Vl-puhujien krokotiilin kyyneleet

melperi

Vl-puhujilla paras tae syntien anteeksi saamisessa on se, että puheen lopussa puhuja itkee krokotiilin kyyneleitä ja sanoo kuulijoille vapisevalla äänellä:

" Saanko minäkin onneton kurja uskoa syntini anteeksi?"

Luulevatko vl-saarnamiehet kuulijoita niin tyhmiksi, että nämä eivät huomaa heidän teeskentelyään? Vai ovatko kuulijat oikeasti niin tyhmiä, että nämä eivät huomaa heidän teeskentelyään?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Krokotiilin_kyyneleet

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Susta_ainakin

      Huomaa ettei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu,mokomakin massapostittava sekopää.
      Oletko saanut kasvatuksen tynnörin reiän kautta?
      HANKI ELÄMÄ! KÄY JOSKUS ULKOILMASSA!

      • Entinenesl

        Niin mitä pitää kauhalla vaatia? Onko se liikaa vaadittu jos pyydetään elävää kristillisyyttä? Niin lusikalla on ammennettu sieltä elämän kaivosta, oikein sanoit. Mutta huomaa, että se olet sinä. Mitäpä me sinulta kauhalla vaaditaan, mitäpä Jeesus vaati ellei muuta kuin seurata uskossa Häntä. Mutta tämän ajan suukristityt ammentavat lusikalla pkrunmyrkkyä ja sitten ihmetellään kuin sato jää laihaksi ja hedelmänä tulee epäuskoisia ja lapsien raiskaajia ja hekumallisia maailman mielisiä ja maailman kaltaisia pirun enkeleitä, paholaisen uskollisia palvelijoita ja orjia..


    • Jooseppi1234dddddd

      Toivoisin nyt malttia. Kun tällain toista kovasti loukaten kirjoitetaan, siinä jää itse täysin vailla vastaanotinta, ja se on puolet koko keskustelun sisällöstä. Oletteko te miettineet, että miten on mahdollista tällainen lestadioilaisuus täällä? Ihmiset oikeasti elävät raamatun mukaan tässä ajassa, joka ei sitä todellakaan suosi. Vaikka pelkkää haukkua saa maailmalta niin silti, silti tämä porukka vain porskuttaa. Ja pienenä vinkkinä, ne nuoret jotka aikoinaan liikkeen keskeltä ovat jo poistuneet, koska uskon asiat jäivät ymmärtämättä. Nyt asiat ovatkin lähteneet sille mallille, että useat nuoret ovat kaksi kertaa miettineet elämää ja parannuksen tekijöitä löytyy paljon.

      Tämä aika täyttää jo raamatun ennustukset. Täällä liikkuu jo eksyttäjät ja huonon ja epäkelvon hedelmän kantavat keräävät joukkoja. Tämä on jo todella huolestuttavaa. Raamatun opeista ollaan erkanemassa, vaikka samalla ymmärretään sen moraalisesti rappauttava vaikutus, se itsepintaisesti silti unohdetaan. Vielä tulee tämä kansa kovasti kokemaan unohduksensa. Näin on käynyt ennenkin.

      Syy miksi nämä rohkeat ihmiset vielä jaksavat tahtoa sydämmelleen armoa, löytyy rakkaat lukijat, teistä. Te olette se pakana kansa. Me olemme se pakana kansa. Meidän keskellämme tämä sana vaikuttaa. Jokainen ihminen joka kuulee, saa mahdollisuuden tehdä parannus. Saa pukea tämän valkoisen vaatteen, tämän tahdon, jota hoitamalla, eli kuulemalla jumalan sanaa, säilyisi paremmin uskomassa täällä myrskyssä. Sillä sitä tämä aika totisesti nyt on. Tämä on kuin metsä täynnä villipetoja. Te tyhmyyksissänne ette ymmärrä nyt haukkuvanne sitä viimeistä toivoa mitä täällä on.

      Sillä hetkellä kun ymmärretään, että tämä maailma on todella niissä raamatun mainitsemissa synnytystuskissa, te itkette tämän uskon perään. Sillä se hetki, kun taivas aukeaa kuin kirja, se tapahtuu kuin silmänräpäyksessä. Moni vielä "salaisuus" paljastuu kaikille. Muistakaa, kun tässä lopun aikoja eletään, niin vielä tämä pelastuksen ilosanoma täällä keskellämme on. Niin kauan kuin meidän pakanoiden joukosta, meidän syntisten joukosta löytyy niitä joita on Jumala koskettanut, niin kauan tämä rakkauden ilosanoma täällä vaikuttaa. Tämä on se ainoa pieni hento ote joka meitä täällä enään kannattelee. Rakkaus. Sitä se vain on.

      Se on muuten uskomatonta, kuinka nopeasti ihminen alkoikin ajatella, että todellisuutta on vain se mitä näen edessäni. Voi rakas minä sanon, että vaikka on olemassa niin paljon kaikkea joillla näkee moniin eri aallonpituuksille yms, ei me pienet ihmiset sitä silti ymmärretä, että edessämme näkyvillä oleva ei ole kuin pieni osa tätä koko suurta luomakuntaa. Kuvittele hetki, koko universiumi ympärillämme, ei muita kaltaisia ole koskaan löytynyt. Näin suuri kokonaisuus, luonut näin pieneen planeettaan, näin pieniä ihmisiä, jotka vielä kykenevät näkemään ympärillään olevaa. Ja jopa ymmärtämään sitä. Mutta vain murto osan.

      Rakas, usko. Kaikki on oikeasti tapahtunut kuten raamattu sen meille sanoo. Moni teksti kuitenkin on hyvin moniselitteinen. Kuten tämä syntiinlankeemus. Te luette vain tarinan, mutta jäikö ymmärtämättä kuinka tämä syntiinlankeemuksen kaava näkyy jokaisessa ahneuden synnissä ympärillämme. Aina se sama kaava. Käärme, on se sinun peto joka haluaa. Jumala on sinussa omantunnon ääni joka kertoo että tämä minulle riittää, tätä minä vain tarvitsen. Mutta peto teissä aina voittaa. Siksi me tarvitsemme hoitoa sielullemme, jotta voimme voittaa, joka hetki ja aika tämän vanhan käärmeen meissä.

      Uskokaa ja tehkää parannus. Rakkaudella, Jooseppi

    • Entinenesl

      Älä hei puhu paskaa, jos sä katsoisit tarkkaan niin sä näkisit että valtaosa Suomen kansasta sairastaa masennusta ja on alakuloinen ja odottaa parempaa elämää, mutta eivät he saa parempaa elämää sillä ei Jumala sitä anna löytää. Varma on että tämän ajan suomalaisille, myös pakanoille kelpaisi hyvän omantunnon rauha, kyllä sen nyt näkee olemuksesta, vaikka he pilkkaavatkin uskoa ja ovat epäuskoisia. Etkö säkin olisi epäuskoinen jos kuulisit sanoman, kuollut on noussut ylös ja kävelee jälleen, mutta kuin menet paikan päälle, et näe muita kuin kuolleita, ja ne harvat jotka ovat eläviä, he ovat aina olleet eläviä? Niin jatka vaa, jos henki vielä jotain kirkastaa.

      • Entinenesl

        Jooseppi*


      • Entinenesl

        Helppo sitä on puhuu paskaa ilman minkään näköistä argumenttia tai todistusta, helppo tosin mutta tuloskin on vajavainen. Helppo mun on sanoa että Amerikassa kasvaa puita kuin siellä on aina ennenkin kasvanut ja puut ovat osa luontoa. Mutta mistäs tiedän, en ole koskaan Amerikassa käynyt. Ja mitä se mua auttaa jos Amerikassa kasvaa puita ja oma piha on autio? Vastaa Henki, jos sinua Jeesukseksi Kristukseksi kutsutaan. Juu kyllä mä tiedän mikä liha on, mutta vastaa Pyhä Henki.


    • narsistejako

      Monet vl-puhujat taitavat olla narsisteja. Narsistit ovat hyviä hämäämään toisia ihmisiä.

    • HannuKarpiRoosa

      Mun käsittääkseni VL-puhujilla on esiintynyt sekä itku-vedätyksiä ja aitoja liikutuksia. Luultavasti jälkimmäisiä paljon enemmän. Kyllä lestahellari-puhujien monisatapäiseen joukkoon mahtuu jos jonkinmoista säätäjää. Osa on kertakaikkisen kuivia. Osalla miellyttävä nuotti / joillakin kuvottavan vastenmielinen. Mutta lestahellarit uskontona edustaa vain 0,001 prosenttia maailman väestöstä. Kristinusko siis globaalisti on suurimmaksi osaksi jotakin aivan muuta kuin lestahellarit.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe