Loordi Roskildessa, kuohuvaa menoa

Ok-Loordi

http://nyt.fi/a1305967817644

Roskilden festivaaleilla on menoa ja meininkiä ja kuohuva virtaa, Roskildessa virtsakin kierrätetään ja muutetaan takaisin olueksi, eli vedensäästö on siellä melkoinen, tästä voisi ottaa Loordi mallia kotimaassakin kotona, toki vesilaskussa säästää ok-talossa kun voi virtsata vapaasti omalle pihalleen ja hyödyntää virtsan typpipitoisen urea-yhdisteen, Loordi lääkärinä tietää virtsasta paljon, syötyjen lihojen proteiinien aminohappojen kohtalona on ureakierto, mitä kautta elimistö pääsee eroon typestä, ja typpi taas toimii hyvänä lannoitteena nurmikolle ja kesäkukille. Loordin siis grillatessa lihaisaa makkaraa saa Loordin nurmikko ja kesäkukat lannoitetta omasta takaa Loordin virtsasta, joka tulee kuohuvana ulos paineella tarvittaessa, eturauhasvaivoja Loordilla ei ole, päinvastoin, sitä paitsi eturauhasen hierominen tekee eturauhaselle hyvää edistäen eturauhasen hyvinvointia.

Roskildessa tosiaan Loordi tutustui virtsan kierrätykseen, vedensäästökeinoja tätä kautta saadaan ja säästö on huomattava. Virtsasta saadaan nimittäin hyvää olutta kierrätyksen kautta, ns. "Beercycling" -menetelmällä.

Roskilden festivaali on jättiläismäinen tapahtuma.

Paikalla on 100 000 ihmistä, jotka kuuntelevat musiikkia, syövät ja juovat.

Varsinkin juovat, sillä Tanskassa festivaalilla ei tarvitse lain mukaan ahtautua kaljakarsinoihin. Oluen kanssa liikutaan vapaasti, tai ei aina edes liikuta, sillä juomamyyjät kiertävät keikkojen aikana yleisön seassa helteessä jääkylmiä muovituoppeja ja pieniä shotteja myyden.

Festivaalin aikana myydään noin miljoona litraa olutta, ja sen lisäksi yleisön päätä pehmittää kaikki lähiseudun marketeista ja leirintäalueen kaupoista telttaevääksi ostettu juoma.

Vääjäämättömänä lopputuloksena on valtava määrä virtsaa, joka alkaa festivaalin viimeisinä päivinä näkyä ja varsinkin haista pensaiden juurella.
Tänä vuonna festivaali on yhdessä Tanskan maatalousministeriön kanssa käynnistänyt virtsan keruun lannoitteeksi mallasohran viljelijöille.

Käytännössä siis sadan tuhannen ihmisen elimistön läpi kulkeneesta miljoonasta kaljalitrasta osa kierrätetään takaisin olueksi. Ministeriön laskelmien mukaan sadasta tuhannesta virtsalitrasta saadaan typpilannoitettta ohramäärään, josta voidaan valmistaa yli 800 000 pulloa, eli 240 000 litraa olutta.

Hyötysuhde on siis hämmästyttävän hyvä.

Virtsankeruupaikkoja on festivaalilla tosin rajallinen määrä, joten hädän yllättäessä moni joutuu laskemaan vetensä joko perinteisiin käymälöihin tai rehevöityvään tanskalaiseen pensaaseen.

Kerrostalossa asuessa taas virtsa ja sen sisältämä arvokas typpi menevät hukkaan, kalliiksi tulee kun puhtaaseen juomakelpoiseen veteen virtsataan ja huuhdotaan 10 litraa kallista hyvää vettä virtsoineen alas viemäriin ja vesilaskussa sen kerrostaloasukki huomaa. Ok-talossa taas vesilaskussa voi säästää helposti huomattavasti, Loordi laski että vesilasku on ok-talossa jopa vain neljäsosa siitä mitä se olisi kerrostalossa asuessa. Asuinkulut ovat kesällä omassa velattomassa ok-talossa olemattoman pienet, lämpöön menee hyvin vähän, lähinnä vähän käyttöveden lämmitykseen, sähköön ei mene juurikaan siihenkään, riippuen toki onko sähkökiuas vai puukiuas käytössä, vesilasku on pieni ja muut juoksevat kulut kymppejä kuukaudessa, vastikettahan ei omassa talossa tarvitse maksaa. Eli n. 50-70 eur/kk on 220 neliöisessä talossa asuinkulut kesäkuukausina Loordilla.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietääkö_hoitajat

      Olet tainnut nyt eksyä Kellokoskella sikolättiin tai avopihattoon virtsailemaan.

    • ok-trollitjne

      Loordi on palstan virtsa ja homoasiantuntija, kuten muutkin ok-persoonallisuutensa, huh, tuollaiseksi sitä tulee syrjäytynyt ihmisparka.

    • Ok-Loordi

      http://www.tohtori.fi/?page=5033584&id=9849667

      Kassulaisillekin tietoa miksi virtsa eli urea haisee se pistävä haju voi olla hyväkin merkki, Loordi kun syönyt porkkanoita niin virtsan väri keltainen ja tuoksu eli aromi hapokas, kelpaa Loordin pihamaata kastella porkkanoilla.
      Mitenkä kassulla, oliko silsasaunavuoro tänään, tuliko Reinolla virtsa sisään, siis Einon sisään, auts.

    • ok-sulttaani

      Loordi läjäytti kunnolla pisti kasarmikehveleitä naamaan sellaisella kusipussilla, että keräilevät virtsaa pitkin 70-luvun kusenkuultamia kukkaistapettejakin, ai, jai kyllä kelpaa omassa ok-talossa, omarauha ja oma lupa ei toisen tupa, pissata saa pihallekin kuten Ok-Loordi asian ilmaisi.

    • Ok-Loordi

      http://www.tohtori.fi/?page=5033584&id=2662560

      Kassueinareille lisää tietoa, kuitu määrää tahdin ulosteessa, Loordikin syö kuitupitoista ruokaa ei pelkkää makkaraa, vaikka sitä grillatessa meneekin, kun hyvin syöty kuitupitoinen ruoka tulee ulos kakkana se on hyvä käydä kyykkimässä oman talon pihalle lannoitteeksi.
      Miten kassulla, saako Eino ja Pera laskea hätäkakan kommuunin pihaan?
      Ok-talossa on asumisen vapaus, voi ottaa suonikasta, virtsata tai kakata, kasarmillahan sekin on jyrkästi kielletty.

    • Ok-Loordi

      http://www.tohtori.fi/?page=5033584&id=2662560

      Kassulaisille tietoisku: Kuitupitoinen ruoka antaa hyvän kakan ja Loordi käy sen kyykkimässä oman talon omalle pihamaalle, näinkin säästää vesilaskussa.
      Kassullahan sekin on jyrkästi kielletty.

      • loordille_tiedoksi

        Raaka löysä paska on huono lannoite.


    • vakiomääräläiskyy

      Palstan vakio valopään aloitus ei ole terveen ihmisen kirjoituksia, noita loordeiksi ylennettyjä ja pissasta kiinnostuneitahan hoidetaan tietyissä laitoksissa.

      • Miksiaina

        Moi moga.


    • suoli24_kamaa

      ok-loordihan on tietyn vähemmistön kultti ja idoli liittyy näihin ok-homohommiin.

      • Miksikokoajan

        Moi taas Moga!


    • kjekje2

      loordin pihalla haisee siis kusi ja kusihan hölskyy päässäkin tällä ok-monipersoonalla.

      • Ok-Loordi

        Loordi on nyt kastellutmuiden pihoja kun lomareissulla Suomessa, toki tuli käytyä saksassa virtsafestivaaleilla ja syksyllä Thaimaa tai Mauritius, kasarmipeijoonit jatkavat kateuttaan Loordia kohtaan tuhnuilla se on syntymävika, kun päästelee soffalla suhnuja suolestaan ja pärisyttää ryppyreikää niin hikihän siinä tulee.
        Loordilla on oma velaton talo, mittava omaisuus, kaksi sijoitusasuntoa ja isokeijo maksaa toisessa vuokransa isolla meisselillään.
        Mitens kassulla, kasa vuokrakuitteja, ryynimakkaran kuoret, käytettyjä kondoomeja ja silakkaa, siinä on kassureinolla nuuskaa, auts.


      • ok-bleduu20cm
        Ok-Loordi kirjoitti:

        Loordi on nyt kastellutmuiden pihoja kun lomareissulla Suomessa, toki tuli käytyä saksassa virtsafestivaaleilla ja syksyllä Thaimaa tai Mauritius, kasarmipeijoonit jatkavat kateuttaan Loordia kohtaan tuhnuilla se on syntymävika, kun päästelee soffalla suhnuja suolestaan ja pärisyttää ryppyreikää niin hikihän siinä tulee.
        Loordilla on oma velaton talo, mittava omaisuus, kaksi sijoitusasuntoa ja isokeijo maksaa toisessa vuokransa isolla meisselillään.
        Mitens kassulla, kasa vuokrakuitteja, ryynimakkaran kuoret, käytettyjä kondoomeja ja silakkaa, siinä on kassureinolla nuuskaa, auts.

        Mitenkäs lordin virtsaanalyysi ja aloitus sitten liittyy asuntojen hintoihin?


    • jawa84

      Loordillahan on jakomielitauti ja istuu pyörätuolissa , kyttää palstalla 24/7 ja kertoo näitä virtsa ja homojuttuja, tämä ok-paroni ja muut aateliset ja ok-alkuiset kaikki saman nutipään tekstiä.

      • Kylläpäsapettaa

        Tässäkin Moga, kuten myös kjekje2 edellä.


    • Ok-gentlemanni

      Tätä tarkoitin siis, Loordin erittäin terävä virtsaketju, palstan parhaimmistoa sanoisin, satiirin siivin, tosin loordin peppeuseksiketju ehkä jopa parempi, Loordi osaa alan hommat ja edustaa Ok-talollisten miesten aatelia.

    • ok_Loordi

      Kiitos, kiitos, Loordi kävi tosiaan Saksassakin lomallaan ja oli kyllä kuohuvaa menoa ja sitä on tänäänkin Loordin saunaillassa.

    • ketä_kiinnostaa

      Kuohuu kyllä virtsa vahvasti aloittajan eli Ok-loordin/sulttaanin, herttuan ym, muun porhon päässä, avaa näitä ja vastailee itselleen, todella hoidon tarpeessa..

      • Oiskivatietää

        Mitdn jaksat Moga kirjoittaa samaa taivastelua aina useita kertoja samaan ketjuun?


    • hullu_se_on
      • Menisitjopois

        Ja niinku taas Moga.


    • god_of_loordi

      TUHNUJEN loordi on!
      Siis: PIENI loordi. Tosi PIENI.

    • pikku_loordi

      Pikku-Loordi.

    • Ok._Loordi

      Loordi kirjoittaa vain omalla nimellään ja Loordi sai Roskildesta hyviä esimerkkejä omankin talonsa virtsa-asioihin ja myös oluiden säilyttämiseen.
      Aamuvirtsalla on käyty pihamaalla, ai, jai ja työpäivä jo alkanut, tänään hallinnollisia tehtäviä ja syysloma odottaa taas lämpimään, mitens kassulla tyffeleillä, aunus punertaa ja Reino tökkii ja keijo ja Eino juna kulkee,auts.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe