Pahat, uskoa "näyttelevät" "helluntailaiset"!

TiesitteköhänTe

Teen sen!
Kirjoitan kirjan!
Isäni nai "elävän miehen" lesken, joka erosi edellisestä miehestään sairaaloisen mustasukkaisuuden vuoksi!
Pahoinpiteli isääni paistinpannuilla ym. päähän lyöden, piti rahat ja talon avaimet hallussaan, kunnes isäni pakeni pelkissä shortseissaan pensasaidan läpi naapuritontille ja sieltä apua saaden rahattomana ja avuttomana vanhempiensa luokse.
Isäni oli sitä ennen pistänyt koko sukuunsa välit poikki, tämän naimansa "elävän miehen" lesken takia!
Tämä "uskovainen" nainen valehteli mitä suku muka oli sanonut hänelle!
Minullekin hän kerran soitti, haukkuen minut pataluhaksi, jonka jälkeen hänen veljenpoikansa soitti ja uhkaili minun henkeäni, että minä muka olisin soittanut hänen tädilleen ja haukkunut häntä, vaikka se oli toisinpäin!
Kun isäni karkasi tämän hullun akan luota, sai hän rahaa mummiltani ja papaltani (Antoivat hänelle anteeksi!!!!!!), tullakseen luokseni tänne Ruotsiin.
Minulla oli silloin pieni mökki ja hyvinä ystävinäni eräs eläkeläispariskunta. Tämä vanhempi eläkeläispariskunta naapurissani loukkaantui isääni, kun tämä (USKOSSA JO PITKÄÄN OLTUAAN?!?) Ja sitten kai siitä rentouduttuaan?? piti mahdotonta meteliä kaljapäissään, NIINIKUIN SILLOIN ENNEN, ENNEN "uskoontuloaan".
Häpesi kai sitä sitten koko ikänsä, ruveten välttelemään minua, koska se hänen usean päivän juopottelunsa ja naapurieni vihastuttaminen sattui hänen uskoon tulonsa jälkeen. Myöhemmin muutin muualle, hain entiset naapurini , sinne eri kaupunkiin, kun isänikin oli siellä, ja käyttäytyivät aivan ystävällisesti ja kohteliaasti isääni kohtaan. Isälleni varmaan jäivät syvät arvet tuosta hänen juopottelustaan luonani. Ymmärrän sen siten, ja sen jälkeen antautui hän "isäpapaksi" entisen pahoinpitelijävaimonsa lapsille!
Näille hän oli "isäpappa", vaikka tämän "elävän lesken" entinen mies vielä oli elossa kesällä 2013, näiden OIKEA ISÄPAPPA, jonka veneestä oli moottori mennyt rikki ja tarvitsi rahaa, saadakseen uuden moottorin!
Isäni entisen vaimon vanhin tytär kerjäsi minulta rahaa isälleen!
Hän oli isäni kanssa jatkuvasti tekemisissä ja ilmaisin surunvalitteluni hänelle, isäni lähestyvän kuoleman johdosta, koska hän oli lähinnä isääni!
Minä en saanut häneltä, enkä koko hänen suvultaan, en ainuttakaan lohdutuksen sanaa, vaikka SURIN ISÄÄNI!!!!!!!! EN SAANUT PIENINTÄKÄÄN LOHDUTUKSEN SANAA, VAIKKA HÄN OLI MINUN ISÄNI, JOKA OLI KUOLEMASSA!!!!!!!!! SURIN MUTTA MINULLA EI OLLUT KETÄÄN EI KETÄÄN JOKA OLISI MINUA LOHDUTTANUT.
Minä surin ja itkin sitä itsekseni!Surin isääni!
Minulla oli juuri silloin käsissä ja selässä jokin vaiva/tulehdus, etten voinut ilman apua edes käydä kaupassa. Lääkäri sanoi että issiah, muttei se voinut olla syynä käyttämättömiin käsiini! Sattuu aina vääriä ihmisiä elämään! En voinut tehdä, tai käyttää käsiäni ollenkaan. Luin itse netistä, ettei käsikipuni voineet olla peräisin issiakhsesta ja sen kuulin sitten myöhemmin muualtakin. Zonterapi, akupunktion osv. Ne tietää. Auttaa! Vaikka onkin kallista, mutta auttaa!

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TiesitteköhänTe

      Tyttö ei kertaakaan osoittanut mitään tunteita ei sanonut että kuinka pahoillaan hän on. Minä surin ja itkin ja lähetin kuvani itsestäni ja kissastani isälleni. Tyhmyyksissäni myös mannalappuja mutten voinut ymmärtää että isäni on kuolemassa. Itkin ja surin!
      Anne kysyi että haluanko tulla vielä katsomaan isääni, ennenkuin tämä kuolee.
      Olisin saanut vain 15 minuuttia aikaa tavata isääni.
      Käteni olivat käyttökelvottomat, selkäni oli ollut paha jo parin vuoden ajan. Tunsin itseni rammaksi. Minulla on työvamma selästä ja juuri silloin se oli temppuillut jo yli kahden vuoden ajan. Tunsin itseni invaliidiksi, joka ei edes itse voi kaupassa käydä, vaan joutuu kerjäämään muilta apua. Olin siitä kertonut isälleni, mutta hän joskus tammikuussa 2013 pyysi minua käymään luonaan. Silloin minulla oli keuhkotulehdus, makailin voimattomana kotona, antobioottikuurilla. Isäni ei sitä näyttänyt ymmärtävän, että olin todella sairas, vaan sanoi että hän maksaa matkani sinne, jos minulla ei ole itsellä rahaa??????? Ei ymmärtänyt, että olin todella sairas!!!!!!!Koska oli itse vielä sairaampi! Olen miettinyt sitä, että miksi halusi minun tulevan sinne.
      Olisin saanut tavata isääni vain 15 minuutin ajan!
      Kuka sen olisi määrännyt?
      En voinut ottaa siitä selvää, koska käsienni/selkäni käyttämättömyyden lisäksi odotin sydäntutkimuksiin, laitetta jota piti kantaa ja joka registeröi sydämentoimintaani.
      Sain jotain sydänlääkkeitä, kolestrooli, korkeaan verenpaineeseen, vaikka minulla oli ollut yli 20 vuoden ajan liian alhainen verenpaine, johon söin lääkettä Orstanorm, lääkettä liian alhaiseen verenpaineeseen!
      Terveydenhoito ei pelannut, ulkomaalaisia lääkäreitä, vai mitä muuta paskaa?
      En luota enään mihinkään, enkä kehenkään!
      Ja se koko saatanan paska pistettiin minun syykseni!
      Niin tapahtui isällenikin Imatralla!
      Lääkäri hävitti isäni paperit, väärinhoidostaan!
      Syytti isääni sitten mielenvikaiseksi!
      Minä vain sain lääkkeitä sekä korkeaan , että matalaan verenpaineeseen samanaikaisesti, ja kun sain 2 tablettia selkäsärkyyn vuorokaudessa, työvamma, sekä 1 tabletin vuorokaudessa unettomuuteen, niin syyttivät väärinkäytöstä!
      Rupesin siitä tappelemaan ja yksi ryssäakkalekuri sai sieltä lopputilin. Olin vaihtanut terveyskeskusta! Syytin myös erästä muslimijätkälekuria mutta se ei saanut lopareita. Eräs nuorehko ruotsalainen mieslääkäri näyttää pitävän sen puolta! Tietäähän sen tai ainakin minä luulen tietäväni että sateenkaarivärithän niillä paskoilla saattaa olla mielessä! Mutta en anna periksi! Minulle luvattiin että kaikki asiaton poistetaan hovioikeuden kautta potilastiedoistani!
      Niille saatanille en anna periksi! Se ruotsalainen h. lekuri suojeli aivan selvästi sitä ikäistään arabilekuria! En saanut aikaakaan sinne toukokuussa, vaan vasta elokuun puolessa välissä! Annoin kylläkin ehtoja, aikaa tilatessani, etten halua sille ja sille lekurille! Tämä ryssäakkalekuri, joka sai vuokseni potkut, oli kai jommankumman sussu?! Niitähän on sellaisiakin kun tykkäävät molemmista sukupuolista.
      Minä näytin sille ryssäakalle paperia, jossa minulle ilmoitettiin, että olen jonossa UNITUTKIMUKSEEN, JOSSA MINUN NUKKUMISRYTMINI TUTKITAAN!!!!!
      Ja tämä saatanan ryssäakkalekuri kirjoitti papereihini, että olen odottamassa pääsyä huumevieroitukseen!!!!!!!!!!??????????? Kuinka sairasta!!!!!!!!!! Kuinka väärin!!!!!!!!! Janyt minun pitää tapella siitä, että saan nuo virhemerkinnät pois papereistani!!!!!!!!! Se saatanan ryssä oli myös kirjoittanut papereihini että olin polttanut tupakkaa, haissut sille, ja väittänyt häntä vastaan! Saatanan ryssät!
      Minä olin todella suruni vallassa, kuullessani isäni kuolemansairaudesta!!!!!!!!!!
      MINÄ ITKIN ITSEKSENI JA LÄHETIN SITTEN ITKETTYNEITÄ KUVIA ITSESTÄNI JA KISSASTANI ISÄLLENI! EN TIEDÄ MIKSI!!!!!!!!! Ja mannalappuja!
      En vain halunnut hyväksyä sitä, että isäni on kuolemassa!
      Ne pari kuukautta olivat minulle melko unensekaista aikaa. Tutkimukset jne.
      Olisin saanut aikaa vain 15 min. käydä tapaamassa kuolevaa isääni.
      Kerroin sairauksistani Annelle!
      Isäni jätettiin sitten yksin kuolemaan kotiinsa!
      Kukaan ei ollut hänen luonaan!
      Hänet jätettiin aivan yksin!
      Oli kuollut yksinään!
      Anne ei ikinä edes ajatellutkaan, että olisin surrut isääni!
      Päinvastoin hän herkutteli sillä, kun sai isäni kuoleman jälkeen kiusata minua, kertomalla että minun soittaessani isälleni, oli hän Annen paikalla ollessa pistänyt kaiuttimen päälle, ilman että tiesin kenenkään muun kuuntelevan!
      Anne ANTOI MINUN YMMÄRTÄÄ pienuuteni ja vähäarvoisuuteni puhelinkeskusteluissamme! Ymmärsin sen vasta jälkeenpäin!
      En halunnut uskoa omasta isästäni tuollaista pahaa!!!!!!!
      Kun meidän piti jutella hautakivestä, (valitsin nr 11 , kynttelille paikka, huutoa Oulussa) oli hän liian väsynyt, seuraavana päivänä sitten valitti isänsä veneestä menneen moottorin rikki. Kolmantena iltana kun olisi pitänyt jutella isäni hautakiven valinnasta, pyysi odottamaan ja kuului vaikka mitä napsutusta jne ja oli kai äänittänyt kaikki meidän keskustelumme!
      SILLOIN MINULLA PETTI LUOTTAMUS

    • TiesitteköhänTe

      Minulle olisi riittänyt edes pieni sana, pieni ele!
      Surin isääni!
      Olen muuten pistänyt välini poikki, vielä elävään vanhaan äitiini, enkä yhtään liian aikaisin!
      Häneen en tule enään ikinä pitämään yhteyttä!
      Kuolkoot! En välitä!
      Veljeeni en pitänyt minkäänlaista yhteyttä pariin vuoteen, ennen kuolemaamsa, ja olisi jo aikoja sitten pitänyt pistää välit poikki hänen kanssaan!
      Minulla on enään vain yksi tai kaksi tai kolme tätiä, joihin pidän jotenkuen yhteyttä!
      Yhteys heihinkin voi loppua milloin tahansa!
      Anne jo kertoikin minulle, kuinka oli kuunnellut minun puheluitani isäni kaiutinpuhelimen kautta,
      minun tietämättäni.
      naureskelleet sitten yhdessä minulle!
      Anne halusi silloin ja nyt vieläkin minulle mitä suurinta henkistä kidutusta!
      Miksi? En ymmärrä! En ole koskaan tehnyt mitään pahaa Annelle! Miksi Anne vihaa minua noin paljon? Miksi hän ei voinut kertoa minulle surunvalitteluaam? SURIN!
      En saanut tulla hänem 80-vuotis synttäreilleen!
      Isäni kielsi minua tulemasta!
      Sanoi että säästä nekin matkakulut!
      Isältäni otettiin suoraveloituksena vuokra ja hoito jne
      Mitään omaisuutta hänelle jäänyt!
      Isälläni oli suuri eläke, nosti vähintään 1700 joka kuukausi Otosta!
      Mihin
      ne rahat menivät?
      Minulta vaaditaan nyt hoitokuluja, minun pitäisi maksaa isäni hoitokuluja Annelle, 1!/2 vuotta perinnönjaon jälkeen!
      Perinnönjakoa on koko ajan pitkitetty!
      Isäni kuoli jo yli 2 vuotta sitten!
      Että helluntailaiset voi olla noin ilkeitä ja rahanahneita!
      1700 euroa kuukaudessa yli kymmenen vuoden ajan, ei tyydytä "tosiuskishelluntailaisen" rahantarvetta!

      Minäkin kohta tästä kuolen pois!
      Aiheuttamaanne, ajateltua aikaisempaam keuhkosyöpääni!
      Miksi siis en kirjailisi?!
      Miksi en hakisi jouluruokiani?
      Sinulta? Sinulta! Mitä sanoo lainvääntäjäsi?

      https://www.youtube.com/watch?v=3aT38m_gWtM

      Seuraava liike? Kirja minulta! Tai mahtava lehtijuttu! Valitsen rauhassa! En ole vielä sentään menettänyt todellisuudentajuani! Oli muuten hämmästyttävää, että Maxi Angered myi JOULURUOKAA nyt kesäkuussa, maksalaatikkoa!

      • tarotkortitkertoo

        Mentalisti Manipuloijja Miestennielijä


    • TiesitteköhänTe
    • TiesitteköhänTe

      Kävin kaksi vuotta nusiikkiopistoa. Yksinlaulua sekä musiikinteoriaa. Myös kuorossa olin, iso kuoro, neliääninen, lauloin bassoa.

      https://www.youtube.com/watch?v=OoXrN3wtiUQ&list=RDOoXrN3wtiUQ#t=29
      https://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ
      https://www.youtube.com/watch?v=cAU_IBfcjtw
      Ni eer baara so hemmentinsoijija sössöjä vaan!
      Ei tarvi sentään tulla silmille hyppimään!
      Ootta törppöjä vaan!
      Ei tartte tulla silmille hyppimään!
      Teillä rupee menemään ja tulemaan kaikki poskilleen!
      Simo Jumalan kautta järjestää!
      Simo hoitaa hommat!
      Simo joupukki!
      Kinkku, koita ymmärtää, kaikki häviää, elämää, koita ymmärtää, kaikki häviää, vain unta kaikki
      RAKKAUS/VIHA vahvoja tunteita!
      https://www.youtube.com/watch?v=DpkDdLZGg30

    • TiesitteköhänTe

      Kirja? Lehti?
      Ei väliä!
      Molemmat?!
      Mahdollinen keuhkosyöpä!
      Ei silloin millään väliä!
      Saan tulokset...ehkä...........joskus?!
      Kivaa!!!!!!!!!!!!!!!
      Anne kuuluisuus!!!!!!
      Ou Jee!!!!!!!!!!!
      Johan on kiva!!!!!!!!
      Koko suku tulee kuuluisaksi!
      Kaikki!
      Kirja hyvässä alussa!
      Jos ei itse tavitse sitä korjailla, niin sanoisimpa, että melko valmis
      sanoisimpa jopa että melko valmis
      Nimeksi?
      Kysehän on nyt saatanallisista helluntailaisista, jotka uskonsa pohjalta joutuvat helvettiinsä!
      PAHUUS! HELLUNTAILAINEN PAHUUS!
      (pidä mika varasi!)

    • irmelimaria

      Siinä se kirja sitten tulikin, hyvä ja kiitos.

      • TiesitteköhänTe

        Ai jee!
        Siellähän joku vastas mulle!
        Ja ihan sinä ite Irmeli Maria!
        Olen niin kiitollinen Sinulle!
        Olin niin yksinäinen!
        Siunattu ole irmelimaria !
        Voin siunata Sinua!
        Usko tai älä!
        Ainakin yksi tosi iloinen asia Sinua tänään kohtaa!
        Vaadin sitä Jumalaltani!


      • TiesitteköhänTe

        Hyvä päivä tänään sinulle irmelimaria !
        Rukoilin sitä Sinulle, eikä Jumalani petä minua!
        Jeesuksenkin Jumala!
        Minun ja Jeesuksen Jumala!
        Koet jotain todella iloista tänään!
        Kerro siitä sitten, jos haluat!
        Minun ja Jeesuksen Jumala ei petä!
        Olen (lutherilainen) areiolainen.
        https://www.youtube.com/watch?v=CKZFdkCUksg


    • TiesitteköhänTe

      https://www.youtube.com/watch?v=-jPg2M1UYgU

      Minä olen

      I`M

      oLEN/OLIN

      Olen

      Opiskelin musiikkia
      Minusta piti tulla ltunnettu laulaja
      huippulaulaja
      Ei tullut
      OLEN paska
      Anne ja muut ovat oikeassa
      Olkaa vaan hyvät
      Pistäkää minua ihan sielunne pohjalta matalaksi

      kyllä minä kestän

    • TiesitteköhänTe

      That`s You were waiting for?

      Hah?

    • ghvghhcvh

      Aikamoinen trolli LOL

      • TiesitteköhänTe

        Mikä vitun trolli minä olen?
        Maksoin maaliskuussa 2014, melkein 1 1/2 vuotta sitten, perintöveroni sinne Suomeen, lainalla n. 20%:n korolla!
        Asiaa pitkittääkseen vaativat minulta isäni hoitokuluja 6000 euroa!
        Odottavat että kuolisin!
        Kun olen maksanut perintöveroni perinnöstä, joka nyt jo on puolittunut, niin kuinka minulta voidaan 1 1/2 vuotta jälkikäteen vaatia isäni hoitokuluja?!
        Se on aivan selvää Suomi-Helluntailaisuus-Mafia touhua!
        Minulla oli jo kaksi vuotta sitten KOL-keuhkot ja olisi pitänyt lopettaa tupakanpoltto!
        En ole pystynyt siihen kun tämä asia hautoo koko ajan mielessä!
        Ryyppäilen n. kerran kuukaudessa harvemminkin mutta vuosi sitten kaljittelin useamminkin. Kaljapäissäni sekoilin, mitä nyt kadun!Kaljoittelen ERITTÄIN harvoin!!!!!!!!!!!! Minun tietokoneeni otettiin yli, hakkeroitiin, kuten myös sähköpostini. Otin keväälä Nortonin, enkä usko nyt kenenkään pääseän minuun enään käsiksi. Joku oli päässyt sähköpostiinikin, joka nyt on stopattu sekin. Mutta kaikki sitä ennen on hakkeroitu! Kaikki on ollut jonkun käsissä! Minulta hävisi hävitettiin kaikki koneeltani! Yritän nyt kokoilla mitä oli tallessa muistitikuilla jne. Onneksi pistin edes jotain talteen!
        Roistoja ovat ne dementitunutta isääni hyväksi käyttäneet "kielillä puhuneet" helluntailaishuijarit! Selvää mafiatouhuahan tämä on! Kuka muu olisi keväällä hakkeroinut ja hävittänyt kiken tietokoneiltani?! Minun koneitteni kautta imuroitiin jotain, niin etten itse pystynyt enään hakemaan mitään. Pääkoneellani oli vaikka mitä vierasta ohjelmaa ja poistettu pois sellaisia ohjelmia joita itse käytin. Toivottavasti nyt Norton suojelee minua Helluntailaismafian iskuilta!
        Sillä sitähän se oli! Minun koneeni hakkeroitiin jne.! Suomenkielinen hakkeri vain on pystynyt sellaiseen! Täällä en tänä vuonna ole käynyt ja tämä oli ainut suomenkielinen foorumi, jolla olen käynyt! Joskus viime vuonna keväällä ehkä viimeksi. Minulla on omat foorumini muualla. Ei suomenkieliset ja minut hakkeroineen on pakko olla suomenkieltä taitava! Hakkerointi on tapahtunut suomi24-foorumeilta! Viime vuonna kai viimeksi kävin täällä, alkuvuodesta.
        Jostain minut hakkeroitiin! En ole enään nuori, olen siis vanha! Eläkeläinen! En ymmärrä enään kaikkea tietokoneisiin liittyvää! Eka tietokoneeni MacIntosh, MacOS7.5 muistaakseni. Siirryin sitten vuosia jälkeenpäin PC:hen, Win 98 ja XP!
        No se sitten siitä!
        Minusta piti tulla kuuluisa laulaja!
        Ei tullut!
        Olin liian ujo! Liian herkkä!


      • dfhhdhgdfh
        TiesitteköhänTe kirjoitti:

        Mikä vitun trolli minä olen?
        Maksoin maaliskuussa 2014, melkein 1 1/2 vuotta sitten, perintöveroni sinne Suomeen, lainalla n. 20%:n korolla!
        Asiaa pitkittääkseen vaativat minulta isäni hoitokuluja 6000 euroa!
        Odottavat että kuolisin!
        Kun olen maksanut perintöveroni perinnöstä, joka nyt jo on puolittunut, niin kuinka minulta voidaan 1 1/2 vuotta jälkikäteen vaatia isäni hoitokuluja?!
        Se on aivan selvää Suomi-Helluntailaisuus-Mafia touhua!
        Minulla oli jo kaksi vuotta sitten KOL-keuhkot ja olisi pitänyt lopettaa tupakanpoltto!
        En ole pystynyt siihen kun tämä asia hautoo koko ajan mielessä!
        Ryyppäilen n. kerran kuukaudessa harvemminkin mutta vuosi sitten kaljittelin useamminkin. Kaljapäissäni sekoilin, mitä nyt kadun!Kaljoittelen ERITTÄIN harvoin!!!!!!!!!!!! Minun tietokoneeni otettiin yli, hakkeroitiin, kuten myös sähköpostini. Otin keväälä Nortonin, enkä usko nyt kenenkään pääseän minuun enään käsiksi. Joku oli päässyt sähköpostiinikin, joka nyt on stopattu sekin. Mutta kaikki sitä ennen on hakkeroitu! Kaikki on ollut jonkun käsissä! Minulta hävisi hävitettiin kaikki koneeltani! Yritän nyt kokoilla mitä oli tallessa muistitikuilla jne. Onneksi pistin edes jotain talteen!
        Roistoja ovat ne dementitunutta isääni hyväksi käyttäneet "kielillä puhuneet" helluntailaishuijarit! Selvää mafiatouhuahan tämä on! Kuka muu olisi keväällä hakkeroinut ja hävittänyt kiken tietokoneiltani?! Minun koneitteni kautta imuroitiin jotain, niin etten itse pystynyt enään hakemaan mitään. Pääkoneellani oli vaikka mitä vierasta ohjelmaa ja poistettu pois sellaisia ohjelmia joita itse käytin. Toivottavasti nyt Norton suojelee minua Helluntailaismafian iskuilta!
        Sillä sitähän se oli! Minun koneeni hakkeroitiin jne.! Suomenkielinen hakkeri vain on pystynyt sellaiseen! Täällä en tänä vuonna ole käynyt ja tämä oli ainut suomenkielinen foorumi, jolla olen käynyt! Joskus viime vuonna keväällä ehkä viimeksi. Minulla on omat foorumini muualla. Ei suomenkieliset ja minut hakkeroineen on pakko olla suomenkieltä taitava! Hakkerointi on tapahtunut suomi24-foorumeilta! Viime vuonna kai viimeksi kävin täällä, alkuvuodesta.
        Jostain minut hakkeroitiin! En ole enään nuori, olen siis vanha! Eläkeläinen! En ymmärrä enään kaikkea tietokoneisiin liittyvää! Eka tietokoneeni MacIntosh, MacOS7.5 muistaakseni. Siirryin sitten vuosia jälkeenpäin PC:hen, Win 98 ja XP!
        No se sitten siitä!
        Minusta piti tulla kuuluisa laulaja!
        Ei tullut!
        Olin liian ujo! Liian herkkä!

        Sinä olet mielisairas ja tekstisi on todella sekavaa yksityisasioiden puimista ja toisten vihaamista ikäänkuin olisit itse täydellinen. Olet vastenmielinen.


    • woewoe

      Juu, ei taida ihan bestselleriä tuosta kirjasta tulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe