Juutalaisella Jeesuksella valta myös maan päällä

kaikissa_tapahtumissa

Juutalainen Jeesus on koonnut juutalaiset omaan luvattuun maahansa Aabrahamille ja Iisakille ja Jaakobille ja Moosekselle annetun lupauksen mukaan ja Paavali myös selvästi opettaa uuden liiton juutalaisuudessa ettei Jumala ole hyljännyt Israelia ja vaikka maanpakolaisuus oli pitkä eli lähes kaksi vuosituhatta juutalaisilla, niin maahan takaisin palaaminen on suurempi lupaus ja sekin selvästi esitetty Raamatun profetioissa, ja viikunapuun lehteen tuleminen on yksiselitteinen vertauskuva Jerusalemin Israelin juutalaisten haltuun tulemisesta ja tapahtui vuonna 1967 kuuden päivän sodassa, ja hyvin profetaalinen nimi tämä, sillä Aadam ja Eevan luotiin noin kuusi vuosituhatta sitten ja yksi päivä on kuin tuhat vuotta.

Jumalan aikataulut ovat hyvin selvät kaikessa toiminnassaan kansansa parissa, ja Aabraham kutsutiin Aadamista noin kahden vuosituhannen jälkeen ja Jeesus Immanuelina ja Aabrahamin siemenenä edelleen Aabrahamista noin kaksi vuosituhatta sitten, ja nyt noin kaksi vuosituhatta Jeesuksesta on Israelin kansan Juuda koottu omaan luvattuun maahansa, toki juutalaisia on myös muualla ja oli myös Jeesuksen aikaan, ja nähdään selvästi tämä Jerusalemissa tapahtuneen Hengen vuodatuksen yhteydessä helluntaina, sillä temppeliin oli tullut monista Israelin luvatun maan ympärillä olevista paikoista juutalaisia viettämään Israelin Herran ja Jumalan juhlaa, kuten Raamatussa on kerrottu näistä kevät- ja syysjuhlista.

Hyvä tuntea jokaisen ihmisen ja ennenkaikkea juutalaisten Raamatussa olevat Jumalan profetiat ja myös uuden liiton pyhät kirjoitukset ja varsinkin Ilmestyskirja, kuten on kirjoitettu siinä "autuas se, joka lukee tämän profetian sanat, ja ottaa niistä vaarin", ja Jeesus on Juudan Juurivesa ja Juudan Leijona Ilmestyskirjassa ja hyvin juutalasia ilmaisuja nämä molemmat, ja 144 000 Jeesuksen apostolia lähitulevaisuudessa tulee Israelin yhdentoista sukukunnan jälkeläisistä, ja poikkeuksena kahteentoista on se, että Joosefista on 24 000 ja Daanista ei yhtään, ja muista kymmenestä on 12 000 kustakin sukukunnasta. Syytä tähän ei ole suoraan kerrottu vaikka toki Raamatussa voi siitä ollakin, ja Jaakobin siunatessa poikiaan Egyptissä ennen luvattuun maahan lähtemistä Mooseksen johdolla, lausui Jaakob Juudasta ja Joosefista ja Daanista seuraavat profetiat:

"Juuda, sinua sinun veljesi ylistävät; sinun kätesi on vihollistesi niskassa, sinua kumartavat isäsi pojat. Juuda on nuori leijona; saaliilta olet, poikani, noussut. Hän on asettunut makaamaan, hän lepää kuin leijona, kuin naarasleijona-kuka uskaltaa häntä häiritä? Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijansauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän, jonka se on ja jota kansat tottelevat. Hän sitoo aasinsa viinipuuhun, viiniköynnökseen aasinsa varsan; hän huuhtoo vaatteensa viinissä; viittansa rypäleen veressä. Hänen silmänsä ovat viinistä sameat, hänen hampaansa valkeat maidosta." (1. Moos. 49:8-12)

"Joosef on nuori hedelmäpuu, nuori hedelmäpuu lähteen reunalla; sen oksat ulottuvat yli muurin. Jousimiehet hätyyttävät häntä, ampuvat ja ahdistavat häntä. Mutta hänen jousensa pysyy lujana, ja hänen käsivartensa ovat notkeat Jaakobin Väkevän avulla, kaitsijan, Israelin kallion, isäsi Jumalan, avulla, joka sinua auttakoon, Kaikkivaltiaan avulla, joka sinua siunatkoon, antakoon siunauksia taivaasta ylhäältä, siunauksia syvyydestä alhaalta, siunauksia nisistä ja kohdusta. Sinun isäsi siunaukset kohoavat yli minun vanhempaini siunausten, yli ikuisten kukkulain ihanuuden. Ne laskeutukoot Joosefin pään päälle, veljiensä ruhtinaan päälaelle." (1. Moos. 49:22-26)

"Daan hankkii oikeutta kansalleen, hänkin yhtenä Israelin sukukunnista. Daan on käärmeenä tiellä, on polulla kyynä, joka puree hevosta vuohiseen, niin että ratsastaja syöksyy selin maahan. Sinulta minä odotan pelastusta, Herra." (1. Moos. 49:16-18)

Voiko näistä sitten jotakin päätellä profetaalisesti, sen voi jokainen kertoa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikista_ihmistä

      Jeesuksessa pelastukseen kutsutaan eli hyvään uuden liiton juutalaisuuteen, jossa ristinsä kantanutta Herraa Jeesusta seurataan ja kannetaan oma risti ja uudestisynnytään vedestä ja Hengestä ja näin pääsetää Uuteen Jerusalemiin, eli Jeesuksen eli Jumalan kaupunkiin kiittämään Isää Mooseksen ja Jeesuksen laulua laulamaan. Jumala johdattaa Jeesuksen tuhatvuotiseen valtaakuntaa päässeet elämän vetten lähteelle, ja Jeesuksen valtaistuimelta Isän oikealta puolelta Jeesuksen sanoista virtaa se vanhurskauden sanat, kuten Pietari sanoi Herralle, joka kysyi Pietarilta ja muilta valituilta yhdeltätoista apostolilta "tahdotteko tekin mennä pois", kun 70 apostolia oli mennyt pois, kun Jeesus puhui verensä juomisesta ja lihansa syömisestä, mutta poismenijät eivät ymmärtäneet tuossa vaiheessa pääsiäisen Uhrilampaan lihan ja veren merkitystä, kuten Mooseksen kautta se oli annettu osaltaan kun Egyptistä lähti Israelin kansa monilukuisena.

      Pyhitytään totuudessa ja Jumalan vertauskuvien ymmärtämisessä, jottemme olisi alaikäisiä ymmärrykseltämme ja heiteltävissä ihmisten moninaisissa erialisissa hapatuksissa, kuten korvausteologia on sitä varmuudella, ja sen valhe on siinä, että kirkko on korvannut Israelin juutalaisen kansan, vaikka Jeesus ja juutalaiset apostolit ja Paavali selvästi kirjoitti roomalaisille, kuinka pakanakansoista valittuja kutsutaan Jaloon Öljypuuhun Jeesukseen ja juutalaisten yhteyteen ja pelastus on juutalaisista, eikä toisin päin lainkaan eikä Israelia hyljätty vaan Jeesuksessa sai Pyhän Hengen armosiunauksen juutalaiset apostolit, jotka toivat evankeliumin moniin kansoihin, ja pakanoiden hyvä tämä ymmärtää eikä ylpeillä totuudellisten juutalaisten apostolien edessä.

      Tietysti Jumala ja Jeesus hyvänä tahtoo jokaista ihmistä siunata hyvällä juutalaisella uuden liiton evankeliumilla. Ei eksytä.

    • ddsdsdsds

      Jeesus itse sanoi että maailman ruhtinas on mammonan henki eli Saatana.Asiat näemmä unohtuvat oudosti.Lopun aikoina Saatana tuhotaan ja tulee uusi maailma joka on puhdistettu ja rauhan paikka.

    • paskaaaaa

      No ei ole sillä valtaa. Ime munaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe