Minna Saran paljon hehkutetut häät 2015?!

yammmmieeezz

Vielä vuosi sitten Minna Sara (tunnettu mm. BB:sta, Super-Marjosta ja muista tosiTV-hömpistä) hehkutti tänä kesänä 2015 järjestettäviä häitään. Oli varattu hääpaikkaa, hankittu asuja, kaasotkin valittu...

Nyt sitten täydellinen hiljaisuus! Ei enää sanaakaan häistä tai niiden järjestelyistä.
Onko Saran häät kokonaan peruutettu?! Ilmeisesti välit kaaso Elina Tervonkin kanssa on menneet poikki? Ei ainakaan ole enää ystävysten yhteiskuvia kummankaan instoissa...

31

3201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qwertytrewq

      Totta tosiaan! Ei taida olla näitä häitä sittenkään tulossa.

    • silikonia_silikonia

      Minna Sara on vastenmielinen tyrkky, josta mieleen jäivät ilkeily ja kauhea kiroilu. En ihmettele, että häät on ehkä peruttu.

      • Pitkistys

        Onkohan häät peruttu kokonaan vai ainoastaan siirretty "hamaan tulevaisuuteen"? Onkohan mies jo vaihtunut matkalla? Kaasot nyt ainakin?


    • Fasbender
    • Trolollolooo

      Tosi outoa että kesähäät vaietaan nyt kokonaan. Olisko rahat loppuneet kun on tajuttu, miten kallista puuhaa häiden järkkääminen on?
      Aiemmin annettiin mediaankin lausuntoja, kirjoitettiin blogiin häistä jne. Nyt blogikin on poistunut kirjoittajansa toimesta.

      • kesäpuolessa

        Vielähän tässä on kesää jäljellä viettää kesähäitä.


      • miinus_yksi_tissityrkky

        Pitäisi häänsä Venäjällä ja jäisi sinne.


      • miksimuualle
        miinus_yksi_tissityrkky kirjoitti:

        Pitäisi häänsä Venäjällä ja jäisi sinne.

        Minkä takia? Onko hän jonkinlainen uhka sinulle?


      • Pawelll77
        miksimuualle kirjoitti:

        Minkä takia? Onko hän jonkinlainen uhka sinulle?

        Eikös Minna ole venäläinen, ainakin puoliksi, äitinsä puolelta? Tainnut syntyäkin siellä? Ehkä tosiaan pitävät häänsä siellä? Olis ainakin halvempaa. Toisaalta, kovasti mainosti juhlatilan varausta jne. eli eiköhän ne Suomesta varattu... Ja nyt siis jo ilmeisesti peruttukin, ei ainakaan SoMessa ole ollut hääjuttuja enää kuukausiin.


      • törökit
        Pawelll77 kirjoitti:

        Eikös Minna ole venäläinen, ainakin puoliksi, äitinsä puolelta? Tainnut syntyäkin siellä? Ehkä tosiaan pitävät häänsä siellä? Olis ainakin halvempaa. Toisaalta, kovasti mainosti juhlatilan varausta jne. eli eiköhän ne Suomesta varattu... Ja nyt siis jo ilmeisesti peruttukin, ei ainakaan SoMessa ole ollut hääjuttuja enää kuukausiin.

        Tommoiset tissi-iitat jotka ovat tulleet julkuiksi peffallaan, töröhuulilla,tisuillaan joutas mun puolesta vaikka räkälässä juhliin häitään. Seiskan toimittajat perässään.


      • lost_in_space

        Niin siinä lopulta käy, jos joku Minnan kanssa haluaa naimisiin. Halpishäät roskalehden sponsoroimana ja raportoimana.

        Tositelkkarista jäivät Minnasta mieleen lähinnä ne juostessa kahdeksikkoa vatkanneet jättimäiset tekotissit, ilkeä luonne ja räävitön kielenkäyttö. Kylmässä tyrkyssä ei ole edes tahatonta huumoria, kuten vaikkapa Johannassa tai Martinassa, vaikka he kaikki ottavat itsensä turhan vakavasti.


    • Bridezzillla

      Mikäs lienee tilanne näiden Minna Saran häiden suhteen...?

      Ekaksi häiden piti olla kesällä 2014, sitten kesällä 2015... Nyt eletään jo kesää 2016, olisko ne Seiskassakin esitellyt häät vihdoin tänä kesänä? Puku ollut valmiina ja hääpaikkakin varattuna jo vuosikausia.... Vai joko on mies vaihtunut matkalla?

      • liian_horroria

        Toivon Minna Saran kadonneen julkisuudesta lopullisesti. Älkää manatko häntä esiin!


      • fatness

        Lihonut se on ainakin.


      • seiskaeienääpysty

        Seiska ei enää maksele mitättömyyksien häitä. Seiskan julkaisija Aller on kyllästynyt lehden tappiokierteeseen ja menoja on kiristetty. Tuksu ja Mäntylä ovat saaneet potkut, toimittajia on vähennetty ja Live ajetaan alas vähitellen. Paperilehden levikki on romahtanut viidessä vuodessa puoleen. Netissä kilpailu on niin armotonta että se ei kykene pitämäään lehteä pinnalla.

        Tuollaiset Saran kaltaiset mitättömyydet eivät ole minkään jutun arvoisia.


    • ei_ole_ikävä

      Minna taisi olla ainoa, jonka piti tyrkkykisassa pukeutua peittävämmin, vaikkei se kyllä mitään auttanut.

      http://static.iltalehti.fi/viihde/viidakko_minna_130408AA_vi.jpg

      • jättitissitvaanpyörii

        Minna taisi kuitenkin olla epävarma vartalonsa suhteen,Olin ihan satavarma,ettei tuota ruhoa saada bikini-fitness kuntoon edes nappi-Tapen avustuksella ja oikeassa olin.


    • Kauhtana

      Miksei kukaan ole tuonut ilmi sitä tosiseikkaa että Minna Sara oli vielä 90-luvulla nimeltään Alina Sara? En tiedä miksi hän muutti nimensä, mutta joskus kun Idols tuli ekan kerran televisiosta, niin Alina oli siinä ja hänen äitiänsä haastateltiin myös. Silloin hän esiintyi ekaa kertaa Minna nimellä.

      Hän asui Helsingin Jakomäessä kaupungin kerrostalossa ihan johonkin vuosituhanteen vaihteeseen asti kunnes muutti Vantaan Vaaralaan ja on tosiaan puoliksi venäläinen. Jakomäkeläisen taustansa Minna on peittänyt varsin hyvin.

      Alina oli aluksi sirkustemppuja tekevä pikkutyttö joka esiintyi muiden sirkustyttöjen kanssa jossain itäkeskuksen kaltaisissa paikoissa semmoisissa pikkuesityksissä, kunnes kyllästyi siihen ja alkoi joksikin malliksi kunnes bilettäessä lihoi niin ettei mallinhommat enää onnistuneet. Hänen äitinsä oli myös todella kova käskemään ja hoputtamaan Alinaa milloin mihinkäkin juttuun mukaan. Sillä eukolla oli todella kylmä nauru. Sellainen tosi kylmän venäläisakan ilkeä ja kolkko nauru, buhahahahaha. Muistan sen vieläkin vaikken ole sitä nähnyt sitten vuoden 2006 kun se oli töissä pukinmäen ruokavarastossa josta myöhemmin tuli siwa.

      Hyvin on äidiltään oppinut tuon venäläisten kovuuden ja ilkeyden. Osaa kyllä olla mukavakin jos miellytät häntä, mutta jos et niin saat kunnon paskaa niskaan.

      • jaaseereeetgg

        Kyllä nämä on olleet yleisesti tiedossa. Niistä vaan ei ole Seiskassa kirjoteltu vaan netin keskustelupalstoilla eli jos niitä on seuraillut joku 10 vuotta niin aika tuttua juttua.

        Näitä puolivenäläisiä on muuten aika paljon tyrkyllä julkisuuteen. Johtuuko sitten syntyperänsä Suomessa aiheuttamasta alemmuudentunteesta jonka vuoksi pitää lähteä julkisuuteen itseään häpäisemään.


      • Muistan

        "joskus kun Idols tuli ekan kerran televisiosta, niin Alina oli siinä ja hänen äitiänsä haastateltiin myös. Silloin hän esiintyi ekaa kertaa Minna nimellä."

        Oikeestiko se oli tää kiroileva ja huonokäytöksinen tosi-tv tähtönen? Mulle jäi eka idols-kausi ja jotkut pois tippuneet tyypit niin hyvin mieleen ja se jonkun tytön murtaen, tuskin ymmärrettävästi suomea puhuva äiti. Oli sellasen ylimielisen ja just kolkon oloinen tyyppi tää äiti. Noitamainen nauru. Tytär oli samaa lajia, ja esiinty siinä jonain eroottisena tanssijana, nuori tyttö...Vähä kuvottavat elämänasenteet. Kuvitteli pääsevänsä jatkoon persettään heiluttamalla ja keksimällä selityksiä. Muistan, että selitteli huonoa ääntään että on muka flunssassa, ja Jone tyrmäsi heti että älä tule tänne selittelemään, ei jatkoon. Siis tää on sama tyyppi! 😂


      • Anonyymi
        jaaseereeetgg kirjoitti:

        Kyllä nämä on olleet yleisesti tiedossa. Niistä vaan ei ole Seiskassa kirjoteltu vaan netin keskustelupalstoilla eli jos niitä on seuraillut joku 10 vuotta niin aika tuttua juttua.

        Näitä puolivenäläisiä on muuten aika paljon tyrkyllä julkisuuteen. Johtuuko sitten syntyperänsä Suomessa aiheuttamasta alemmuudentunteesta jonka vuoksi pitää lähteä julkisuuteen itseään häpäisemään.

        mikä alemmuudentunne, kyllä venäläiset tuntevat ylemmyydentunnetta muihin varsinkin mikropieneen Suomeen verrattuna, kuka rakensi ensimmäisen suomenkielisen koulun 1858, Ruotsi esti sen yli 500 vuoden ajan, kuka lahjoitti Suomelle 100 vuodessa autonomian heti, oman hallinnon, ekan suomenkielisen koulun 1858, oman valuutan, oman pankin, oman tullin, oman armeijan, kuka antoi Suomelle itsenäisyyden 31.12.1917, kuka petturi hyökkäsi Venäjään 1919 Heimosodilla, kuuluisin Heimosodan rikoksista Aunuksen retki, Venäjä ensimmäisenä maailmassa meni Avaruuteen lähetti Satelliitin nyt siis ihmiset sekä sellaiset kuin sinä käyttävät internettiä Venäjän ansiosta, ensimmäinen ydinvoimalla toimiva sähköasema 1954, kuka rakensi "ylempiarvoiselle" Suomelle ekan sähköaseman kuka nyt ei saa vuodesta 2009 Olkiluotoa toimimaan, vertaa vailla oleva Avangard 20 Machin voimakkuudella, jäänmurtajien laivasto yhdelläkään valtiolla ei sellaista ole, kenellä isoin sukellusvene maailmassa, kenellä nopein sukellusvene maailmassa, entä Baletti, Kirjallisuus, ja Stanislavsky joiden oppikirjojen mukaan opiskelee kaikki Hollywoodissa, miten nyt sähkölaskut kun Venäjä ei auta halvalla sähköllä, kenen ansiosta Euroopan hyvinvointi sittenkin johtui.


    • bridetobeornot

      Joko on kesähäät v. 2017?

      • Minnannanaa

        Häät pidetty tänään.


      • FinMaatuska

        Onnea, onnea vaan jälkikäteen!


      • Melkein_Onassis

        Sopiva nimi joka kielialueelle!

        Vjenajaksi Alina
        Suomeksi Minna
        Englanniksi/ruotsiksi jne. Christina

        Toimialana "esittävät taiteet." Hah hah hah! Toivottavasti toiminta ei ole samanlaista ostoskeskusten auloissa konttailua kuin Martinan "tanssiryhmän" esitykset.


    • supermummo

      Minna S aran ex työnantajan eli Supermarjon mies, se perässävedettävävä lapanen on nähty ravikeskus jokimaalla Lahees ns. remppahommissa...

    • pakinloska

      Saman näin hiukan käveli jälkijättöisesti ja silmät kuin lokinkivettäjällä.

    • Pipsanderi

      Olikos nämä kesähäät jo?

    • Anonyymi

      Löytyykö minnalta Instagram käyttäjää? Jos löytyy millä nimellä? Haluaisin käydä katsomassa. Minusta Minna on kaunis

    • Anonyymi

      Muistan tämän akan jotenkin Super-Marjosta. Karmea ohjelma, karmeita ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      56
      2979
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2818
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      34
      1977
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1922
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1727
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1432
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      93
      1200
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe