Työterveyshuolto.....siinäkin työnantajat määrää

fdfdfdsddgdsf

Työterveyshuollon porsaanreikiä, nykyään työnantajat pitää työhöntulotarkastuksia, kun työntekijä on ollut töissä 5 vuotta, sitten arvauskeskuksen leima on siirtynyt näihin isompiin firmoihin, sielläkin ulkomaalaiset yleislääkärit kysyy potilaalta huonolla suomen kielellä, että ONKO TEILLÄ POSKIONTELOISSA LIMAA, (en minä ainakaan itse tiedä onko vai ei) tarkistamatta itse toimenpiteellä sitä asiaa.
Potilaan sairastettua viikon lähes 40 asteen kuumeen, tämä yleislääkäri ei edes lähetä potilasta verikokeeseen tai muihin toimenpiteesiin ja antaa sen 3 päivää sairaslomaa....no sehän ei riitä, piti käydä lääkärillä uudestaan samalla viikolla, tämä sama lääkäri väittää, että potilaan pitää itse tilata aika omalle lääkärille, jos haluaa jatkotutkimuksiin, silloin jonot oli 3 kuukautta.
No kun asiaa ei tutkittu, nyt sitä ollaan niin sairas, että paluuta elämään ei taida olla, ja samassa työterveyshuollossa suomalainen lääkäri vuoden päästä laittoi jatkotutkimuksiin kyseenalaistamatta samoja asioita, kun tuo ulkomaalaislääkäri, jos tästä selvitään vielä työelämään, tämä työntekijä vaatii jatkossa suomalaisen lääkärin, vaikka eihän kaikki ulkomaalaislääkärit ole yhtä epäpäteviä, mutta opettelesivat kunnolla edes suomen kielen, sillä jos toinen ei edes ymmärrä suomen kieltä on aika hankala hänenkin hoitaa muita.

17

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdfdfdsddgdsf

      Korjaisin edellistä kirjoitusta sen verran, että ei kaikki työpaikat edes pidä työhöntulotarkastusta ollenkaan, katsotaan ja yleensä tutkitaan vain työperäisiä sairauksia ja joskus ei niitäkään, jos sairastuu muuten, ei lähetetä jatkotutkimukseen, koska ei ole työperäinen sairaus, siinä käy vain niin, että työntekijä laukkaa työterveyshuollossa saamatta mitään, koska työnantajan mielestä kaikki käyttää työterveyshuoltoa hyväkseen ja jos käy muualla, jotkut työnantajat eivät hyväksy sairauslomia kun työterveyshuollosta saamia, mutta samalla työnantajat ohjeistaa työterveyshuoltoa olla antamatta sairaslomaa, sitten nämä jotkut kielitaidottomat ulkomaalaiset yleislääkärit suurinpiirtein googlesta antaa diagnoosin ja kyselee potilaalta. onko limaa otsassa, kokeilematta sitä itse.... :(
      PS. Arvauskeskuksia on siis muuallakin kuin Terveyskeskuksissa, ne on näitä suurempia yksiköitä, joista saa varausajan paremmin, mutta pahemmissa tapauksissa vielä huonompaa palvelua kuin perinteisissä arvauskeskuksissa-

    • fdfdfdsddgdsf

      ....Ennen piti päästä läpi terveystarkastuksista ennenkuin pääsi töihin, nyt saattaa päästä töihin, mutta ei terveystarkastuksiin ja työskenneltyään aikansa ilman terveystarkastusta, joutaa kuolla pois, koska ei jaksa...ihminen on oikeasti sairastunut ja työelämä saattaa loppua siihen...ja parhaassa tapauksessa elämäkin loppuu, koska on kuoleman sairas ):

    • fdfdfdsddgdsf

      Etsitäänkö terveystarkastuksissa vain työperäisiä sairauksia....nykyään ei etsitä niitäkään, työnantaja säästää omasta mielestään työhöntulotarkastuksista, mutta usein huomataan......ai sillä olikin sellainen vaiva....se kuolikin ):
      Nykyään on sama onko työterveyshuolto terveyskeskuksissa tai isommissa laitoksissa, sielläkin lääkäreitä ohjeistetaan olla antamatta sairaslomaa....vaikka ihminen on kuolemansairas.....terveyskeskus...( arvauskeskus ) on muuttanut muotoaan isompiin lääkäritaloihin, joissa on ulkomaalaislääkäreitä, jotka ei kunnolla osaa edes suomen kieltä ):

    • fdfdfdsddgdsf

      .....jos terveystarkastus on 5 vuoden palveluksen jälkeen, ihminen saattaa olla jo aika raihnainen...työnantaja ei siitä köyhdy, koska työntekijä maksaa lähetteen jälkeen kustannukset itse,,,,työnantaja menettää vain maineensa ):

    • fdfdfdsddgdsf

      eikö kukaan ole mitään mieltä tästä asiasta ?????

      • fdfdfdsddgdsf

        Kaikki vain tyytyy osaansa, kukaan ei kommentoi...voi saatana sentään


      • vastaava

        Meillä täällä etelässä on joka aamu työhöntulotarkastus. Puhallutamme kaikki työntekijät! Sattui kerran aika hauska juttu, kun eräs timpuri oli juhlinut ja reilusti edellisenä yönä ja tuli puhaltamaan, niin sanoi minulle suoraan, että puhalla sinä ensin, niin hän puhaltaa pohjat! Niin kävikin, pohjat tuli ja kaveri joutui vapaa päivälle.. Oli taas seuraavana päivänä töissä ja skarppina kuten normaalistikin..


      • wsaa

        Nyt ei ole juopottelusta kysymys vaan työnantajan piittaamattomuudesta, onhan aloja joss puhallutetaan työntekijöitä joka päivä, nyt oli kysymys aloista, joissa ei ole työhöntulotarkastusta lainkaan kun työntekijä tulee töihin, ensimmäinen työterveystarkastus on 5 vuoden päästä ja noissa työpaikoissa työnjohtajista alkaen vittuillaan, jos työntekijä sairastuu saa 3 päivää sairaslomaa, nyt kävi tapaus meni työterveyshuoltoon vuotta aikaisemmin sama flunssa, nyt niin sairas että eläke häämöttää ja saattaa olla, että elinaikaa ei ole kauan, koska nyt on käyty 2-3 kk:tta koepalojen otossa, eikä vieläkään ole saatu mitään aikaan....jos elämä päättyy....kirjoitan enemmän...huomautan minä kirjoitan, sillä potilas itse


      • wsaa
        wsaa kirjoitti:

        Nyt ei ole juopottelusta kysymys vaan työnantajan piittaamattomuudesta, onhan aloja joss puhallutetaan työntekijöitä joka päivä, nyt oli kysymys aloista, joissa ei ole työhöntulotarkastusta lainkaan kun työntekijä tulee töihin, ensimmäinen työterveystarkastus on 5 vuoden päästä ja noissa työpaikoissa työnjohtajista alkaen vittuillaan, jos työntekijä sairastuu saa 3 päivää sairaslomaa, nyt kävi tapaus meni työterveyshuoltoon vuotta aikaisemmin sama flunssa, nyt niin sairas että eläke häämöttää ja saattaa olla, että elinaikaa ei ole kauan, koska nyt on käyty 2-3 kk:tta koepalojen otossa, eikä vieläkään ole saatu mitään aikaan....jos elämä päättyy....kirjoitan enemmän...huomautan minä kirjoitan, sillä potilas itse

        .......ei tiedä miten vihainen minä olen,


    • Ihmetystä

      Erikoista. Työterveyshuoltoahan juuri törkeästi hyötykäytetään mitä ihmeellisimmillä tekosyillä ja naristaan selkää, olkapäitä ja ties mitä. Sitten ryypätään ja tehdään mökillä kattoremppaa jne.

      Työntekijälle pari karenssipäivää saikutteluun, ettei kaikki kaadu työnantajan maksettavaksi.

      • wsaa

        Varmaan sen takia on tullut moneen työpaikkaan, että ei pääsee työterveyshuoltoon kun lähetteen kanssa, kun jotkut valittaa tyhjästä, minusta työhöntulotarkastus olisi tärkein....työnantajillekin, siellä voisi karsia, mitä sairauksia ihmisellä on ollut ja voitaisiin, kun yleensä vanhemmiten tulee lisää sairauksia niin ennaltaehkäistä jos on liian monta kertaa esim. keuhkoputkentulehduksia yms. työnantajat varmaan pelkää kustannusten lisääntyvän, jos työntekijän päästää jatkotutkimuksiin, koska pienipalkkaisella ei ole yleensä varaa mennä yksityislääkärin kautta jatkotutkimuksiin.
        Huomauttaisin, että työnantajahan ei enää maksa, jos todetaan joku kuolemansairaus, muuta kun sen palkan siihen asti, kun palkanmaksua jatkaa KELA ja potilas / työntekijä maksaa kaikki itse, paitsi, sitten kun tulee maksukatto täyteen.......että kannattaisi työikäisiä päästää jatkotutkimuksiin, ennenkuin me kuollaan kaikki ):


      • fdfdfdsddgdsf

        No se jatkotutkimus vuoden jälkeen kesti 3 kk:tta ilman mitään selvyyttä mistään, annettiin lääkärien taholta kuolemantuomio, mutta kuolemantuomio muuttui elämäksi, kun vihdoin viimein Oulu sai potilaan KAKS:n kynsistä ja viikossa potilaasta pyyhittiin kuolema pois.
        Julkisessa terveydenhuollossa on se vika, että väärään lääketieteen alaan puuttuva lääkäri antaa vääriä diagnooseja, koska se kohta ja sairaudet ihmisen anatomiassa on näille lääkäreille täysin vieraita, eikä anneta potilasta tutkittavaksi niille, jotka siihen alaan on perehtyneet, kaikki röngtenkuvien ja muiden kerroskuvien ymmärtäminen on vaikeata, jos ei tiedä siitä mitään, kysymys kuuluu, miksi lääkäri ylittää osaamisen rajansa, puuttumalla hoitoon, koska antamalla aikaisemmin hoidettavaksi muualle, olisi säästetty yhteiskunnan varoja, ensimmäisen diagnoosin perusteella, potilas olisi melkein pitänyt kuolla. Mutta tärkein huomio asiassa on, että kaikki alkoi työterveydenhuollossa vuotta aiemmin ja päättyi osaavien käsiin, jonne hän olisi pitänyt päästä heti, kun lääkärit raapivat päätänsä, ymmärtämättä mitä hoidetaan ja miksi ????


      • fdfdfdsddgdsf

        Jos saman tekisi muun alan työntekijä, ei olisi kauan alalla, mutta lääkäri saa varoituksen ):


    • kännimuumio

      Työterveyshuollon ei pitäisi olla vapaa vä
      ylä töissä oleville lääkäripalveluihin. Nimensä mukaisesti se on alunperin tarkoitettu työssä olevien ´huolloksi´ työkykyisenä pysymiseen - ei kilpailevaksi järjestelmäksi julkisen terveydenhuollon järjestelmälle.

    • Anonyymi

      Uskoin asiassani työterveyshuollon kaikkitietävää yleislääkäriä ja välillisesti sen seurauksena sairastuin. Sitten vaihtui palveluntarjoaja ja nyt uusi palv.tarjoaja on kovin hanakasti työntämässä minua julkiselle. Kokemukseni myötä menetin luottamukseni koki terveydenhuoltojärjestelmäämme aika tehokkaasti.
      Saan ehkä syövän 10 vuoden sisällä, mutta ei se mitään. Joutaisihan täältä jo kuolla poiskin.

      • Anonyymi

        Työterveyshuolto on työnantajan maksama palvelu eikä siihen sisälly kuin sopimuksen mukaiset hoidot, yleensä minimi. Muut pitää hakea julkiselta puolelta.


    • Anonyymi

      Kärsi, kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe