Loordi löytänyt uuden kohteen Luumäeltä

Ok-Loordi

Loordin aiemmin havittelema Luumäen kartano on ollut poissa myynnistä jo jonkin aikaa, ja sen suhteen hintaneuvottelut eivät edenneet toivotulla tavalla.

Loordi on katsellut myös erästä toista rantakohdetta Luumäellä, kohteeseen kuuluu myös oma rantasauna kuten kartanoonkin kuului, toki maata on paljon vähemmän, mutta metsää Loordi ei nyt tarvitse, kuitenkin kohteen tulisi olla rantakohde ja mielellään rantasaunalla. Oma ranta on Loordille tärkeää ja saunatilat myös itse talossa tulee rantasaunan ohella olla viimeisen päälle.

Loordi on löytänytkin kohteen jossa on myös itse talon sauna Loordin vaatimustasot täyttävää luokkaa.

Kohteen suhteen Loordi ei ole vielä tehnyt liikkeitä, koska löytö on tuore.

Nyt pitäisikin saada arvioita palstan asiantuntijoilta mistä lähtisi tarjoukset kohteen osalta. Pyynti on siis 865.000 eur, eli paljon vähemmän kuin sen kartanon osalta mutta toisaalta kohde hyvin erilainen ja maata siis paljon vähemmän, mutta sitä tässä ei nyt olla ostamassa vaan taloa omalla rannalla ja rantasaunalla sekä itse talon laadukkaalla saunalla. Tuollainen 5060 neliön tontti riittää Loordille aivan hyvin, siinä on kyllä pihaa ja maata jolla käyskennellä ja virtsata saa omalle maalle omalle pihalle ja yli 5000 neliön tontilla virtsaaminen onnistuu vaikeuksitta huomaamatta. Toki rannalla ollessa voi virtsata vaikka suoraan järveen ja säästää vesilaskussa siinä.

Kohde etuovessa:

http://www.etuovi.com/kohde/530392?sc=LRluumaki&so=prda&pos=1

15

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OK-Kessu

      Naapuri on liian lähellä ja onko ranta ja rantasaunakin yhteinen naapurin kanssa? Ei tuollainen kommuuniratkaisu sovi Loordille. Harkitse vielä.

      • Ok-Loordi

        Loordikin vähän ihmetteli tuota että kun on tonttia yli 5000 m2 niin miksi toinen talo on noin vieressä, olisiko haettu jotain synergiaetuja maalämpöjen tai talojen pohjatöiden suhteen, rakennettu samaan aikaan rakennusliikkeen toimesta niin rakennuskustannuksissa säästänyt kun kaksi melko samanlaista taloa melko vierekkäin yhdellä kertaa tehty myyntiin?

        Loordi katsoi jo alkuun että kuvattaessa käynyt jokin virhe kamerassa ja kuva leikkautunut jotenkin tai parastahan olisi jos nuo rakennukset kuuluisivat yhteen ja samaan taloon mutta neliöt 250m2 eivät puhu sen puolesta, sitten olisi 500m2 luokkaa jo neliöt noilla kerroksilla ja tiloilla. Saunatilat kyllä upeat porealtaineen ja oma ranta rantasaunoineen olisi hyvä, mutta se olisi ehdoton este jos se rantasauna olisi jotenkin naapurin kanssa yhteinen eli kommuuniratkaisu, ei käy missään nimessä tietenkään sellainen. Ilmoituksesta sai käsityksen kyllä että se rantasauna on kohteen oma rantasauna yksin, ei siinä mainittu mitään rasitteita että rantasauna on yhteinen tai että talon omalla pihalla omalla rannalla olevaa rantasaunaa saa käyttää myös naapuri. Rantasaunahan on kuitenkin kohteen omalla maalla ja pihalla kokonaan ilmoituksen mukaan. Ei kai sitä oikein voisi rakentaakaan rajalle puoliksi naapurin puolelle ja puoliksi omalle puolelle kaavamääräystenkään mukaan.

        Sitten tietysti riski olisi että naapuri pyrkisi tulemaan saunomaan liiankin kanssa kun huomaisi että Loordi olisi saunomassa rantasaunassa jos naapurilla ei ole omaa rantasaunaa ja Loordilla on. Ei siinä, Loordi kutsuu mielellään saunaan ok-isäntiä jaa naapurinkin ok-isännän, mutta siinä tulee säilyä se isännän kutsu ja se ettei naapuri ala kuvitella että on ilman muuta aina tervetullut Loordin saunaan tai on jonkinlainen oikeus sitä Loordin saunaa käytellä aina melkein kuin omaansa. Vain kutsusta Loordin saunaan tullaan ja Loordi kyllä kutsuu saunomaan. Eikä Loordi halua kuitenkaan että naapuri tulisi kateelliseksi Loordin rantasaunasta jos naapurilla ei olisi omaa. Toki naapuri varmaan voisi rakentaa oman rantasaunan myös ja voitaisiin käydä vuoroin vieraissa saunomassa sitten naapurin kanssa.

        Mutta ok-talohan tuo on eli kiinteistö ja omalla isolla 5000 neliön tontilla, eikä rasitteita mainita, eli mistään as oy tai erillistalosta ei ole kyse, oma kiinteistö, oma talo, oma tupa, oma lupa, oma rantasauna. Tosin naapurilla melko samantyyppinen upea talo melko lähellä. Se ei haittaa koska tuollaisen talon hankkiva ok-porho olisi varmasti Loordin mieleen ja mukavaahan se on naapureiden kanssa saunoa yms.

        Silti toki oma rauha on tärkeää. Täytyy siis harkita vielä ja miettiä paljonko tarjoaisi ja kysellä välittäjältä tuosta naapurista ja naapuritalosta ja rantasaunasta tarkemmin.

        Jos tarjoaisi 650.000 eur varainsiirtovero myyjän "maksettavaksi", eli se pois vielä tuosta 650.000 eur:stä, siitä lähtisi liikenteeseen, ja ehkä maksimissaan voisi harkita jotain 690.000 eur hintatasoa mitä nyt maksaisi. Avomersulla kohdetta tutkimaan kohta ehkä


    • oknicitjne
    • prinsessat
      • Loorditar

        Kesä ja varsinkin kevät ovat hulluille vaikeata aikaa. Lisääntynyt valonmäärä saa aivoitukset kummasti vipeltämään.


      • Ok-Loordi

        Loordi kyllä huomaa että keväällä ja kesällä saa valosta lisäpotkua suunnitelmille, talvisin Loordi yleensä viettää hiljaisempaa eloa ja korkeintaan pohdiskelee X.O.-lasin äärellä takkatulen loimussa seuraavia sijoutuksiaan.

        Kesäisin saunomisen ja paljuilun sekä grillailun ohella Loordi sitten innostuu enemmän konkretisoimaan sijoitustoimintaa ja hakee aktiivisemmin seuraavia kohteita, joskus autokuumekin iskee, mutta koska nykyinen urheilumallinen avomersu on lähellä parasta mitä Loordi tietää niin se kelpaa edelleen, toki talvisia käyttöautoja eli isompia sedan- ja farmari-mallisia autoja voi aina päivittää, esim. S-sarjan uudempi Mersu voisi olla mukava talvisin, kesällä taas avoauton voittanutta ei ole.

        Kesäisin kiinteistöjen ostosuunnitelmatkin kiihtyvät siis, parit kerrostaloasunnot jotka on vuokrattu on nekin molemmat itse asiassa ostettu parina viime kesänä.

        Sijoitussalkun kasvattamiseen heinäkuu on pörssin dynamiikasta johtuen hyvää aikaa, osakkeiden hinnat tasaantuvat usein heinä-elokuulla kun aktiivisin kauppa hiljenee vähän, tästä on ihan tutkimuksiakin että heinäkuu on hyvää aikaa sijoittaa osakemarkkinoille, kurssit ovat tasaantuneet odottamaan kesän jälkeistä nousua kun ostaminen taas kiihtyy, Loordi hyödyntää kesän intoaan osakesijoituksissa.

        Veneilemäänkin Loordi aikoo nyt viikonloppuna lähteä, hyvässä seurassa tottakai.

        Uuden vuokralaisenkin haku on Loordilla päällä. Olisi tarjolla keskustasta pieni kaksio viimeisen päälle herkuilla ja virheettömässä kunnossa. Loordi tarkastaa vuokralaisehdokkaan tarkkaan, mutta ehdotuksia otetaan vastaan. Vuokrasta voidaan neuvotella.


      • Pelleily_seis

        Kummallista, että jotkut idiootit jaksaa verrata mua Sir Loordiin. En ole hän, en hänen arvoisensa persoona ja ihmisenäkin pelkkä tylsä hetero. Toki Sir Loordin legendaariseen saunaan vaimon kanssa lähdetään, jos kutsu tulee. Siellä kun takareppuun otetaan vain omasta halusta, sillä OK-herraskansan keskuudessa noi hommat perustuu vapaaehtoisuuteen. Tosin on Einon ja Reinon luona kasarmilla kun joku varakas sijoittaja perii korkoja vuokrista luonnossa ja pojat vikisee tahdissa. Siis miten on? Sir Loordin herraskansan bileisiin vai perseet pystyssä odottamaan koronnostoa. Kumman valitsette...


      • säälionsairauttasun

        Sä olet pillihomo paljastanut itsesi jo satoja kertoja, selitä sinä loordi, kuka sinua uskoo, kerro niitä fantasioitasi perse pystyssä, olet säälittävä sairas homppeli sir pelleily seis/loordi ym ym..., hanki itsellesi edes elämä tappi.


      • Pelleily_seis

        Kiitos aamun parhaista nauruista. Sääli on tosiaan sairautta ja kaltaisillesi typeryksille pitää nauraa.

        Asiaan. En ymmärrä koko tämän topicin mörskää. Tuollainen maittoman näköinen kyhäelmä jossain luumäellä maksaa ton verran. Kartanon hinnan vielä ymmärrän sen historian, sijainnin ja näyttävyyden takia. Tohon mörskään en rahojani laittaisi. Joten vihjeeksi Sir Loordille: Osta mielummin ae kartano. Tai joku muu kartano.


    • Ok-Loordi

      Kiitos kannustuksesta, Loordi tosiaan katsoo mieluummin kartanoa, kyllä kartanossa on oma rauha ja status.
      Loordilla oli eilen melkoisen railakkaat juhlat ja XO:ta ja olutta kului sen verran, että tänään ei asiaa rattiin, mutta nuori upseerikuljettaja oli valmiina, ai, jai, tänään ajeltiin Loordin avomersulla pitkin maakuntaa ihailemassa maisemia ja täytyy sanoa, että Loordi sai osakseen arvostusta, myöskin joku kepillinen tuli heitetettyä vettä tien poskeen ja portinpylväisiin, kun näin lomalla Loordilla oli Mersussakin mukana kylmälaukussa jääkylmää olutta, myöskin voileipiä oli ja pistäydyimme myös huoltoasemalla, jossa Loordi tarjosi aterian ja kahvit.
      Loordin nyt kyllä kelpaa, kun 29 astetta lämmintä, sauna lämpiämässä ja janojuomaa riittää, pihalle voi virtsata ja mieseuraa löytyy, kassullahan ei ole omaa saunaa, joten Eino ja Reino joutuvat odottamaan tiistain saunavuoroaan, jossa mäihät ja hien
      pesevät pois.
      Kesää siis kaikille Ok-kuninkaille ja muille varakkaille ok-talollisille.

    • ok-eversti

      Moro Loordi, täälläkin oman Ok-talon terassilla istutaan ja sauna lämpiämässä, kaunis PPV ja rotukoira molemmat tällä hetkellä takapuoli pystyssä, tekisi mieli sohaista, kyllä isännän kelpaa, olutta otetaan A Le Coc parasta laatua ja XO Brandy, tässä nautitaan maisemista ja pitkä kesäloma edessä, voin piipahtaa loordi sinunkin saunaasi loppukuusta, meidän miehethän siellä ilmeisesti eilen olivat edustamassa, Skool ja Kippis ja Jamas, myöskin Kyprokselta tuotua Keo olutta ja Keo brandyä tässä on hieman maistettu, nythän ilmat suosivat täälläkin.

    • ok-porho

      Tervepä. terve, itsekin on tullut tähyiltyä rotukoiran peflettiä, mutta pysytty kuitenkin PPV:ssä ja suuresti kunnioittamani Ok-Loordin saunassa tietenkin se yksi asia (suklaata)on ollut miesten kesken teemana.
      Ok-talon onnea, iso piha, paljon kylmää juomaa, sauna lämpimänä, PPV kuin takiainen ja suomen rotukoira puskee itseään polvea vasten.
      Meinaan tämmätä saunan päälle grillin, makkaraa ja kokolihaa, koppa on huurteessa, kops kaksi isoa tölkkiä menee jo lauteilla ja jaloa väkevämpää juomaa on pukuhuoneen kaapissa(tietysti lukon takana)
      Illalla ehkä painitaankin vielä ja ilman vaatteita, tulee kaunis ilta.

    • ok-porho

      Saunaan meno nyt ja hörppy, mutta vielä yksi kysymys, mitä mieltä palstan asiantuntijat ovat kultaisesta suihkusta? On tullut kokeiltua ja jakaa mielipiteitä , tosiiin se uppoaa toisiin ei, Loordin saunassa tähän on perehdytty ja on kyllä tekniikkalaji, nimittäin huonolla tekniikalla jää huono maku suuhun ja varmaan tämä syynä joidenkin kielteisyyteen, Loordi muuten osaa sen homman.

    • ok-ylijohtaja

      Golden shower, no jaa, loordillahan noita teemoja on ollut ja tuonut niitä ulkomaita myöten, itse pidin kultaisista pisaroista enemmän, kuin aunuksen eli sankkireiän nuolemisesta, siitä jos mistä jäi se paha maku, nk. jälkipoltto, vaikkakin hygienia on Loordin saunassa aina ykköstasoa,toisin, kuin näiden kassukehveleiden leikeissä.

    • ok-parooni

      Ok-miesten penaalin penslaus oli Loordin mahtijippo viime kesän saunassa, tykästyin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe