Kuinka hankkiudumme eroon sosiaalidemokraattisista

ei_pelolla_johtaja

Sosiaalidemokratia on osoittautumassa verisen internationaalin juutalaisen vapaamuurarikultin aladivisionaaksi. Miten Suomi ja suomalaiset hankkiutuvat eroon hirmuhallitsijoistaan, jotka ovat pesiytyneet kaikkiin yhteiskunnan kerroksiin?

Tarkoitan tällä sitä, että onko ylipäänsä mahdollisuutta taistella hirmuvaltiaita vastaan muuttumatta itse hirmuiseksi? Heidän toimintansa tai sen vastustaminen millään tasolla vaatii kovuutta, jollainen puolestaan helposti pelottaa ihmisiä. Seurauksena on sitten pelolla johtaminen, jonka seuraamukset näkyvät erittäin selvästi Suomen kansassa - kukaan ei haluaisi tai uskaltaisi puuttua mihinkään, saati kohota kiduttajia ja salamurhaajia syrjäyttämään.

Kysymykseni on lainaus vanhasta kiinalaisesta sananparresta, kuinka taistellaan lohikäärmettä (suomen tapauksessa lohisikaa) vastaan muuttumatta itse lohikäärmeeksi?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Intti_Ranne

      "Sosiaalidemokratia on osoittautumassa verisen internationaalin juutalaisen vapaamuurarikultin aladivisionaaksi."

      Enpä oikein usko, vaikka demarit melkoinen sekopääjärjestö onkin noin yleensä. Demareista esimerkiksi Rinne ja Marin ovat aktiivisesti vastustaneet Israelin politiikkaa ja poliittisesti nuoleskelleet Lähi-Idän terroristeja, jotka ovat sitoutuneet tuhoamaan Israelin.

      "Heidän toimintansa tai sen vastustaminen millään tasolla vaatii kovuutta, jollainen puolestaan helposti pelottaa ihmisiä."

      Tietyssä mielessä Gandhinkin menetelmät olivat "kovia", mutta kukin voi aloittaa vähästä. Esimerkiksi seuraavan kerran kun kuulet demarin kertovan valheita (Tai puhuvan, sehän on sama asia) voit edistää tilannetta kun et usko hänen puheitaan ja kerrot tuttavillesikin miten epäluotettavia demarit ovat.

      • SAK-SDP-hegemonia

        PUNIKKI-HEGEMONIAA:
        AY-demarien kieroilut ja SAK-Halosen Stasi-yhteydet tutkittava. SAK-AY-SDP-VVO-SATO-Asuntosäätiö/ASO-Kodit omistuskikkailut ja vuokrakiskontarahojen reitit ja lonkeroton selvitettävä. Tulot verolle.
        Poliittisten virkanimitysten "sopiva" ja muut pätevyysvaatimuksia kiertävät erivapaudet lopetettava. "Sopivat" elätit kilometritehtaalle. Vero-YLE:stä oikeellista ja peittelemätöntä asiaohjelmaa ja uutistarjontaa, tai verotusoikeus pois.
        Millä oikeudella SAK ja liitot tukevat SDP:n ehdokkaita vaaleissa? Millä oikeudella ne rahoittavat vaalikampanjoita ollenkaan, mutta eivät rahoita esim. ansiosidonnaista työttömyysturvaa.


      • Intti_Ranne

        "Millä oikeudella SAK ja liitot tukevat SDP:n ehdokkaita vaaleissa?"

        Tämä SAK:n sitoutuneisuus vasemmistoon on puhuttanut kyllä. STTK:ssa ei olla yhtä halukkaita pistämään kaikkia munia yhteen koriin.

        "eivät rahoita esim. ansiosidonnaista työttömyysturvaa."

        Ansiosidonnaisen työttömyysturvan ja demarien lahjattomien edustajien rahoittaminen vaaleissa ovat aika erilaista toimintaa. Nykyisen ansiosidonnaisen turvan voi saada kahdeksi vuodeksi, mutta vain jos on työttömyyskassan jäsen ja useimmat kassat ovat liitoissa. Kuitenkin jokainen työssäkäyvä joutuu rahoittamaan ansiosidonnaisia, kassan jäsen tai ei.

        Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki on esittänyt tätä mallia muutettavaksi niin, että ansiosidonnaisen kesto lyhennettäisiin vuoteen ja se ulotettaisiin kaikkiin työttömäksi jääviin jotka muuten täyttävät ehdot, kassojen jäseniä tai eivät. Tämä malli olisi oikeudenmukaisempi kuin nykyinen, sillä se toisi edun lopuillekin niistä, jotka maksavat.


    • f4sdfsdfsdf

      > Enpä oikein usko, vaikka demarit melkoinen sekopääjärjestö onkin noin yleensä.

      Kyllä ainakin Heinäluoma saa konsultaatiota rabbeilta. Ja maksaahan demarit ikuista kunnivelkaa juutalaisille radikaalin isminsä keksimisestä, jonka ansiosta kakkosluokan kansalaiset voivat riistää ykkösluokan kansalaisia eli meidän parhaimmistoa.

      Petoksen, vainoamisen ja salamurhaamisen keinoin - joukkovoimaa parhaita yksilöitä vastaan eurooppalaisen elämäntavan tappioksi.

      Sossut ovat jutkujen joltain kansainväliseltä salamurhajärjestöltä saaneet kehittynyttä teknologiaa parhaiden yksilöiden etäseurantaan ja häirintään. Homma toimii siten, että kaikilla paikkakunnilla jossakin kohtuuhyvässä asemassa istuu tällainen myyrä - usein sosiaalitoimessa. Hän on saanut tätä teknologiaa käyttöönsä, jonka avulla voi Yhdysvaltojen armeijan äärettömän tehokkailla sotilassatelliiteilla seurata, vainota ja etäkiduttaa parhaita yksilöitä. Myyrä on myös perustanut paikkakunnalle vainoamisrenkaan ja lähettää mopopoikia tai muita surkimuksia jonkun perään menipä tämä minne tahansa.

      Havaintojen mukaan lukuunottamatta kehittynyttä satelliittiteknologiaa etäseurantaan ja -häirintään ei näiden renkaiden murskaamiseksi tarvita mitään kovin kummoista - reippaita miehiä kourallinen, jotka eivät suvaitse jutkuvainorenkaita tai muita poliittisia poliiseja kotinurkilleen.

      Tälle puolueelle pitää olla valmis lähettämään viesti, että mitään poliittisia vainorenkaita tai etävainoamista kehittyneillä välineillä ei tulla suvaitsemaan vaan ne murskataan tarvittaessa järkyttävää voimaa käyttäen.

      Poliisi hoitakoon poliisitoimet kansan valitseman sisäministerin valvonnan ja ohjauksen alaisuudessa.

      • Intti_Ranne

        On varsin luultavaa, että ns "kahden valtion politiikka" Israelin nykyisellä alueella tähtää "Yhden valtion politiikkaan" so Israelin tuhoamiseen. Tilalle tulisi Palestiina, jota naapurivaltiot, erityisesti terroristeja avokätisesti rahoittava Iran, paimentaisi.

        Siten en itse ainakaan ilman lähempiä lähteitä usko mihinkään merkittävään salaliittoon juutalaisten ja demarien välillä.


    • Demurikolliset

      Demarit kuuluvat vankilaan.

    • tarkkanäköinen

      Hurrien Palestiina kannatus, tunnustus ja vimma tuhota Israel(juutalaiset) osoittaa hurri demadien natsihenkisyyden. Folke Bernadotten murhasta hurri demarit syyttää edelleen Israelia .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe