Demarit ja feminismi Ruotsin malliin?

Intti_Ranne

Kun Googleen syöttää hakusanoiksi "feminismi SDP" niin hakutulokset nostavat hiuskarvat pystyyn. Otsikot ja tekstit ovat niin karmeita. Jaakonsaari selittää feminismin nousevan muslimimaissa, Henry Laasanen otsikoi että "Äijäfeministi SDP:n johtoon" sekä Laasasen toinen kirjoitus, jonka mukaan Kokoomus ja SDP kilpailevat feminismissä.

Viides otsikko on kuitenkin ehkä mielenkiintoisin:

"SDP:n naisjärjestö voi muuttaa nimensä Feministiliitoksi."

Etelä-Saimaa lehti (hakutulos 8) otsikoi, että feminismi puskee esiin demarinaisten kokouksessa Lappeenrannassa 29.10.2014.

http://www.esaimaa.fi/Online/2014/10/29/Feminismi%20puskee%20esiin%20demarinaisten%20kokouksessa%20Lappeenrannassa/2014118112080/4

Ihme kyllä, kuten hakutulokset paljastavat, ehdotus nimenmuutoksesta kaatui. Tämä oikeastaan on harmi, sillä jos demarien naisjärjestö olisi avoimesti nimeltään militantin feminismin edustaja, niin se vieraannuttaisi entistä tehokkaammin loputkin äänestäjät puolueesta.

Ruotsissa, missä militantit feministit saivat oman puolueensa, Feministinen Aloite, FI:n, on jo nähty mitä kauheuksia feminismi voi liikkeenä saada aikaan:

http://www.returnofkings.com/30748/the-curious-case-of-the-feminist-party-in-sweden

Vuonna 2004 feministit Ruotsissa puhuivat siitä, että avioliitto pitäisi hajoittaa ja korvata uudella, polyamorisella instituutiolla (Tuo tarkoittanee suomeksi, että feministit voisivat hamstrata niin monta kumppania kuin haluavat.). Samoin feministejä nyppi se kun Ruotsi ei Norjan tavoin ollut ottanut naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin.

Uusi feministipuolue, yllättävää kyllä, tuli julkisuuteen julkisen suosion saattelemana ja 5 prosenttia ihmisistä lupaili ääntään feministipuolueelle. Jopa 25% ihmisistä sanoi harkitsevansa FI:n äänestämistä. Tällaiset luvut olisivat antaneet helposti paikkoja Ruotsin valtiopäiviltä.

Sitten feministit tekivät sen mitä he parhaiten tekevät: Kiskoivat tappion voiton keskeltä. :DD

Kun suosio näytti taatulta, politiikasta puolueen sisällä tuli yhä kahjompaa. Puolue alkoi suunnittelemaan "miesveron" käyttöönottoa. Verolla oli tarkoitus rahoittaa naisille tarkoitettuja suojia. Feministit myös halusivat seksin lailliseksi vain silloin, kun siihen on sanallinen suostumus (naiselta). Seurasi statuksesta riippumaton vapaa hedelmöitys lesbopareille ja homojen välisten suhteiden kehittyminen täydeksi avioliitoksi (Aiemmin rekisteröity parisuhde; Kuulostaa samalta kuin Suomessakin).

Feministit eivät kuitenkaan pitkään pystyneet salaamaan akilleen kantapäätään: Miesvihaa. Feministinen propagandaelokuva "Sukupuolisota" osoitti feministien todellisen karvan. Elokuvassa väitettiin, että puolet ruotsalaisista naisista on kokenut miesten taholta väkivaltaa. Ei tarvitse olla rakettitiedemies jotta tuon huomaisi propagandaksi. Suorana siteerauksena pätkästä:

"Miehen kutsuminen eläimeksi on hänen imarteluaan: hän on kone, elävä dildo."

Ruotsin naissuojan (feministi)johtaja vahvisti olevansa samaa mieltä.

Feminismipuolue oli alkanut saada näin nauloja poliittiseen arkkuunsa ja Tiina Rosenberg iski yhden naulan lisää julistamalla, että nainen joka makaa miehen kanssa on petturi sukupuolelleen.

Feministien outoa miesvihaa selitetään sillä, että feministi haluaa omituisella tavalla tarrautua sääntöihin. Siten raiskaavat miehet eivät raiskaa siksi, että heidän psykologiansa ja biologiansa johtaa siihen, vaan siksi, että laeissa on puutteita näiltä osin.

Feministeillä ei mennyt pitkään lupaavan alun jälkeen paljastaa itsensä inhottaviksi ja vihaisiksi ihmisiksi. Joka tapauksessa näyttäisi olevan suora korrelaatio siinä, miten vahvat ennakkoluulot miehiä vastaan feministillä on ja siinä, miten paljon naisia hän arvioi kärsivän miesväkivallasta.

Feministipuolue floppasi ja päätyi saamaan 0,68% annetuista äänistä. :DDD

Reilut annokset (sosialidemokraattista) feminismiä Ruotsin politiikassa ovat tuoneet karmeat seuraukset maalle:

http://www.returnofkings.com/49279/freedom-of-speech-is-dying-in-sweden

Ruotsissa sananvapaus on viittä vaille kuollut. Monia lakeja säätämällä siellä on tehty erittäin vaikeaksi tai mahdottomaksi arvostella "erityisryhmiä" so ei-valkoisia. Epämääräinen "epäkunnioittavuus" (Samalla lailla kuin Suomessa "kansanryhmää vastaan kiihottaminen,) esim etnisyyden tai pigmenttikertoimen osalta voi tuoda jopa neljän vuoden vankilatuomion. Ruotsin sananvapautta rajoittavat lait ovat niin ankaria, että ne eroavat jo Euroopan Ihmisoikeuskonventista.

Tämä tulevaisuus meilläkin voi olla edellä, jos demarit tulevaisuudessa saavat feminismiään esille suomalaisessa politiikassa. Puolueen jäsenistä useimmat ovat vannoutuneita feministejä.

Mielenkiintoisena piirteenä demarinaisten mainitussa kokouksessa Lappeenrannassa: Järjestön johtaja, kansanedustaja Tuula Peltonen, syrjäytettiin. Onni (ja terve järki) oli suomalaisten puolella vaaleissa ja hän menetti kansanedustajan paikkansa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BarrikaadeilleToverit

      Pizzeriapalon loisteessa marssille rasismia vastaan, ruåtsinkielen ja feminismin puolesta! Joukkoa johtaa feministi Rinne ja eduskuntapudokas Lipponen.

    • Intti_Ranne

      Löytyi tuosta aiheesta muuten Henry Laasasen kirjoitus viime syyskuulta:

      http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175941-feministipuolueella-on-omituinen-nimi

      Feministipuolueen tavoitteet näyttävät niin kahjoilta, että pitää melkein silmiä hieroa kun lukee listaa. Otoksia:

      - toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille (Tässä suomalaiset demarit ovat olleet hengessä mukana vaatiessaan paperittomille terveyspalveluita)
      - puolustusvoimien lakkautus
      - poistetaan tiedonantovelvollisuus HIV:stä
      - työttömyyskorvaus maksimitasolla ilman aikarajaa

      Ei siis mikään ihme, että päätyivät surkeaan floppiin vaalituloksessaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe