Monet uskovat elävät synnissä,jopa tietämättään

uskova

http://www.amightywind.com/prophecyfinnish/proph79fin.html
Jos ette tottele MINUA nyt ja jos teette kompromisseja nyt sen päivän suhteen, jonka olen asettanut MINUN pyhäksi Sapattipäiväkseni (lauantai) ja jos luulette, ettei ole tärkeää totella jokaista ainoaa MINUN käskyäni, miksi luulette, että tottelette pian tulevassa Suuressa Ahdingossa? Miksi on mukavampaa kuunnella ihmisen oppeja kun he vääristävät sanojani mukautumaan ihmisen syntiseen kuvaan.

Vaikka Poikani JAHSHUA on leponne, HÄN ei ole Lepopäivänne. Minun Poikani JAHSHUA ei ole Päivä, ja 4. käskyni KÄSKEE selvästi viettää, MINUN Pyhän Sapattipäivän levossa. Mitä osaa tästä ette ymmärrä? Kyllä, levätkää JAHSHUAssa, sillä HÄNEN ieksensä on kevyt ja HÄNEN taakkansa kevyt mutta tällä ei ole mitään tekemistä Sapattipäivän kanssa. Eikö JAHSHUA pitänyt Sapatin?

Enkö lähettänyt MINUN Poikani JAHSHUAn esimerkiksi teille? Tiedätkö edes, miksi asetin lepopäivän? (1.Moos 2:1-3) Etkö tiedä, että tämä Sapattipäivä on oleva siunaukseksi teille eikä kiroukseksi? MINUN 4.käskyni selvästi käskee pitämään Pyhänä MINUN Sapattilevon päiväni. Eikö laki, jonka kirjoitin omalla tulisella sormellani ja annoin Moosekselle Siinain vuorella, sano: “Kunnioita Sapattipäivää ja pidä se pyhänä?” Taas kysyn, mistä lähtien MINUN POIKANI JAHSHUA on Päivä? Kysy itseltäsi, miksi saatana vaihtaisi Sapattipäivän sunnuntaiksi ellei sitä tultaisi käyttämään hänen tarkoitukseensa Suuressa Ahdingossa?

Älä kuuntele heitä jotka opettavat muuta. Tässä on voitto. Pyhään sanaani on kirjoitettu, että Minä, JAHVE, en voi valehdella. Jos tottelet minua, saat siunauksia ja voiton kuten kirjoitettu, 5. Moos. 28. Kirouksia tulee heille, jotka eivät tottele. Lukekaa ja opiskelkaa mitä on kirjoitettu 2. Mooseksen kirjaan 31:12-17. Tosi Sapatti on merkki MINUN, JAHVEn ja MINUN ihmisteni välillä, ja sitä käytetään tunnistamaan heidät jotka todella palvovat, ja jotka todella palvelevat MINUA Suuressa Ahdingossa. Palveletko MINUA, JAHVEa ja JAHSHUAa tosi Sapattipäivänä perjantai-illan auringonlaskusta lauantai-iltaan, auringonlaskuun? Vai Suuren Ahdingon aikana palveletko ja jumaloitko saatanan poikaa sunnuntaina?

Jos et pidä MINUN pyhää Sapattipäivääni nyt, miksi luulet pitäväsi sen tuolloin, Suuren Ahdingon aikana, joka on vain henkäyksen päässä. Tämän vuoksi puhun nyt MINUN neitoni kautta, joka on määrätty profeetaksi kaikille kansoille, jotta tämä varoitus kajahtaa ympäri maailman. Etkö tiedä, että he jotka opettavat, että on mahdotonta olla tottelevainen ja olla pyhä MINULLE, kertovat tekosyitä omiin synteihinsä?

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Tämä ei ole kiistanalaista. Joko teette mitä MINÄ, JAHVE sanon, tai Suuressa Ahdingossa sielullanne maksatte. He, jotka olette nousseet ja sanoneet “Olen Elisabethin tuomari, olen Elisabethin tuomitsija…” katukaa nyt, tai kohtaatte MINUT ja sanon, “Eroa MINUSTA, pahantekijä” sillä MINÄ OLEN JAHVE enkä osallistu yhteenkään väittelyyn. Minä yksin OLEN tuomari, Minä yksin OLEN valamiehistö MINÄ yksin olen riidanratkaisija!

Nämä eivät ole Elisabethin sanoja. Te opettajat ja väärät laittomuuden profeetat hyökkäätte hänen kimppuunsa, solvaatte häntä Toorasta, jonka kirjoitin MINUN omalla sormellani. Opetatte MINUN lampailleni ja MINUN vuonilleni, että isken silmää synnille! KATUKAA tänään, sillä MINÄ en OLE JAHVE, joka on muuttunut millään tavalla. Te jotka tuomitsette hänet, poistakaa hirsi omasta silmästänne, ennen kuin yritätte ottaa roskan jonkun toisen silmästä. Olette likaisia synnistä, olette likaisia kapinasta, olette likaisia tottelemattomuudesta ja olette likaisia ylpeydestä! Kaatukaa kasvoillenne MINUN edessäni, sillä OLEN JAHVE, LUOJANNE, IKUINEN. Uskallatte syyttää MINUN Poikaani JAHSHUAa tekosyynä syntiinne, uskallatte talloa hänen verensä jalkojenne alle, antaen tekosyitä syntiin.

Kaatukaa kasvoillenne MINUN edessäni, ennen kuin se menee liian pitkälle, eikä MINUN luokseni ole enää paluuta, Älkää tuottako murhetta PYHÄLLE HENGELLENI. MINUN Poikani YAHUSHUA ei tullut poistamaan MINUN lakejani; MINUN Poikani JAHSHUA tuli täyttämään MINUN lakini. Ole kiitollinen nyt, etten enää pidä sinua tilivelvollisena 613:sta laista. Pidän sinua tilivelvollisena 10 laista… ja nostat kätesi ilmaan ja sanot “Siinä on liikaa minulle!” Kuuntelet mieluummin ihmistä, joka kirjoittaa uudelleen MINUN lakini. He kertovat sinulle, että viattomien lasten tappaminen kohtuihin ei ole synti. He laillistavat abortin. Opettajat opettavat teitä kirkoissa “Älkää puhuko tätä lakia vastaan!” Järjestetyt kirkot jotka tapaavat sunnuntaisin, ovat ottaneet lahjuksen tämän maailman hallituksilta, he ovat ottaneet pelon hengen ja pukeneet sen vaatteenaan. Missä ovat MINUN pyhät ministerini, jotka eivät ole tehneet kompromissia ja vielä puhuvat syntiä vastaan? Teidän ihmistekoiset lakinne laillistavat sen, minkä sanoin olevan iljetys, he kutsuvat sitä saman sukupuolen avioliitoksi. Ei edes Sodoman ja Gomorran päivinä nähty tällaisia syntejä. Vaikka homoseksuaal

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varokaa.väärästä.hengest

      Tämä on väärästä hengestä eli eksytyksen hengestä eli varokaa tälläisiä !

      • Amightywind on YAHUVEHn ( Luojan ) nostattama seurakunta. YAHUVEH on johtaja tässä seurakunnassa ja jokainen seurakuntalainen tietää sen,koska RUACH HA KODESH ( Pyhä Henki ) on todistanut sen jokaisen henkeen kun on lukenut profetioita. Sen tuntee hengessä miten YAHUVEH puhuu näissä profetioissa. YAHUVEH ei voi ottaa syntiä Taivaaseen ja Hänen on välillä kuritettava lapsiaan,että lapset eivät hukkuisi ja jäisi paitsi Taivaasta. Pehmopastorit ja pehmoevankelistat julistavat pehmoevankeliumia ja sanovat että ei haittaa miten elät ja että pelkkä YAHUSHUAn ( Jeesuksen ) ristinkuolema riittää. KUKA HALUAA PAHOITTAA PELASTAJANSA MIELEN TEKEMÄLLÄ TAHALLISTA SYNTIÄ? Pyhä Henki on annettu meille voimaksi pystymään olla tekemättä syntiä. KYSE ON SIITÄ MITÄ OIKEASTI TAHTOO. Jos ei halua lopettaa synnin tekemistä,niin haluaa elää tälle maailmalle. "Olkaa pyhät niinkuin Minä olen Pyhä" sanoo YAHUSHUA Raamatussa. YAHUSHUAn seuraaminen on tottelemista. Hän ei pakota ketään Taivaaseen. MUTTA JOKA VAHVANA PYSYY LOPPUUN ASTI,SAA PALKINNOT jotka odottavat Taivaassa.


      • kii5
        uskova kirjoitti:

        Amightywind on YAHUVEHn ( Luojan ) nostattama seurakunta. YAHUVEH on johtaja tässä seurakunnassa ja jokainen seurakuntalainen tietää sen,koska RUACH HA KODESH ( Pyhä Henki ) on todistanut sen jokaisen henkeen kun on lukenut profetioita. Sen tuntee hengessä miten YAHUVEH puhuu näissä profetioissa. YAHUVEH ei voi ottaa syntiä Taivaaseen ja Hänen on välillä kuritettava lapsiaan,että lapset eivät hukkuisi ja jäisi paitsi Taivaasta. Pehmopastorit ja pehmoevankelistat julistavat pehmoevankeliumia ja sanovat että ei haittaa miten elät ja että pelkkä YAHUSHUAn ( Jeesuksen ) ristinkuolema riittää. KUKA HALUAA PAHOITTAA PELASTAJANSA MIELEN TEKEMÄLLÄ TAHALLISTA SYNTIÄ? Pyhä Henki on annettu meille voimaksi pystymään olla tekemättä syntiä. KYSE ON SIITÄ MITÄ OIKEASTI TAHTOO. Jos ei halua lopettaa synnin tekemistä,niin haluaa elää tälle maailmalle. "Olkaa pyhät niinkuin Minä olen Pyhä" sanoo YAHUSHUA Raamatussa. YAHUSHUAn seuraaminen on tottelemista. Hän ei pakota ketään Taivaaseen. MUTTA JOKA VAHVANA PYSYY LOPPUUN ASTI,SAA PALKINNOT jotka odottavat Taivaassa.

        nimim. Uskova, tässä on eräs ketju, http://keskustelu.suomi24.fi/t/12176562 Se ei ole pitkä, vain 26:n viestin mittainen aloitusviesti mukaan lukien. Lukisitko sen jos pyydän kauniisti? Kiitos ja siunausta :)


      • Luin viestiketjua jonkin verran,mutta minun ei tarvitse paljon perehtyä,koska YAHUVEH on opettanut minulle ja on minun opettajani. Asia on niin,että jokainen joka pilkkaa,yrittää sabotoida,yrittää saada muut epäilemään tai vastustamaan,jne amightywindinä ja profeetta Elisabethia,niin nuo ihmiset tulevat vastaamaan siitä YAHUVEHlle tuomion päivänä. Kukaan ei pysty tuhoamaan amightywindindiä,YAHUVEH on pitänyt siitä huolta tähän mennessä ja tulee pitämään loppuun asti. Monet ovat saaneet kärsiä jo yrittäessään tehdä pahaa. YAHUVEH on kostanut heille. YAHUVEHa ei pilkata.


      • Etkö voi uskoa että YAHUVEH antaa profetioita lopun aikana varoittaakseen omiaan ja neuvoakseen omiaan. Kaikkea ei kerrottu vielä Raamatun aikana. Ja kuningas Jaakon käännös ei ole täysin pätevä,koska Raamattu on käännetty monesti alkuperäis tekstien jälkeen. Asioita on otettu pois ja asioita on muuteltu ihmisten mieltymysten mukaan. Nimi Jeesuskin on vasta n.500 vuotta ollut Raamatussa. Ja nimi YAHUVEH oli ennen titteliä Jumala. Hänellä on nimi. Ja Pyhä Henki on alkuperäistekstissä RUACH HA KODESH. YAHUSHUA,YAHUVEH ja RUACH HA KODESH ovat alkuperäiset,ikuiset Pyhät Nimet. Ne ovat olleet ikuisesti. Niillä ei ole alkua eikä loppua. Nimellä Jeesus on alku,joten sillä on myös loppu. Taivaassa on kolme valtaistuinta. Kuningas Jaakon käännöksestä on jätetty monia kirjojakin pois,koska ne olivat liian kiistanalaisia. Miten ihminen uskaltaa jättää YAHUVEHn Kirjasta pois mitään? Kun Raamatun lopussakin lukee miten käy niille jotka jättävät Sanasta pois jotain.


      • kii5
        uskova kirjoitti:

        Etkö voi uskoa että YAHUVEH antaa profetioita lopun aikana varoittaakseen omiaan ja neuvoakseen omiaan. Kaikkea ei kerrottu vielä Raamatun aikana. Ja kuningas Jaakon käännös ei ole täysin pätevä,koska Raamattu on käännetty monesti alkuperäis tekstien jälkeen. Asioita on otettu pois ja asioita on muuteltu ihmisten mieltymysten mukaan. Nimi Jeesuskin on vasta n.500 vuotta ollut Raamatussa. Ja nimi YAHUVEH oli ennen titteliä Jumala. Hänellä on nimi. Ja Pyhä Henki on alkuperäistekstissä RUACH HA KODESH. YAHUSHUA,YAHUVEH ja RUACH HA KODESH ovat alkuperäiset,ikuiset Pyhät Nimet. Ne ovat olleet ikuisesti. Niillä ei ole alkua eikä loppua. Nimellä Jeesus on alku,joten sillä on myös loppu. Taivaassa on kolme valtaistuinta. Kuningas Jaakon käännöksestä on jätetty monia kirjojakin pois,koska ne olivat liian kiistanalaisia. Miten ihminen uskaltaa jättää YAHUVEHn Kirjasta pois mitään? Kun Raamatun lopussakin lukee miten käy niille jotka jättävät Sanasta pois jotain.

        aika syvällä tunnut olevan tuossa harhaopissa :( googletapas semmoinen kuin gnostilaisuus.


      • ei.tänne
        uskova kirjoitti:

        Amightywind on YAHUVEHn ( Luojan ) nostattama seurakunta. YAHUVEH on johtaja tässä seurakunnassa ja jokainen seurakuntalainen tietää sen,koska RUACH HA KODESH ( Pyhä Henki ) on todistanut sen jokaisen henkeen kun on lukenut profetioita. Sen tuntee hengessä miten YAHUVEH puhuu näissä profetioissa. YAHUVEH ei voi ottaa syntiä Taivaaseen ja Hänen on välillä kuritettava lapsiaan,että lapset eivät hukkuisi ja jäisi paitsi Taivaasta. Pehmopastorit ja pehmoevankelistat julistavat pehmoevankeliumia ja sanovat että ei haittaa miten elät ja että pelkkä YAHUSHUAn ( Jeesuksen ) ristinkuolema riittää. KUKA HALUAA PAHOITTAA PELASTAJANSA MIELEN TEKEMÄLLÄ TAHALLISTA SYNTIÄ? Pyhä Henki on annettu meille voimaksi pystymään olla tekemättä syntiä. KYSE ON SIITÄ MITÄ OIKEASTI TAHTOO. Jos ei halua lopettaa synnin tekemistä,niin haluaa elää tälle maailmalle. "Olkaa pyhät niinkuin Minä olen Pyhä" sanoo YAHUSHUA Raamatussa. YAHUSHUAn seuraaminen on tottelemista. Hän ei pakota ketään Taivaaseen. MUTTA JOKA VAHVANA PYSYY LOPPUUN ASTI,SAA PALKINNOT jotka odottavat Taivaassa.

        Mene sapatteines adventisti palstalle.


      • lahkotouhua
        kii5 kirjoitti:

        aika syvällä tunnut olevan tuossa harhaopissa :( googletapas semmoinen kuin gnostilaisuus.

        Amightywindiä epäillään myös kabbalismista.


      • Kävi.Jo
        ei.tänne kirjoitti:

        Mene sapatteines adventisti palstalle.

        Hehhee... sieltähän se tänne tuli kun eivät advaritkaan sitä siellä oikein suosiolla vastaanottaneet...


    • KTSEiKirj

      Jahuvahehhelikekkulilahkot painukoot helevettiin.

    • Simelius

      Kyllä alkuseurakunta vietti lepopäivää nimenomaan lauantaina. Katolinen kirkko meni ja muutti sen sunnuntaille. On harhaoppia sellainen oppi joka ei ole Apostolista oppia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1686
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1315
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1186
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1173
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1061
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      997
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      864
    Aihe