Anette pääsee musikaaliin

NoJokaTapauksessa

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Anette-Olzon-nappasi-paaroolin-jattituotannosta/1075700
http://richardrocks.com/cast-and-creative-team/
Yksi huomio: Kuinka moni Anetten tasoinen suomalainen laulajatar saa moisen mahdollisuuden?
Kyllä ruotsalaiset ovat viihdeteollisuuden juutalaisia, kontaktit on sitä luokkaa että ei voi kun hämmästellä lahden tällä puolella miten ne oikein sen tekevät. No pitää onnitella, Nightwish-pestit kantavat kauas ja on herkullista ajatella kuinka moni laulajatar unelmoi Nightwishista kun ura on taattu mahdollisten kahnausten jälkeen. Toivottavasti parantaa Floorin motivaatiota tai sitten....APUA!!!

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jurrin_Ykä

      Hyvä homma, toivottavasti ladyllä riittää pitkäjänteisyyttä pestiin.
      Ruotsilla on pitkät perinteet show puolella. Kun Suomi rämpi sodissa Ruotsissa oli jo vuosikymmenet pyörinyt show-elämä.
      Kun pop-musiikki löi läpi Pohjoismaissa, ei voinut kun ihmetellä, täällä käyneitten ruotsalaisbändien soittimia ja vahvistimia - soittotaitoa unohtamatta.

    • jättekivaförhenne

      "Kuinka moni Anetten tasoinen suomalainen laulajatar saa moisen mahdollisuuden?" No, kuka tahansa, joka olisi tullut tunnetuksi Nightwishin solistina. ;)

      • NoJokaTapauksessa

        Suomessa ei ole, eikä koskaan ole ollut musikaalisäveltäjiä jotka pystyisivät markkinoimaan teoksensa suoraan Lontooseen. Ruotsalaisilta se onnistuu tuosta vain. Holopainen, Toppinen ja vastaavat ovat se ensimmäinen suomalainen sukupolvi jonka seuraajat tulevat vastaavia projekteja joskus tulevaisuudessa tekemään. Ruotsalaisilla on tästä useitten vuosikymmenten kokemus ja sen myötä kontakteja jotka mahdollistavat hieman tuntemattomienkin tekijöiden (niinkuin tässä tapauksessa) suuret projektit.


      • jättekivaförhenne

        Pointtini oli vaan, että Anette tuskin olisi päässyt kyseiseen rooliin ilman Nightwishissä saamaansa julkisuutta, oli Ruotsissa sitten mitä tahansa markkinoinnin ammattilaisia. Suomessa taas musikaaleja kohtaan ei esiinny suurta kiinnostusta.


      • Jurrin_Ykä
        jättekivaförhenne kirjoitti:

        Pointtini oli vaan, että Anette tuskin olisi päässyt kyseiseen rooliin ilman Nightwishissä saamaansa julkisuutta, oli Ruotsissa sitten mitä tahansa markkinoinnin ammattilaisia. Suomessa taas musikaaleja kohtaan ei esiinny suurta kiinnostusta.

        Näin se on. Eihän Anetella ole mitään häpeämistä urallaan Nightwishissä, ura kelpaa taatusti työnäytteestä. Nettan joutui ajoittain liian suurin saappaisiin ja häneltä edellytettiin taitoja joita hänellä ei ollut.


    • songelberg

      Todella hyvä juttu! Anette osoitti Imagenerium-levyllä suvereenin eläytymistaitonsa musiikkiin. Hän jos kuka on musikaaleihin sopiva laulaja: ääni ja tulkinta huippuluokkaa.

      • niin-mutta

        Anettella vaan on niitä motivaatio-ongelmia. Hän on aina innolla lähdössä mukaan mutta pian jo kyllästyy ja kiukuttelee itku silmässä kun haluaisi mieluummin olla kotona.


      • songelberg

        Nightwish nyt vaan ei välttämättä ole kovin kannustava ja mukava työympäristö. Tuskin sieltä jokainen solisti itkusilmässä lähtisi jos kaikki olisi kohdallaan, mutta se ei liity tätäh uutiseen. Menestystä Anettelle! Nainen paikallaan!


      • kurahousut

        kuka hiton anette.


      • kurahousut

        kukan hiton anette.


    • Jasså

      Eli onko tämä musikaali nyt sitten jotain ruotsalaista abba-poppenrollia?

    • Yövissyä

      Nooh... Anette sopii tällaiseen kuin nenä päähän... toisin kuin Nightwishiin. Hieno laulaja kyllä, mutta täysin väärää genreä. Toivotan hänelle onnea, koska hänen lauluaan on ilo kuunnella. Muualla kuin Nightwishissa. Floorista taasen. No... kolmas kerta toden sanoi. Jos NW:n pojilla on yhtään järkeä päässään, pitävät Flooria kuin kukkaa kämmenellä.

      • HuhMikäHelle

        Floor on sen sortin muija että se lähtee kävelee jos sitä pidetään kuin kukkaa kämmenellä. Floor on ihan aito rokkari joka ei varmaan mitään "tissiposki hinttailua" siedä. Anetten kohdalla asiat hoidettiin huonosti. Tottakai olisi pitänyt olla selvää miten toimitaan jos kesken maailmankiertueen laulaja tulee raskaaksi, näin ei menetelty ja se kertoo amatöörimäisestä bändin johtamisesta. Kyse ei ole siitä pidetäänkö laulajaa kuin kukkaa kämmenellä vai siitä miten asiat sovitaan etukäteen ja noudatetaanko sovittuja pelisääntöjä.


      • Nightwish4ever
        HuhMikäHelle kirjoitti:

        Floor on sen sortin muija että se lähtee kävelee jos sitä pidetään kuin kukkaa kämmenellä. Floor on ihan aito rokkari joka ei varmaan mitään "tissiposki hinttailua" siedä. Anetten kohdalla asiat hoidettiin huonosti. Tottakai olisi pitänyt olla selvää miten toimitaan jos kesken maailmankiertueen laulaja tulee raskaaksi, näin ei menetelty ja se kertoo amatöörimäisestä bändin johtamisesta. Kyse ei ole siitä pidetäänkö laulajaa kuin kukkaa kämmenellä vai siitä miten asiat sovitaan etukäteen ja noudatetaanko sovittuja pelisääntöjä.

        Noihan sen voisi luonnehtia, jos ei tunne koko bändiä ja kun on valmiiksi trollien/median luoma asenne.
        Totuus on toinen. Anetten terveys oli pettänyt jo aijemmilla turneilla. Hän joutui kiertueen alussa Denverissä sairaalaan. Naisen alati horjuva terveys raskaus oli sellainen yhdistelmä, että joko kiertue olisi peruuttava tai hommattava tuuraaja.
        Ongelma syntyi siitä, että Anette kieltäytyi tuuraajasta. Kun alla oli jo 2000 puolessavälin Cabulien peruma kiertue, jo pelkästää imagon vuoksi kiertue oli vedettävä, unohtamatta taloudellisia menetyksiä.
        Bändi (kaikki) oli päättänyt jatkaa kiertueen loppuun, onnekkaasti löytyi tuuraja Floor Jansen, loppu onkin Nightwishin huikeaa nousujohteista historiaa.


      • Anetten_säännöt

        Nimenomaan näin. Eipä sokeasti syytetä aina "kamalia bändin poikia". Anette olisi päässyt normaalille äitiyslomalle, mutta hänpä itse ei halunnut sellaiselle, kun kuuli Floorin tulevan sijaiseksi. Huoli työpaikan menetyksestä oli kova, kun hän pelkäsi fanien tykkäävän sijaisesta enemmän. "I knew the fans would love Floor because she’s a metal singer and I’m a pop singer." Anette tahtoi hoitaa itse kaikki mahdolliset keikat, paitsi vajaan kolmen viikon Australian kiertueen, jolloin synnytys olisi ollut jo liian lähellä. Kyseinen kiertue olisi hänen mielestään pitänyt siirtää johonkin myöhemmäksi - minneköhän, kun esim. Tuomaksella oli tulossa Roope-projekti ja Marcolla projekti Arjen Lucassenin kanssa. Ja mitä järjestäjäpuoli Australiassa olisi tähän sanonut? Synnytyksen jälkeen hän olisi kai taas koht'sillään pompannut mukaan turneelle... Just joo... eihän tuota kukaan usko. Miten voi ihminen olla noin epärealistinen oman terveytensä ja kykenemisensä suhteen? Keskenmenohan tuossa olisi varmasti tullut ja monen keikan peruminen muutenkin erinäisten vaivojen takia pitkiä matkoja kulkiessa, varsinkin Etelä-Amerikassa.

        Anette on nähtävästi kertonut tuosta omasta osuudestaan vain yhdessä haastattelussa viime vuoden alkupuolella, Carl Begai sai hänet puhumaan hyvin vuolaasti. Yleensä Anette on vain syyttänyt bändiä potkujen antamisesta raskauden takia, sanoen että "luultavasti näin oli, mikä muukaan olisi voinut olla syynä."

        http://www.nightwishforum.com/index.php?/topic/3362-nightwish-anette-media/


    • MustatukkaAnette
      • Ghost_in_the_night

        Äkkiä tuntuu varmasti siltä, että nämä muutokset ovat olleet äkkipäätä tehtyjä, mutta tarkemmin ajateltuna tuntuvat ihan loogisilta. Alkuvuodesta Anette esiintyi Tähdet, tähdet -ohjelmassa ja halusi varmaankin niihin tarpeisiin hiuslisäkkeet. Ehkä vähän lyhytjänteistä, mutta julkisuuskuvan kannalta tehdään nykyään älyttömämpiäkin juttuja.

        Ensin ihmettelin itsekin nopeaa päätöstä leikata hiukset lyhyiksi, mutta aika pian sen jälkeen Anette ilmoitti saaneensa kesätyön vanhustenhoidosta. Ehkä noita työhaastatteluja ajatellen nelikymppisen, rock-musiikkitaustaisen naisen kannattikin leikata hiukset ja vähentää muutenkin bling-blingiä, jotta antaisi asiallisemman kuvan itsestään.

        Ehkä tämä uusi hiuslook liittyy jotenkin syksyllä alkavaan musikaaliin? Mikäs Anetten rooli siinä olikaan? Ainakin aihe taisi olla synkähkö, ehkä hiustyyli selittyy sillä. Noitamainen rooli voisi hänelle sopia varsin hyvin, muistissa on edelleen, Nightwish-palstalla kun ollaan, Ghost River -kappaleen nasaali noita -laulutyyli.


      • sitäminävaanettä

        Noitamaista laulua kuultiin kappaleessa Scaretale.


    • ollikainenn

      Minä katselen vieläkin Anetten aikaisia nw-videoita tuubista. Menen muka katsomaan uusia videoita Floorin kanssa, mutta kyllästyn heti. Meininki on vaan niin tylsää ja Floorin ääni niin tylsä ja mielenkiinnoton. Sitten etsin vanhoja pätkiä ja katselen tunnin putkeen.

      Tänään katselin monta videota Hartwall-keikalta 2009, ja ne on ihan mahtavia! Anetten ääni oli hyvässä kunnossa, meikki oli upea ja muutenkin tunnelma hieno. On synti ja häpeä ettei tätä keikkaa kuvattu dvd:lle.

      • riskiripa

        Komppaan ollikainenn! En saa Floorista mitään irti. Tekninen, pop-klasariääni ilman mitään erityistä persoonallisuutta. Klassisen äänenmuodostustekniikan voi opetella kuka vain, ei siihen tarvita kuin harjoittelua. Persoonallista äänen sävyä se valitetttavasti tuo ja Floor on siitä hyvä esimerkki. Floor sopii metallimusiikin kuvastoon nahkaroiskeläppineen, joo, mutta Anetten erikoinen keijunoita-ääni ja uskomaton eläytyminen oli jotain ainutkertaista. HTH, DBP, TCTOATD, DCOW, GLS, SLS, Scarytale, Nemo... harmi kun kuunneltavana on vain youtube vetoja, mutta kyllä jo nuo ensimmäiset Anetten HTH live-esitykset oli sellaisia, että NW eli Anetten kaudella esittämisen kulta-aikaa.

        Anette tulee loistamaan musikaalilavoilla, siitä voi olla aivan varma.


      • hevimusiikinystävä
        riskiripa kirjoitti:

        Komppaan ollikainenn! En saa Floorista mitään irti. Tekninen, pop-klasariääni ilman mitään erityistä persoonallisuutta. Klassisen äänenmuodostustekniikan voi opetella kuka vain, ei siihen tarvita kuin harjoittelua. Persoonallista äänen sävyä se valitetttavasti tuo ja Floor on siitä hyvä esimerkki. Floor sopii metallimusiikin kuvastoon nahkaroiskeläppineen, joo, mutta Anetten erikoinen keijunoita-ääni ja uskomaton eläytyminen oli jotain ainutkertaista. HTH, DBP, TCTOATD, DCOW, GLS, SLS, Scarytale, Nemo... harmi kun kuunneltavana on vain youtube vetoja, mutta kyllä jo nuo ensimmäiset Anetten HTH live-esitykset oli sellaisia, että NW eli Anetten kaudella esittämisen kulta-aikaa.

        Anette tulee loistamaan musikaalilavoilla, siitä voi olla aivan varma.

        "Anette tulee loistamaan musikaalilavoilla, siitä voi olla aivan varma."
        No hyvä niin, mutta Floorin mukaan tulo pelasti bändin - tämä on fakta.


      • riskiripa

        En tiennytkään että Nightwishillä meni huonosti. Eikö se aina ole ollut maailman hienoinparasmahtavauniikkisuperbändi? Jotkut klassiseen äänenmuodostukseen jumahtaneet fanit eivät Anettea sulattaneet, koska häne ei ollut sitä samaa kamaa mitä tarja tarjoili, mutta Anetten myötä Nightwish sai paljon uusia faneja.

        Jos viittaat bändin sisäiseen kiistelyyn niin fakta on se että jos bändin muut jäsenet eivät ole kykeneväisiä hyväksymään työyhteisöönsä erilaisia peronallisuuksia (ja tästähän on nyt jo näyttöä useamman kuin yhden ihmisen osalta) niin ongelma ei poistu solistivaihdosten myötä. Peiliin pitäisi poikalauman katsoa.


      • HankalatPersoonat

        Riskiripalle
        Nightwish on työyhteisö, missä on aina ollut erilaisia persoonallisuuksia. Tärkeä ominaisuus työyhteisössä toimimiselle on halu ja kyky ottaa muut työyhteisön jäsenet huomioon, bändin ollessa kyseessä on ajateltava myös sen yhteistyökumppaneita ja faneja ja yleisöä.
        Basisti-Samista tiedämme, että hän oli laiska tulemaan yhteisiin harjoituksiin (bändissä, mihin Sami siirtyi Nightwishin jälkeen, moitiskeltiin häntä samasta ominaisuudesta) ja ei erityisemmin nauttinut lavalla esiintymisestä ja kiertue-elämästä.
        Tarja mukautti Nightwishin omiin tarpeisiinsa. Tarja opiskeli kolme vuotta Saksassa, ja sinä aikana Nightwish pääsi hyvin vähän kiertämään. Lisäksi Tarjan päätavoite oli tulla klassiseksi laulajaksi ja Nightwish oli hänelle ja Marcelolle pääasiassa lypsylehmä, josta he aikoivat irrottautua Oncea seuraavan albumin jälkeen. Tilanne meni kovin vaikeaksi, kun Nightwish managereineen joutuivat viimeisen vuoden aikana tappelemaan joka ikisestä asiasta Tarjan ja Marcelon kanssa ja jopa perumaan kahdesti Pohjois-Amerikan kiertueen.
        Anetten kohdalla oli samanlaisia vaikeuksia kuin Tarjan kohdalla. Anette ei olisi halunnut kiertää pienemmissä paikoissa, mistä ei tullut selvää voittoa heti käteen. Lopullinen niitti on se, jonka me kaikki tunnemme, eli Anette kieltäytyi ottamasta Flooria äitiysloman ja sairausloman sijaisekseen. Anette on itse kertonut Carl Begain haastattelussa, miten he kiisteleivät asiasta bändissä, samoin Nightwish on vahvistanut saman asian.
        Tällaisia yhteistyökyvyttömiä persoonallisuuksia ei kannata bändissä sietää, vaan heistä kannattaa hankkiutua eroon.


      • kaali_kuin_kaali
        HankalatPersoonat kirjoitti:

        Riskiripalle
        Nightwish on työyhteisö, missä on aina ollut erilaisia persoonallisuuksia. Tärkeä ominaisuus työyhteisössä toimimiselle on halu ja kyky ottaa muut työyhteisön jäsenet huomioon, bändin ollessa kyseessä on ajateltava myös sen yhteistyökumppaneita ja faneja ja yleisöä.
        Basisti-Samista tiedämme, että hän oli laiska tulemaan yhteisiin harjoituksiin (bändissä, mihin Sami siirtyi Nightwishin jälkeen, moitiskeltiin häntä samasta ominaisuudesta) ja ei erityisemmin nauttinut lavalla esiintymisestä ja kiertue-elämästä.
        Tarja mukautti Nightwishin omiin tarpeisiinsa. Tarja opiskeli kolme vuotta Saksassa, ja sinä aikana Nightwish pääsi hyvin vähän kiertämään. Lisäksi Tarjan päätavoite oli tulla klassiseksi laulajaksi ja Nightwish oli hänelle ja Marcelolle pääasiassa lypsylehmä, josta he aikoivat irrottautua Oncea seuraavan albumin jälkeen. Tilanne meni kovin vaikeaksi, kun Nightwish managereineen joutuivat viimeisen vuoden aikana tappelemaan joka ikisestä asiasta Tarjan ja Marcelon kanssa ja jopa perumaan kahdesti Pohjois-Amerikan kiertueen.
        Anetten kohdalla oli samanlaisia vaikeuksia kuin Tarjan kohdalla. Anette ei olisi halunnut kiertää pienemmissä paikoissa, mistä ei tullut selvää voittoa heti käteen. Lopullinen niitti on se, jonka me kaikki tunnemme, eli Anette kieltäytyi ottamasta Flooria äitiysloman ja sairausloman sijaisekseen. Anette on itse kertonut Carl Begain haastattelussa, miten he kiisteleivät asiasta bändissä, samoin Nightwish on vahvistanut saman asian.
        Tällaisia yhteistyökyvyttömiä persoonallisuuksia ei kannata bändissä sietää, vaan heistä kannattaa hankkiutua eroon.

        Toiset tahtoo kiertää maailmaa ja toiset viettää perhe-elämää kotona, kylmä fakta on että eivät mahdu samaan bändiin ja en ymmärrä miksi pitäisi. Nightwish on lähes kakskymppinen bändi ja kokoonpanomuutoksia on ollut harvinaisen vähän, loppujen lopuksi hyvin siellä asiat on hoidettu. Suuri kysymysmerkki on riittääkö Anettella pitkäjänteisyyttä musikaalipestiin kun sitä ei pysty kotoa käsin hoitamaan, epäilen suuresti. Jos Anettelle tulee tunne että eväät ei ihan riitä
        vetämään musikaaliroolia lavalla livenä niin luultavasti "sairaudet" ja muut somaattiset jutut iskee ja sitten taas etsitään syntipukkia, katsotaan miten pokka pitää.


      • riskiripa
        HankalatPersoonat kirjoitti:

        Riskiripalle
        Nightwish on työyhteisö, missä on aina ollut erilaisia persoonallisuuksia. Tärkeä ominaisuus työyhteisössä toimimiselle on halu ja kyky ottaa muut työyhteisön jäsenet huomioon, bändin ollessa kyseessä on ajateltava myös sen yhteistyökumppaneita ja faneja ja yleisöä.
        Basisti-Samista tiedämme, että hän oli laiska tulemaan yhteisiin harjoituksiin (bändissä, mihin Sami siirtyi Nightwishin jälkeen, moitiskeltiin häntä samasta ominaisuudesta) ja ei erityisemmin nauttinut lavalla esiintymisestä ja kiertue-elämästä.
        Tarja mukautti Nightwishin omiin tarpeisiinsa. Tarja opiskeli kolme vuotta Saksassa, ja sinä aikana Nightwish pääsi hyvin vähän kiertämään. Lisäksi Tarjan päätavoite oli tulla klassiseksi laulajaksi ja Nightwish oli hänelle ja Marcelolle pääasiassa lypsylehmä, josta he aikoivat irrottautua Oncea seuraavan albumin jälkeen. Tilanne meni kovin vaikeaksi, kun Nightwish managereineen joutuivat viimeisen vuoden aikana tappelemaan joka ikisestä asiasta Tarjan ja Marcelon kanssa ja jopa perumaan kahdesti Pohjois-Amerikan kiertueen.
        Anetten kohdalla oli samanlaisia vaikeuksia kuin Tarjan kohdalla. Anette ei olisi halunnut kiertää pienemmissä paikoissa, mistä ei tullut selvää voittoa heti käteen. Lopullinen niitti on se, jonka me kaikki tunnemme, eli Anette kieltäytyi ottamasta Flooria äitiysloman ja sairausloman sijaisekseen. Anette on itse kertonut Carl Begain haastattelussa, miten he kiisteleivät asiasta bändissä, samoin Nightwish on vahvistanut saman asian.
        Tällaisia yhteistyökyvyttömiä persoonallisuuksia ei kannata bändissä sietää, vaan heistä kannattaa hankkiutua eroon.

        Tämä vastus tiivistää kaikki Nightwishin tiimiongelmat syy on aina yhdessä henkilössä ja muut ovat nuhteettomia. Ei se kuule koskaan ole noin. Työyhteisö on YHTEISÖ, kaikken kuuluu joustaa että jokainen viihtyy. Jos ihmiset lähtevät toistuvasti riitojen kautta niin ongelma on kaikkien.


      • kaali_kuin_kaali
        riskiripa kirjoitti:

        Tämä vastus tiivistää kaikki Nightwishin tiimiongelmat syy on aina yhdessä henkilössä ja muut ovat nuhteettomia. Ei se kuule koskaan ole noin. Työyhteisö on YHTEISÖ, kaikken kuuluu joustaa että jokainen viihtyy. Jos ihmiset lähtevät toistuvasti riitojen kautta niin ongelma on kaikkien.

        Ja vielä kerran "Nightwish on lähes kakskymppinen bändi ja kokoonpanomuutoksia on ollut harvinaisen vähän, loppujen lopuksi hyvin siellä asiat on hoidettu."
        Ja kanssa tarkoitan sitä että asiat on hoidettu todella hyvin. Musiikin harrastajien olisi syytä lukea niin paljon artisteista ja bändeistä kirjoitettuja elämänkertoja kuin mahdollista. Yksi ja sama teema toistuu kaikissa, loputon ja uuvuttava taistelu kaikenmaailman managerien ja muiden ympärillä pyörivien loisien kanssa. Nightwish lemppasi tyylikkäästi yhden "managerin" helv***iin vuonna 2005 ja siitä tempusta bändi saa krediittiä lopun elämäänsä ja kateellisia riittää -"voi jospa meilläkin olisi uskallusta tehdä jotain vastaavaa". Bändin pyörittäminen ja keikkailu ympäri maailmaa ei ole mitään sosiaalidemokraattista päiväkerhotoimintaa ja välillä on tehtävä kipeitä päätöksiä. Kaikki ei näytä sitä ymmärtävän ja eikä haluakaan ymmärtää mutta väliäkös sillä, karavaani kulkee ja koirat räksyttää.


      • EntisetLaulajat
        riskiripa kirjoitti:

        Tämä vastus tiivistää kaikki Nightwishin tiimiongelmat syy on aina yhdessä henkilössä ja muut ovat nuhteettomia. Ei se kuule koskaan ole noin. Työyhteisö on YHTEISÖ, kaikken kuuluu joustaa että jokainen viihtyy. Jos ihmiset lähtevät toistuvasti riitojen kautta niin ongelma on kaikkien.

        Nightwish varmasti jousti ja yritti ottaa Tarjan ja Anetten toiveet huomioon. Kerrotaanpa esimerkkejä. Edellä on mainittu Tarjan 3-vuotinen laulun opiskelu Saksassa. Nightwish ei painostanut Tarjaa pitämään välivuotta opiskelussa, jotta bändi olisi pystynyt tekemään kunnollisen maailmankiertueen Century Childin jälkeen. Bändi teki sitten lyhyen kiertueen Tarjan lomien aikana, mistä levymyynti varmaankin kärsi. Tarja halusi äänittää uudestaan Sleeping Sunin. Muiden bändin jäsenien mukaan se oli tarpeetonta, mutta suostuivat kuitenkin Tarjan vaatimukseen. Anette osallistui minimaalisen vähän Imaginaerumin myynnin edistämiseen. Sillä aikaa kun Tuomas ja Marco kiersivät mainostamassa levyä ja antoivat suuret määrät haastatteluja, Anette sai olla kotona lasten kanssa ja kieltäytyä haastatteluista. Anette sai myös perheensä käyttöön bussin kuljettajan kera pitkille kiertueille. Mutta kun laulaja kieltäytyy Amerikan kiertueesta (Tarja) tai hyväksymästä itselleen tuuraajaa (Anette), Nightwishin ei enää kannattanut myöntyä kohtuuttomuuksiin.


      • TulevastaEiTiedä
        riskiripa kirjoitti:

        Komppaan ollikainenn! En saa Floorista mitään irti. Tekninen, pop-klasariääni ilman mitään erityistä persoonallisuutta. Klassisen äänenmuodostustekniikan voi opetella kuka vain, ei siihen tarvita kuin harjoittelua. Persoonallista äänen sävyä se valitetttavasti tuo ja Floor on siitä hyvä esimerkki. Floor sopii metallimusiikin kuvastoon nahkaroiskeläppineen, joo, mutta Anetten erikoinen keijunoita-ääni ja uskomaton eläytyminen oli jotain ainutkertaista. HTH, DBP, TCTOATD, DCOW, GLS, SLS, Scarytale, Nemo... harmi kun kuunneltavana on vain youtube vetoja, mutta kyllä jo nuo ensimmäiset Anetten HTH live-esitykset oli sellaisia, että NW eli Anetten kaudella esittämisen kulta-aikaa.

        Anette tulee loistamaan musikaalilavoilla, siitä voi olla aivan varma.

        Etukäteen ei voi tietää, menestyykö uusi ruotsalaismusikaali Lontoossa ja loistaako Anette siinä. Musikaalin aihe on ajankohtainen, mutta nähdään aikanaan, miten hyvän musikaalin ruotsalaset saivat aikaiseksi. Periaatteessa pidän Anetten äänestä ja sen monipuolisuudesta, mutta ihmettelen Anetten asennetta laulamista kohtaan. Hän treenaa 6 kertaa viikossa kuntosalilla, mutta laulamisen treenaaminen on vähäistä. Anettella on aika heikko head voice, ja se nimen omaan olisi kaivannut harjoittelua ja vahvistusta jo Nightwishin aikoina.
        Muuten, Floor ei laula klasariäänellä, hän ei ole saanut klassisen laulun koulutusta. Tämä Floorin "operatic voice" on hänen head voice -lauluansa. Hyvästä laulutekniikasta on kovasti etua, kuten ääni kestää pitkiä kiertueita ja voi laulaa lievässä flunssassakin.


      • FLOORIN_OPINNOT

        Wikipediasta kopsattu, en jaksa kääntää:

        As a classically trained soprano, she sings in the styles of rock and heavy metal genres such as symphonic, progressive and power metal. She is a versatile vocalist being able to sing from classical and operatic singing to powerful belting to aggressive and raspy vocals such as screaming and death growls.

        Jansen started studying music at the Dutch Rock Academy in 1999 and entered the Conservatorium Tilburg three years later. She studied musical theatre and one year of opera. Later, she started teaching performing in her own course called Wanna be a Star.

        Jansen used to play the guitar, piano and flute and has completed several years of music studies.


    • flooorgasm

      Floor is the best.

    • Kaarle16

      Aika rankka aikataulu on Richardrocksilla, esityksiä on joka ilta tiistaista sunnuntaihin. Maanantai on ainoa vapaapäivä. Tuotantoyhtiö tuskin kustantaa Anettelle perheasuntoa vaan hän joutuu asumaan hotellissa perheestä erossa viisi viikkoa. Kuinkahan Anetten mielenterveys kestää?

      Musiikki kuulostaa vallan hyvältä kasarirokilta ja valoshow on hieno. Onkohan kuvaaminen sallittua? Olis kiva saada videoita tuolta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe