Näin naisystäväni Tinderissä, mitä tehdä?

fuckdatinder

Olemme seurustelleet vuosia ja mielestäni suhteemme on ollut aina vakaalla pohjalla. En ole koskaan epäillyt naisystävääni mistään suhteemme ulkopuolisista jutuista, joten tämä on minulle aikamoinen yllätys.

Asensin itse puhelimeeni Tinderin, koska halusin uteliaisuuksissani katsoa, löytyykö sieltä tuttuja? Hetken selailtuani tormäsiin omaan naisystävääni.

Eihän tämä vielä tarkoita sitä, että hänellä olisi ollut esimerkiksi seksisuhde/-suhteita muiden miesten kanssa, mutta kyllä se mielestäni tarkoittaa sitä että pyrkimystä siihen on. Miksi laittaisi Tinderiin itsensä, ellei haluaisi seksiä muiden kanssa? Tinder on käsittääkseni täydellinen työkalu päiväkahviseuran järjestelyyn.

Naisystäväni on tällä hetkellä lomamatkalla ulkomailla, joten en aio ruveta setvimään tätä kotimaasta käsin. Kertokaa minulle, mitä minun pitää tehdä? Epäilen jo ulkomaanmatkankin tarkoitusperiä? Ehkä sinne on otettu mukaan Tinder-uros?

Kamalaa!!

22

2699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi_elämä

      "Asensin itse puhelimeeni Tinderin, koska halusin uteliaisuuksissani katsoa, löytyykö sieltä tuttuja?"

      Samalla verukkeella se sun naises on voinut Tinderin asentaa kännyynsä... :D

      • Naikkoskainen

        Nimenomaan. Jos otat tämän aiheen puheeksi naisesi kanssa, alkaa hän epäillä varmasti sinuakin aivan samasta syystä kuin sinä häntä. Jos sinulla ei ollut muuta syytä tuon Tinderin lataamiseen kuin "tuttujen seuraaminen", niin tuskin naisellasikaan on. Ethän sinäkään naisellesi sanonut, että latasit kyseisen sovelluksen puhelimeesi, vai sanoitko? ;)


      • Naikkoskainen2

        Ja lisään vielä... Eiköhän naisesikin ymmärrä sen verran, että Tinderissä ei pysytä salassa kovinkaan kauaa ennenkuin joku tuttu hänet näkee. Jos syy olisi salasuhde tai vastaava, tuskin hän siinätapauksessa Tinderiin riskillä itseään lisäisi. Ole nyt vain huoleti. Saa olla ihan ****** tyhmä, jos luulee ettei sielä kiinni ikinä jäisi.


      • notinderforme

        Seurailee tuttuja...just joo...
        Molemmat ihan samalla asialla siellä, olette toisenne ansainneet.


    • tertrhtsg

      No voi hyvänen aika... Siinä teitä on sitten kaksi Tinderissä olijaa ; sinä sanot, että uteliaisuuttasi sen asensit - no mistäs tiedät, ettei naisesi tehnyt juuri samoin? Ja jos naisesi löytää sinut sieltä, miten hän voi olla varma, ettet ole haku päällä?

      • fuckdatinder

        Poistin asennuksen välittömästi ja painoin ruksia kaikille kandidaateille. Tarkoituksenani oli todellakin vain katsoa ketä siellä on. Dziisus tätä elämää :( En voi luottaa enää naisystävääni...


      • MiehetTiedetään
        fuckdatinder kirjoitti:

        Poistin asennuksen välittömästi ja painoin ruksia kaikille kandidaateille. Tarkoituksenani oli todellakin vain katsoa ketä siellä on. Dziisus tätä elämää :( En voi luottaa enää naisystävääni...

        "Miksi laittaisi Tinderiin itsensä, ellei haluaisi seksiä muiden kanssa? Tinder on käsittääkseni täydellinen työkalu päiväkahviseuran järjestelyyn."

        Ja teit tämän Tinder-asennuksen ihan vain uteliaisuuttasi, kun naisesi on matkalla?! Kuitenkin kirjoitat samaan aikaan Tinderin olevan työkalu päiväkahviseuran järjeslyyn :D

        Eiköhän me kaikki tiedetä miksi sinä sen Tinderin sitten asensit :) Kiva katsella muiden naisten kuvia ja ehkä runkkailla niille. Ja ehkä jopa viestitellä jollekin... Ja syy miksi poistit Tinderin oli se, että pelkäsit naisesi löytävän sinut sieltä!!

        Älä nyt pahoita mieltäsi, että naisesi toimii juuri kuten sinä!

        En ihmettele, että naisesi hakee seuraa ja huomiota. Ei kannata seurustella naisen kanssa, jos haluaa samaan aikaan katsella muita naisia ja runkkailla mielikuvissa niille. Silloin käy juuri noin! Nainen on vain sellainen, että miehen pitäisi olla mieluiten yksiavioinen jopa fantasioinneissa. Siis mieluiten.

        Jos nainen kokee jäävänsä huomiota vaille, niin suurin osa hakee huomiota muilta miehiltä. Ja osa menee niin pitkälle, että lähtee hakemaan suhteen aikana uutta kumppania.

        Älä huoli, hän vain toimi juuri kuten sinä!


    • KalaOnnea

      Sinuna asentaisin Tinderin uudelleen ja ruksi naisystäväsi, ja katso tärppääkö?

    • N.T

      Minunkin ex mies vaan ihan uteliaisuuttaan kävi suomi24 sivuilla tekemässä profiilin deitteihin, ihan vaan, jotta näki ketä siellä on. Sitten ihan uteliaisuuttaan teki aikanaan messenger-tilin, siis jotta voi ihan uteliaisuuttaan jutella niiden deittien kanssa. Ja ihan uteliaisuuttaan myös pyöri kaiken maailman chateissa, jotta voi jutella, siis toki, ihan vaan uteliaisuuttaan naisten kanssa ja testailla, kuinka helposti naiset suostuu seksiin, siis ihan silleen uteliaisuuttaan, että ei ite ollu tarkoitus todellakaan tehdä mitään, ei ei, siis serkku oli sanonut, että se on tosi hauskaa tehdä niin, siis testailla miten käy, ihan vitsinä. Vitsivitsi.

      Nyt sinäkin sitten näit ehkä naisystäväsi, kun ihan vaan hei vitsivitsi tsekkasit tarjonnan, äkkiä poistit häpeä poskillasi poltellen sovelluksen ja itkahtelet kun naisystäväsi oli ajatellut tarkistaa, ketkä siellä ihmeellisessä tinderissä oikein on ennen kun sinä tajusit ajatella. Aika jännää, että sinäkin ihan mielenkiinnosta päätit juuri nyt tarkistella, että ketkä ihmeen ihmiset siellä tinderissä pörrää, kun oma emäntä on reissussa. Ai mahdotonta kuinka viattomasti ne lapsetkin aina niitä tulitikkuleikkejä leikkii. Ihan vaan, jotta voi tietää mitä käy kun sen tulitikun raapaisee. Uteliaisuuttaan.

      Kasvata pari, ota vastuu teoistasi äläkä poraa mitä toinen teki kun teit sen saman ihan itsekin. Ehkä naisesi oli myös utelias, ehkä hänkin on todennut juuri saman kuin sinä, että haluaa nähdä ketä siellä on. Tai ehkä hänkin on juuri todennut että oma siippa voi olla snadisti tylsä, tarjontaa voisi tarkistella.

      • fuckdatinder

        Okei, nyt kun tulitikkuleikit on aloitettu, niin poltetaan koko talo. Asennan Tinderin takaisin ja häen sieltä itselleni jonkun kivan fuckbuddyn. Naisystäväni kohdalla painan kyllä ruksia, koska hänen looransa on jo nähty. Show must go on...


      • Marga-Reeta

        Jos haluat olla oikeudenmukainen, niin naisystävältä kannattaisi ihan reilusti kysyä asiaa suullisesti. Ottaa siis pieni palaveri naamat vastakkain.
        "Ensin mies tutkitaan, sitten vasta hutkitaan", on vanha sananlasku, joka pätee naiseenkin.


    • ymmärränyskän

      Naisystävä lähti reissuun niin asensit Tinderin, jepajee ;-)

    • NaisetKiusaaaa

      Monet naiset hakee huomiota ja rakastaa kaikenlaisia vikittelyjä. Toisinsanoen enemmän/vähemmän passiivisesti kiusaa miehiä. Haluavat kokeilla markkina-arvoaan.

      Ei siis kyse ole siitä että hän hakee seksiä vaan HUOMIOTA.... jota kenties ei saa tarpeeksi kotona...

      "Antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa."

      • MinunPieniMielipiteeni

        Bull shit! Jos kuka tahansa, nainen tai mies, perustaa profiilin nettitreffeille tai Tinderiin, niin silloin on parisuhteessa selkeästi jotain vialla. Ehkä siinä olet oikeassa, että ei saa silloin kotona tarpeeksi huomiota tai kipinä muuten himmennyt, mutta oman markkina-arvon testaaminen tarkoittaa huonoa itsetuntoa vähintäänkin. Kukaan parisuhteeseensa ja itseensä tyytyväinen ihminen ei "vaan kokeile" näitä juttuja tai testaa markkina-arvoaan varattuna, koska niitä ei yksinkertaisesti ole tarvetta kokeilla kaiken ollessa hyvin. Olen kyllä kuullut tapauksesta, jossa on kokeiltu Tinderiä puolison valvovan silmän alla ja poistettu sovellus myös selkäesti profiilin kera, mutta siis siinä tapauksessa on toiminutkin täydellinen avoimuus asian suhteen. Jos tuollaisia asioita pitää tehdä salassa, niin metsään mennään. Silti ihmetyttää, että miksi ihmeessä varattujen pitää edes kokeilla sovellusta. Ainahan voi kysyä joltain asiaan perehtyneeltä.

        Uteliaisuus ja uteliaisuuden toteuttaminen ovat eri asioita. Kyllä, voi olla utelias jonkun asian suhteen, mutta asian toteuttaminen onkin jo konkreettinen toimenpide toteutuksen suuntaan. Tekee mieli käydä vieraissa on täysin eri asia kuin vieraissa käyminen. Tinderin asentaminen varattuna on sama kuin iskisi naisia/miehiä baarissa. Vaikka et menisikään loppuun asti, niin jotain on vialla, koska erityistä huomiota tarvitsee hakea oli se sitten seuraa yksinäisyyteen tai itsetyytymättömyyten jne.

        Olen vähän sitä mieltä, että erityisesti Tinder tekee ruohon entistä vihreämmäksi aidan toisella puolella, kun tapailusta tehdään entistä helpompaa. Hauska nähdä miten paljon parisuhteen tulevaisuudessa lyhenevät tai kuinka paljon sinkkuilu edelleen lisääntyy uusien sovellutusten tullessa markkinoille tai nykyisen muotoisen Tinderöinninkin kypsyessä.


    • unohahetisevaaan

      Uus mato koukkuun vaan..

    • Pyhäpyssy

      Voi pyhät pyssyt,mitä menoa

    • siria

      Voi helevata , olethan itsekin siellä, pölvästi.

    • NäinSeon

      Sinuna lähettäisin viestiä hänelle tinderistä

    • NäinSeond

      Sinuna laittaisin viestiä hänelle tinderistä kun hän saapuu ja katsoisin miten reagoi

    • JosKuvaNiinMiksi

      Aloittajalle kysymys.

      Oliko sinulla kuvasi Tinder-profiilissa vai selasitko kuvattomana?

    • Täysinfeikkialoitus

      Ja törmäsit naisystävääsi tinderissä, vaikka hän on ulkomailla - onko hän virossa vai miten ihmeessä etäisyys riittää?

    • Anonyymi

      Rakas ota yhteyttähaluan tavata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe