Voi hellan tuuteli sentään

Lastentuuteli

Nytkö Tikanmäki valittaa jo ylipitkistä kokouksista ja suurista kokouspalkkijoista.Pyhäkäs kirjoitaa.Mitäs kuluja hän itse on aiheuttanut.Rinnevaarallekin joudutaan 2 v palkka maksamaan tekemättömästä työstä.Kukas se oli joka esti työhön paluun.Entäs oikeudenkäyti kulut,on suhteet heittänyt häränpyllyä ajatuksen juoksussa!

22

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hellanhellan

      Taitaa itelläs heittää ajatukset häränpyllyä! Oikeudenkäyntikulut menee aina vakuutuksista! On nuo kokoukset surkuhupaisia kuten lehdestä saimme lukea! Muutama valtuutettu "terrorisoi" koko muuta porukkaa!

      • uutisia.uutisia

        Voi kuinka olet oikeassa. Niin terrorisoi; nimittäin stanan tikanmäkiset! Isot pakottavat enemmän, kuin puolet valtuutetuista seuraamaan itseään pelko persiissään syystä, kun he intopinkeenä päättivät v.2013 alussa lähteä heinähangot ja talikot olallaan julmettuun noitavainoon.
        voi suuri prkle, hirveetä nyt noitavaino päättyi juridisesti heittäen häränpyllyä. Kokeneille metsästäjille ajolähtönä tehtävä kesäkuunjänisjuoksu korvataan heinäkuun hirvenhaukulla..


    • taivastellaan.miksi

      No, tikanmäkiset ovatkin sellaisia valittajia ja itkijöitä. ei ole ollut kokous tai palaveri silloin pitkä, kun heille mieluisia parranpäristyksiä saivat kuunnella. nyt vaan ei enää sellaisia kokouksia enää tule. edessäpäin on runsaasti istuntoja, joissa he saavat olla altavastaajina lain halventamisista ja päätösten mukiloimisista tarkoitushakuisesti.

    • klassikko

      nimim.hellanhellan.Tiedoksi vain ,että niinsanottu "töppövakuutus"ei korvaa TAHALLAAN aiheutuneita "vahinkoja" Kaupunginhallitus on tietentahtoen rikkonut lakia lehtitietojen mukaan!!!

      • Vakuutustarkastaja

        Höpö höpö! Ei kukaan tahallaan riko lakia! Jos lakitupaan joudutaan on aina kysymys näkemyserosta. Tässä tapauksessa kaupunki tulkitsi eroilmoituksen eroksi, joka sitten käsiteltiin hallinto-oikeuksissa! Vakuutus korvaa stavarmasti vastapuolen oikeudenkäyntikulut vähennettynä omavastuilla! Luulisi kaupungilla olevan erityisen hyvät vakuutukset näiden varalle!


      • nytlähtimaatjatalot
        Vakuutustarkastaja kirjoitti:

        Höpö höpö! Ei kukaan tahallaan riko lakia! Jos lakitupaan joudutaan on aina kysymys näkemyserosta. Tässä tapauksessa kaupunki tulkitsi eroilmoituksen eroksi, joka sitten käsiteltiin hallinto-oikeuksissa! Vakuutus korvaa stavarmasti vastapuolen oikeudenkäyntikulut vähennettynä omavastuilla! Luulisi kaupungilla olevan erityisen hyvät vakuutukset näiden varalle!

        Jälleen HUTI. Millään julkisyhteisöllä, tässä tapauksessa Pyhäjärven kaupungilla Ei ole hölmöilyjen tietoiseen uusimiseen mitään vakuutusturvaa , ei yksitäiselle valtuutetulle saati koalitiona tehdyille idioottiratkaisuille.

        Olisihan tuontapainen nyt vakuutuksen antajillekin totista riskivakuuttamista, mikäli kuntien pamput voisivat junailla mielin määrin omia mieluisia päätöksiä, ja jos sitten valittajat, rehelliset ja valveutuneet kunnan asukkaat/valtuutetut voittaisivat perustellusti asian oikeusasteessa, niin kaupungin vakuutus maksaisi töpeksijöiden vahingot.

        HUOM korostus; tarkoitus ei tällä kertaa pyhitä käytettyjä keinoja, eikä takaportin keinovalikoimassa ole olemassa poliittisen mielivallan vastuu-ei vahinko,-eikä karkuun juoksun vakuutusturvaa.


    • pyhjärvi

      Tässä tapauksessa on rikottu lakia räikeästi ,kun ottaa huomioon että nimismies on ollut asiassa mukana!Kalajokilaakso17/6 kirjoittaa"hallintooikeuden joulukuussa2013antaman ratkaisun mukaan kaupunginvaltuuston päätös 25/


      2 2013on syntynyt virheellisessä järjestyksessä ja on muutoinkin LAINVASTAINEN.

    • EiHyvältäNäytä

      Kuinkahan valtuuston kokouksessa lopulta kävi. Kun käsiteltäväksi tuli asia "muut asiat" hävisi valtuustosalista riittävä määrä valtuutettuja, jotta Rinnevaaran paluuta kaupunkimme johtajaksi ei voitu käsitellä. ELI VALTUUSTO EI OLLUT ENÄÄN PÄÄTÖSVALTAINEN. Koska valtuusto ei ollut loppu yöstä päätösvaltainen ei myöskään kokousta ole voinut lopettaa laillisesti - eli valtuuston kokous jatkunee kunnes (KOSKA?) valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja (JT) voi lopettaa kokouksen "nuijan iskuun"?
      LOPETTAKAA ÄLYTÖN KAUPUNKIAMME JA KAUPUNKIMME VERONMAKSAJIA riivaava loputon vihanpito. Luopukaa valtuutetun paikastanne ja antakaa varamiestenne tulle teidän tilalle. Annetaan KHO:n päätöksen mukaan TR tulla virkaansa.
      Annetaan hänelle mahdollisuus toimia kaupunkimme johtajana edes hetken aikaa.
      Eräiden vihanpito alkoi jo silloin kun TR valittiin johtajaksemme. Onko hyvä jos joidenkin toisten vihanpito uuden hallintojohtajamme "ulospotkaisemiseen" alkaa heti huomenna. POISTUKAA, TE JOTKA ETTE VOI TOIMIA ILMAN OMAN EDUN TAVOITTELUA!

      • PyhäjärvenPuolesta

        Minäkin toivon että vakuutus korvaa ja säästetään kaupungin kustannuksia!


      • Pulutar

        Tarkoitat siis aiheuttajat korvaa, eikö vain?


      • kaikilla.on.vakuutus
        Pulutar kirjoitti:

        Tarkoitat siis aiheuttajat korvaa, eikö vain?

        Eiköhän sen eropaperin tunaroineen hallituksen jäsenilläkin ole vakuutus!


      • mut-kun-mutkun

        katteellinen panettelija. tyhjää huudat itkujasi, KHO antoi päätöksensä. Virkavapaus oli laillinen ja kaupunginjohtaja palaa töihin. Se on sitten eri juttu, antaako kiusaajat/annatko hänen olla yöllä rauhassa, työmies on leponsa tarvitseva ihminen. Päivän ajan työpaikalle meno räkyttämään on kasvojesi paljastumisen johdosta varmaan pelottavaa.
        Liuskan edespoistunut hallitus tekee selvää jälkeä jälkikäteenkin parvena pörräävistä joutilaista kuhnureista ja siivettömästä "kuningasmehiläisestä."


    • tyynettynyt

      Esitän ehtottomasti eriävän mielipiteen.

    • villiä.vallankäyttöä

      Niin, samaa olen ajatellut. Tilinpäätös ja vastuuvapaus. hmm, jaa jaa
      Kuten arvioit, voi olla että 29.6.15 valtuuston kokous oli alun alkaen asioineen kaikkinensa laiton.
      hmm.. huomioon ottaen 15.6. tulleen KHO päätöksen.
      Oikaisevatko Pyhäjärven järjenjättiläiset itse nolosti viemänsä muotovirheellisen kokouksen eli kutsuvat kokouksen koolle uusiksi päättämään KOKOUSASIAT kuntalain ja kaupungin hallinto-ym sääntöjen mukaisesti?

    • AinaVaanHuonommin

      Kokouksen pöytäkirja tullee nettisivuille sitten joskus tulevaisuudessa. Sieltähän kaikki kiinnostuneet voivat seurata kuinka valtuustonkokouksessa asiat hoidettiin. Mutta älkää käykö lukemassa hallintosääntöämme kaupungin nettisivuilta, koska siellä on edelleenkin "UUSI" hallintosääntö(30.3.2015), joka ei kylläkään ole vielä voimassa. Valtuustonkokouksessa jotkin valtuutetut eivät voineet päättää siitä - tai ainakaan kuunnella totuuksia - koska kaupunkimme johtaja voisi palata takaisin työhönsä. TÄSSÄ MENNÄÄN JA TAAS OOTELLAAN KOSKA "VIHANKIIMAISET" HENKILÖT LUOVUTTAVAT.

      • Äitimmekieli

        Pelaako kaupunkimme johtaja jalkamme palloa vai lentomme palloa! On tämä hienoa kun hallitsee yhdyksemme sanat!


    • tilimiehiä

      On tämä hommoo. En ole savolainen, enkä kiuruvetinen. Mutta
      Olen seurannut pyhäjärvisten luottamushenkilöiden toimintaa. Onko toiminta ollut kaupungin edun mukaista. Kuka antaa ja ketkä antavat kertomuksen tarkastuslautakunna silmin katsottuna. Nyt luin aivan uutena ihmisenä. Täällä kehutaan, että toimet on tehty "erittäin" hyvin. Missä Te menette? Oletteko "toopeja"
      Olin kaikin tavoin lukenut tarkastuslautakunnan toimintakertomuksen. Miten te voitte kirjoittaa tällaisen kertomuksen, kysyn ja vieläpä kumarran?

      • Sepäihme

        Niinkö?


      • kyllähän

        kysyä aina soppi,vaikka asia ei ilmeisesti,mitenkään sinulle kuulukkaan


    • vauhtiion

      Kyllä koko sopan keittäneet saavat maksaa viulut omasta kukkarostaan. On tämä tosi surkuhupasaa. Sanosimpa näin suorilta asiaan enempää tutustumatta että tahallista vedätystä kaikki tyynni. Mitähän laki sanonee tällaisesta , vakuutus ei tosiaankaan korvaa.Mutta rahakasta porukkaahan tuo koko valittaja joukko näkyy olevan. Valittaa kellä varaa tässä tapauksessa. Ei oo kysymys erinäkökulmasta. Syrjintää pikemminkin.

      • Sekametelisoppatykki

        Onko mennyt valittajat ja puurot sekaisin?


    • se.s.se

      2x tikkanen, tikanmäki, tikkalanmäki= mitalistien tekiijöitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe