Tulipalo Katuma

Tulipalo

Moi! Olin siinä tulipalossa..Kissa kuoli,ei kukaan muu..Ihme...

15

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katumalainen

      Tietojeni mukaan kissa ei kuollut, sai lisähappea ja toipui. Jälkiviisaus on se helpoin viisauden laji, mutta kun joutuu sivusta seuraamaan jatkuvaa humalaisten örvellystä päivästä toiseen, niin eipä ole ihme jos jotain tällaista tapahtuu. On todella sääli, että pihalla kiroilevat ja huutavat humalaiset pilaavat kauniin kaupunginosan ja tavallisten ihmisten kesänvieton mm. uimarannalla.

      • Prum

        Kyllä siel kuoli kissa. Yks kissa selvis lisähapella


    • Olitko_tosiaan

      Ai, olit tulipalossa? No kerro nyt, mitä tapahtui, jos kerran paikalla olit, ei tarvii niin paljon viranomaisia.

    • Hohoijaahuijaa

      Siinä kun katseli ihan katuman ulkopuolisena sitä sakkia jota siinä pyöri ja hyöri. Niin omien laskujen mukaan mitä naamasta ja silmistä ja tietty ihmisen kropasta voi arvella, niin 90% oli alkoholisteja tai narkomaaneja. Todellakin en muuttaisi kyseiselle alueelle. Hieno alue pilataan jätekansalaisilla joista ei ole yhteiskunnalle sentinkään hyötyä.

      • depias

        heh heh, että satuitkin olemaan paikalla... :)


      • minäittehänsevaanparas

        kylläpäs siellä oikein omahyvänen itteensätäynnätyyppijuppi vai mikälienee taitaa olla tommosella mahtiegolla niin mahtava ego, että mahdutko enää vaatteisiiskaan


    • banjo

      Valitettavasti jossain juoppojenkin pitää asua..Voitaishan me tietenkin kuolla pois? Itse en ole joutunu poliisien kanssa tekemisiin,ei kuulu tapoihin..Ja osittain tappelua aiheuttaa muutaman asukkaan lisäksi ulkopuliset jotka tulevat pihalle tappelemaan..Anteeksi kun ei kuoltu.....

      • Liena69

        Joo. Hieno seutu. Ja harmillista tuo tulipalo. Itse arvostan ko. kerrostaloa - on tehty 1950-luvulla tehtaan työntekijöille, jotta työmaa ja rentoutuminen olisi lähellä. Hieno ajatus. Viimeisten vuosikymmenien aikana tämä ajatus on unhoittunut; on tullut sos.järjestelmä, joka takaa päivittäisen leppäilyn ja juopottelun ym. työn tekemisen sijasta. Sitä en tietystikään kannata. Mutta, en toki kannata ihmisten kuolemistakaan. Mukavaa Katumantien 25 aikaa Kaikille.


      • hienotmuistot
        Liena69 kirjoitti:

        Joo. Hieno seutu. Ja harmillista tuo tulipalo. Itse arvostan ko. kerrostaloa - on tehty 1950-luvulla tehtaan työntekijöille, jotta työmaa ja rentoutuminen olisi lähellä. Hieno ajatus. Viimeisten vuosikymmenien aikana tämä ajatus on unhoittunut; on tullut sos.järjestelmä, joka takaa päivittäisen leppäilyn ja juopottelun ym. työn tekemisen sijasta. Sitä en tietystikään kannata. Mutta, en toki kannata ihmisten kuolemistakaan. Mukavaa Katumantien 25 aikaa Kaikille.

        Katumantie 25 tapahtui kummia ja kauheuksia 80 ja 90 luvuilla, entinen kaupantalo,.

        Se oli silloin vuokratalo ja päädyssä oli e-kauppa, e-myymälä, siwa jne. sekä A-rapussa oli posti a1 asunnossa.

        Talo pääsi myös alibiin, siellä oli hämäriä lukkojen tukkimisia ja eräs a-rapussa asunut nainen myös katosi. Saman talon rannassa tapahtui myös surullinen lapsen hukkumistapaus. C-rapussa oli tulipaloja, d-rapun ensimmäisen kerroksen asunnosta löytyi Pikku Matti menehtyneenä.

        90 luvun lopussa d-rapussa asui mielisairas joka piti nuorisotilaa omassa asunnossa lähiönlapsille, myös tämä katosi myös yllättäen.

        A-rapun asukas yritti ajaa naapurin yli humalassa autolla 90 luvun alussa.

        80-90 luvuilla talossa asui pitkätukkaista nuorisoa b-rapun neljännessä kerroksessa ja bileet olivat sen mukaisia. 90 luvulla A3:ssa oli koko kesän kestäviä kemuja mistä sai nauttia kaikki naapurit. Yömakkaran Nakki Simo asui c-rapussa myös 90 luvulla, hänen lempi artisteja oli Ismo Alanko, se kaikui 23-25 talojen välissä.

        Talossa tapahtui paljon tuona aikana, tuossa osa.

        Myös lammassaaresta lapset löysivät vanhan ihmisen ruumiin 90 luvun alussa, sekä taisi olla katumantie 21 jossa oli hypätty naru kaulassa parvekkeelta alakerran riemuksi.

        80 luvun lopussa mies tuli kaupantalosta ulos, häntä oli lyöty vasaralla päähän.

        Talon kellarista löytyi ruumis 80 luvulla, se oli laitettu vanhaan roskiskuilun tyhjennys koppiin. Kellarikomerot ovat suljetut ja seinät betoniset, siellä myös kummitteli 90 luvulla, ovet aukesivat joskus itsestään ja kuului askeleita.

        Myös rappujen alaosissa oli vaanijoita aikoinaan. Pesutuvassa oleva mankeli koitui erään asukkaan surmaksi 70 luvulla. Myös pesutupaa vastapäätä olevassa tilassa kuului askeleita joskus. Talossa on isot masuunit joissa on poltettu puita sekä koksia lämmityksenä. Talontiloista löytyy valtava öljysäiliö jota käytettiin lämmitysöljyn säilömiseen myöhemmin.

        Talon vintillä on hirttäytynyt yksi ihminen. C-rapussa kaatui vanhempi mies ja löi päänsä patteriin, menehtyi muutaman päivän päästä.

        Talossa on myös vuosittainen ongelma tippuvat lumet ja jäät. Kesäisin voi nauttia räystäspääskyistä ja viereisestä rannasta. Talonpäädyssä olevasta kaupasta haettiin jäätelöt ja syötiin lipputangon juurella olevalla kivetyksellä. Uutenavuotena samassa lipputangossa räjäyteltiin saksalaisia tykäreitä. Vanhat emaloidut kyltit rapuissa: kaupustelu kielletty! huokuvat historiaa, kuinka moni onkaan koskettanut sitä mennessään rappukäytävässä. Tai kuinka moni on kaivertanut nimensä niihin puu tolppiin jotka kannattelevat katoksia rappujen edessä. Hyviä ja huonuja muistoja 70, 80 ja 90 luvuilta. Silloin nuoriso kävi mantereenlinnalta hypimässä katumajärveen, onkohan perimätieto paikasta nyky asukkaiden tiedossa. Myös iso 20 -30 metriä pitkä ja 3-4 metriä leveä luola löytyy katuman välittömästä läheisyydestä, kirkkokalliosta. Harvialantien molemmin puolin löytyy vanhoja korsumonttuja.

        Katumantie 28 oli rautaruukintalo, katumantie 22 pihametsästä löytyy perunakellari joka on vanhan omakotitalon peruja sekä pihassa on myös vanha kaivo. Kaupantalon vastapäätä risteyksessä oli suuret puiset vanhat autotallit, metallinetsijöille tiedoksi. Myös huhu luolasta mantereenlinnalla elää vahvasti, ja kyllähän sekin siellä tosiaan on. Vihje: Lähde miekkakiven suuntaan polulla olevasta suuresta valkoisesta kivestä. Ja vie roskasi pois jos käyt hyppimässä mantereenlinnalla, sekä pidä puketti saari siistinä myös seuraavalle.


    • Happivaje

      Saiko Kari lisähappea?

      • HenkeäHaukkoen

        Ei, mutta Kari sai.


    • kurwa_

      Katuma-Pikku Krakowa

    • naki

      Siinä katumantie 25 talossa on ollut historian aikan lukemattomia tulipaloja, osa tahallisia osa vahinkoja. Myös joku selittämätön itsesyttyminen kellarissa on ollut.

    • Missäpalaakoska

      Voi teeitä myöhäisheränneet. Heinäkuulla aloitettu otsikolla ... ja vielä joku sen kaivaa esiin ja kommentoi muka asiaa. Opetelkaa kirjoittamaan vaikka uusi otsikko ALOITA KESKUSTELU kautta. Jos ei osaa kannatta kysyä, ettei tyhmyyttään tällä paljastaisi. Tulipalo Katumalla --- niin heinäkuussa taisi olla vai oliko sekin jo alkuvuodesta ja kirjoitustaito, herätys vasta heinäkuussa.

    • Terollekans

      Jos keskustelu on avoinna niin miksei siihen voisi kommentoida, kysyy ihmettelijä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe