Mitä treffipalvelun tilastosta näkyy?

new.date

En ole maksanut tuosta palvelusta, että pääsisi katsomaan treffiprofiilien tilastoja. Mitä tietoja sieltä näkyy? Mietin vain, että pitäisikö tilastosta ilmenevät seikat ottaa huomioon omassa profiilikäyttäytymisessä. Auttaisi, jos tietäisi mitä tietoja tilastoissa on.

12

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testailinjoskus

      Kyllähän se mitä näkyy, näkyy vissiin siellä plussapaketin kuvauksessakin.
      Eli sillä plussalla näkee sen, että onko vastaanottaja lukenut viestin, kuinka monta viestiä vastaanottaja on saanut ja kuinka monelta henkilöltä viimeisen kuukauden aikana, sekä sen kuinka monelle hän on kirjoitellut ja kuinka monta viestiä. Myös se näkyy kuinka moni on hänet lisännyt suosikikseen ja kuinka vanha profiili on kyseessä. Sen lisäksi plussapalvelussa ei ole rajoitteita siinä kuinka monelle voit kirjoittaa päivässä. Itse en ottanut vastapuolen tilastoissa olleita tietoja oikein mitenkään huomioon omassa käyttäytymisessäni.

      Itse näin hyötyä lähinnä siitä, että näin koska toinen on viestin lukenut. Ja siitä että ei ollut rajoitteita viestitettelymäärässä. Naiset kun vastaavat heikosti viesteihin, joten joutui olemaan aktiivinen monelle, että löysi sen joka oli aktiivinen takaisin. Myös näkyminen hakuehtojen etusivulla taisi lisätä käyntejä profiilissani, ja siten oma-aloitteisia yhteydenottoja. Siitä ehdoton plussa. Eniten hyötyä oli loppujen lopuksi yhdestä megafonihuudosta, joka toi "huiman" ryntäyksen inboxiini. Ja sieltä joukosta se oma kultakin sitten lopulta löytyi.

      Jotkut ihmiset tosin pitävät tuollaisesta maksamista "epätoivoisena" Tätä esiintyy varsinkin naisilla. Eli siinä mielessä plussapalvelu karsii ehkä osan ihmisistä pois. Mutta siinä voi sitten miettiä olisivatko ne karsiutuneet olleet muutenkaan sopivia ajatusmaailmaltaan.

      • ihmejakumma23

        Osaatko kertoa, miksi jonkun viestit vähenevät niissä tilastoissa?

        Esim että 3 pv sitten oli lähetettyjä viestejä 23 kpl 8 vast.ottajalle ja nyt on 18 viestiä 6 vast.ottajalle? Samaten vastaanotetut viestit vähentyneet..

        Itselläni nuo tilastot eivät muutu, vaikka poistaisin viestejä. Miksi sitten joillakin muilla ne vähenevät? Valehtelevatko tilastot?


      • testailinjoskus
        ihmejakumma23 kirjoitti:

        Osaatko kertoa, miksi jonkun viestit vähenevät niissä tilastoissa?

        Esim että 3 pv sitten oli lähetettyjä viestejä 23 kpl 8 vast.ottajalle ja nyt on 18 viestiä 6 vast.ottajalle? Samaten vastaanotetut viestit vähentyneet..

        Itselläni nuo tilastot eivät muutu, vaikka poistaisin viestejä. Miksi sitten joillakin muilla ne vähenevät? Valehtelevatko tilastot?

        Ne ovat käsittääkseni tilastot viimeisen kuukauden ajalta. Eli jos et kirjoittele kenenkään kanssa vaikka viikkoon, niin kyllähän ne viimeisen kuukauden aikana lähetetetyt viestit vähenevät, koska vanhimmasta päästä putoaa viestejä pois.


    • 20plus13

      Plussa on ihan hyvä tapadeittalijoiden karsimiseen. Jos kiinnostut profiilista ja sitten huomaat, että jaa vuosi-pari vuotta oltu linjoilla ja satoja vastaanotettuja/kirjoitettua viestejä viimekuukaudelta niin... Noh plussalla on hyvä kiertää nämä kakkakikkareet samantien.

    • Vanha_kaakki

      Älä ota jos haluat säilyttää sinisilmäisyytesi kiinnostuksiasi kohtaan. Järkytyin itsekkin yhden naisen tilastoista plussan ostettuani joka jostain tuntemattomasta syystä oli hetken aikaa mukavaa seuraa ja olen sentäs elämän oppien myötä paksunahkainen/korvainen mies. Hölmöksi pisti hetkeksi aikaa ja kysymysmerkki.

      • Heikkonavaa

        Pääsetkö näkemään millaisia viestejä se nainen on saanut? ;)

        Esim. itse sain niitä ns.päänaukomis-viestejä lähes päivittäin (kun vielä kuva oli).. joten tilastot paukkuu. Vastaan yleensä edes jotain, yritän olla kohtelias niillekin. Monesti voin saada n.3-7 haukkumisviestiä yhdeltä tyypiltä. (olen maininnut fyysisestä sairaudestani ja sehän antaa miehille oikeuden vittuilla oikein olan takaa.. heh). Haen kuulemma liian tasokasta miestä ja huijaan miehiä jne. Ei kuulemma pitäisi kehdata olla nettitreffeillä ollenkaan, vaikka olen luullut kaikilla olevan oikeus olla. Eihän meille rupuakoille kenenkään tarvi mitään viestiä pistää. Silti jo olemassaolo tuntuu joitakin häiritsevän. Enkä tosiaan pistä itse viestiä ensin heille, joilta tulee nuo saarnat..

        Uskoisin monen ns.tasokkaankin naisen saavan niitä vähemmän toivottuja viestejä. Ihme jos niihin ei sitten jotain takaspäin joskus vastaisi.
        Täällä kun moni myös jankuttaa siitä vastaamattomuudesta, niin äkkiäpä sitä tulee sanomista jos vastaatkin kohteliaasti kaikille ensin viestiä pistäneille? Ei siis ihme jos jotkut naiset ei vastaa mitään. Ettei joku potentiaalinen mies sitten ota herneitä nekkuun tilastoja kytätessään.. ;)

        Ei kannata liikaa niitä tilastoja siis kytätä. Totuus voi olla aivan toisenlainen mitä itse satut kuvittelemaan. :)


    • new.date

      Kiitos kaikille vastauksista.

      Onhan se tietysti odotettavissa, että naiset kirjoittavat useille miehille, joita sitten voi kevyin perustein pudotella, kun viestikiintiökin uhkaa tulemaan vastaan. Röyhkeimmät pyytävät kirjoittamaan suoraan sähköpostiinsa.

      • ihankuten

        tekee miehetkin, usein vaan katoavat vaikka itse ois ottaneet yhteyttä. Ja mitäs "röyhkeää" siinä s.postiin siirtymisessä on, sehän on pelkästään järkevää tän typerän viestirajotuksen takia. Pitäs kai mieluummin olla vastaamatta ja tiputtaa osa jo siinä vaiheessa. Mutta tekee ihan miten vaan, se on aina väärin ja ukot tulee tänne valivalittaan naisten röyhkeyttä, nirsoutta jne. :)


      • new.date
        ihankuten kirjoitti:

        tekee miehetkin, usein vaan katoavat vaikka itse ois ottaneet yhteyttä. Ja mitäs "röyhkeää" siinä s.postiin siirtymisessä on, sehän on pelkästään järkevää tän typerän viestirajotuksen takia. Pitäs kai mieluummin olla vastaamatta ja tiputtaa osa jo siinä vaiheessa. Mutta tekee ihan miten vaan, se on aina väärin ja ukot tulee tänne valivalittaan naisten röyhkeyttä, nirsoutta jne. :)

        On röyhkeää osoittaa miehelle paikkansa, ettei hänen viestinsä kelpaa edes postilaatikkoon, vaan sen voi ohjata sähköpostiin kätevästi deletoitavaksi. Näin viestille tulee kyllä tapahtumaan, jos mies on sellainen lammas, että sähköpostiin alkaa kirjoitella treffi-ilmoituksessa olevan kehoituksen vuoksi. Siirtyminen sähköpostiin voi tapahtua myöhemmin, mutta alussa naisen soisi edes teeskennellä arvostavansa hänelle kirjoittavaa miestä.


      • voi.harhoja

        Miksiköhän kuvittelet että nainen haluaa antaa s.postiosotteensa jos ei halua jatkaa tustumista? Ei-kiinnostavilleko niitä vaivaudutaan jakeleen, ja MIKS ihmeessä? Jos haluais vaan deletoida viestin niin eikö ois helpompaa jättää vastaamatta koko viestiin? Miks s.posti ois jotenkin huonompi yhteydenotto ja -pitotapa kun treffiprofiilissa viestittely?
        No eihän sinne s.postiin mikään pakko oo kirjottaa vaikka tulis ilmotus että naisen viestiraja on täynnä, eikä ilmottaa omaakaan s.postiosotetta, ja jäädä sitten pasiivisena odotteleen vastausta ehkä seuraavana päivänä.. tälläsistä miehistä tulee vaan mieleen ettei oo muutenkaan kovinkaan tosissaan tai sitten hiukan yksinkertasia.


    • new.date

      Nainen antaa sähköpostiosoitteensa, jotta hän saa kätevästi karsittua epäsopivat miehet. Menetelmästä käytetään ammattipiireissä nimitystä "shit test".

      Jos nainen ilmoittaa ilmoituksessaan, että ottaa viestirajan takia vastauksia mieluummin sähköpostiinsa, niin se implikoi, että jotkut miehet voivat hänelle normaalistikin postilaatikkoon kirjoitella, ja sitten on nämä kakkosluokan miehet, jotka kirjoitelkoot muualle.

      • no_huhhuh_

        empä oo koskaan kuullukaan moisesta :D mitä väliä sillä on mitä kautta kirjottelee. pääasiahan on että ne oleelliset tiedot saadaan vaihdettua? Eihän se vaikuta mitenkään siihen kiinnostavuuteen! Itse ainakin koen s.postin paremmakskin koska sitä katon useemmin ja jos kuvia lähetellään niin niiden vaihto tapahtuu jokatapauksessa s.postissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe