Talvivaara - Ympäristörikokset suojeluksessa Suome

voitonjakokok

Talvivaara - Ympäristörikokset hallituksen erityissuojeluksessa Suomessa vielä 2015

Nyt pannaan taas parisataa miljoonaa Talvivaaraan ja koko ajan juoksee jo 12 miljoonaa kuukaudessa. Vapaavuori tulee kalliiksi.

Pekka Perä ja muut ovat miljoonia Talvivaaralla tienanneet, ja tienneet takuulla ettei se täytä ympäristömääräyksiä. Suomessa kun saa yrittäjyyden nimeen tuhota ilmaa, maata, vettä, eliöitä ja kasvistoa mielensä mukaan. Tämä on kokoomuksen erityissuojeluksessa vieläpä, kuten myös muiden porvarien RKP, kepu ja kristilliset, osin myös PS.

Jo alkujaan on tiedetty että jossain vaiheessa Talvivaara jää veronmaksajien maksettavaksi, ja se summa tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin Talvivaaran hyödyt Suomelle. Tietenkin omistajat ovat hyötyneet miljoonia, ja kas kummaa, heiltä näitä miljoonia ei voi periä jo alkujaan leväperäisen ja rikollisen toiminnan harjoittamisesta. Näin tämä kapitalismi ja markkinatalous toimivat, voitot yksityistetään ja tappiot sosialisoidaan veronmaksajien/kansan/yhteiskunnan maksettaviksi. Tyypillistä oikeistopolitiikkaa.

On 100-varmaa että yhteiskunta maksaa nyt Talvivaaran virheiden korjaamisesta ja myy sen sitten, tai pikemminkin lahjoittaa jollekin ulkomaiselle firmalle niin että heillä on kuntoon saatu yritys, jonka avulla varastaa puoli-ilmaiseksi Suomen luonnonvaroja. Verojahan nämä ulkomaiset suuryritykset eivät juurikaan Suomeen maksele. Suomalaisten työntekijöiden työllistäminenkään ja näiden verot ei paljon maksa takaisin siitä järkyttävästä satojen miljoonien panostuksesta jonka Suomi kustantaa kokkare- ja kepuministerien hyväksynnällä. Mahtaako tulla mojovat lobbauspojot vielä taskuihin.

Täällä ei maksa sotkujen ja vahinkojen tekijä, jos kyse on yrittäjyydestä, sen maksavat veronmaksajat ja yhteiskunta.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kok.missio

      Sosiaalikapitalismi joka yksityistää pankkiirien ja suursijoittajien voitot, mutta sosialisoi tappiot kansalaisten maksettaviksi on pahempi kuin kommunismi.

      Riistokapitalismi ja liberalismi ovat tiensä päässä.

      Docventures esittää: Talouden madonluvut. 23 esityksen jälkeen meidän jokaisen suomalaisen pitäisi tehdä oma johtopäätös. On joko tehtävä kapina tai vallankumous, jotain kuitenkin olisi tehtävä. Mutta eihän vallankumous ala suomesta eikä missään muissakaan ns. riistovetoisissa hyvinvointivaltioissa. Ja nämä iilimato-monikansalliset trilajardööriomistajat tietävät tämän. Piiripienipyörii, ja jokainen joka haluaa elää vielä tässä elämässään ja maailmassa hyväksyy nämä "verenimijäloiset", koska aina se 'piiripyörii' tarvitsee ahneita osaajia jatkajikseen ja juoksupojikseen. Voi sitten paljon rahaa saavana elää hyvän ja mukavan elämän. Itseäni huolestuttaa tai paremminkin pelottaa tämä jatkuva ns. sähköisiin kanaviin menevä yhteiskunta. Et voi kohta mitään tehdä jos et omista tietokonetta ja hoitaa pienempiä asioitakaan. Meidän ns. elämään littyvät asiat: verotus, terveydenhoito, rahaliikenne ym. ovat jo siirtyneet bittiavaruuteen, josta kuka tahansa voi kyttäillä ja vakoilla toinen toisiaan (itäsaksan stasi oli edelläkävijä).

      Ensiksi mediat: lehdistö, radio,tv ym. voisivat ottaa viikoittain esim. nämä veroparatiisit käsittelyyn tv ja radiossa ja informoida kansalaisille mihin toimenpiteisiin esim. Eu, on ryhtynyt ed. asian viemisessä. NÄMÄ VEROPARATIISIT on saatava ensin läpinäkyviksi!!! Joku tolkkuhan rahanpiilottamisessakin on, aivan kuin koko maailma olisi unessa, eikä tehdä noin röyhkeälle asialle mitään! Suomi ja muut pohjoismaat voisivat hoitaa tätä asiaa yhdessä eu:ssa. Jotain asialle on tehtävä ennenkuin huomaammekaan seuraava askel on ihmisten sirutus (eläimillähän sitä on kokeiltu vuosikymmeniä).

      ..mutta ei, valtamedia on näiden omistajien ja ison rahan hallussa, ja oikeisto ajaa missiota varallisuuden imemiseksi pienelle eliitille, joiden orjina muut ovat.

      • Four.Horsemen

        Talouden madonluvut -ohjelma
        http://areena.yle.fi/tv/1594821

        Docventures esittää: Talouden madonluvut. 23 talousviisasta panee asiat järjestykseen: vapaa markkinatalous on tiensä päässä. Elokuvan nimi Four Horsemen viittaa ilmestyskirjan neljään ratsastajaan.

        Esitetty: Ke 4.9.2013 klo 22.25 Yle TV2


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe