Alkukauden voimasuhteet

analysoija

Ajattelin kirjoittaa havaintoni alkukauden voimasuhteista.

CROCODILES

Pohjanmaan vihreät miehet ovat osoittaneet vaarallisuutensa jälleen. Tuloksena selvä voitto Butchersista, mutta vielä en tilaisi mestaruuslippiksiä tahi huutelisi Pohjanmaan olevan vihreä. Krokotiileillä on jälleen edessä tyytyminen korkeintaan pronssiin tai neljänteen sijaan, joka kuuden joukkueen sarjassa on hävytön sijoitus. Joukkueella on Suomen pisin mestaruuskrapula putki päällä, eikä se tule loppumaan vielä pitkään aikaan. Tähän lisätään vielä ulkomaalaisten pyörittämä valmennuskaruselli, josta joukkue vieläkin kärsii.

Materia on riittävä, mutta itseluottamus puuttuu.

Jatkopeleissä pärjääminen on hyvin epätodennäköistä.

BUTCHERS

Porvoon teurastajat tulevat tällä kaudella onnistumaan vain sohimaan itseään veitsillään. Mahdollisesti tällä kaudella mennään ilman voittoja, mikä ei olisi yllätys sinänsä. Onneksi putoamisuhkaa ei ole, joten eiköhän puolivälissä kaudella ryhdytä rummuttamaan kuluvaa kautta "rakennuskaudeksi", näitä on nähty ennenkin.

Porvoolaisten onneksi joukkueurheilu Porvoossa on luokattoman heikkoa, eikä yleisöllä ole varaa äänestää jaloillaan, kuitenkin jefun seuraaminen on halvempaa kuin keskioluen juominen. Kotipelit tulevat tälläkin kaudella olemaan vieraille kiusallisia, johtuen nousuhumalaisesta yleisöstä ja peruskoulutason stereotyyppisistä vitseistä.

69'ERS

Joukkue on jälleen liikkeellä useilla ulkomaalaisilla pelaajilla. Suomen jenkkifudiksen 2000-luvun Arsenal panee haisemaan jälleen. Yksilöt ovat kansallisella tasolla päteviä, mutta joukkueena pelaaminen kärsii vieraista pelaajista, kuten nyt on jo nähty, ensimmäinen poistui. Syyt ovat arvailtavissa, en niitä tässä avaa enempää. Kuusysit toteuttavat rooliaan liigan heittopussina ja pistekoneena, vastustajat kiittävät hyvistä tilastoista. Pelkoa putoamisesta ei ole, jonka toivoisin näkeväni ennakkoluulottomana pelinä, mutta vanhan pelikirjan mukaan mennään ja lyödään päätä seinään. Tälläisten jatkuvien virheiden toistaminen vaikuttaa jo määrätietoiselta, toivottavasti olen väärässä. Ehdoton ei pudotuspeleille tänä vuonna.

TAFT

Ennakkoon hehkutetut vahvistukset ovat osoittautuneet lievästi petetyksi yllätykseksi. Mieleen tulee miehelleen valehteleva avovaimo, joka osoittautuu epäkelvoksi. Aiemmin TAFT:ista on puhuttu uutena tapana tehdä asioita ja suomijefun toivoksi, joka nostaa lajin uudelle tasolle. Vuodet ovat tylsistyttäneet terää ja se näkyy. Sinipaitaa tulee kaatumaan jatkuvalla syötöllä, jo pelkästään voittokantaan pääseminen tulee vaatimaan jumalaista onnea. Ehdoton alisuorittaja.

ROOSTERS

Punakoneen yskiminen näkyi jo viime finaalissa, konetta ei ole korjattu viime vuodesta, päinvastoin ruostumisen merkkejä näkyy jo: "unfinished business" on vaihtunut "mail function" kyltteihin, joita kanniskellaan valheellisella ylpeydellä tappiosta toiseen. Euroopan ristiretki päättyi odotettuun lopputulokseen. Positiivista on vuodesta toiseen jatkuva ennakkoluuloton optimismi, josta ei ole enää pitkä matka valheen puolelle, laiva kulkee, mutta ilman kapteenia.

Tuleva kausi on tilastojen perusteella nähtynä sysimusta, mutta pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa. Ehdoton valinta vedonlyöjälle menestysjoukkueeksi 2020-luvulla, sitä ennen tulee olemaan hiljaista. Joukkue tulee taistelemaan irtopisteistä muiden alisuorittajien kanssa sen mukaan, miten pelinrakentaja suoriutuu.

TROJANS

Vuoden kohutuin pelaajakauppa tapahtui juuri Turkuun. Viime vuosien menestyksekkäin pelinrakentaja siirtyi suuren kohun kera kukonpojista roomalaisiin. Näytöt ovat kovat ja joukkue on onnistunut pelaajahankinnoissa, mutta silti jotain jää puuttumaan ja se tulee vaikuttamaan loppukaudesta. Trojans on vahva joukkue heikkoja joukkueita vastaan, kuin se ala-asteelta tuttu koulukiusaaja. Paljon ääntä ja savua, mutta tuho jää vähäiseksi. Alkukauden jälkeen on nähtävissä koneen hyytymistä ja edelliskauden menestyksen saavuttaminen vaikuttaa olevan vain unta joukkueelle.

Mestaruudesta ei tällä joukkueella vielä saavuteta.

36

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelen

      Kuka sen mestaruuden sitten vie Vaasa vai?

    • vaahteraliiganikkari

      Vaasan harjoituspeli Crocodilesia vastaan osoitti, että joukkue ei kuulu liigaan. Heittoa ei saatu lainkaan liikkeelle, ja juoksu toimi ainoastaan siitä syystä, että vastassa oli Gatorsin linja. Tämänhetkistä Crocojen puolustuksen linjaa vastaan voisi Royalsin hyökkäyksellä tulla äitiä ikävä. :)

    • 66666666666

      Kiitos hyvästä arvostelusta. Tasainen kausi tulee olemaan vihdoinkin. Jokainen ottelu on tärkeä. Hyvä sanonta there are no second change pätee tällä kaudella.
      Varmastikin viihdyttäviä otteluita tulee olemaan

      • kfndlaknfd

        Toinen hyvä sanonta, joka pätee, on when there is mill there is road.


    • Seiskanmies

      Moi martina

    • 18plus13

      Alkukauden tuomarit, Lampinen ei ole validi tuomari. Ainoastaan jatkuvasti edessä....

    • Spiritisalchol

      Porvoo alamäki alkailemassa jenkki vahvistus sai potkut lisätiedot sajl.fi

    • sajlapina

      mites toi roosters on nyt noin vajonnut?
      Ei kai yksi pelaaja voi olla niin että noustaan tai kaadutaan?
      Kellään tietoja uudesta ROON pelinrakentajasta?

    • swobodaan

      tulee Puolan liigasta. Mutta ei paljasteta vielä, ettei TAFT pääse scouttaamaan

    • Buuuutther

      Porvoon alamäki tais jäädä aika lyhyeksi, uus rb ja stacey thomas vahvistavat teurastajia jo ens matsissa, jos puheet staceyn suomistatuksesta pitää paikkansa, niin rosterissa on tilaa vielä yhdelle jenkille.
      porvoo nousi kerralla suurimmaksi haastajaksi turkulaisille.

    • Crocodiles

      Thomas tulee Seinäjoelle!
      Saavat Turkulaiset ensikerralla nenäänsä! Ei ole ihmeellinen tuo Turku tänäkään vuonna.

    • moirikumoiriku

      TERVE RIKU

    • mall

      Mikä tun mail function. Eikö sun posti kulje?

      • TOTUUSPELAAJA

        Eikö pelit kulje oikein?Meneekä mestaruus sivu suun?
        Kakarat!!


      • Rikufanclub

        MOIMOI RIKU MOI !


      • tellmewhy

        Kuka tää Riku on?Miksi sitä pitää tervehtiä?


    • kuripitovaliokunta

      jefuliitto tasoitteli vähän puntteja viikonloppua varten kun pistivät trojanssilta ja crocoilta miehet katsomoon seuraavaksi peliksi . trojanssia se ei haittaa kun vastaan tulee divaritasonen tafti mutta roosterssia vastaan peavvav sjoki olis tarvinnut kyllä miehiä . no ei kai voi muuta odottaa kun kurinpidossa on halla-aho joka on punanuttu että pisti vastustajalta pelaajan ulos . miten se voi olla päättämässä seuraavanpelin ulos ajosta kun se vaikuttaa oman seuran tekemiseen ? anttila sitä paitsi ei edes tapellu vaan kaikki muut siinä. anttilahan oli selällään maassa ja aappo kävi kimppuun ja muut pelaajat jotka ei saanu mitään rangaistuksia villevaltteri yms repi salorantaa pois ?

      http://www.sajl.fi/?x167512=4048535

      • Lattehitti

        Ei tapellu, mutta anttilan aivopieru ois voinu johtaa vastapelaajan loukkaantumiseen. Toivottavasti oli vaan anttilan (eikä isomman porukan) tuhnu. Rangaistus kuuluu molemmille.21


      • Bleedblack

        Mut miten voi saada tappelusta pelikieltoo jos ei oo ees tapellu? Taitaa punakone taas vetää kotioppäi!!


      • Ericasrt
        Bleedblack kirjoitti:

        Mut miten voi saada tappelusta pelikieltoo jos ei oo ees tapellu? Taitaa punakone taas vetää kotioppäi!!

        Anttila ei saanut pelikieltoa tappelusta vaan henk. Kohtaisesta virheestä.


      • Eiymmarra

        Kurinpitovaliokunta sulkee pelaajan CRO #10 (Lauri Anttila) myös seuraavasta ottelusta. Ottelusta sulkeminen koskee ottelua 18.7.2015 Crocodiles – Roosters ottelua.

        Perusteluna Kurinpitovaliokunta painottaa seikkaa että laji on luonteeltaan sellainen jo sääntöjen puitteessa että tappelu, johtuen mistä tahansa syystä, ei kuulu lajiin. Pelaajien on pyrittävä suorittamaan annettu tehtävä kentällä ja hallittava hermonsa kaikissa tilanteissa.

        Liiton raportin mukaan tappelusta ois pelikielto tullu O.o
        Olis kiva nähä kyseinen tapahtuma eikä joutus tekee päätöksiä kirjottelun perusteella kun ne tuntuu olevan aikas ristiriitasii


    • Jerell
      • seitsemäntoista

        tota , jos jagut otti pannuun wolverinesilta jotain 40-10 niin tosta ei nyt varmaan mitään spektaakkelia ole tulossa eikä 6e arvonen!


      • 10plus5

        Onpas. Ehkä jopa seitsemän.


    • Salomonintuomio

      Anttilan blokiyritys tuli ennen pillin vihellystä ja samaan aikaan kun pallo osuu maahan , tuli vielä suoraan edestä rintaan, tilanteesta olisi voinut heittää latehit rangaistuksen, mutta Anttila ei osunut päähän tai niskan alueelle, niin ulosajo oli liian kova rangaistus.

      Jotain kertoo Salorannasta tilanteen jälkeinen päivitys facessa, kaveri on huolissaan kuinka latehit päähän hänen historiallaan voi johtaa uran loppumiseen.
      sama äijä kuitenkin veti vartti aikaisemmin vastustajaa nyrkillä vastapalloon ja löi maassa olevaa, nämäkö ei sitten voi johtaa aivotärähdykseen.

    • Qertyuiop

      Olikos Aappo muuten Oulusta lähtöisin?
      Mistäs seurasta muuten kurinpitolautakunnan puheenjohtaja tulee.

    • 2356326326

      alkaa punttitutisemaan roosters leirissä niin oli pakko jefuliiton puuttua asiaan. tässä ratkastaan nyt sitten kotietua pudotus peleihin , tai yritetään ratkasta kun ei tolla ole mitään vaikutusta lopputulokseen kuitenkaan . onkohan käskyt tullut ihan ifaf johtoportaalta asti että sarjaa pitää tasottaa ?

      http://www.sajl.fi/?x167512=4107014

      • Perästä_tuulee

        Oikeus voitti. En tosin nähnyt matsia, mutta kuitenkin. Vielä voisi Salorannalle antaa jonkun rangaistuksen ihan periaatteesta. Ei tästä mitään tule, että ollaan vain kuin ellun kanat.


      • BleedBlack

        Tänään nähdään miten oikeus voittaa kun omat entiset koirat purevat. Kotijoukkueen sivurajalla kun työskentelee kaksikko Johnson-Shelton niin siitä ei voi tulla muuta kuin hyvä. Tietysti olettaen ettei Roosters ujuta omia lipunheittelijöitä tasoittamaan peliä samalla tavalla kuin Porvoossa. Porvoon AT joka liputteli meidän kundit ulos roosters-pelistä on entinen rosoters pelaaja parin vuoden takaa niin saahan sillä kivasti puntteja tasotelluksi seuraavaan peliin. Jos tuomarilinjan kritisoinnista saa saman rangaistuksen kuin väkivaltaisuudesta kentällä niin mennään lajissa aika pahasti metsään.


      • SilverAboe
        BleedBlack kirjoitti:

        Tänään nähdään miten oikeus voittaa kun omat entiset koirat purevat. Kotijoukkueen sivurajalla kun työskentelee kaksikko Johnson-Shelton niin siitä ei voi tulla muuta kuin hyvä. Tietysti olettaen ettei Roosters ujuta omia lipunheittelijöitä tasoittamaan peliä samalla tavalla kuin Porvoossa. Porvoon AT joka liputteli meidän kundit ulos roosters-pelistä on entinen rosoters pelaaja parin vuoden takaa niin saahan sillä kivasti puntteja tasotelluksi seuraavaan peliin. Jos tuomarilinjan kritisoinnista saa saman rangaistuksen kuin väkivaltaisuudesta kentällä niin mennään lajissa aika pahasti metsään.

        Hahahaha, hopee ei oo häpee, Turku :)


      • kanankuohitsija
        SilverAboe kirjoitti:

        Hahahaha, hopee ei oo häpee, Turku :)

        sori nyt vaan kiveskana, yhteismaalipisteet 85-63 joten stfu, crocotkin on edellä 53-38 niin olette molempien takana . vituttaako kun kotietu menee ohi suun . no ei velolla ole ollutkaan kun 300 katsojaa joten parempi se pleijari on tuoda turkuun missä on 3x enemmän katsojia . nyt ei auta edes prosenttien laskeminen samalla tavalla kun divarissa .!


    • Roopenluvalla

      Huutaaki saa tuomareille, jos oot punasten koutsi. Ai niin, mut täähä on jo kaikkien tiedossa, on vain yksi öykkärisakki.

      • TurkischenBastardos

        LOLLLOTILOL, TROIJA ON TURKISSA


    • kgkgnkfglknfflkn

      RoJo on mestaruuden tae. Ihan sama kuka sen kanssa pelaa. Jos se menee klesaksi, on vähän tuuripeliä kuka voittaa ja kenet. Tätä on valitettavasti suomalainen jenkkifutis nykyaikana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe