Aion ilmoittautaua sivariin 6.7.15

Mene

Mulla alkaisi tuolloin intti, mutta en halua mennä. Voinko siis sanoa suoraan heti kättelyssä siellä, että menen sivariin?

Enkä joudu kasarmille.

15

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdgxfhnjgm

      Jos haluat olla ikuinen poika/hintti niin tottakai silloin menet sivariksi

    • Siwarrior

      Kyllä onnistuu suoraankin ilmoittaminen intissä. Joudut kuitenkin siellä pari päivää viipymään, jotta saavat kaikki paperihommat selvitettyä.

      Eikä kannata välittää ensimmäisen kommentoijan kaltaisista tyypeistä, koska ovat vain kateellisia, kun itsellä ei ollut aikoinaan pokkaa olla eri mieltä kuin muut tai sitten ovat muutoin vain vielä murrosiän alkupäässä, jolloin siemennesteen tuotanto on niin runsasta, että se estää tarvittavan proteiinin menemisen aivoihin, jotta voisi jotain järkevää saada sanotuksi tai kirjoitetuksi.

      • morovaanneiti

        Pokkaa?? ja siemennestettä on ikäväkyllä tarvittu sinunkin alkuun saattamiseksi ;)

        Parempi vaihtoehto isälläsi olisi ollut coitus.int


      • Siwarrior
        morovaanneiti kirjoitti:

        Pokkaa?? ja siemennestettä on ikäväkyllä tarvittu sinunkin alkuun saattamiseksi ;)

        Parempi vaihtoehto isälläsi olisi ollut coitus.int

        Kirjoittaisit edes niin, että sinut voisi ottaa hieman vakavammin.


      • Kungpao

        Voi näitä sotafanaatikkoja.. Mies joka menee omia periaatteiden mukaan ja tien mukaan on jo tosimies ( jos sellaista edes onkaan, mutta kunhan on mies itselleen ). Taitavat sotafanaatikot olla pudonneet työelämästä kuin noin paljon kenkäpuristaa, että pitää jo aamu 5.00 aikaan olla ylhäällä räyhäämässä, tai sitten sotafanaatikoille on kirjeessä ilmoitettu, että " et ole enään palveluskelpoinen sota-ajan tehtäviin. "


    • SDFGHJKL

      Perustele miksi armeijaan pitää ylipäätään mennä. Minulle ei riitä vastauksesksi, koska laissa sanotaan niin...

      • MTS1

        Noin typerään kirjotukseen ei kannattaisi, edes kommentoida. Mutta tutki ny ensin ne valtiot maailmasta, jolla ei ole armeijaa, ja jatketaan sitten keskustelua..


      • Siwarrior
        MTS1 kirjoitti:

        Noin typerään kirjotukseen ei kannattaisi, edes kommentoida. Mutta tutki ny ensin ne valtiot maailmasta, jolla ei ole armeijaa, ja jatketaan sitten keskustelua..

        Paremmin kannattaisi varmaan puhua niistä valtioista joissa asevelvollisuus ei ole pakollinen.


      • AntiNationalisti
        MTS1 kirjoitti:

        Noin typerään kirjotukseen ei kannattaisi, edes kommentoida. Mutta tutki ny ensin ne valtiot maailmasta, jolla ei ole armeijaa, ja jatketaan sitten keskustelua..

        Tutki sä valtiot, jossa on vielä asevelvollisuus?

        On naurettavaa, kuinka nuo varusmiespalveluksen kaltaiset jolpit eivät tunne edes asioita oikein ja sitten rähisevät täällä pelkällä mutullaan. Ihan kuin ilman asevelvollisuutta ei voitaisi ylläpitää Suomessa armeijaa, kun täällä kuitenkin riittää teitä "armeijaintoilijoitakin", jotka ylvästelette sillä asialla!? Suurinosa Euroopan valtioista on luopunut asevelvollisuudesta! Niissäkö maissa ei ole armeijaa, jotka ovat luopuneet asevelvollisuudesta? Yhtä laajamittainen asevelvollisuus kuin Suomella on enää käytössä Euroopassa vain Kreikalla ja Kyproksella. Venäjää ei voida huomioida siihen, koska siellä on alettu siirtymään astettain asevelvollisuudesta kohti osittaista palkka-armeijaa, eikä Israelia, jossa asevelvollisuus on sukupuolesta riippumaton!


    • vcndxv

      Vittu te sivarit ootte noloi. Ei ihmekkään ku sivareita kutsutaan homoiks ku nehän on niitä

      • AntiNationalisti

        En sitten oikein kuulu sinun ennakkokäsityksiisi sivareista.
        Olen sivari ja ihan kuuleppas täysin hetero eli miehenä kiinnostunut naisesta, jonka kanssa olen elänyt ja asunut yhdessä 15 vuotta. En tunne yhtäkään sivaria, joka olisi homoseksuaali (enkä myöskään yhtäkään, joka olisi vain homoseksuaali homo/lesbo) ja varmasti sivareita tunnen enemmän kuin sä, joka et halua heitä taas tuntea!?

        En silti vastusta sukupuolineutraalista avioliittoa vaikken yhtäkään homoseksuaalia tunne/tiedä eli en ole kirjoittanut nimeäni Aidon Avioliiton puolesta, mutta sä ilmeisesti olet!?

        Suvaitsevaisuus on sinulle vieras käsite? Sellainen ihmisen kuitenkin tulee olla, että suvaitsee erilaisuuden tai ei muuten elämässä pärjää. Elämää ei tulla koskaan elämään, kuten sä haluat ja se tarkoittaa joistakin asioista luopumisia vai haluatko että liian jyrkät mielipiteet vievät sinut joskus vielä hirsipuuhun?!

        Nationalistilla ja kristityllä ei ole mitään eroa!


    • KeijuM

      Kyllä armeijan pitäisi olla vapaaehtoinen. Eiköhän sinne menijöitä riittäisi??

      Vai riittäisikö??

      Ovatko puheet maanpuollustushenkisestä kansasata pelkkää sanahelinää??

    • Yöjuna

      No nyt olen siviilissä. Meitä lähti sotilasalueeltan.n klo 12.00. Noin 20 keskeyttäjää. Osa sivariin menijöitä, osa terveydellisistä syistä, ja osa vaan hullua esittämällä.

      Mistään maitojunalla takaisin kotiin jutusta ei voida puhua. Osa puhui ovaan ääneen pilvelpoltosta ja kävi hakemassa bussin pysähtyessä kaljaa.

      No en minä kyllä sivariinkaan meinaa mennä. Hullunpaperit meinaan hankkia.

      • AntiNationalisti

        Onnittelen ja hyväksyn päätöksesi. Toisaalta asia kannattaisi jo todeta kutsunnoissa, että olisit säästynyt moiselta "kesäreissulta". Hullun paperit saa varmaankin terveyskeskuslääkäriltä (en tiedä asiasta enempää kunnen tunne asiaa), muttei se sivarikaan nyt niin kauhia paikka ole, etteikö sitä voisit käydä, mutta itse asiasta kuitenkin päätät. Itte kerkesin olemaan intissä jopa 3kk n. 15 vuotta sitten, kunnes päätin mennä sivariin. :) Ei oikein napannut koko se paikka ja yöt aina nukuin hemmetin levottomasti!!

        Tiedän erään äijän, jonka muijakaveri laittoi poikki, kun äijä halus käydä intin. Pimu olisi joutunut kaiketi olemaan monta viikkoa ilman munaa tai sitten se pimu ei sitä vaan hyväksynyt, että äijä menee inttiin!? :) Epäilen kuitenkin jälkimmäistä!


    • näinnäo

      Kävin intin ja ryhdyin sivariksi kieltäytymällä reservistä. Pahuus kun ehti yks kertaus tulla. Ihan järjenvastaista toimintaa. Vero eurot jää saamatta valtiolta ja itse ei saa palkkaa. Kustannus tehokkuus ei toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe