Nasa: Sivilisaatio saattaa romahtaa parissa vuosik

syy.eliitin.rappio

Nasa: Sivilisaatio saattaa romahtaa parissa vuosikymmenessä

Nasan rahoittama tutkimus: Sivilisaatio saattaa romahtaa parissa vuosikymmenessä
http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288668409386.html

Tutkimusryhmä sanoo, että romahdus on vaikea välttää.

"Nykyinen maailmanjärjestys saattaa romahtaa muutamassa vuosikymmenessä, kertoo uusi, Nasan Goddard-avaruuslentokeskuksen sponsoroima tutkimus. .

Tutkimus on muun muassa näitä romahtaneita sivilisaatioita tutkimalla kartoittanut tärkeimpiä tekijöitä, jotka selittävät sivilisaatioiden epäonnistumista ja jotka voivat auttaa kartoittamaan riskiä romahdukseen myös nykypäivänä. Tekijöihin kuuluvat muun muassa väestö, ilmasto, vesi, maatalous ja energia.

Nämä tekijät voivat johtaa romahdukseen yhdistyessään siten, että kaksi asiaa toteutuu: ekologiseen kantokykyyn kohdistunut paine, joka johtaa luonnonvarojen vähenemiseen sekä ihmisten jakautuminen eliitteihin ja massaan. Nämä kaksi elementtiä ovat tutkimuksen mukaan näytelleet merkittävää roolia kaikissa sivilisaatioiden romahduksissa viimeisten 5000 vuoden aikana.

Tutkijoiden mukaan olosuhteet muun muassa epätasaisesti jakautuneen varallisuuden ja luonnonvarojen liikakäytön takia ovat nykyään sellaiset, että romahdusta on vaikea välttää.

Tutkijat kuitenkin huomauttavat, että pahimmat skenaariot voivat järkevällä politiikalla ja rakennemuutoksilla olla vielä torjuttavissa.

Kaksi avaintekijää ovat heidän mukaansa taloudellisen epätasa-arvon väheneminen ja luonnonvarojen kulutuksen dramaattinen vähentyminen".

- Millä kokkarit ja riistäjät tämän kiletävät? Suunta on se että Suomessakin koitetaan koko ajan huonontaa perusturvaa, peruspalveluita, työehtoja, halpa- ja pätkätyön palkkoja ym. Esim. Espanjassa huonopalkkaiset tienaavat vain 600-800 €/kk, samalla kun isotuloisten palkat, palkkiot ja optiot kasvavat koko ajan. Sosiaaliturvaa yritetään muuttaa vielä nykyistäkin enemmän vastikkeelliseksi, siis teet työtä jotta saat minimiturvan, yritykset ottavat hyödyn tästä työstä. Samalla yrityksille maksetaan työllistämisestä, siis sosiaaliturvaa yrityksille huono-osaisten ihmisten sijaan. NOLLAtuntisopimukset, joilla olet palkkalistoilla työntekijän velvollisuuksin, vaikka työnanantaja ei tarjoisi tuntiakaan työtä. Jos irtisanot itsesi, saat karenssia. Samalla harrastetaan sosiaalikapitalismia, jolla yksityistetään rahoituslaitosten ja suurpelurien voitot ja sosialisoidaan tappiot kansalaisten maksettaviksi. Moraalin rapautuminen on jo suurta ja ennakoi länsimaisen korruptoituneen sivilisaation romahdusta. Yläluokka rapauttaa kaiken jakamalla ihmiset kolmeen luokkaan, heihin (yläluokka) joille mikään ei ole liikaa, duunareihin joiden pitää tehdä töitä aina vain enemmän ja aina havemmalla, sekä huono-osaisiin, joiden pitää tehdä minimitoimeentulotukensa eteen yhä enemmän ilmastyötä yritysten hyväksi (orjatyövoima). Suunta on selvä.

Nämä Bilderberg Groupin kokoukset nopeuttavat vielä tätä sivilisaation romahduskehitystä. Siellä rikas eliitti ja elinkeinoelämä päättävät salassa, epädemokraattisesti tulevaisuuden suuntaviivoja, joilla moraalittomuudella saadaan lisättyä omistajaluokan etuja ja kavennettua työläisluokan palkkoja, työehtoja, sosiaali- ja perusturvaa sekä julkisia peruspalveluja ja kansalaisoikeuksia.
Näihin pippaloihin Alexander Stubb matkustaa vieläpä Suomen veronmaksajien laskuun, ilman että suomen kansalaiset saavat tietää mistä siellä keskustellaan epädemokraattisesti. Tavallisten kansalaisten tai työläisten edustajia Bilderbergin listalla ei ole, on vain eliitin rikkaiden, elinkeinoelämän, rahalaitosten(banksterit), sotilas- ja tiedustelu/turvallisuustahojen johtajia sekä oikeistopoliitikkoja.

Stubb salamyhkäiseen Bilderbergiin – valtio maksaa epävirallisen kokousmatkan
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433773565566.html

Valtiovarainministeriön tiedotteessa http://vm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ministeri-stubb-tapaa-kansainvalisia-talousvaikuttajia kerrotaan Bilderberg-kokouksen olevan ”epävirallinen”. Siitä huolimatta Stubbin osanotosta syntyvät kustannukset menevät veronmaksajien piikkiin. Stubbin erityisavustaja Suvi Aherto kertoo, että ministeriö maksaa lennot ja yöpymiset.

Onko Stubb Bilderbergissä ministerinä vai yksityishenkilönä?

29

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moraalin.rappio

      85 rikkainta omistaa yhtä paljon kuin maailman väestön köyhin puolisko
      http://www.hs.fi/ulkomaat/a1390193550818
      "Maailman rikkaimmat 85 ihmistä mahtuisivat kaksikerroksiseen linja-autoon, mutta vähäisestä määrästään huolimatta he hallitsevat suurempaa vaurautta kuin maailman väestön köyhin puolisko.

      Maailman superrikkaiden pienestä mutta vaikutusvaltaisesta joukosta kertoo avustusjärjestö Oxfamin maanantaina julkaisema raportti.

      Rikkaimmalla linja-autollisella ihmisiä on omaisuutta yhteensä 740 miljardia euroa. Yhtä paljon omaisuutta on 3,5 miljardilla köyhimmällä yhteensä.

      Yhdellä prosentilla maailman rikkaimmista ihmisistä on omaisuutta jo 65 kertaa niin paljon kuin maapallon väestön köyhimmällä puoliskolla.

      Oxfam on huolissaan vaurauden keskittymisestä, koska järjestön mukaan se vaarantaa maailman poliittisen vakauden ja saattaa kiristää suhteita
      väestöryhmien välillä".

      - Suuryritykset maksavat verokikkailun takia veroja 0-10%, eli huomattavasti vähemmän kuin tavallinen veronmaksaja. Tämä raha päätyy pääomatuloina rikkaimmille, ja siitäkin maksetaan erilaisten erikoisverosäännösten takia todellisuudessa 0-20% veroja. Tästä syystä varallisuus keskittyy koko ajan enemmän. Oikea järjestelmä olisin se että kaikista henkilökohtaisista tuloista/voitosta maksettaisiin veroja tietyn rajan jälkeen 50%, joka voisi olla maksimiveroprosentti. Rikkaat rikastuisivat silti edelleen, mutta varallisuuden keskittyminen ja tuloerojen kasvu hidastuisi edes vähän. Totuushan on se että me olemme muutaman sukupolven jälkeen viimeistään kaikki maailman rikkaimpien omaisuutta kuten koko ihmiskunnan varallisuus, jos jotain ei tehdä ja pian. Toinen skenaario on tietenkin kansannousut Ranskan tyyliin. Tästä syystä rikas eliitti on rakentanut massiiviset turvallisuus-, vakoilu- ja urkintaorganisaatiot pitämään kansat kurissa digitaalisen kaikkivalvonnan avulla. Uhkat koitetaan ennakoida ja poistaa, jotta moraaliton meno saa jatkua täältä ikuisuuteen.

      • sudet.saalistavat

        Sveitsiläispankki: Rikkain 1 % omistaa lähes puolet maailman varallisuudesta
        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11934

        Credit Suisse on laatinut tutkimuksen https://publications.credit-suisse.com/tasks/render/file/?fileID=60931FDE-A2D2-F568-B041B58C5EA591A4 , jonka mukaan tuloerojen kasvu kiihtyy. Rikkain 1 % maailman kansalaisista lisää omaisuuksiaan ja heillä on hallussaan yli 48 % maailman varallisuudesta. Raportti tuloerojen kasvusta julkaistiin tiistaina. Puolet maailman ihmisistä omistaa puolestaan alle 1 % maailman varallisuudesta. Koko maailman varallisuudeksi on laskettu 263 biljoonaa dollaria, joka on yli kaksinkertainen lukumäärä vuoteen 2000 verrattuna. Tuloeroja vastaan taisteleva Oxfam on suorittanut tutkimuksen, jonka mukaan rikkaimmat 85 ihmistä omistaa maailmassa yhteensä saman verran kuin 3,5 miljardia köyhintä ihmistä yhteensä. Credit Suisse varoittaa tuloerojen kasvusta ja arvelee trendin aiheuttavan globaalin taantuman.

        NASA:n tuore tutkimus ennustaa romahduksen - syynä ihmiskunnan eliitti
        http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288668409386.html

        Romahdusten historiaa

        Tutkijoiden mukaan jokainen yhteiskunnallinen romahdus viimeisen 5000 vuoden aikana on ollut seurausta siitä, kun resursseja on venytetty ja käytetty yli tarpeiden. Tämä on aina johtanut lopulta siihen, että ympäristön ekologinen kantokyky on pettänyt. Samaan aikaan yhteiskunnissa vallinnut kerrostuneisuus on kaventunut kahteen eri tuloluokkaan, jotka ovat koostuneet eliitistä eli rikkaista ja massoista eli tavallisista kansalaisista.

        Heidän mallinnuksiensa mukaan eliitti rasittaa ja vaikeuttaa resurssien virtaamista massoille, jonka vuoksi massat joutuvat turvautumaan siihen mitä saatavilla on. Lopulta tilanne kärjistyy kerta toisensa jälkeen niin vakavaksi, että yhteiskunta romahtaa. Tutkimuksen johtaja Safa Motesharrei ihmetteleekin hyvin avoimesti sitä, kuinka eliitti on kerta toisensa jälkeen ollut täysin tietämätön katastrofaalisesta kehityskaaresta, joka heidän ympärillään on vallinnut. Esimerkkeinään hän käyttää mm. Antiikin Roomaa, Kiinassa sijainnutta Han-dynastiaa sekä Etelä-Amerikassa kukoistanutta mayakulttuuria

        Montesharei katsoo, että eliitin (ja heidän etuuspiirissään elävien henkilöiden) hallitsemat resurssit sekä heidän huomattava vaikutusvaltansa toimivat molemmat eräänlaisina ”puskureina ja muureina”, jotka mahdollistavat etuoikeutetun elämäntyylin jatkumisen hyvin pitkään, vaikka heitä ympäröisikin kärsivä ja nuutunut yhteiskunta.

        - Tämän vuoksi he tulevatkin ymmärtämään tilanteen vakavuuden paljon myöhemmin kuin muut, Montesharei uskoo.



        Puhdas ja yksinkertainen

        Tutkimuksessa eliitti kuvataan eräänlaisena saalistajana, joka kerää ympärilleen kaikkien yhteistä hyvää ja lukitsee sen pois massojen ulottuvilta. Eliitti on kuin se paha setä, joka kaivaa köyhän taskuista sen viimeisenkin lantin ja vie lapselta tikkukaramellin.

        - Laskimme me miten tahansa, niin aina yhteiskunta ajautui lopulta syvään nälänhätään ja romahdukseen eliitin toimien seurauksena, matemaatikko toteaa.

        Romahduksen syynä ei näin ikään ole koskaan ollut resurssien täydellinen loppuminen, vaan ahneus. Puhdas ja yksinkertainen.

        Kuulostaako tämä tutulta?

        Tällä hetkellä maailman varallisuudesta yli 39 prosenttia on rikkaimman prosentin hallussa, ja heidän varallisuutensa kasvaa nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin (Business Insider). Myös Oxfamin vuonna 2014 julkaistu tutkimus puhuu tämän laskelman puolesta, sillä heidän mukaansa maailman 85 rikkainta ihmistä omistavat yhtä paljon kuin maailman köyhin puolisko eli noin 3,5 miljardia ihmistä.

        Jos katsotaan maailman rikkainta prosenttia uudestaan, niin he omistavat jo yli 65 kertaa enemmän kuin maailman köyhin viisikymmentä prosenttia.

        Tästä valosta tarkasteltuna tutkimusryhmän dystooppiset tulevaisuuskuvat, jotka ovat kuin suoraan Frits Langin ohjaamasta Metropolis -elokuvasta (1927), eivät tunnu enää lainkaan niin kaukaa haetuilta.



        http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163536-nasan-tuore-tutkimus-ennustaa-tuhon-kyse-vain-vuosikymmenista


      • AgendaII

        Imperialistinen maailmanhallinto eliitin tavoite

        TTIP-vapaakauppasopimus, EU ym. tähtäävät yhteen maailmanhallintoon, jota johdetaan USA:sta rikkaan eliitin ja suuryritysten toimesta, kyseessä on globaali riistokapitalismi ja imperialismin laajin ilmenemä. Tämä tarkoittaa jättimäistä tuloerojen kasvua ja orjapalkkatyötä miljardeille ihmisille, sekä läntisten hyvinvointivaltioiden alasajoa ja oikeiston ajamaa yövartijavaltiota https://fi.wikipedia.org/wiki/Yövartijavaltio joka suojelee vain rikkaiden omaisuutta ja turvallisuutta. Järjestelmä vaatii myös massiivisten valvonta- ja urkintarakenteiden luomista (tyyliin NSA) jotta muuten pakolliset vallankumoukset estetään tunnistamalla poliittiset uhkatekijät ajoissa, ja manipuloimalla tai poistamalla heidät. Tämä pitää moraalittoman supereliitin vallassa Rooman valtakunnan ja kuningaskuntien tapaan. Sirkushuveina tarjotaan sotia, jotka tietenkin myös rikastuttavat eliittiä.

        Jo nyt bussilastillinen -alle 100 maailman rikkainta omistaa varallisuutta enemmän kuin maailman köyhempi puolisko eli 3,5 miljardia ihmistä. Rikkaiden veronkierron ja poliitikkojen mahdollistaman "verosuunnittelun" takia varallisuuden keskittyminen kiihtyy koko ajan ja tuloerot kasvavat. Köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Raha ei synny tyhjästä, joten se revitään muiden selkänahasta alipalkkauksella ja suoranaisella orjatyöllä. Rikkaat eivät siis ansaitse kaikkea koska ovat niin ahkeria, he varastavat omaisuudet, koska ovat äärettömän ahneita. Kohtuullisuus on kadonnut itsekkyyttä korostavassa oikeistolaisessa ilmapiirissä.


    • OletteItsekinEliittiä

      Monikohan tätäkin lukeva oikeasti luopuisi saamistaan eduista (lämmin koti, ruoka, internet, koulutus) jos Planeetta Maan resurssit todellakin jaetaan kaikkien kesken?

      Tasavertaisessa uusjaossa Suomessa jäisi kaikille luu käteen, hyvinvointi kun perustuu köyhien maiden riistoon materiaalien tms osalta.

      • oikea.suunta

        Maksaisivat rikkaat edes 50% veroja kaikista henkilökohtaisista tuloista/voitoista se riittäisi. Todellisuus on 0-10 % välillä, samalla kun tavikset maksavat jopa työttömyysturvasta 20% veroa, puhumattakaan keskituloisista.
        Ei täällä olla kaikkien tulojen tasajakoa kaivata, vaan oikeudenmukaisuutta veronmaksuun. Ne jotka eniten ovat yhteiskunnasta hyötyneet, maksavat progressiivisen verotuksen muodossa myös suuremmat kymmenykset. 50% voi hyvin olla maksimiveroprosentti kun kaikista henkilökohtaisista tuloista/voitoista maksetaan yhtäläisen progressiivisen asteikon mukaan siis ansiotulojen lisäksi myös pääomatuloista, bonuksista, optioista ym. ilman mitään etuoikeutettuja tuloja. Tällä keinolla saaraan verotuloja ja peruspalvelut kuntoon sekä tulojako edes hieman oikeudenmukaisemmaksi.


      • riistoa

        Dokumentin mukaan Aasian halpamaissa tehdyt merkkilenkkarit lähtevät kaikki alle 5 dollarilla pari tehtaasta. Täällä ne maksavat tyypilliset 100-200 euroa. Marimekon Aasian tehtaasta lähtevä kaulahuivi maksaa Suomessa 50-80 euroa, valmistus ei takuulla maksa kuin korkeintaan pari euroa. Jokainen voi laskea kuka repii kehitysmaiden köyhiltä selkänahasta, kuluttaja vai elinkeinoelämä. Käsittämätöntä voiton repimistä ihan tavallisista tuotteista sen jälkeen kun tuotanto siirrettiin halpamaihin. Vielä silloin kun valmistajat tekivät tuotteensa Suomessa ym. niiden hinnat olivat puolet halvempia(vaika työvoimakulut olivat moninkertaisia), ainoa voittaja ja riistäjä on siis yritykset siinä halpamaan työntekijän ja kuluttajan välillä. Ja voitot ovat aivan valtavia, mihinhän ne saadaan piilotettua kun tulokset eivät tuota näytä? No piilotustapoja on monia.


      • veronkiertoa

        Yritykset ovat pahimpia rikollisia maailmassa.


      • ihmi

        Kyllähän täällä ihan hyviä näkemyksiä on, mutta "orjatyövoima" voisi kääntää rattaan kulkusuunnan itse. Muun muassa lopettaa kaiken paskan ostaminen, ylikansallisten yhtiöiden tuotteiden, näitä ovat esim. väärennetty "halpa" ruoka maissia ja sokeria, makuaineita jne. kaikki kiinalainen romu, vähävaraisimmillakin kaapit pursuaa tätä romua, halpamarketista löytyy tavara kaikkiin elämän tarpeisiin meisselistä porakoneeseen jne. kaatopaikat pursuaa tätä halpaa, kaunista ja tarpeellista(?) ostin kun halvalla sain.

        Ajatuksessa köyhän ei ole vara ostaa huonoa on perää, ostamalla sekundaa tuet vähillä rahoillasi juuri kaikkia näitä instansseja joista köyhyyttä, riistoa ja luonnonvarojen tuhlausta syytät. Muuttamalla omaa elämäntyyliäsi teet parhaan iskun hyödyksi itsellesi.


      • eionnaaenää

        Hei kaikki merkkituotteetkin tehdään nykyään Aasian halpamaissa, myös ns. kotimaiset Marimekko, Tunturi ym. Voi olla että muutama vaijeri kiristetään Suomessa niin saadaan kotimainen -merkki.


      • selväsuunta
        ihmi kirjoitti:

        Kyllähän täällä ihan hyviä näkemyksiä on, mutta "orjatyövoima" voisi kääntää rattaan kulkusuunnan itse. Muun muassa lopettaa kaiken paskan ostaminen, ylikansallisten yhtiöiden tuotteiden, näitä ovat esim. väärennetty "halpa" ruoka maissia ja sokeria, makuaineita jne. kaikki kiinalainen romu, vähävaraisimmillakin kaapit pursuaa tätä romua, halpamarketista löytyy tavara kaikkiin elämän tarpeisiin meisselistä porakoneeseen jne. kaatopaikat pursuaa tätä halpaa, kaunista ja tarpeellista(?) ostin kun halvalla sain.

        Ajatuksessa köyhän ei ole vara ostaa huonoa on perää, ostamalla sekundaa tuet vähillä rahoillasi juuri kaikkia näitä instansseja joista köyhyyttä, riistoa ja luonnonvarojen tuhlausta syytät. Muuttamalla omaa elämäntyyliäsi teet parhaan iskun hyödyksi itsellesi.

        TTIP vapaakauppasopimus muuttaa vielä loput ruuatkin ulkomaiseksi (GMO, ammoniakkipesty jauheliha ja hormoniliha ym.)


    • selvä.kuin.pläkki

      Taitaa olla NASA:kin vihervasemmistoa kun tämän asian tajuaa.

    • MieRomahhan

      Silloin, kun ihmiset keskittyvät jollain tavoilla epäolennaisiin asioihin tapahtuu, joko osa sivilisaatioiden tai koko sivilisaatioiden romahduksia. Tai kun käperrytään jollain tavoin omaan erinomaisuuteen, niin silloin tulevat erilaiset hunnit monin eri tavoin ja vievät sen minkä irtisaavat. Myös se on sivilisaatioiden ongelma, että kuvitellaan kerran olevan olevan ikuisesti. Ja jämähdetään siten, että ollaan tarpeettomia. Ja ainostaan yhteiskunnan väkivaltakoneisto on se, joka pitää vallassa. Silloinkaan tuhon tie ei ole kaukana. Kaikenkaikkiaan elämme arvoituksellista aikaa.

    • r.i.p.-

      n. 10 vuotta sitten jenkeissä julkaistiin tutkimus/ennuste että oma imperiumi kaatuu 2030 luvulla. Uskoisin silloisen arvion osuvan melkolailla oikeaan.
      On selvää että nykymeno ei voi jatkua, seinä tulee kertakaikkiaan vastaan. Samoin koko nykyinen yhteiskuntarakenne muuttuu jonkinlaisessa mullistuksessa. Näihin tilanteisiin liittyy aina massiivinen sekasorto ja paljon kuolemantapauksia.
      Sekä Venäjä, Kiina, USA että esim. Intia ovat loppujenlopuksi aika heppoisesti kasassa pysyviä yhteiskuntia verrattuna vaikkapa pohjoismaihinn. Romahdukseen ei tarvita paljoakaan ja jälki tulee olemaan todella pahaa. Miljardi kuollutta olisi tosi vähän.
      Jo nykyinen pankkien pitäminen pystyssä väkisin liittyy näihin romahduksen ensioireisiin, kyseessähän on vain massiivinen omaisuudensiirto keskiluokalta ja köyhiltä rikkaille bankstereille. En nyt sano mitä uskontokuntaa he edustavat, mutta kaikki sen jo tietänevät muutenkin. Samoin oireileva ympäristö antaa jo ensivaroituksia siitä mitä onkaan tulossa. Tulevaisuus ei näytä ruusuiselta.

    • boreddi

      "Onko Stubb Bilderbergissä ministerinä vai yksityishenkilönä?"

      Sekä-että.
      Kun tivataan, että miksi stub bilettää bilderbergeissä verorahoilla, niin silloin stub on työtehtävissä, koska stub juttelee siellä myös työasioista. Sitten kun tivataan että miksi stub ei kerro mitä siellä juteltiin, niin sanotaan että stubin ei tarvitse kertoa, koska olikin yksityisasioilla. Nerokasta eikö? Ja kansa on tyytyväinen.

      • tilykyflk

        Romahdukset ovat frankisti-sabbatealaisen eliitin tarkasti etukäteen suunniteltuja kataklysmejä, joita sitten käytetään entistä pahemman dystopian pysytyttämiseksi.
        Problem-Reaction-Solution.
        NASA:n vihjailevat paskapuheet eriarvoisuudesta ja resursseista tarkoittavat käytännössä kommunistisen maailmanjärjestyksen tuomista nyt vain vihreän värisenä(Agenda21/kestäväkehitys). Typerä kuvittelee että eliittiä ei olisi. Voisitteko kuvitella tilanteen jossa päättäjät elää kituuttaisvat samassa puutteessa kuin kansa jonka ovat ahdinkoon saattaneet? HAHAHA! Ei ikinä! Hujari-kansankynttilän tunnistaa aina ehdottomasti siitä, että heidän päätöksenteonsa mukana tuoma elintason lasku ei koskaan koske heitä itseään.
        Käytännössä NASA:n "rakenneuudistukset" tarkoittavat sitä, että kaikki ihmiset edustavat oikeuksia vailla olevaa orjamassaa joka työskentelee tämän pienen vallanhimon sokaiseman eliitin hyväksi.

        Resurssit riittävät maapallolla kaikille laadukkaaseen elintasoon mainosti ja vanha maailmanjärjestys keskiluokkineen ja markkinatalouksineen on paras mitä voi olla, kun sitä ei vain näiden NASojen ja muiden vastaavien taholta koko ajan sabotoitaisi. Mullistavista globaaleista "rakenneuudistuksista" paasaavat ainoastaan ne, jotka pelaavat likaista peliä ja haluavat kontrolloida ja manipuloida massoja.
        Terveellä järjellä maailma toimii käytännössä omalla painollaan pahemmitta ongelmitta. Terve järki onkin asia, joka halutaan häivyttää viestimistä tulvivalla loputtomalla viihdehömpällä, pelkopornolla, ski-fistisellä hölynpölyllä ihmiskunnan tulevaisuudesta pönkitettynä "asiantuntija/auktoriteetti" uskonnolla. "Asiantuntijat" kertovat asioista joita et voi(Tai vaivaudu) itse kunnolla alkaa verifioimaan ja samalla heille asetetaan takapirujensa toimesta "totuuden" sädekehä, koska hehän ovat ASIANTUNTIJOITA!.
        Ongelmana vain on se, että joku heillekin palkan maksaa ja palkanmaksaja luonnollisesti päättää mitä "asiantuntija" puhuu. Kyseessä on meritokratiaksikin kutsuttu järjestys, jolla kulisseissa lymyilevät manipulaattorit oikeuttavat järjenvastaisten systeemien olemassaolon käyttämällä näitä "asiantuntijoita" äänitorvinaan. Eihän kukaan voi "asiantuntijan" sanaa kyseenalaistaa? Kyseenalaistajat voidaan vielä kätevästi leimata vaikka rikollisiksi tai hulluiksi,,,dejavu?
        Eli käytänössä omaehtoinen ajattelu(Terve järki) halutaan korvata robottimaisella mehiläispesä-tyyppisellä "kuningatar ja työläiset" maailmalla, jossa yksilöllisyyttä ja "vapautta" edustaa korkeintaan joidenkin seksuaalisten perversioiden eri variaatiot.


    • sitäsaamitätilaavai

      Ja kansa ei ole tyytyväinen.

      Stubbido voi viedä libidonsa veroparasiiteihin bilderbergien kautta, mutta kansa kärvistelee kuten aina.

      Joskus vielä tulee aika kun yläluokka saa tuta miltä köyhimpien raivo tuntuu ja siihen menee 20 vuotta aikaa.

      Kyykyt aikoinaan puolustivat tuloerojen kasvua yhteiskunnan dynamiikalla - iloitsevatkohan vielä köyhien viritellessä dynamiittiä kokkareiden perseen alle.

    • ttkkl

      Suomalaisten tilastojen tulosena , että koko porukka on vaarassa loppua kahdessa vuodessa,eli matemaattisten analyyisen tulos tuollainen! Lisäksi profetioita tuosta:Suomalainen nuori oli nahnyt näyn v. 1972:"Atomivoima tuhoaa ihmiskunnan 45 vuodessa!"Ja tuo olisi v. 2017, joka on näkynyt tilastoissa pitemmän aikaa. Jumalan toimet voivat auttaa jatkoon!

    • ndbdnndbdndk

      harmi että tällä kierroksella ei maahan ehtinyt kehittymään älyllistä elämää. siivotaan kaikki pois aurinkomyrskyllä ja aloitetaan alusta helmitaululla. kuin niin monet kerrat aiemminkin.

      • Uusi.alku.taas

        Joo moraalin rappio voitti tällä kerralla taas ja sivilisaatin pitää mennä. Tyhjältä pöydältä on aloitettava ettei mätä siirry.


    • Menetetty.peli

      Impperialismin paluu TTIP ja maailmanhallitus, rahavallan riistäjät jakaa maailman varallisuuden keskenään.

    • Anonyymi

      Kapitaali-imperiumi tulee kalliiksi ihmiskunnalle 😎

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Monet ei tajua, että romahdus on jo alkanut. Paljon tapahtuu ensi syksyyn mennessä.


      • Anonyymi

        NASAn propagandaa. Miksi uutisessa pitää heti alkuun olla kuva karttapallomaasta joka vie uskottavuuden koko uutiselta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NASAn propagandaa. Miksi uutisessa pitää heti alkuun olla kuva karttapallomaasta joka vie uskottavuuden koko uutiselta.

        Siksi koska me asumme maapallolla...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NASAn propagandaa. Miksi uutisessa pitää heti alkuun olla kuva karttapallomaasta joka vie uskottavuuden koko uutiselta.

        v.2015 ei ollut vielä lättäpäät sekoilemassa näissä keskusteluissa. Ainakin se on muuttunut tässä ajassa.


    • Anonyymi

      Olen tuossa sivilisaation romahtamisessa samaa mieltä, se on jo alkanut.

      Kun vertaa mitä palstalla kirjoitettiin 10 vuotta sitten ja nyt niin älyn valo on pääosin paennut.

    • Anonyymi

      Lenteleekö Yliviikari in noihin Bilderbergkokouksiin?

      • Anonyymi

        Siellä käyvät jokseenkin kaikki päättäjät hakemassa uudet ohjeet "ylemmältä" taholta. Tähän asiaan tulee loppu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe