YLE: SDP 14.6% ja laskee yhä

pohjatTaas

Kannatus veti taas uudet pohjakosketukset. Nyt kyllä puolueen hallitukselta odotetaan rivakkoja toimenpiteitä. Tällä hetkellä puolue vuotaa pahasti joka suuntaan. Antti Rinne: tee jotain! Ei näin voi jatkua. Vihreät ovat kolmen pinnan päässä ja edelleen nousussa. Jos joku muistaa viime oppsotiokauden niin laskua tuli silloinkin. Ei pidä jäädä odottelemaan.

http://yle.fi/uutiset/kokoomus_kiilasi_perussuomalaisten_ohi_kakkoseksi_sdpn_tuskien_taival_jatkuu/8121267?origin=rss

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huom_taloushutkimus

      .

      MUistamme miten raskaasti taloushutkimus erehtyi taas viime vaaleissa PS:n kannatuksen suhteen

      .

      • YLEn-antoja

        YLE aina vihervasurien ja RKP:n äänenkannattaja. SAK/SDP:n 14,8 % on todennäköisesti liian korkea kannatusluku. 12-13% lienee lähempänä totuutta. Kyse on siitä miten tutkimus on toteutettu ja keneltä on kysytty. Näin oli ennen eduskuntavaalejakin.


    • hapanjaraaka

      Antti Rinteen muutama vuosi sitten alkanut projekti keinolla millä hyvänsä Sdp puheenjohtajaksi pääsemiseksi ilman kansanedustajutta tuottaa hedelmää. Onkohan katunut?

    • AlasVain

      Hyvä suunta. Jatkakaa samaan malliin demuääliöt niin Suomesta tulee viimeistään seuraavien vaalien jälkeen parempi paikka.

    • kreikan_meri

      Katkera pala Rinteelle, joka joutuu pian päästämään kreikan takuuttajan ohitseen.

    • Stadinduunari

      Puheenjohtaja tappelee naisen kanssa.
      Puoluesihteeri on mitä on.
      Kaikki muistaa SAK:n Lohtander mainoksen.
      Eikö todellakaan kellot soi? Pidetäänkö meitä duunareita ihan pölhöinä?
      Vähemmästäkin jengi livahtaa vasemmalle ja Persuihin.

      • livahtaja

        Eihän tässä duunareista ole kysymys vaan SDP:n kannattajista jotka ovat iäkkäitä naisia jäsenkirjalla saaduissa kuntien viroissa. Duunarit on persujen kannattajia.


      • Demareilla_oli_paikkansa
        livahtaja kirjoitti:

        Eihän tässä duunareista ole kysymys vaan SDP:n kannattajista jotka ovat iäkkäitä naisia jäsenkirjalla saaduissa kuntien viroissa. Duunarit on persujen kannattajia.

        .

        Demareilla oli paikkansa silloin sata vuotta sitten mutta ajat muuttuu eikä kukaan kannata työpaikkakiusaajien puoluetta

        .


    • demariteksyksissä

      Vihdoinkin peruskannattajat ovat heränneet huomaten kuinka kaukana demarit on juuristaan: oikeistolaista politiikkaa (leikkaukset köyhimmiltä jne.), feminismi, yltiö-suvaitsevaisuus, eu-politiikka, maahanmuuttokysymykset, homouden ym. perversioiden korostus yms. Sitä saa mitä, tilaa ensi vaaleissa kannatus 7,8%???

    • Siska

      Demareiden pitäisi päästä irti peruskateudestaan. Mitä minulla ei ole, sitä ei saa olla sinullakaan. Kateus on ilkeyden siemen, sen johdosta tulee helposti ylilyöntejä. Esimerkkinä mainittakoon tämä Harakka-case.

      • viha-ja-kateus

        Ilkeä ja hävytön SAK-Halonen on kateellisen seinäruusun kouluesimerkki. Kakarat tarhaan. Äidit "siivellä eläjiä". Toimi SAK:n juristina vuodesta 1970 ja koko poliittisen uransa ajan, oli sos.- ja terveysministeri, oikeusministeri, presidentti.
        Naisen euro on edelleen 80 senttiä, eläkkeissä vieläkin vähemmän.
        Kade ämmä on yllyttänyt lakkoihin ja ajanut homojen ja lesbojen asemaa.
        Halosen ja Arajärven kynän jälki näkyy selkeästi myös jo vuoden 1987 avioliittolaissa, jonka piilotavoitteisiin kuuluu perheiden hajottaminen sekä äitien ja lasten taloudellisen toimeentulon romuttaminen. Moni nainen on kuvitellut äänestäneensä naista.


      • tarkkanäköinen
        viha-ja-kateus kirjoitti:

        Ilkeä ja hävytön SAK-Halonen on kateellisen seinäruusun kouluesimerkki. Kakarat tarhaan. Äidit "siivellä eläjiä". Toimi SAK:n juristina vuodesta 1970 ja koko poliittisen uransa ajan, oli sos.- ja terveysministeri, oikeusministeri, presidentti.
        Naisen euro on edelleen 80 senttiä, eläkkeissä vieläkin vähemmän.
        Kade ämmä on yllyttänyt lakkoihin ja ajanut homojen ja lesbojen asemaa.
        Halosen ja Arajärven kynän jälki näkyy selkeästi myös jo vuoden 1987 avioliittolaissa, jonka piilotavoitteisiin kuuluu perheiden hajottaminen sekä äitien ja lasten taloudellisen toimeentulon romuttaminen. Moni nainen on kuvitellut äänestäneensä naista.

        Juurikin tätä se on ollut , tuo demadien suvaisevaisuun on äärettömän suurta ymmärryksen puutetta eli tyhmyyttä, tauva havonen on perinyt tuon perheiden hajoitus systeemin jo DDR:n ajoiltaan , josta mm. tuotiin Suomeen leenin oppikirjoja ym. eräässä laulussa kerrottin ,että et voi omistaa lastasi ,se on valtion omaisuutta. Kyllä sanon HÄPEÄ halonen , häpeä SDP,


    • Lipponenjalipponen

      PÖööö !

    • typeriätolloja

      Rinne antanut näytöt käytöksestään,osaamattomuudestaan ja puolueen sekaisin olevat asiat ja typerät edustajat odotetusti laskivat ja laskevat kannatusta.Rinteen kelvottomuus puoluejohtajana ja ministerinä teki puolueesta hallitus kelvottoman. Kuvittelevat että ihmiset äänestää heitä jos lupaavat liian isoja sosiali etuja. Leikkaukset olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin. Ei ole varaa rahan haaskaukseen.

    • pohjataan

      Kreikka maksaa SDP:lle edelleen gallupeissa. Toista tukipakettia myönnettäessä ilmeisesti myös Jutta tiesi ettei Kreikka maksa koskaan velkojaan ja siksi hän elämöi merkityksettömillä vakuuksilla.
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015070319973796_ul.shtml
      Vihreät menee jo tänä vuonna gallupeissa SDP:n edelle. Lopulta puolueessa on kansanedustajien ohella jäljellä vain pieni eliitti (Helsinkidemokraatit, TUS, Juttalaiset) vanhoja jääriä jotka ovat jo 20 vuotta estäneet kaikki uudistukset puolueessa.

    • pohjalle.mennään

      Nyt on jo Harakkakin huomannut, että vihreys vetää ”Ydinvoimaa ei pidä rakentaa lisää”.
      Kun eduskunta äänesti Fennovoiman ydinvoimahankkeen periaateluvasta SDP:n 23 kansanedustaa äänesti luvan puolesta. Nopea takinkääntö koko eduskuntaryhmässä lienee väistämätön tai SDP on viimeistä kautta eduskunnassa. Voimalan omistajien/rakentajien kansallisuus on surkea tekosyy johon ei usko sokea Reetakaan.
      Puolueen hallitus on toivoton kopla. Mitä tällaisilta voi odottaa Antti Rinne pj, Reijo Paananen siht, Antti Lindtman vpj, Sanna Marin vpj, Krista Kiuruvpj kun vastassa on vanha eliitti.
      Toisaalta sosialismin piilottajat erosivat Lipposlaisten TUSista ja perustivat oman ryhmän (Helsingin demokraatit). Lähteneiden kanssa ei ole ongelmia, osaston puheenjohtaja Ulla-Maija Rajakangas sanoo. Hän arvioi, että sosialismia tunnustavia demareita on vielä yli sata.

      • mitenlieneeasia

        Tuo Helsingin demokraatit on Jungnerin ja hänen koplansa perustama jutttu, jolla se aikoo laittaa rahoiksi tulevaisuudessa.
        Eli että Suomeen tulisi demujen tilalle Suomen demokraatit. Liekkö rekisteröinyt senkin nimen?


    • tarkkanäköinen

      Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

    • HyväJutta

      Jutta on saatava takaisin johtamaan puoluetta.

      • KansallinenKatastrofi

        Pysyköön Kokkolassa.


    • ElämästäVieraantuneet

      Eipä ihme että kannatus laskee. Demarien politiikan sisältö on ollut vuodesta toiseen keskioluen laimentamisen vatvominen, Paavo Pesusieni -lastenohjelman kauhistelu ym. vastaavan tasoiset aiheet...

      Sitten demarit ihmettelevät, että kansa ei ymmärrä heidän linjaansa...

      • niinlapsellisiatäällä

        Media Erityisesti kaupalliset radiot vääristelee vielä asiat ja osa tyhmistä kuuntelijoista uskoo vain valheen.Esim. Keskiolut juttu ja se miten meillä muka säännellään kaikkea. Menisipä viina adikti arvostelija kokeilemaan vaikka USAn meininkiä alkoholi ja autonajo asiassa. Tai pukeutumisessa paljastaakin vaatteisiin koulussa,työssä. Hanskat ja oranssihaalari odottaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe