TÖRKEÄPETOS

PETETTYÄÄNESTÄJÄ

Kiistattomasti Keuruun historian suurin valtuutettujen tekemä PETOS äänestäjiä kohtaan tehtiin maanantain valtuustossa. Kokoomuksen, Persujen ja Kristillisten valtuutetut saivat vaaleissa äänensä, kun useaan kertaan selkeästi lupasivat ajaa erittäin järkevää kuntaaliitosta Mänttä-Vilppulan kanssa. Alkukauden toiminta meni selkeästi tähän suuntaan, mutta mitä tapahtui maanantaina? Täysi takin käännös ja yhdistymisselvitykset romukoppaan! Täysin käsittämätöntä toimintaa!

Suora kysymys etenkin henkilöille; Tapio Paappanen, Heikki Kankimäki, Juho Vaissi, Markku Ritola, Onni Haapala, Liisa Ruusila, Harri Oksanen ja moni muu, etenkin Simo Jämsä! Kuinka pienellä vastikkeella tai palkkiolupauksella teidän takinkääntönne ostettiin???

Nyt olette tulevan asemanne sinetöinneet ikuisesti, keuruun kaupungin työntekijoiden ammattiyhdistyksen ja valehtelevien virkamiesten, sekä vain omaa lyhytnäköistä etuaan ajavan paikallis -ja maakuntalehden JUOKSUPOIKINA!

KUINKA PIENELLÄ ? ? ?

43

3313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • topmerkkaus

      Palkkio tulee aina jälkikäteen hyvistä töitstä, huonoista etukäteislupauksia.

    • yksijoukosta

      Puskista on hyvä huudella!. Kerro kuka olet "petettyäänestäjä", niin vastaan sinulle henkilökohtaisesti tai sitten tämän keskustelupalstan sivulla. Ilarille tai muille maanpettureille en vastaa.

      • mettäkaartilainen

        Urheimpia maanpuolustajia rauhan aikana on tietysti ne renikat rinnassa pullistelevat esikuntaupseerit, jotka sitten tosipaikan tullen löytyvät syvimmästä punkkerista piilosta.


    • tinanappi

      Esittäkö Keuruun kaupungin sosiaalidemokraattinaiset Paappaselle tästä hyvästä aliupseeri everstiluutnantin sotilasarvoa!

      • Anonyymi

        Ensin piti esittää ja ylentää majurin arvoon.


    • stoppinyt

      Muutama hassu ajanut liitosta kuin käärmettä pyssyyn ja nyt kun ei tullut mieluinen päätös heille, taas alkaa tämä jauhaminen. Lopeta jo hyvä ihminen. Ei ennen vaaleja ole tuollaisia lupauksia tehty, koska lukujakaan ei silloin ollut. Nyt oli ja oli hienoa, että liitosta aiemmin puoltaneet pystyivät tekemään päätöksen sen mukaisesti.

      • eiaivopesty

        Keuruun Mänttääkin surkeammat taloudelliset luvut ovat olleet kaikkien tiedossa jo pitkään. Monet eivät sitä vain halua ymmärtää.


    • kkaao

      Olisihan se ollut ennen kuulematonta, jos johtavat virkamiehet ja kunnallispoliitikot olisivat omien paikkojen menettämisen pelosta olleet kuntaliitoksen puolella. Näin typerää kunnallishallinto on Keuruulla. Omia kenkänkärkiä pitemmälle ei katse yllä. Täällä keskuntan päättäjät ovat täysin Lounan ohjauksessa, minkä lisäksi demarien pari naista pitää koko ryhmän tuen tälle pyhälle allianssille.

    • Niiih

      Nyt kun hallituskin on vaihtunut ja kuntaliitoksiin ei valtion taholta ole pakkoa niin jäitä hattuun. MUTTA mikäli kuntaliitosta kaavaillaan niin todellakin mielummin Mänttä-Vilppula-Multia kuin Jyväskylä.

    • Tolloa

      No ei todellakaan Mänttä-Vilppulan suuntaan!!!!!!!!!!!!!!

    • ph-neutraali

      kylläpä ottaa perässävedettäviä kylkeen demokraattiset päätökset. Ei kai Keuruulla saa olla enää omaa mieltä lainkaan. Keuruun edun mukainen päätös valtuutetuilta. 60:n varjovaltuustokin kuihtui kymmeneksi, hiphuraa.

    • entinenfarisealainen

      Olenkohan nyt ymmärtänyt oikein, että Keuruun ja Multian (re)publikaanit olivat Ilari K:n johdolla ostamassa aneita (äänia) 60 makkaralla männäviikolla ja vielä meidän varuskuntakerholla. Oli vähällä toteutua sananlasku "kun makkara kurkusta alas nielaistaan, niin ääni Mänttään kiekaistaan". Jo ovat mänttäläiset virkamiehet alas vaipuneet, että tulivat meidän varuskuntakerholle, rintamalinjojen taakse, ostamaan meidän valtuutettujen ääniä. Onneksi meidän valtuutettumme olivat Onnin johdolla korkean moraalin omaavia, eivätkä langenneet kiusaukseen. Vähän kuitenkin joillekin nälkä jäi.

      • puukkoselkäänvaan

        Ei ole keuruun pienryhmissä ennen tavattu Onnin tavoin siskojaan ja veljijään selkään puukottavia herroja näkynyt. Onni on nostanut keuruulla valtaapitävien nuoleskelun aivan uudelle tasolle ja näyttänyt sen mihinkä oikein hartaat uskonmiehet todella pystyvät, eikä katumisesta merkkiäkään.


    • Iloinen_veronmaksaja

      Petos lienee ollut se, että mänttäläisten (Kotimäen) makkaroista kieltäytynyt valtuusto äänesti yksimielisesti pakit kuntaliitokselle.

    • Iloinen_veronmaksaja

      "Täällä keskuntan päättäjät ovat täysin Lounan ohjauksessa"

      Lounahan on ollut virkavapaalla maaliskuun alusta lukien. Eikös ne päättäjät ole olleet Mäkelän ohjauksessa siitä saakka?

    • Pässinvoima

      Kyllä Lounan käsi ohjaa kaukaakin Oinossen kautta koko kepu-ryhmää ja Merja Ahosen kautta demari-ryhmää sekä tero Mäkelän kautta virkamiespäälliköitä. Lammaslaumaa koko porukka.

    • nenähernees

      Menikö Paappasella herne niin nenään, kun joku häntä arvosteli, että piti myydä ja pettää koko Keuruu.

    • olenkooikeassataas
    • etoleoikeassa

      Keuruulla 2 ukkoa on valituksillaan säästänyt ainakin 5 miljoonaa veronmaksajien rahaa. Kolmashan valittaa lähinnä siitä että ei saa maksaa enempää kiinteistöveroja.

    • kohtalonkysymys

      Kreikka kohtako odottaa Suomea kuten Keuruutakin! Alkakaa jo köyhät maalailemaan mielenosoituskylttejä, kun kun olette syypäitä kaikkeen tapahtuneeseen kurjuuteen, teidän velvoitteita, veroja ja maksuja vain lisätään, eikä yhdenkään virkamiehen palli heilahda!

    • latuaukilounalle

      Valtuutetut aukaisi Lounalle tien auki takaisin keuruulle. Keuruun kaupunginjohtajan virkaa ei yhdistetä Mäntän kanssa, kun torpattiin liitos. Onneksi olkoon keuruulaiset!

    • tsiprassi

      Eihän se mitään, mutta Louna jatkaa kaupunginhallituksen pompottelua. Mies ei ilmoittele, tuleeko takaisin töihin Keuruulle vaan jääkö Lahteen. Kaupungin päättävät poliitikot ei uskalla kysellä, etteivät joudu suuren johtajan epäsuosioon. Näin peli jatkuu.

      • eiuskotaei

        Valtuuston puheenjohtaja, keuruulaisten suurmurhe, rovasti Lauri Oinonen on varmasti luvannut Lounan palkan nostettavaksi 15 000 euroon/kk ja tilannut nuppikuorman vikunapuun oksia levitettäväksi paluutielle, sekä kutsuu valtuutettut ylisyslauluharjoituksiin jo ennen kesälomien päättymistä


    • joujoujoukoujoujou

      Parrakkaiden miesten keskustelufoorumi

    • laulukuorot-valmiiksi

      Louna on Lahdessa nousemassa maitojunaan takaisin Keuruun asemalle, Jyväskylän kautta, ettei tarvitse kulkea Haapamäen aseman kautta!

    • Selväjärki

      Jo on törkeää tekstiä. Kaikki talousluvut ja ennusteet kertovat, että äänestäjiä olisi todellakin petetty, mikäli kuntaliitosneuvottelut Mänttä-Vilppulan kanssa olisi aloitettu. Kaikki kunnia päätöksentekijöille, jotka toimivat tosiasioiden pohjalta eikä mitu-tuntumalla.

      • analyyttinen-järki

        Kannattaa opetella lukemaan ja ymmärtämään kuntien tilinpäätöksiä mitä ne todella sisältävät, eikä uskoa sokeasti virkamiesten esityksiä! Virkamiehet eivät tietenkään halua tuoda esille omia vääränarviointejaan koska oma jakkara voi pian kaatua!


    • ars67

      konkurssi .Jkl meininkii vaan tännekin ääriliikkeet esille niin homma käy!

    • 15m3

      Hei valittajat tehkää minusta rikosilmoitus. En kunnioita tiedän ajatustenne kaltaista kunnallispolitiikkaa. en usko sanaakaan teidän populistisistä väitteistä. Tai tehkää meistä kaikista edes tutkintapyyntö. Meitä on monta

    • Haamu39

      Törkeäpetos kirjoitus vie suoraan sylttytehtaalle. Kirjoittajan käsiala tunnetaan. Joku väittää parin valittajan säästäneen keuruulaisten veronmaksajien rahoja miljoonatolkulla. Tosiasiassa löytyy vain yksi säästökohde: valokuitulaajakaista. Valituksesta johtuen Keuruulla ei ole eikä lähitulevaisuudessa tule valokuitua. Tämä tarkoittanee sitä, että monen yrityksen ei tarvitse edes miettiä Keuruuta mahdollisena yrityksen perustamispaikkana, mikä taas näivettää Keuruuta tulevaisuudessa. Muut valitukset tai rikosilmoitukset ovat aiheuttaneet pääsääntöisesti ainoastaan asioiden viivästymistä ja suuria kustannuksia kaupungille. Kertokaapa, mitä ne säästöt ovat???

      • ei-mökö

        Hyvä asia valittajilta/valittajalta kun torppasivat Pappilan uuden hotellihankkeen rahoituksen Keulinkin/keuruun varonmaksajien rahalla. Tämän seurauksena saatiin monta uutta yrittäjää/yritystä keuruun tyhjiin matkailukiinteistöihin ja paljon lisätuloja monelle entiselle yrittäjälle, jotka ovat tehneet investointinsa omilla rahoillaan.

        Pappilaan saa hotellin rakentaa, mutta ei veronmaksajien rahoituksella, se olisi epärilua muita yrittäjiä kohtaan.


      • aatteleppaitekki

        Hyvä asia ! Tällaisia valituksia lisää!


      • Anonyymi

        Ei mennyt ennustus ihan kohdalleen sillä valokuitu on tarjolla ainakin Keuruun keskustan alueella niin yrityksille kuin yksityisillekin. Taloyhtiöiden ainakin yritysten lisäksi olisi viisasta ottaa nyt kun on tarjolla sillä myöhemmin tuskin saa halvemmalla.


      • Anonyymi

        Mikäli lukemani ja näkemäni pitää paikkansa, niin valokuitu on jo täällä eikä veroeuroja siihen tarvita. Kaupungin aikeet valituksella estäneet olivat veronmaksajan asialla mutta eipä ole kiitosta siitä saaneet.


    • Äänihukka

      Törkeää äänestäjän pettämistä, että valtuutettu ei pysty työskentelemään edes omassa valtuustoryhmässään. Oma etuko vain aina mielessä?

    • Palkitaanko-Harri

      Pääseekö Keuruun Sähköstä potkut saanut sähköasentaja persukeisari Harri Oksanen takaisin Keuruun Sähkön palkkalistoille kun käänti takkinsa Keurusselän kaupungin perustamisessa Mänttä-Vilppulan kanssa?
      Ottaako Keuruun Sähkö Oy:n hallituksen jäsenet: Timo Kosonen kesk. Leena Laurila sdp. Milla Rautanen kesk. Jussi Santaniemi kok. ja Henry Träff sdp. Harrin takaisin?

      • Suutarillelesti

        Suositellaan lämpimästi kaikille koulutusta vastaavaan ammattiin hakeutumista! Oksanen tiettävästi onkin pysynyt ammattihommissa. Erityisesti työnhaku kannattaisi niille kalliisti korkeakoulutetuille, jotka hortoilevat nyt hanttihommissa. Miksiköhän ei työ maita?


      • Anonyymi
        Suutarillelesti kirjoitti:

        Suositellaan lämpimästi kaikille koulutusta vastaavaan ammattiin hakeutumista! Oksanen tiettävästi onkin pysynyt ammattihommissa. Erityisesti työnhaku kannattaisi niille kalliisti korkeakoulutetuille, jotka hortoilevat nyt hanttihommissa. Miksiköhän ei työ maita?

        Oksasen kohdalla olisi viisainta pysyä vain niissä ammattihommissa ja jättää politiikan teko niille, jotka siitä jotain ymmärtävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oksasen kohdalla olisi viisainta pysyä vain niissä ammattihommissa ja jättää politiikan teko niille, jotka siitä jotain ymmärtävät.

        Pahus kuitenkin! Se Oksanen on vahingossa vielä päässyt POP-pankin hallintoon ja tuhoahan siitäkin meinaa syntyä. Ensin vallan ja rahojen lahjoittaminen toiselle pienemmälle pankille, minkä kuitenkin jäsenet tätärästi onnistui estämään ja nyt vielä sanktiomaksua koko yhteenliittymälle riskienhallintaan liittyvän osaamattomuuden vuoksi. Tässä keuruulaisillakin järjen valoilla aika suuri rooli!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahus kuitenkin! Se Oksanen on vahingossa vielä päässyt POP-pankin hallintoon ja tuhoahan siitäkin meinaa syntyä. Ensin vallan ja rahojen lahjoittaminen toiselle pienemmälle pankille, minkä kuitenkin jäsenet tätärästi onnistui estämään ja nyt vielä sanktiomaksua koko yhteenliittymälle riskienhallintaan liittyvän osaamattomuuden vuoksi. Tässä keuruulaisillakin järjen valoilla aika suuri rooli!

        Erittäin hyvin sanottu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erittäin hyvin sanottu!

        Onko sekin Oksasen syytä, että peruspankkijärjestelmän ohjelma uudistus karahti kiville?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sekin Oksasen syytä, että peruspankkijärjestelmän ohjelma uudistus karahti kiville?

        Mielestäni kyllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sekin Oksasen syytä, että peruspankkijärjestelmän ohjelma uudistus karahti kiville?

        Ei mikään uudistus ainakaan Oksasen avulla positiivisesti etene!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe