Miksi nuoret naiset haluavat nuorta miestä?

mies_ihmettelee

Miksi nuoret naiset haluavat oman ikäistään seksiseuraa. Miehet pitävät nuorista naisista, joten vanhempia miehiä olisi kyllä tarjolla. Alle 25 v naiset harrastavat seksiä kokemattomien, suunnilleen oman ikäistensä poikien kanssa, vaikka olisi tarjolla 30-40 vuotiaita miehiä, jotka ovat paljon parempia sängyssä, mutta eivät kuitenkaan vielä ulkonäöltään rupsahtaneita. Mikä niissä nuorissa pojissa oikein viehettää, nuoret naiset? En ymmärrä! Seurustelu on asia erikseen, mutta kun nuoret naiset, jotka seksiä haluavat, niin varmasti haluavat kunnollista seksiä, mutta silti valitsevat seksiseuraksi alle 25 v poikia. Onko asia yksinkertaisesti niin, että nuoren naisen sillmissä nuori mies on hyvänäköinen ja yli 30 v ei enää ole hyvännäköinen (kun siis puhutaan tavallisista miehistä eikä mistään valokuvamallityyppisistä miehistä). Kunnon seksiä halutaan, mutta sitten kuitenkin katsellaan kokeneempien miesten sijaan paljon kokemattomampia miehiä. Miksi???!!!

19

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JooooOpa

      Älä yleistä. Itse haluaisin sekä sänkyyn että pitkäaikaisempaan käyttöön (kauppakasseja kantamaan, remppaamaan ja yleiseen ajanviettoon) itseäni vanhemman miehen. Pitää kyllä olla miehen ulkonäkö just eikä melkein kohdillaan, tukka oikeanvärinen ja miehen on oltava komea ;)

      En vaan tiedä mistä ujohko nainen niitä fiksuja vähän vanhempia aikuisia miehiä löytää. Baarissa en hengaile. Tositarkoituksella haluaisin seuraa löytää. Pelkkää panoa kun en ota.

    • nuoruus

      30 ja siitä yli äijät ovat kurppia , ei normaali parikymppinen nainen halua tuollaista äijää, siltä saa helposti myös taudin..... mieti tätä.
      Nuori samanikäinen mies on raikas kuin tuuli ja niin ihana.

    • erivuosikymmeneltä

      Seurustelin nelikymppisenä kolmekymppisen kundin kanssa ja meillä meni oikein kivasti kuusi vuotta.
      Luulempa, että parikymppiselle tytölle on kolme-neljäkymppinen liian iäkäs. Kelpaa remppamieheksi tai luottokortin vinguttajaksi, ei muuhun ton ikäselle.

    • Totuudenkertojatar

      Kyllä se kolmekymppinen saati vanhempi on ihan liian vanha nuorelle naiselle. Näyttää vanhalta, joten ollaan liian eri tasoisia. Nuoren miehen kokemattomuutta on turha yleistää. Moni on jo turhankin kokenut nuorena... Iäkkäämpi mies voi ollakin määrällisesti kokeneempi, mutta taidot silti puuttuu. Ja moni vanhempi mies on liian juuttunut siihen että on joku yksi kaava, jonka mukaan menee, kun joku yksi nainen on siitä tykännyt, tai on lukenut jostain. Nuori mies on on vielä freesi, ei liian kulutettu seksissäkään. Nuoren miehen kokemattomuus on sitä paitsi ihanaa, on todella mahtavaa nuorena itsekin kokemattomana kokea kaikkea uutta toisen kokemattoman kanssa. Ei ole järkeä tuhlata kokemattomuuttaan liian kokeneeseen, ei olla samalla aaltopituudella silloin.

      Sille on siis syynsä että keskimäärin ihminen kiinnostuu ikäisestään, varsinkin seksuaalisesti. Isommilla ikäeroilla suhteet ja seksisuhteetkin toimivat enemmän sillä että haetaan jotain muutakin kuin seksiä, ja se muu ei ole, sanotaanko, normaalia. (Silti ihan hyväksyttyä toki ainakin osalla, en siis tarkoita pelkästään negatiivisesti.)

      Kysymys näin naisena tuntuu siis erittäin hassulle. Naiset kun joitakin poikkeuksia lukuunottamatta viehättyvät seksuaalisesti ja muutenkin niistä omanikäisistään. Nuorena tuntuikin inhottavalta suorastaan, niiden ihan liian vanhojen lähestymiset. Tuli mieleen että luuleeko tuo etten omanikäistäni saa.

    • Totuussattuu

      Nuorilla on mieskunto parempi. Ja enhän mä ainakaan nostettaisiin ainakaan ätmin tasoa ilmaseks. Jos ois vanhempi mies pitäis aika paljon olla kukkaro auki tälle nuorelle jotta jaksais katkarapupenistäsi ottaa.

      • mies30stadi

        - Mikä on katkarapupenis?

        - Jos tarkoitat mieskunnolla erektiota, niin ne erektiohäiriöt tulevat yleensä vasta joskus 50-60-vuotiaana.


      • töahtöhterhje
        mies30stadi kirjoitti:

        - Mikä on katkarapupenis?

        - Jos tarkoitat mieskunnolla erektiota, niin ne erektiohäiriöt tulevat yleensä vasta joskus 50-60-vuotiaana.

        Kyllä niitä alkaa olla jo suurimmalla osalla nelikymppisistä, nuoremmillakin niitä jo on. Ei se enää kolmekymppisenäkään homma luista ihan niin hyvin kuin kaksikymppisenä. Naisilla taas menee toisinpäin, siksi kaikkein seksikkäin pariskunta on nuori mies ja vanhempi nainen.


      • 17O6

        Pitää täysin paikkansa. Aika ei ole puolellamme.

        Muistan kun nuorina 30-kymppisinä tavattiin nykyisen vaimon kanssa ja ensimmäisen kerran harrastettiin seksiä. Taustalla lienee ollut pitempään kasvanut paine koska ensimmäisellä kerralla meni itseltä ajantaju ja vaimolta taju kun se sai toistakymmentä orgasmia kuuden ja puolen tunnin aikana. Sitä oltiin nuorina niin kiihkoissaan että tunti toisensa jälkeen juoksi kellossa. Eikä vaimolla aina jalat kantaneet seksin jälkeen. Useammankin kerran autoin hänet kylpyyn.

        Nykyään, yli viiskymppisinä, ei enää jaksa samalla tavalla. Hyvä jos puoli tuntia kerralla ja maksimissaan neljä kertaa yössä. Ehkä jos vaimo on järkännyt jotain pientä yllätystä, niin saattaa kuusikin kertaa jaksaa. Mutta se on sitten ihan maksimi. Tosin, vaimo saa yleensä useammin kuin minä. Ja siitä koitan yhä pitää kiinni.

        Mutta kuten edeltäjä sanoi... Ei vanhana jaksa enää niinkuin nuorena. Se on vain vääjäämätön tosiasia. Urheilu ja terve ruokavalio sekä pidättäytyminen kahvista ja alkoholista korjaa tilannetta. Mutta ei sekään sitä pelasta.


    • Korvathelotti

      Noh, katsoppa kättäsi sormet harallaan niin, että pikkirilli osoittaa suht alaspäin. Peukku on mies 20v, etusormi mies 30v jne. Kannattaa ottaa nuorempi mies, jotta pystyy hoitamaan aviolliset velvollisuutensa... Ja nämä neuvot olen siis saanut railakkaanpuoleiselta eläkeläismummolta! :D

    • kdmcksolsjc

      Miksi eivät haluaisi?
      Parikymppiselle naiselle parikymppinen mies on juuri sopiva.
      Kolmi- tai nelikymppinen liian vanha ja kurppaantunut.

    • jännäääkin

      Jaa,mä oon neljäkasi ja emäntä 19v.....ja hyvin on menny jo pari vuotta....

    • Tauditkipelottaa

      Miehet haluavat pitää kiinni omista oudoista tasoteorioistaan joiden mukaan vanhat ukot muka nuoria kuumempia, ja paskan marjat...

    • 1leidi

      Hoh hoijaa, paras ja kykenevin seksikumppanini on ollut parikymppinen ensimmäinen suuri rakkauteni. Molemmat oltiin ensikertalaisia mutta myöhemmät enemmän kokeneet kumppanit ovat jääneet heikkotasoisemmiksi. Ikäiseni mieheni tuntuvat nyt kypsässä iässä ihan rupsahtaneita ja näyttävätkin minua vanhemmilta.
      Onneksi nuoremmat miehet ovat osoittaneet hyvin kiinnostusta, enää oman ikäiset väsähtäneet tai muuten hankalat miehet eivät minua innosta.

    • 1520

      Eeeeiii... Eivät ymmärrä omaa etuaan.

    • brapunmies

      Ja tulihan se rahakin nuista naisten kommenteista esille ja nimenomaan se,että etsitään miehestä myös talouden turvan lisäksi sekä kauppakassin kantajaa ja remonttimiestä,jotta itsel ei tarvitse tehdä mitään ja saa helpon elämän. Mä itse en hommaa akkaa ikinä,sillä olen miettinyt hyötyjä ja haittoja pidemmäl tähtäimel ja valitettavasti niitä haittoja on enemmän. Hyvin harva nainen antaa vetää paljaal perseeseen!

      • iloinenloinen

        Mutta moni mies antaa!


    • jupsista

      Kyllä se vaan paras mies on ollut 20 ikäinen. Siinä iässä on intoa ja kykyä.
      Mies kun lähentelee 30 vuotta niin eipäs jaksakkaan enää niinkuin nuorena.
      Paras valinta naiselle on nuori ja viriili mies siis vähän vanhempankin.
      Ja muutenkin miesten elinikä on lyhyempi kuin naisilla, sairastuvat aijemmin. Kuka semmmosta kurppasta potenssihäiriöistä miestä viitsi katella saati mitään touhuta.
      Kumma vaan nuo miehet kun kuvittelevat että nuoremmat olisivat kiinnostuneita. Nykyään kun ollaan emepi tietoisia miesten ikääntymisestä ja potenssiongelmista valitsee yhä usempi nainen itselleen nuoremman puolison.

    • tarralenkkari666

      Kyllä suurin osa yli kolmikymppisistä miehistä on rupsahtaneita tai parisuhteessa.
      Ja sanon tämän kolmikymppisenä. Parikymppisenä en olisi voinut kuvitellakaan pitäväni vanhaa miestä haluttavana....varsinkaan sellaista, joka juoksee nuorempien tyttöjen perässä, yäk.

      • Lenkkeilijä123

        Tarviikin lenkillä ruveta varomaan etten juokse nuorempien tyttöjen perässä. Siitähän saa leiman!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe