei käy. Jätetään telepatiat uhvo-miehille jos ne osaavat hallita asian paremmin ja jos niillä on hyvin suodattavat foliohatut. Ni.

        Pakkosyötettyjä mainoksia aivoihin ja ajatuksiin, vähemmästäkin pää sekoaa ja psykoosi tai skitsofrenia puhkeaa, tai onko nekin vain teknotelepatiaa?


      • Näkökulmaa

        Kyllä me jokainen tahdomme elää turvallisessa maassa jopa sellaisessa,jossa ovia ei tarvitse lukita lähtiessään kotoaan.

        Tilanne on kuitenkin se,ja aivan ilman mitään salaliittoteoriaa,että rikollisuutta lisätään tarkoituksella.
        Kaikki hallituksemme päätökset yli 20 vuoden ajalta ovat lisänneet rikollisuutta sekä ihmisten pahoinvointia,joka voidaan luokitella kaaoksen luomiseen.

        Tämä on aivan jokaisen nähtävissä,joka on vähänkin seurannut maailman ja oman maansa tilanteen kehittymistä,kohti uutta maailmanjärjestystä.

        En tahdo pelotella,mutta tulee aika jolloin jokaista sanaasi tarkkaillaan,ja tulee aika joka on jo usassa,että kuka tahansa voidaan pidättää,pelkän epäilyn takia oli syy mikä tahansa,tai oliko epäilyyn mitään aihetta.
        Suomi on menossa helvettiin.

        Ylempänä on jo paljon lueteltu asioita joita hallitus tekee,ei vähimpänä aivopesu.
        Ihmisille tyrkytetään saatanallisia valheita 24 tuntia vrk ja jopa Jumalan valittuja on eksynyt valheen verkkoihin koska eivät tunne raamatun sanaa.
        Kouluissa opetetaan valhetta mm evoluutio-oppia,homomyönteisyyttä ym saatanallista suvaitsevaisuuspropagandaa.

        Varoitan uskomasta politiikkoja missään asiassa.
        Tarkoitan todella ei missään,sillä he eivät puhu totuutta,sillä he ovat totaalisesti pimeiden voimien valloittamia niin mieltään kuin sieluiltaan,ja työskentelevät pedolle saatanan päämäärien saavuttamiseksi.

        Mitä lähemmäksi Jeesuksen kristuksen tulo tulee,sitä pahemmaksi muuttuu koko maailma ja ihmiset maailmassa.
        Kristusta,ja palvelijoitaan kristittyjä on vainottu ja Jumalan antamia ohjeita ja käskyjä on mitätöity.
        Tämän seurauksena Jumala on jättänyt maamme ilman suojelua jolloin suomi on luovutettu saatanan haltuun.

        Saatana tuo maahamme muslimit,ja islam uskon kristinuskon tilalle,koska kansa niin on tahtonut.

        Kristityille tämä on valitettava asia,mutta Jumalan omat tietävät tämän olevan tulossa eivätkä ole yllättyneitä.
        Ihmettelen kyllä miksei kristityt ole aktiivisesti osoittaneet mieltään antikristillistä kehitystä vastaan.
        Monessa muussa maassa kansa olisi noussut kapinaan jo Lipposen ollessa johdossa.


      • Äläolehölmö

        Olet jo luopunut vapaudestasi.
        Jonain päivänä sinut ja lapsesi saatetaan pidättää,syytä ei edes tarvita.
        Silloin saat nauttia tahtomastasi "vapaudesta"


      • Äläolehölmö
        Äläolehölmö kirjoitti:

        Olet jo luopunut vapaudestasi.
        Jonain päivänä sinut ja lapsesi saatetaan pidättää,syytä ei edes tarvita.
        Silloin saat nauttia tahtomastasi "vapaudesta"

        Tuo oli tarkoitettu nimimerkille HyödyllisetIdiootit


      • Borgietietoisuus kirjoitti:

        Facebookin perustaja odottaa innolla telepatiaa
        http://www.digitoday.fi/tiede-ja-teknologia/2015/07/01/facebookin-perustaja-odottaa-innolla-telepatiaa/20158377/66
        1.7.2015 22:01

        "Haluaisitko sinä viestiä Facebookissa pelkän ajatuksen voimalla? Facebookin omistaja ja perustaja Mark Zuckerberg uskoo, että jonain päivänä niin tapahtuu.

        Telegraph kertoi Mark Zuckerbergin kommentista, joka on peräisin tunnin pituisesta Facebookia koskevasta kyselysessiosta.

        – Uskon, että jonain päivänä voimme lähettää ajatuksia suoraan toisillemme teknologian avulla. Voit vain ajatella jotakin ja ystäväsi voivat heti kokea sen, jos tahdot. Se olisi kommunikaatioteknologian huippu, Zuckerberg maalaili.

        Ajatus kuulostaa melko lennokkaalta, mutta toisaalta ensimmäinen suoraan aivolta aivolle teknologian kautta lähetetty viesti lähetettiin jo viime vuonna. Tosin ei lähimainkaan Zuckerbergin kuvailemalla helppoudella.

        – Haluamme parantaa joitain tärkeitä osia ihmiskommunikaatiosta muutamalla oleellisella tavalla, Mark vastasi palvelun tulevaisuutta koskevaan kysymykseen.

        – Ensinnäkin, ihmiset voivat jakaa elämäänsä koko ajan rikkaammin tavoin. Ensin jaoimme tekstiä ja nyt pääasiassa kuvia. Tulevaisuudessa videosta tulee kuvia tärkeämpää. Sen jälkeen immersiiviset kokemukset kuten virtuaalitodellisuus muuttuvat normeiksi. Ja sen jälkeen meillä tulee olemaan valta jakaa täysi aistihavaintomme ja tunnekokemuksemme kenen kanssa tahansa milloin tahdomme.

        – Toiseksi, ihmiset voivat kommunikoida jatkuvasti useammin. Aluksi se onnistui vain kasvokkain. Sitten saimme isot ja kömpelöt tietokoneet pöydillemme tai laukkuihimme. Nyt kannamme uskomattomia pikkulaitteita taskuissamme koko ajan, mutta käytämme niitä vain tietyn ajan päivästä. Tulevaisuudessa meillä on rikastettu todellisuus (englanniksi augmented reality) ja laitteita, joita voimme pitää jatkuvasti päällämme parantamaan kokemustamme ja kommunikaatiotamme.

        – Elämämme paranevat monin tavoin, kun kommunikaatiotyökalumme paranevat. Voimme rakentaa rikkaampia suhteita rakastamiemme ihmisten kanssa. Tiedämme mitä tapahtuu maailmalla ja voimme tehdä parempia päätöksiä elämämme ja töidemme suhteen. Olemme paremmin perillä asioista ja voimme tehdä parempia yhteiskunnallisia päätöksiä. Ihmisten kasvava kyky jakaa asioita on yksi merkittävimmistä maailmaa eteenpäin ajavista voimista.

        Arnold Schwarzenegger kysyi Zuckerbergiltä tämän kuntoilutahdista.

        – Treenaan ainakin kolmesti viikossa - yleensä heti herättyäni. Pyrin myös viemään koirani kävelyille niin usein kuin mahdollista, Zuckerberg totesi, ja lisäsi vielä, että "koneet eivät voita", viittauksena Schwarzeneggerin tähdittämään tunnettuun Terminator-elokuvaan.

        Stephen Hawking taas kysyi Zuckerbergiltä, mikä tieteen selvittämättömistä kysymyksistä häntä kiinnostaa eniten.

        – Minua kiinnostavat ihmisiä koskevat kysymykset. Minkä avulla voisimme elää ikuisesti? Miten voimme parantaa kaikki taudit? Kuinka aivo toimii? Miten oppiminen toimii ja miten voimme mahdollistaa sen, että ihmiset oppivat miljoona kertaa enemmän?

        – Minua kiinnostaa myös onko olemassa matemaattinen malli, joka selittää ihmisten välisiä suhteita ja säätelee tasapainoa siitä mistä me välitämme.

        Kuka pösilö haluaa olla Facebookissa?


    • fSFfgGFGAFGAFGFG

      18.08.08 19:24
      Mun kansan juuret on nii vahvoja, et terminoidaan teidät kaikki new-Treblinkassa
      http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Internet_Defense_Force
      http://www.thejidf.org/
      http://www.cbsnews.com/stories/2008/01/29/tech/main3765907.shtml
      When asked by one of the youths what each of them could do, Peres replied: "Who here has heard about Facebook?" Nearly all in attendance raised their hands.
      "You can fight anti-Semitism using social networks, like Facebook," he continued.

      Ranskan juutalainen presidentti Sargozy (Kreikkalainen Malla-suku) tekee listaa new-Treblinkaan menevistä?

      http://usatoday30.usatoday.com/news/world/2008-09-09-France-security_N.htm
      http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7608732.stm
      http://www.spyworld-actu.com/spip.php?article12369

      "Edvigeksi ristittyyn tietokantaan voitaisiin kerätä tietoja 13-vuotiaista ja sitä vanhemmista, jotka "osallistuvat tai ovat pyrkineet osallistumaan aktiivisesti politiikkaan tai ammattiliittojen toimintaan tai joilla on merkittävä yhteiskunnallinen, taloudellinen, sosiaalinen tai uskonnollinen rooli."

      EDVIGE will contains data on "civil status and occupation; physical addresses, phone numbers, email addresses; physical characteristics, photographs and behaviour; identity papers; car plate numbers; fiscal and patrimonial information; moves and legal history."
      As highlighted by lesbians and gays associations, this will include data on sexual orientation and health, in particular HIV seropositivity. This has been confirmed by a representative of the Interior ministry, who declared that "the mention of these data will only be authorised for incidental need in relation with an activity

      Edvige oli muuten Mussoliinin rakkaan siskon nimi.

      http://www.lewrockwell.com/spectator/spec90.html
      "Mussolini pelasti enemmän juutalaisia kuin Schindler" Oliko Mussoliinikin siis juutalainen?

      Sarkozy haluaa myös Euroopasta "monikulttuurisen" pakkonaittamalla eurooppalaisia maahanmuuttajien kanssa.

      http://galliawatch.blogspot.com/2008/12/mtissage-now-its-obligation.html

      http://www.youtube.com/watch?v=YFsmvDF6ytk Sarkozy Calls For WHITE GENOCIDE!

      Varttijuutalaisen Adolph Jacob Hitlerin ashke-NAZIhallinto käytti joka viikko miljoona reikäkorttia, joiden avulla se kykeni luokittelemaan ihmisiä rotuoppiensa mukaisesti. Pikkutarkka tilastointi antoi välineet niin sanotun lopullisen ratkaisun tehokkaaseen toteuttamiseen, kun sen aika tuli vuonna 1942.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe