Keski-ikäisten suhteessa kullittelu?

dgnnnnrwn

Eli luen erään keski-ikäisen naisen blogia joskus jossa hän kutsuu puolisoaan rakkaaksi.Minusta se on lapsellista.

Onko se merkki omistushalusta vaiko jostain että meillä menee hyvin tai peittelyä kun heillä oikeasti ei mene hyvin?Facebookissa naisella on aina välillä yhteis selfie mutta miehen en ole koskaan nähnyt kutsuvan naista rakkaaksi enkä myöskään että hänellä olisi naisesta mitään yhteiselfieitä omassa facebookissaan.

Itse en pitäisi tuollaisesta julkisesta oman elämän ruotimisesta ja intiimeistä asioista tai että kukaan edes puoliso kutsuisi julkisesti tuolla sanalla.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ölölkelkd

      Provohan tämä toki on... Mutta eiköhän onneksi suurin osa ihmisistä kutsu iästä riippumatta omaa puolisoaan rakkaaksi? Naiset vielä useammin kuin miehet, koska miehille sellainen romantiikka tulee ennemmin tekoina kuin sanoina.

      Kyllä minä (40 ) ainakin kutsun miestäni rakkaaksi. Se kertoo siitä, että hän on minun rakas. Hän on todella upea mies, ja minulle aivan korvaamaton. Mieheni ehkä julkisesti sanoo harvemmin, mutta minulle sanoo lähes joka päivä. Julkisesti hän on yleensäkin aina ollut sellainen jörrikkä, ja ujostelee mistään tunteista avautumista. Sen sijaan meistä on kyllä yhteiskuva hänen facebookissa. On kuva koko perheestäkin. Meillä ainakin menee hyvin!

      Minun vanhempani sanovat toisiaan rakkaiksi. Heillä on ikää kohta jo 70v. Ovat erittäin onnellinen aviopari, jotka osoittaavat hellyyttä toisilleen myös muuten kuin sanoin. Heillä on aina ollut hyvä liitto, tekevät mukavia juttuja yhdessä ja osaavat harrastaa välillä myös itsekseen. Facebookkia heillä ei ole, joten siellä ei myöskään kuvia.:)

      Jos sellaisia poseeraavia kuvia laittelisi vähän väliä, tai jos sitä "rakas sitä ja tätä" hehkutusta olisi ihan jatkuvalla syötöllä, niin sitten se voisi kertoa ehkä siitä, että haetaan jostain ulkopuolelta jotain vahvistusta. MUTTA silti se ei tarkoita sitä, että menisi erityisen huonosti, tai että olisi omistushaluinen. Se saattaisi vain olla merkki heikosta itsetunnosta tms.

    • kjldjkdsljk

      Tokihan keski-iässä pitää jo ymmärtää ottaa etäisyyttä puolisoon ja kutsua tätä vaikka sukunimellä. Yleensähän siinä vaiheessa pitää myös muuttaa eri huoneisiin nukkumaan ja hankkia omat harrastukset, ettei vahingossakaan nähdä edes illalla. Kyllä rakkaus ja hempeily kuuluvat vain nuorille.

      • sukunimi

        Ihana ironia. Kiitos nauruista! :D


      • vanhalehmä
        sukunimi kirjoitti:

        Ihana ironia. Kiitos nauruista! :D

        Ja vanhukset eivät saa enää edes tykätä toisistaan. <3 Heidän kuuluu vain riidellä ja olla tyytymättömiä hukkaan heitettyyn elämäänsä, joka meni pilalle sen tyhmän ja epäsopivan puolison takia.

        Kyllä tietyille toimintamalleille ja käytökselle suhteessa on aikarajansa, niin saatana!


    • m_u_r_u

      Minun mies kutsuukin minua kultamurukseen tai muruttelee muuten vain mitäs siihen sanot. Keski-iässä ollaan.

    • Rakkauspoliisi

      Nostin sinulle kateellisuuskortin, kuten varmaan arvasit odottaakin.

      • dfsfsdfsf

        Jep, sehän se pännii kun ei itse pääse osalliseksi tuollaisesta. Ei ehkä ole koskaan kokenut sellaista, surullista.


    • vanhatkyykkyyn

      No ihan niin, ei siinä iässä enää saa!! Yli 30senä ei kannattaisi enää edes ryhtyä seurustelemaan, ellei siihen mennessä ole vielä löytänyt elämänsä kumppania, koska kolmessakympissähän menee se hempeilyn raja. Kaikkien tuon kriittisen iän ylittäneiden pitäisi jo ymmärtää vähintäänkin halveksia puolisoaan!

      • JokinJärjestys

        Olen ehdottomasti samaa mieltä, tosin mielestäni raja menee jossain 26-27 vuotiaassa. Olisi todella pöyristyttävää kulla, jos esim. 29-vuotias saati 30-vuotias puhuttelisi toista rakkaaksi saati kullaksi. Eihän se nyt ole sopivaa, vaan ihan naurettavaa. Kuuluu teini-ikäisille.


      • vanhatkyykkyyn
        JokinJärjestys kirjoitti:

        Olen ehdottomasti samaa mieltä, tosin mielestäni raja menee jossain 26-27 vuotiaassa. Olisi todella pöyristyttävää kulla, jos esim. 29-vuotias saati 30-vuotias puhuttelisi toista rakkaaksi saati kullaksi. Eihän se nyt ole sopivaa, vaan ihan naurettavaa. Kuuluu teini-ikäisille.

        Niin, ja vielä suukottelisi tai oh my god kävelisi käsi kädessä JULKISESTI.... Joku roti nyt sentään oltava. Olet oikeassa, kolmekymppinenkin on jo "riskirajoilla", ehdottoman kielletyssä iässä rakastamista ajatellen. Häpeäisivät....


      • JokinJärjestys

        Samaa mieltä. Pussailu julkisesti on ihan teinien hommaa ja kädestä pitäminen ihan naurettavaa. Toisaalta tuskin ihmiset enää pussailee muutenkaan yli 30-vuotiaina. Jos on pakko tehdä lapsia vielä sen iän jälkeen, niin nopea tuikkaisu pimeässä. Eihän seksikään ole mikään vanhojen juttu. Ällöttävää, siinä vaan leviää kaikenmaailman taudit ja bakteerit. Ikävää hommaa kaikkineen.


      • vanhatkyykkyyn
        JokinJärjestys kirjoitti:

        Samaa mieltä. Pussailu julkisesti on ihan teinien hommaa ja kädestä pitäminen ihan naurettavaa. Toisaalta tuskin ihmiset enää pussailee muutenkaan yli 30-vuotiaina. Jos on pakko tehdä lapsia vielä sen iän jälkeen, niin nopea tuikkaisu pimeässä. Eihän seksikään ole mikään vanhojen juttu. Ällöttävää, siinä vaan leviää kaikenmaailman taudit ja bakteerit. Ikävää hommaa kaikkineen.

        Niin ja ennen kaikkea RUMAA kun vanhat käävät rakastelee, eikun siis nussii.... Joo, suutelu ja kädestäpito ja kaikki muut hellyydenosoitukset ovat tietysti kiellettyjä, koska ne on tarkoitettu vain ikirakkauttaan vannoville kauniille teineille ja jotenkuten vielä siinä parinkympin kieppeillä hilluville nuorille aikuisille.

        Lapsiahan pitäis hankkia keinohedelmöityksellä epäromanttisella klinikalla, jos nyt yli parikymppiseen päässyt lipsahtamaan se lasten hankinta!


    • online8

      Tunteita yleensä ilmaisevat ne joilla niitä on. Muiden ei tarvitse.

    • jgjgf

      Huorittelua, ja muuta haukkumista ei pidä hyväksyä. Mutta jos et kestä sitä puolisoiden välisiä hellittelynimiä, niin asenteessasi on jotain pahasti pielessä.

    • ei_mummo

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1435811051814.html
      Tässä mallia meille kaikille!

    • Marga-Reeta

      Rakkaaksi kutsuminen ei ole lapsellista. Keski-ikäinen, ja jopa 102 -vuotias saa kutsua rakkaintaan rakkaaksi.
      Lapselliselle suhtautumiselle on aivan toiset kuviot ja kaavat kuin sana "rakas".

      • ammuuuuuu

        Samaa mieltä. Enemmän minulla ainakin korvaan särähtää se, kun joku teini vannoo "ikuista rakkautta" ja kutsuu rakkaaksi ja kullaksi ja ties miksikä. Joo joo ei ole mitenkään kiellettyä ja rakkaus kuuluu kaiken ikäisille, mutta silti enemmän häiritsee se, kun jotkut toisensa pari kuukautta tunteneet "kullittelee", kuin se, että järkevät aikuiset ihmiset kutsuu rakastamaansa ihmistä rakkaakseen.

        Mikä tän ketjun alotus oli olevinaan muutenkaan, joku surkee provo vissiin?


    • Kaikuitenkinsaarakastaa

      Nyt varmaan annat ylen:

      Olemme kumpikin lähes 6-kymppisiä ja olemme olleet naimisissa kolmisenkymmentä vuotta. Kävelemme edelleen käsi kädessa, pussailemme ja halailemme julkisesti. Harrastamme seksiä, myös mökillä luonnossa ja joskus jopa autossa, jos paikat kestää =D !! Kutsun miestäni usein sanoilla Kulta tai Rakas ja hän minua Kultaseni tai pikkurakas. Hän kertoo myös usein miten seksikäs tai kaunis hänen mielestään olen ja minä taas pidän hänen maskuliinisuudestaan.

    • hjhkhökjkjj

      No minusta se on todella lapsellista ja näyttää ällöttävältä eikä kuulu ulkopuolisille.

      Olen sitä mieltä että tuollaiset elävät jossain unelmamaailmassaan ja haihattelevat tai heillä on joku huono itsetunto.

      Todella vierasta käyttäytymistä minulle ja myöskin vaikuttaa vastenmieliseltä olisinpa mies taika nainen.Voipi vetäistä minkä kortin tahansa eipä tuo häiritse jokaisella on oikeus omiin ajatuksiin ja mielipiteisiin.

      • mäpakastansua

        Sinäpä sen sanoit, jokaisella oikeus ajatuksiin ja mielipiteisiin. :D Joten yhtä lailla nämä "kullittelevat" saavat tätä sinun mielestäsi vastenmielistä ja ällöttävää rakkauttaan osoittaa toisilleen julkisestikin, ellei se heitä itseään häiritse. :D


      • 1814

        Niin no, minusta ap:n teksti on lapsellista. Erityisesti tuo iänikuinen itsetuntokortin repiminen tähänkin mukaan. Herää, maailmassa voi olla ihmisiä, joiden käytös ei syystä tai toisesta miellytä juuri Sinua mutta joilla ei silti ole päässä tai itsetunnossa mitään vikaa. Tuollainen "maailman napa" -kompleksi (=jos sinä et jostain tykkää sen on oltava väärin) ei anna kovin kypsää ja aikuista kuvaa ihmisestä - ehkä kannattaisi katsoa ensin peiliin ja arvostella muita vasta sitten..?


    • oikeinteko

      Jotain Ne ihmiset silti ovat tehneet oikein elämässään, kun voivat yhä keski-iässä tai jopa vanhempina kutsua toisiaan "rakkaaksi" ja olla oh my god jopa yleipä puolisostaan.

      Parisuhde, jossa puoliso on "pakollinen paha" ja sitä kutsutaan jopa SUKUNIMELLÄ tai naista "muijaksi/ämmäksi" ja puhutaan toisesta kuin sen läsnäolokin olisi jotenkin ärsyttävä asia, ei ole kovin onnellinen suhde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe