Kreikka päättää itse omasta kohtalostaan......

eivaanpysty

Se on hieno asia.
Kunhan vaan muu europa maksaa niiden laskut ja elättää sen paskasakin, sillä itse eivät tule siihen koskaan kykenemään.

On se vaan niin ihailtavaa kun opettavat ''demokratiaa'' meille muille.
Ainoa epäselvä asia on se, pitäisikö itkeä vai nauraa?

63

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusetusta

      Hienoa joo mutta ei mua ainakaan naurata yhtään.

      • Mua-pierettää-naurattaa

        Noh, itkettääkö sua?


    • marcussetä

      Soini sanoi tänään, että oli se oli poliittinen valinta kun euromaat alkoivat tukea Kreikkaa 2010 vastoin EU:n perussäädöstä jossa toisen eu-maan taloudellinen tukeminen oli kielletty. No eipä tämä lain rikkominen ole tähän mennessä maksanut kuin yli 300 miljardia euroa. Kreikkalaiset tietävät, että euromaiden johtajat eivät pysty myöntämään tekemäänsä virhettä ja siksi he antavat jatkossakin Kreikalle niin paljon tukea kuin nämä vain kehtaavat pyytää. Ikinä eivät maksa mitään takaisin. Suomeltakin on tähän mennessä Kreikan lainoissa kiinni 6 miljardia euroa. Olisi nekin miljardit käytetty Suomen oman armeijan varustamiseen niin ruskipoikakin puhuisi vähän hiljaisemmalla äänellä, että suhteet Suomeen tulevat huononemaan.

      • Siinäpä se on syy, ei ole kanttia tunnustaa EU pomoilla omaa munaustaan.
        Että silleen.


    • dlkhgds

      Paskahousut persaukiset kreikkalaiset pullistelevat vaikka niillä on enää vain tuulenhuuhtoma paljas perse jäljellä kun ovat vuosikymmeniä veroluikuroineet.

      • dorkamaksaa

        Väärin.
        Onhan niillä rikkauksia kaasua, kultaa, öljyä ja rahaa hyvin piilotettuna, ei kai se ketku omillaan elä?


      • enusko

        No luulisi että jossain vaiheessa joutuvat niitä rikkauksiakin realisoimaan, vai takaajatko maksavat?


      • näinseon

        Takaajat maksavat Suomi varsinkin, sillä meillähän ne on tyhmimmät päättäjät.


    • pakkotukeaonantaa

      Mikäli Kreikan hallitus ei ole varautunut oman rahan käyttöönottoon nopeasti, Kreikka on suurissa vaikeuksissa. Pahemmaksi ongelman silloin tekee se, että myös Euromaat ovat suurissa ongelmissa. Niillä ei ole oikein mitään muuta mahdollisuutta kuin tukea Kreikkaa ja antaa kaikki tarvittava määrä Euromiljardeja, mikä tarvitaan, että Kreikan toiminnat voivat palata normaaliksi.
      Mikäli rahat loppuvat pankista ja ihmiset eivät saa ulos rahojaan, niin ihmiset ovat kohta aseiden kanssa kaduilla, koska se toinen vaihtoehto on kuolla nälkään. Ongelma ei siis olekaan vain Kreikan ongelma, vaan se onkin nyt pahempi ongelma Euromaille. Euromaat on nyt asetettu selkä seinää vasten. Mikäli he eivät auta ja EKP sulkee rahahanat, Kreikassa syntyy suuria mielenosoituksia ja tarvitaan armeija rauhoittamaan tilanne. Hallitus tulee eroamaan ja sitten kuitenkin on Euromaiden tultava nopeasti rahasäkkien kanssa apuun.

      Ollaan siis kusessa, todella kusessa. Onneksi me EU:ssa olemme yhtä suurta perhettä.

      Voi tästä alkaa Merkielinkin lähtölaskenta - toivotaan että alkaa. Saksalaiset eivät taida olla enää kovin innostuneita Kreikan pakkotukemisesta!

      • tyhmyysmaksaa

        Onko Krikkalaisten vika että EU päättäjät haluaa maksaa heidän
        velkansa ja elantonsa,?


      • Oraakkelinyt

        Sotilasvallankaappaus tulossa.


      • Ei_tule
        Oraakkelinyt kirjoitti:

        Sotilasvallankaappaus tulossa.

        Ei tule, vai mistä menaat että herrat kenraalit saavat korkeat palkkansa jos heillä ei ole vasemmistohallitusta rahoja eu:ssa lainaamassa.
        Armeijallahan ei ole omaa rahaa.
        Enää ei eletä 60-lukua


    • kohtaloonkova

      Eurooppaa viedään ja Putin odottaa oikeaa hetkeä.

      Kiinan pörssiromahdus romahduttaa koko maailman kaupan.

    • riittääjo

      Kreikka päättää itse omasta kohtalostaan......
      Ja kuitenkin pitävät itsestään selvänä että muut eu-maat pelastavat heidät pulasta ja jatkavat niiden apinoiden elättämistä.
      Eikö noita perkeleitä voisi jo pistää ojennukseen?

      • KunYmmärrysEiEnääRiitä

        "Eikö noita perkeleitä voisi jo pistää ojennukseen?"
        Ihme hommaa kun tuon euroa häpeilemättä huoraavan Kreikan kansan annetaan hyppiä silmillens.
        Koko ajan Kreikassa poltetaan euroja taivaan tuuliin huorakansan niitä pankeista paniikissa nostellessa, mitäs ne nyt niitä nostelemaan euronhan piti olla paska valuutta, hö.
        Hätärahoitukset vaan poikki siltä seisomalta, järjestäköön vaikka seuraavaksi kansanäänestyksen siintä, että onko nyt hyvä vai ei.


    • RahaaTarjolla

      Tässä varmaan pääsee Suomi taas tienaamaan. :)
      EIkun enemmän lainataan ja tienataan lissee.

    • hiljaistaon

      Miksi kokoomuksen pojat on niin hiljaa nyt.Eikö se ollutkaan fantsua businesta.Eime ehkä tienatakkaan Kreikalla antamillamme lainoilla.Vaikka oli ne "vakuudetkin"

      • eitajua

        Onhan ne hiljaa, kun pitää rauhassa laskea katalaisen ja urpoisen matematiikkaa käyttäen että kuinka helvetin hyvä pisnes ja kuinka helvetisti ollaan jo tienattu tällä petoksella.
        Sitä vaan ihmettelen että miksi kaikesta pitää leikata ja koko maa kurjistaa kun kerran niitä takuustuottoja tulee ovista ja ikkunoistakin???????


      • seuraten
        eitajua kirjoitti:

        Onhan ne hiljaa, kun pitää rauhassa laskea katalaisen ja urpoisen matematiikkaa käyttäen että kuinka helvetin hyvä pisnes ja kuinka helvetisti ollaan jo tienattu tällä petoksella.
        Sitä vaan ihmettelen että miksi kaikesta pitää leikata ja koko maa kurjistaa kun kerran niitä takuustuottoja tulee ovista ja ikkunoistakin???????

        Ettekö te mölisijät tajua, että eihän ne lainat Kreikalle ole Kataisen ja Urpilaisen yksin päätettävissä olleet. Olette varmaan huomanneet, että suuri valiokunta on koko ajan koolla miettimässä tuon lainan kohtaloa ja niin oli Kataisenkin hallituksen aikaan. Ei hallitus yksin sitä päätä.

        Rehellisyyttä asioitten käsittelyyn. Nyt toivon vain, että suuri valiokunta tekee kielteisen päätöksen tuossa Kreikalle annettavassa kolmannessa avustuslainapaketissa.


    • huhhhuh

      Itkeä pitää niin kauan kun joutuu maksumieheksi. Juoksuttavat EU/europäättäjiä loputtomiin. On se maailma mallillaan, kun velallinen komentaa velkojia.

    • velatsaataviks

      Euromaiden johtajilla on nyt iso ongelma. Miten saada edes osa 313 miljardin euron lainoista korkoineen takaisin. Mikäli Kreikkaa ei auteta, ei saada latin latia.

      Kreikalla ei ole ongelmaa, jättää vain lainat ja korot maksamatta - ei oo rahaa, nii ei oo rahaa.

      • ensuostuisi

        Onhan niillä rahaa jopa enemmän kuin velkoja, mutta kun ne fyrkat on ulkomailla jemmassa.
        Sen sijaan kohta voisi velkojien kesken jakaa vaikka kreikan kultavarantoa, kaasu ja öljyesiintymiä tai aurinkoisia lomasaaria.

        Niinhän se oikeassa todellisuudessa menee että jos et pysty velkojasi maksamaan, niin velallisen omaisuus jaetaan velkojien kesken.
        Olisihan se nyt saatanan järjetöntä pitää omana vahinkonaan kaikki tuo lainoitus millä on maksettu elintasojuhlia (pankkien ja sijoittajien).


      • 1s3d4f

        Arvopaperikaupoissa vallitsee viisaus, että huonon rahan perään ei kannata heittää hyvää rahaa. Kreikan luotottamisessa tehdään juuri päinvastoin. Vaikka ollaan jo hävitty yli 300 miljardia niin EU:n päättäjät ajattelevat, että kun lainataan lisää 100 miljardia niin on toiveita saada joskus edes 13 miljardia takaisin. Vaikka sanotaan, että yksinkertaista ei pidä pilkata niin ei voi kuin nauraa tuollaiselle tyhmyydelle. Mistä noita oikein tulee?


      • miksiheeivät

        Baltiassa ihmetellään: Mekin selvisimme, mikseivät kreikkalaiset?
        Baltiassa ihmetellään: Mekin selvisimme, mikseivät kreikkalaiset?
        Verkkouutiset - To,
        Latviassa eläkkeet ovat murto-osan kreikkalaisten eläkkeistä. Kansalaiset eivät halua lainata rahaa Etelä-Eurooppaan.
        Latviassa ja Liettuassa vastustetaan Kreikan kolmatta tukipakettia, koska maat ovat vastikään korjanneet omia valtiontalouksiaan leikkauksin ja veronkorotuksin. Lisäksi palkat ja eläkkeet ovat molemmissa maissa selvästi pienemmät kuin Kreikassa.
        – Eivätkö he pärjää 120 eurolla viikossa? Elämän täytyy olla vähemmän kallista siellä, heidän ei tarvitse maksaa lämmityksestä eikä talvisaappaista, ja hedelmien ja vihannesten täytyy olla halvempia, latvialainen "Milda" sanoo brittilehti the Guardianissa.
        Keskimääräinen eläke Liettuassa on 242 euroa ja Latviassa 293 euroa, kun se Kreikassa on 700 euroa.
        Latvia kärsi vuonna 2009 velkakriisistä, minkä jälkeen se leikkasi ja korotti veroja yhteensä 15 prosentilla bruttokansantuotteeseen nähden. Talous alkoi kohentua seuraavana vuonna ja vuonna 2013 Latvia oli Euroopan nopeimmin kasvavia talouksia.
        – Jos me teimme sen, miksi eivät kreikkalaiset, Latviassa kysytään.
        Liettuan valtiovarainministeri Rimantas Šadžius sanoo, että solidaarisuus ei voi olla yksisuuntaista.
        – Jos jokin maa haluaa saada meiltä apua, sen täytyy olla valmis täyttämään velvollisuutensa, kokonaan ja ajallaan, hän sanoo.
        Kategoriat: Suomenkieliset uutiset


      • väliäköshällä

        Vaarallinen kirjoitus suomi-lampaiden luettavaksi, ai miksikö?
        No siksi että pitää täysin paikkansa totta joka sana ja joku voi vielä alkaa epäilemään että meidän päättäjämme ovat joko idiootteja tai lahjottuja paskoja.


      • olitaiei
        väliäköshällä kirjoitti:

        Vaarallinen kirjoitus suomi-lampaiden luettavaksi, ai miksikö?
        No siksi että pitää täysin paikkansa totta joka sana ja joku voi vielä alkaa epäilemään että meidän päättäjämme ovat joko idiootteja tai lahjottuja paskoja.

        En sanoisi joko tai, pikemminkin sekä että.


    • roletaari

      Minä ja Hakkarainen 5v sitten. Hakkaraiselle naurettiin ja irvittiin kun Hakkarainen sanoi Kreikan tarvitsevan diktatuurihallinnon pystyäkseen elämään EMU-sääntöjen mukaan.
      Jos EMU-maat ja muu EU pitävät periaatteensa, vaikka epäilenkin, niin rähinähän Kreikassa on odotettavissa. Seuraako sotilas- vai kommaridiktatuurin tapainen hallinto, en tiedä, mutta joku tolkku niiden on hommiinsa saatava.

    • eirahaaoonieioo

      Milläs valtiolta ulosmittaat, jos tankit tulee eteen.

      Kyllä näyttää Kreikan ero Eurosta aika selviöltä. Euromaat vaativat Kreikalta lisää talouden alasajoa ja Kreikan olisi sen jälkeen entistä huonomi maksaa lainoja takaisin.

      Euromaat eivät saa latin latia einää Kreikasta. Kreikka on maksukyvytön seuraavat 50 vuotta!

      • rosvotkuriin

        No juuri ne tankit viedään ensimmäisenä, eikös ne ole ihan uusia ja huippuvarusteltuja sekä tietysti muiden maksamia.
        Ja mitä se köyhä huippuaseilla tekee kun ei sillä ole mitään puolustettavaakaan?


    • olenkoliianude

      Tämä viestini ei varmaankaan kuulu tänne.
      Muistaako kukaan uutista missä kerättiin Kreikalle rahaa,mihin sai lahjoittaa vaikkapa 3euroa per nuppi,en muista missä lehdessä uutinen oli.Onkohan siitä ollut enää mitää tietoa missään,että kuinka paljon on saatu kerättyä sitä avustusta? Olisi ihan muuten vaan kiva tietää,et kuinkas on käynnyt?
      Itse en kylläkään anna edes senttiä kun tarvitsen itse joka euron mitä saan.

    • vapauskoittaa

      Ei tule sopimusta - ei tule. Kyllä Kreikalla on tie vapauteen Eu kirouksesta.

      • eimuutenväliä

        Niin tai näin, mutta kai me silti maksetaan?


      • 7788

        Ja varmasti.


    • leikkaustensumma

      Vain 313 miljardia korkoineen jää meille maksettavaa eli kaikki Kreikalle annettu velka, joka on nyt valtioiden ja EKP:n ja IMF:n velkaa.
      JOs lisää annetaan, lasku tulee vielä suuremmaksi.

      Olisi tullut halvemaksi maksaa silloin 2010 kaikki Kreikan velat pois kerralla. Ei olisi tarvittu Kreikkaan enää palata. Silloin se oli paljon halvempaa.

    • liianpaljonon

      53 miljardia taitaa olla liian iso lasku Saksan liittopäiville.

      Merkel antaa Kreikan mennä, Euro hajoaa ...

    • vasemmistonvoittoko

      Mutta pääseekö Arhinmäki kehumaan, kuinka Syriza on hoitanut Kreikan asiat hyvin?

      • vasurionpaska

        Varmasti ainakin mieli tekisi sillä samalle ladullehan se yritti ministerinä ollessaan, ei vaan reppanan eväät oikein riittäny muuhun kuin audin takapenkillä istumiseen.


    • velallisen.nöyrryttävä

      Velallisen ei kuulu päättää mistään muusta kuin velkojen maksusta.

    • eiselviäkreikka

      Neuvotellaan, neuvotellaan,,,

      Kreikka ei tule koskaan selviämään, se on vain nyt tosiasia, mikä pitäisi hyväksyä. Ei minkäänlaista pakettia ole enää olemassa, millä Kreikka voisi selvitä, ei mitään mahdollisuutta enää ole.
      Kreikkaa odotta hirvittävän kurjat ajat, ei toisen maailmansodan aikanakaan kreikkalaisilla ollut niin vaikeaa, kuin tulee olemaan tulevina vuosina.
      Kreikka ei selviä ilman tukipaketteja, ei selviä minkäänlaisten mahtavienkaan tukipakettien kanssakaan, ei selviä Eurossa, ei selviä Euron ulkopuolella.
      Kreikka ei enää selviää millään. Kreikan kriisi ei ole ratkaistavissa enää!

    • hallituksetkaatuvat

      Euromaiden hallitukset joutuvat varautumaan valtavien takausten maksuun. 313 miljardia euroa tulee veronmaksajien maksettavaksi. Kuinka moni Euromaan hallitus kaatuu vielä Kreikan kriisin tähden, jää nähtäväksi.

    • Eulaittomuudenilassa

      EU on täysin kykenemätön selviämään kriiseistä.

      Päätökset ovat olleet auttamattomasti myöhässä.

      EU lähti laittomuuden tielle aikoja sitten, kun ei pidetty kiinni valtioiden velkarajoista. Samoin kunkin maan oma vastuu veloista unohdettiin.

      EU perusopimus ei sallinut tällaisia toimia Kreikassa eikä muissakaan kriisimaissa.

      Laittomasta EU:sta Suomen on lähdettävä äkkiä pois Englannin mukana.

      • viimeinenhetki

        Juuri näin, sillä tuon kolmannen tukipaketin jälkeen ei Kreikasta enää eroon pääse, kun alkaa sen eron hinta olemaan jo luokkaa mahdoton.


      • tragikomikkaa

        Aika mahdotonhan se on jo nyt, tukipaketin summa kasvanut jo tämänkin päivän aikana monta miljardia tunnissa.
        Onko joku oikeasti sitä mieltä että rahan jakamista pitäisi vaan jatkaa?


      • Täälläpäs on huolestuneen tuntuista porukkaa.


      • sitä-komiikkaa
        tragikomikkaa kirjoitti:

        Aika mahdotonhan se on jo nyt, tukipaketin summa kasvanut jo tämänkin päivän aikana monta miljardia tunnissa.
        Onko joku oikeasti sitä mieltä että rahan jakamista pitäisi vaan jatkaa?

        Arhinmäki ja Ville Niinistö ovat ehdottomasti uuden tukipaketin kannalla. Demokratia sitä vaatii.

        Kyllä he mielellään jo antaisivat velat anteeksi kreikkalaisille. Se on sitä demokratiaa, mitä kreikkalaisetkin mainostavat. Suomi ei oikein osaa ajatella demokraattisesti.


      • missätodellisuus

        Kyllä on kerjäläisten röyhkeys huipussaan ja taitavat oikein tosissaan olla ajamassa suomea konkurssiin.


    • eitulemitään

      Kreikan velka kasvanee yli 400 miljardin euron, kunhan tämä kolmas tukipaketti on saatu kaikki sinne Kreikkaan kannettua.

      Kreikka ei kuitenkaan selviä, tässä kolmannessa tukipaketissa on taas lisää vaatimuksia Kreikan talouden kurjistamiseksi lisää. Entinen kuristuspolitiikka Troikan Roistoilta ei siis vielä riittänyt, vielä kuristetaan lisää.

      Minkähän takia kukaan ei kysy, että miten Kreikan talouselämä saataisiin nousuun ja uusia työpaikkoja syntymään - minkähän takia kukaan EU herroista ei sitä kysy?

      Kreikka ei tule selviämään koskaan tästä kurimuksesta, ellei kolmas maailmansota sitten pistä muuta Eurooppaa vielä matalammaksi, jolloin Kreikan kurjuus voikin näyttää paremmalta.

    • mitätäh

      Kreikka päättää itse omasta kohtalostaan......

      Vai päättääkö?
      Kansanäänestyksessään nuo kerjäläiset juuri hylkäsivät nuo lainaehdot ja taas ollaan käsi ojossa, eihän noille voi kun nauraa.

      • einaurata

        Niimpä ei vaan maksajaa oikeen jaksa naurattaa.


    • upotetaanKreikka

      Maksamatta ne Kreikan lainat jää lopullisesti.

      EU poliitikot yrittää nyt pestä omia naamojaan veronmaksajien verirahoilla.

      Ne ei vain sitten millään kehtaa myöntää, että me tehtiin alunperin Kreikalle paskat. Kreikka oli hukkumassa ja Troikka painoi pään veden alle ja sanoi, sieltä et nouse ikinä.

      Nyt halutaan oikein kurmoittaa Kreikkalaisia, kun menivät kommunisteja äänestämään. Merkel on hyvin, hyvin vihainen, kommunistit on saatava hinnalla millä hyvänsä ulos Kreikan hallituksesta ja kokoomushallitus tilalle. Sitten annetaan kaikki Kreikan lainat anteeksi, silloin on Kreikka kohallaan.

      • mitäväliä

        Ei taida siellä hallitus ihan heti vaihtua, ei varsinkaan jos rahan jakaminen vaan jatkuu.


    • oimikäriemuratkeaa

      Torstaina Tsipraksen hallitus eroaa! Kreikan parlamentti on hylkäämässä lainaehdot!

      Stubb ja kumppanit joutuvat todelliseen paskatilanteeseen, kun Kreikan hallitus eroaa. Eronneen hallituksen kanssa ei voi neuvotella enää mistään.

      Uudet vaalit voidaan järjestää aikaisintaan joskus syksyllä myöhään, jotta ehdokasasettelut voidaan lainmukaisesti hoitaa.

      EU ja Euromaat ovat nyt todellisessa paskassa korviaan myöten, jos Tsipras eroaa! No niin, Troikka, pelastakaapas nyt Kreikka, veljemme EU maa ja sisaremme Euro maa!

      • joriitti

        Tai sitten jätetään pelastamatta toivotetaan onnea ja menestystä, opetelkoon vaihteeksi itse elättämään itsensä.
        Minua ei enää huvita.


    • Jos nyt kuulin oikein Stubin puheen Kreikka on tuottanut EU:n BKT:stä 1,77 %.
      Mitä tuon 1,77 % puuttuminen koko EU:n BKT:stä muka vaikuttaa koko EU:n talouteen ? Että silleen.

    • meitäkusetetaan

      Noin 500 miljardin euron maksettavat velat, kun korot otetaan huomioon.

      Pieni maa ja suuri vaikutus. Euromaiden johtajat ymmärtävät kuinka vivutetaan. Nyt on tehty velkojen vivutus. Vähäisistä saatiin valtaisa potti.

      Pankit ovat niin iloisia, niin iloisia että ..

    • sirkustahanseon

      Tokihan se Kreikka itse päättää kohtalostaan, sen takiahan siellä kansanäänestyksiäkin järjestetään että kansa saa päättää ja sitten poliitikot tekevät kuitenkin päinvastoin, ja Suomi saa maksaa.

    • ontämähirmuista

      Kreikan parlamentti ei voi päättää enää mistään. Troikka sanelee kaiken ja myös vie kaiken. Troikka vie lopullisesti Kreikan velanmaksukyvyn. Kreikkalaisista tulee todellisia kerjäläisiä, jotka joutuvat kerjäämään turisteilta leivänkannikkaa.
      EU paljastaan todellisen käärmeen olemuksensa. Ylistyslauluin houkutellaan mukaan ja sitten annetaan todellinen kuolinisku.
      Miksi EU haluaa tuhota Kreikan? Miksi Kreikka ei ole EU:lle enää tärkeä?

      Tänään Kreikan parlamentti kokoontuu hylkäämään Troikan esittämät kiristyspaketit. Tsipras eroaa luultavasti huomenna. Tsipraksen puolue on jo hajonnut. Yli kolmasosa Tsipraksen kansanedustajista äänestää vastaan. Oppositiopuolueet voivat nyt kaataa Tsipsaksen halutessaan tai sitten oppositio äänestää Tsipraksen puolesta - erikoinen tilanne Kreikan parlamentissa.

      EU on todellisessa kriisissä. Siitä vain ei puhuta. Kreikka tarvitsisi kiireisesti apua ennen tukipakettia, mutta sille avulle ei tuen antajia löydykään.

      Kreikka on jokatapauksessa konkurssissa, ollut sitä jo pitkään. Kreikka ei koskaan pysty velkoja maksamaan. EU poliitikot pelkäävät menettävänsä päänsä, eli poliittinen ura katkeaa ja kansan vihat saavat päällensä, kun ovat tuottaneet satojen miljardien eurojen vahingot kansalaisille. Poliitikot pitäsisi panna vastuuseen tekemästä vahingosta - heidän pitäisi korvata kaikki vahingot.

      Oikea tie olisi ollut, mutta sitä ei 2010 lähdetty kulkemaan.

    • SamaTie

      Köyhä Suomi yrittää esittää rikasta maata. Velkarahalla rahoitetaan Kreikkaa. Eipä Suomikaan pysty koskaan niitä ottamiaan velkoja maksamaan takaisin kun eihän tällä maalla ole sen paremmin tulonlähteitä kuin Kreikallakaan. Vai maksetaanko Suomen velat turismilla, Talvivaaran nikkelirahoilla, herkkutateilla vai mämmiteollisuudella? Eihän täällä ole mitään kunnollisia tulonlähteitä enää joten Kreikan kohtalo odottaa.

    • josriittääkään

      Kyllä taitaa se Kreikkalaisten valinnanvapaus tulla meille aika saatanan kalliiksi.

    • Paskiainen-Tsipras

      Kreikan pääministeri Tsipras irvaili Suomelle ja Alankomaille Kreikan valtion tv:ssä.

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1436862573529.html

      Kreikan pääministeri Alexis Tsipras kuvasi eilen Kreikassa valtion tv:n haastattelussa tiukkoja neuvotteluja euromaiden johtajien kanssa Kreikan tukipaketin ehdoista, joista päästiin sopuun maanantaina.

      Tsiprasin mukaan suuri ongelma neuvotteluissa oli Suomen ja Alankomaiden nihkeys jakaa rahaa Kreikkaan.
      – Antakaas kun kerron tämän. Suurin väittely tässä oli, etenkin hollantilaisten ja suomalaisten kanssa, etteivät he halunneet antaa meille rahaa.

      He käskivät unohtaa velkojen vähennykset ja rahan, Tsipras sanoi ERT-kanavan haastattelussa, jonka amerikkalainen New Greek Tv on kääntänyt englanniksi.

      Tsiprasin mukaan Suomi ja Alankomaat joutuivat taipumaan kannastaan.
      – Nyt heidän on pakko antaa 82 miljardia euroa. He hyväksyivät myös velan uudelleenjärjestelyn.
      Antti Honkamaa

      -------> Tsipras on harvinaisen röyhkeä rahan kerjääjä, pelkka paskaläjä, pelkkä röyhkeä kerjäläinen.

      Järkyttävää, moukkamaista käytöstä. Ihanko oikein rehennellään sillä, että omat rahat on nyt tuhlattu ja naapureilta kerjätään ja huijataan lisää rahaa tuhlattavaksi?

      -ao. linkin kuvassa tämä Tsipras-huijari-paskiainen nauraa ivallisesti

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1436862573529.html

    • Tsipras-irvailee

      Poliisin ohje näihin tapauksiin: On olemassa niin taitavia ja röyhkeitä huijareita ja rosvoja, ettei niiden kanssa kannata olla missään tekemisissä.
      Tavallinen ihminen ei näille huijareille mahda mitään!
      Kreikan Tsipras on huijari - pelkkä röyhkeä huijari ja rosvo !

    • Eutuleetuhoutumaan

      EU on tässä kaikkein suurin huijari. Se uskottelee EU ihmisille, että tämä kolmas pakatti hätärahoitus auttavat Kreikkaa maksamaan velkansa!

      Tämä on suurinta huijausta mitä voi olla. Yli 400 miljardia euroa velkaa ja maan kauppa ja yritystoiminta tuhottu. Kreikka ei koskaan voi maksaa velkojaan.

      Totuus tässä olisi nyt paikallaan kertoa - eikä kertoa valheita.

      Berkel on ajanut EU sellaiseen kriisiin, josta ei ole paluuta. Kreikka ei olisi tarvinnut euroakaan muiden maiden rahoja. Nuo holtittomat pankit Saksassa ja Ranskassa olisi saanut päästää konkurssiin. Se olisi ollut oikea tie ja paras. Mikäli pankkien omistajat eivät pidä huolta pankeistaan, vaan päästävät holtittomat johtajat ottamaan ylisuuria riskejä, sellaiset pankkien omistajat kuuluvatkin menettämään kaikki sijoituksensa.

      Tsipras joutuu luultavasti eroamaan, koska 32 Syriza puolueen kansanedustajaa äänesti ei, 6 äänesti tyhjää ja 1 oli äänestyksestä poissa. Anel hallituspuolue äänesti myös ei.

      Kreikkaan tulee ilmeisesti uudet vaalit syksyllä ja minkälainen hallitus sitten tulee.

      Berkel tuhoaa EU maan yksi toisensa jälkeen. Berkelin tavoite, saada EU alueelle halvan työvoiman maita, näyttää tehokkaasti onnistuvan. Niinhän Hitlerkin näytti aluksi onnistuvan ja näytti siltä, että hän valloittaa koko Euroopan - lopputulos oli kuitenkin toinen. Seuraavaksi Berkel ottaa kohteekseen Suomen, joka ajetaan Troikan avulla samaan jamaan Kreikan kanssa. Palkat puolitetaan, eläkkeet puolitetaan, sosiaalituet leikataan kolmannekseen ja suomalaiset ajetaan 'orjuuden' asemaan, niinkuin kreikan työläiset ja eläkeläiset on nyt ajettu.

      Kreikassa on nyt tosi halpaa työvoimaa - miksi yritykset eivät investoi Kreikkaan - siinä on Berkelillä ihmettelemistä!

      Tsiprasilla ei ollut kuitenkaan rohkeutta irroittaa Kreikkaa Berkelin orjuudesta - se oli suuri vahinko kreikkalaisten kannalta!

    • KreikkaPellet

      Kreikka vaihtaa taas hallitusta - ja siinä menevät kaikki Kreikka-"ministeri"-pellejen lupaukset TAAS roskiin.
      Kreikka laittaa TAAS uudet ministeri-pellet neuvottelemaan muka "puhtaalta pöydältä".
      Käsittämätöntä pelleilyä - miksi tätä vaan jatketaan ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe