Vartijat sylkivät usein ruokasankoomme.

vel-vel

Miten teistä tuli lähetyssaarnaaja islamilaiseen maailmaan?
– Kun olin vähän yli 20-vuotias, minusta tuli pappi. Muslimienemmistöisessä Egyptissä kristityt eivät puhu uskonnosta muslimien kanssa. Vanhempi veljeni, joka oli innokas kristitty, oppi tämän läksyn liian myöhään: Kun hän oli saarnannut muslimeille, hän joutui muslimien väijytykseen. He leikkasivat irti hänen kielensä ja murhasivat hänet. En vihannut muslimeja, vaan tunsin pakottavaa tarvetta kertoa heille Hyvän sanoman. Tämä luonnollisesti aiheutti monia ongelmia: Minua ahdisteltiin ja uhkailtiin jatkuvasti, ja lopulta minut laitettiin vankilaan ja minua kidutettiin vuoden ajan, vain sen takia, että olin saarnannut muslimeille. Egyptiläiset sotilaat murtautuivat kotiini ja asettivat kiväärinsä päätäni vasten. Kertomatta syytä he pidättivät minut ja laittoivat minut hyvin pieneen selliin toisten pidätettyjen kanssa. Siellä oli hyvin kuumaa, huono ilmanvaihto, eikä ikkunoita tai valoa ollut. Ei ollut vuoteita, me nukuimme vuorotellen lattialla, koska kaikille ei ollut kerralla tilaa. Hapen puutteen takia makasimme vuorotellen sellin ovenraon edessä saadaksemme sieraimiimme ilmaa.
Seurauksena sain munuaistulehduksen. Sääsket vaivasivat meitä. Ruoka tarjottiin sangossa. Vartijat sylkivät usein ruokasankoomme.

TV-ohjelmissanne vertaatte islamia ja kristinuskoa...
– Uskon, että vain kristinusko tarjoaa totuuden. Uskoni perusteella hylkään muut uskonnolliset järjestelmät ihmistekoisina ja siten ei-jumalallisina. Ja vielä enemmän, eräs Muhammedin suurimmista rikoksista, jota hänelle ei anneta koskaan anteeksi, oli se, että hän kielsi Kristuksen tuoman armon. Kaikista uskonnoista islam on ainoa, joka uhkaa kannattajiaan kuolemalla, jos he yrittävät hylätä sen. Se on alusta asti omistautunut joillekin ihmisen alhaisimmille haluille: valloittamiselle, seksille, ryöstämiselle ja ylpeydelle “ostaakseen” seuraajia. Historia osoittaa tämän. Kristinuskoa alkoivat levittää kristityt, jotka uskollisesti uhrasivat elämänsä vain siksi, että uskoivat Kristukseen. Islamia taas levitettiin väkivallalla, miekankärjellä, pelolla, uhkauksilla ja räikeillä houkutuksilla, jotka perustuvat ihmisen alhaisimpiin haluihin. Islam on harhaantunein uskonto.

http://www.pelastussanoma.fi/Islamin opit/islam.htm

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satujahve

      5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

      Vanhassa testamentissa mellastaa uhreilla ja verellä mässäilevä jumalaolento. Onkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä olisiko ikuinen jumalaolento näin narsistinen, sadistinen ja kammottava... entäs olisiko paimentolaismiehen keksimä jumala?

    • ikäväjuttu

      Kuoli turhan takia.

    • olematonjumala

      Miksei Jumala tehnyt mitään?

      • vel-vel

        2 Piet.3:3-!0 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

        Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
        ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

        Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

        Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

        Lainaan lopuksi avauksessa ollutta ajatusta Islamin uskonnosta:

        "Kaikista uskonnoista islam on ainoa, joka uhkaa kannattajiaan kuolemalla, jos he yrittävät hylätä sen. Se on alusta asti omistautunut joillekin ihmisen alhaisimmille haluille: valloittamiselle, seksille, ryöstämiselle ja ylpeydelle “ostaakseen” seuraajia. Historia osoittaa tämän. Kristinuskoa alkoivat levittää kristityt, jotka uskollisesti uhrasivat elämänsä vain siksi, että uskoivat Kristukseen. Islamia taas levitettiin väkivallalla, miekankärjellä, pelolla, uhkauksilla ja räikeillä houkutuksilla, jotka perustuvat ihmisen alhaisimpiin haluihin. Islam on harhaantunein uskonto."


    • RepeRuutikallo

      Elämä on valintoja. Tässä esitettyä kutsutaan yleensä "veren kerjäämiseksi nenästään".

    • fda

      Kristinuskolla on marttyyrinsä, mutta niin on muillakin uskonnoilla. Kristinusko on myös tehnyt paljon marttyyrejä muunuskoisista. Fiksumpi olisi hylännyt kristinuskonkin ihmistekoisena. Sentään tajusi hylätä VT:n, joka edelsi kristinuskoa.

    • Wau

      Jumalan vastaus ihmiskunnan ongelmiin oli ja on edelleenkin Jeesus.
      "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoon Poikansa etei yksikään joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

    • vel-vel

      Israelilaiset joutuivat olemaan Egyptin orjuuden pesässä, olikohan peräti 450 vuotta ainoastaan sen vuoksi koska kanaanin maan asukkaiden syntivelka ei vielä ollut täysi. Kun Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille luvatun maan asukkaiden syntivelka täyttyi niin Hebrealaisten Jumala, jota sinä pilkkaat antoi tuon käskyn ja jos Israelilaiset olisivat toimineet kirjaimellisesti tuo käskyn mukaan niin he olisivat maailman mahtavin valtio vieläkin.

      4. Moos. 31:17. Niin surmatkaa siis kaikki poikalapset ja surmatkaa myös jokainen vaimo, joka on yhtynyt mieheen. 18. Mutta jokainen tyttö, joka ei ole yhtynyt mieheen, jättäkää itsellenne henkiin.

      Mutta kun Israelilaiset eivät toimineet tuon ohjeen mukaan vaan liittoutuivat ja sallivat monien kansojen jäädä asumaan keskuuteensa. He eivät toimineet kuten vale uskovainen natsi aatu, eikä myöskään kuten islamilaiset jihadistit isisineen.

      • satujahve

        Se on mielenkiintoista miten uskonto mahdollistaa täyden moraalikadon. Olet valmis hyväksymään vauvojen,naisten,miesten ja lapsien surmaamisen sekä tyttölapsien raiskaamisen vain koska uskot sen olevan jonkun jumalaolennon käsku. Tämä on kuvottavaa.

        3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta."

        Millainen olento vaatii synnyttämisestä eläinuhrin? Millainen olento olisi niin typerä että kuvittelisi synnytämisen likaavan naisen? Millainen olento mässäilee eläinuhreilla ja verellä?

        Aivan oikein, se paimentolaismiehen keksimä jumalaolento olisi juurikin näin moraaliton, sadistinen, narsistinen ja kuvottava.


      • SekavaUskonto

      • satujahve

        Islam, Juutalaisuus ja Kristinusko ovat kaikki Abrahamilaisia uskontoja ja perustuvat suureltaosin samoihin paimentolaisten kansantarinoihin, jokainen omilla muutoksillaan.

        Nämä kaikki kolme on yhtä kuvottavia, typeriä ja täyttä paimentolaismiehen keksimää hölynpölyä. Kaikissa kolmessa tarina perustuu jumalaolentoon joka mässäilee uhreilla ja verellä, kehottaa murhaamaan toista jumalaa palvovat viereiset heimot jne jne jne


      • type-rää

        Olet mitä ilmeisemmin kansallissosialinmin aateveli.


      • satujahve

        Ymmärrän että sinua kiukuttaa kun tajuat näiden kaikkien lähi-idän uskontojen perustuvan samoihin paimentolaisten kansantarinoihin.


      • Frans_2
        type-rää kirjoitti:

        Olet mitä ilmeisemmin kansallissosialinmin aateveli.

        Kansallissosialismilla ei mitään tekemistä minittujen uskontojen alkuperän kanssa. Yrität hakata olkiukkoa.


    • Vaarallinen

      Inhoittavin uskonto, joka on täyttä vihaa.

      No muslimit toimii ihan samoin kuin nasismikin, sen vuoksi en heti havainnut tuon sairaan postituksen totuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe