Yksinäisyys kolmenkympin tienoilla

jojojojojojojojo

Elikkä Ap 32-vuotias heppu. Ollut sinkkuna nyt pari vuotta. Tuona aikana lähes kaikki kaverit lisääntyneet/mennneet naimisiin. Nykyään vitun yksinäistä varsinkin vkloppuisin,ei soi puhelin nykyään.Viikot menee ihan ok kun tulee töissä käytyä. Ei tehdä kavereiden kanssa mitään.Yksin hengailet täällä itsemurhayksiössä.

Onko se tosiaan niin,että naimisiin meno tai lapsen saanti tekee kaikista aivan lampaita?

Joo ja tässä ei ole kyse siitä,että tarvitsisi joka vkloppu olla kanssani ryypiskelemässä. Mutta onko liikaa vaadittu jos vaikka kerran kuukauteen saisi jotain menoa,tarhasta asti tunnetun kaverin kanssa?

Ei yksin ainakaan minua napostele/on vitun turhaa lähteä istumaan mihinkään terassille tai yleensä touhuta mitään?

Tälläistäkö tämä nyt sitten on aikuisen elänä? jos en hommaa itsekkin jotain akkaa ja tee kersoja.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätionica

      Etsi muita "yksinäisiä". Ei perhe ihmisistä lampaita tee. lapset vie aikaa kyllä. sen tulet huomaamaan jos lapsia joskus teet. Mene käymään kaverillasi kylässä. Tutustu vaikka lapseenkin, ja katso millaista se elämä heillä on.

    • perheenäiti234770

      Lapset vie ihan oikeasti aikaa, ja paljon. Sen takia mene itse kyläilemään kavereiden luo, tutustu lapsiin, hengaa la-su perheen kanssa. Perheenisä ei TOD. pääse/jaksa lähteä baariin joka kuukausi!
      Kutsu itsesi kylään ensin vaikka muutamaksi tunniksi vkonloppuna. Kysy mitä tuliaisia voisit lapsille tuoda. Perheenisät (ja -äidit!) kaipaavat kavereitaan ja omaa aikaa, mutta ymmärrettävästi lapset tulevat ensin. Luulen, että arvostavat kovasti vierailuasi!

    • tapaittes

      se auttaa

      • faktatietoa

        Ei auta


      • faktafakta
        faktatietoa kirjoitti:

        Ei auta

        No faktahan on se, että auttaa kyllä, koska siihenhän se yksinäisyys loppuisi.


    • Onhannoita

      Ei se avioliitto ja lapset ihmisestä mitään lammasta tee (ainakaan kaikista), mutta on ihan normaalia että elämän prioriteetit hieman muuttuvat.

      Varsinkin lapset vievät paljon aikaa ja voimia, eikä juuri naimisiin mennyttäkään varmaan kiinnosta viettää ihan samanlaista elämää kuin ennen. Ei ainakaan niiden baarireissujen ym merkeissä.

      Ehkä voisit ehdottaa näkemistä jossain muissa merkeissä? Käy vaikka heillä kylässä, tai lähtekää harrastamaan jotain. Niihin kaljoitteluihin ja naisseikkailuihin joudut varmaan etsimään uutta seuraa.

    • Oroeorofl

      Täällä kohtalotoveri. Olen mukava ja hauska, ihan normaali heppu. Samanikäinenkin jopa. Ja tuo sun teksti olisi voinut tulla mun näppikseltäni. Olen käytännössä samassa tilanteessa. Tässä iässä kaikki alkaa olemaan jo naimisissa ja on perheenlisäystä. Saatan nähdä ystäviäni ehkä kerran kuukaudessa. Synttäritkin kun tuossa oli soitin jokapaikkaam ja pyysin synttärioluelle johonkin. Eipä kukaan kerinnyt. Eikä siinä. Kyllähän mä ton ymmärrän. Ihmiset on mahottoman kiireisiä eikä enää ole aikaa ystäville siinä määrin kun oli nuorempana.

      Noh.. kävin just kävelyllä ja tulin yksin oluelle. Joten virtuaalinen kippis sinulle missä sitten ikinä oletkaan. Pystyn samaistumaan noihin sun fiiliksiin paremmin kuin hyvin..

      • winwin

        Menkää TE yhdessä bisselle tai vaikka fudismatsiin tai festareille tai ihan what ever!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe