SUOMEN "ITSENÄISYYS" PALJASTUI JÄLLEEN ETYJ KAPLAK

ASSA!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1435983098719.html

"SELKKAUS Pertti Salolainen (kok) korostaa, että Suomi pysyy pakotteissa EU:n yhteisellä linjalla.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei säästellyt sanoja arvioidessaan Suomen päätöstä, joka koski Venäjän valtuuskuntaa ja Helsingin Etyj-kokousta.

– Tässä tapauksessa isäntämaa on laiminlyönyt velvollisuuksiaan ja on osoittanut perustavanlaatuista epäkohteliaisuutta, Lavrov sanoi perjantaina Tass-uutistoimiston mukaan tiedotustilaisuudessa.

Kyse on siitä, että Suomi ei myönnä poikkeuslupia maahantuloon EU:n pakotelistalla oleville venäläisille Etyj-vieraille. Yksi heistä on Venäjän parlamentin alahuoneen eli duuman puhemies Sergei Naryshkin.

Eduskunnan eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen (kok) arvioi Lavrovin lausuntoa. Salolainen on kokenut ja arvostettu ulko- ja turvallisuuspolitiikan tuntija.

– Olipa erikoinen sanavalinta. Venäjä tulkitsee ja valitsee itse sanansa. Suomi on mukana EU:n yhteisessä ulkopolitiikassa. Emme lähde näpertelemään Lavrovin lausuntojen vuoksi, Pertti Salolainen (kok) kertoo.

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta käsittelee työssään mm. Euroopan unionin yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevat asiat. "


Tässä kaplakassa tuli jälleen hyvin esille, miten itsenäinen valtio Suomi on nykyisin!
Suomen päättäjät ovat niin EU;n mallioppilaita jotta tuhoavat vaikka Suomen ulkomaan kauppasuhteet, ja muutkin suhteen noudattamalla, keskieurooppalaisten mafiosojen määräyksiä!

Itsenäisellä valtiolla on TÄYDELLINEN ITSENÄINEN PÄÄTÖSVALTA ja OMA RAHA!
Suomella noita ei enään ole kumpaakaan, joten poliittisten pellejemme itsenäisyypäivien juomingit ja syömingit, ovat pelkkää irvokasta pelleilyä, sekä veronmaksajien siivellä juhlimista!
Noihin juhliin pitäisi viedä päätösilotulitukseen 2 tonnia dynyä, ja pamauttaa se tanssilattialla illan päätteeksi ! EIKÖ ?

PS; Sipilä antoi tarkoituksella Soinille ulkoministerin pestin, ihan mainos tarkoituksella, Soinihan on "hyvinvointi Suomen" mainos maailmalla, jotta nälkää ja kurjuutta nähdään ihan jossakin muualla kuin Suomessa !


Late Lapista. SSSS Ry!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväsuomix

      http://www.anttipesonen.fi/2015/07/soini-co-kaivaa-verta-eu-suomen-nenasta.html

      matkustuskiellossa olevia Venäjän edustajia on suuren luokan virhe. Päätös on verrattavissa neuvottelijoiden maahantulon estämiseen. Päätöksellä EU-Suomi sylkee vasten Venäjän johdon kasvoja. Päävastuu siitä on ulkoministeri Soinilla.

      Itsenäisellä ja puolueettomalla Suomella olisi annettavaa Pohjois-Euroopan turvallisuuden lisäämisessä ja mahdollisesti myös Ukrainan kriisin ratkaisemisessa. Itsenäisyydestään ja puolueettomuudestaan luopunut EU-Suomi on osa ongelmaa.

      Suomen politiikka aiheuttaa vahinkoa eniten itselleen. Jo nyt EU-pakotteet ja Venäjän vastapakotteet ovat merkinneet miljardiluokan menetyksiä Suomen ulkomaankauppaan. Pitkittyessään tilanne heikentää tulevaisuuden kaupan ja yhteistyön mahdollisuuksia. Nuo mahdollisuudet ovat viisimiljoonaiselle Suomelle hyvin suuret 140-miljoonaisen Venäjän naapurina.

      On vaikea keksiä mitään maamme kannalta typerämpää, kuin se mitä nyt tapahtuu omin poliittisin päätöksin. Tehdään asioita, jotka tuhoavat hyvät naapurisuhteet. Tehdään myös asioita, jotka ovat ennen vieneet maamme sotiin. Vaarallisinta Suomelle on antaa maamme alue läntisten sotilasliittojen tai suurvaltojen käyttöön Venäjää vastaan. Näin toimien Suomi tekee itsestään uhan Venäjälle ja silloin Venäjästä tulee uhka Suomelle

      • Ja jos ja kun sota syttyisi Venäjän ja naton välille, Suomesta tulisi taistelutanner, ja se tuhottaisiin täysin alta aikayksikön!

        Minä olen taivastellut ja jeesustellut jo pitkään, mistä Suomeen tulee noin helevetin pölöjiä päättäjiä? onhan Suomen koulut jossakin Pisa tutkimuksessa, rankattu maailman parhaimmiston joukkoon! Ovatko nuo nykyisetkäänpäättäjät käyneet koulua? muuta kuin niiden ruokatunteja !

        Late Lapista. SSSS Ry!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe