räksyttävät koirat

hermanninrantarosvo

Mua on vaivanut 4 vuotta koiranvarjolla tirkistelevä naapurin ÄMMÄ. Saako mun partsin alla räksytyttää koiraansa ja tirkistellä mua koiran kusetuksen varjolla. Mielestäni ei. Nyt meni pinna otin videolle ja menin pihalle kuvaamaan ämmä senkun vittuilee, oon ystävällisesti huomauttanut asiasta, että täällä on muitakin paikkoja ulkoiluttamiseen mutta kun ei uskota. https://youtu.be/qnetChXXtxk . Ohessa linkki. Vähän dokumenttia. En usko että muutkaan naapurustosta tykkäävät kun aina sama koira sama kellonaika ja sama ämmä ja räksytys kuuluu. Yleensä se on tunnin samassa paikassa. Ottakaa kantaa.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaxos

      Uskaltaako tähän mitään kommentoida kun tuollaisen asian takia oli poliisia ja juristia huutamassa apuun.

    • DomaHome

      Nyt herää kysymys että onko kotirauhan alueella vai yleisellä puisto alueella ?

    • Jaxos

      Sen verran voi sanoa että salakatselu on rikos.Eli jos nainen yrittää tiirata asuntoosi.
      Vinkki: Ota seuraava nauha asuntosi parvekkeelta tai sisältä.Jos nauhalta paljastuu että nainen yrittää seurata mitä teet kotonasi niin hän rikkoo lakia.

    • Elämäonvälillä1

      Taidat olla rakastunut tuohon ämmään kun noin häiritsee, itse vetäisin kyllä sälekaihtimet ikkunaan vastaavassa tapauksessa. Kaupungissa sattuu ja tapahtuu. Koeta vaan tulla toimeen, kyllä tuo tirkistely taitaa olla molemminpuolista nyt.

    • 3-3

      Onpa mäyräkoira lihavassa kunnossa. Hyvä ettei maha viistä maata. Syötetty aivan liikaa.

    • mara_37b

      Kevyenliikenteen väylällähän nainen oli. Tarkoittaako "parvekkeen alla" että hän on teidän taloyhtiön tontilla?

      • niikun

        Aika rajua alkuperäiseltä kirjpoittajalta. Muuta saavat kulkea noita polkuja pitkin, muttei tuo nainen?


      • 1Mimmi

        "Parvekkeen alla" asuntoyhtiön piha ei ole yksityisaluetta kenellekään. Saavathan noihin pihoihin muuallakin asuvat tulla, vaikka leikkipaikalle vieraan talon lapset leikkimään. Sitä paitsi kuvattu kaksikko on naapureita, siis ilmeisesti saman taloyhtiön asukkaita. Sama oikeus heillä on liikkua pihalla kuin kuvaajahörhölläkin.
        Epävirallisisia yleensä laittomia milloin kenenkin asettamia koirakieltoja löytyy Suomesta sieltä täältä, viitteenä siitä, että lähistöllä asuu joku koiranvihaaja. Niiden merkitys on kyseenalainen.
        Onko videoheppu parveketupakoija? Joissakin taloyhtiöissä tästä sauhuttelusta riidellään lujasti.


    • valitse_toinen_tunnus

      Vikahan ei ole koirassa jos räksyttää vaan hihnan toisessa päässä. Väärä koira väärällä henkilöllä. Onkohan tuota koiraa koulutettu ollenkaan?

    • KariMielenvikainen

      Aloittajaa odottaa syyte luvattomasti nettiin yleiseen jakoon levitetystä yksityishenkilön luvattomasti kuvatusta kuvamateriaalista.

      • törkeä_kunnianloukkaus

        Ensimmäisen kommentin kirjoittaja sekä videon levittäjä syyllistyivät "Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Yksityiselämää_loukkaava_tiedon_levittäminen

        Todennäköisesti täyttyy myös TÖRKEÄ kunnianloukkaus, koska väittää koiranulkoiluttajaa "kyttääjäksi" jne. JA levityksen tekotapana joukkotiedotusväline (eikä esim. suullinen jouruilu, ns. "pienessä piirissä").

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kunnianloukkaus

        Eiköhän asioden hoitoon olisi ollut laillisempia & aikuismaisempia toimintatapoja, kuin Youtube-videolevitys?


      • 18-18

        Ja kohta joku tulee sanomaan, että kuvaaminen julkisella paikalla on lain mukaan sallittu.


    • nooooiii

      Rikoslaki 24:8 §

    • Mielenvikainen

      Harmi että aloittaja mies on vainoharhainen.

    • 1124123123

      ihme akka :D käy jynssäyttämässä kannikkaan ;)

      • Novoitokkiisa

        Mahtaa oikeasti olla kamalaa olla homo, ja joutua määrittämään kaikki tekemisensä, ylpeydenaiheensa ja suhteensa muihin sen pohjalta että haluaa aina vaan tunkea molonsa toisen perärööriin :) Koetappas nyt pikkuinen vähän laajentaa näkemystäsi.


    • daadadaada

      Ei katsoa saa ei meluta saa mummo voi tulla ikkunan taa.....

    • khdfksdhifsdh

      Kuvattu henkilö voi aloittaa keskustelun asianajajansa kanssa vaikka siitä, mitä koirien ulkoiluttamisen kieltävä merkki oikein tarkoittaa. Kuvaaja tosin kuvasi niin huonosti, ettei merkistä oikein saanut selvää, joten tässä on uskominen kuvaajaan laittamaan selitetekstiin.

      Nainen ulkoiluttaa tuolla tavalla räkyttävää koiraansa aivan parvekkeiden läheisyydessä, muka käsittämättä, että se tietenkin aiheuttaa häiriötä, on sekin kyllä outoa, ja itse kommentoi sitten kuvaajan käsityskykyä.

      Lex Hymyä olisi syytä muuttaa. Jatkuvasti sääntöjä rikkovan ihmisen kuvaaminen ja kuvatun materiaalin levittäminen tekijän henkilöllisyys paljastaen ei pitäisi olla rangaistavaa. Se on ainoa keino laittaa kuriin sen kaltaisia ihmisiä. Itse asiassa myös sellaisissa tapauksissa, joissa toiminta on poikkeuksellisen törkeää tai vaaraa aiheuttavaa, pitäisi voida julkaista vaikka ei olisikaan toistuvaa. Siis siten, että henkilöllisyys on kaikkien tunnistettavissa.

      • 1Mimmi

        Missä päin Kuopiota tää on? Mitä hämärää oikein puuhailet asunnossasi, kun läheisellä ulkoilualueellakaan ei saisi liikkua ikkunaisi puoleisella sivulla taloa? Mitä pahaa olet tehnyt koiralle, kun se haukkuu sinut nähdessään? Koirahan hiljeni ja alkoi heiluttaa häntäänsä, kun koira ja nainen tapasivat toisen koirantaluttajan.
        Toivottavasti joudut oikeuteen tuosta herjaamisyritysvideosta.


      • 20-20

        Olisit katsonut videon loppuun. Vasemmalta tulee kävelijä ja koira aloittaa haukkumisen uudestaan. Ei mitenkään koulutettu ja mamma ei kiellä koiraansa yhtään.


      • outoa.meininkiä
        20-20 kirjoitti:

        Olisit katsonut videon loppuun. Vasemmalta tulee kävelijä ja koira aloittaa haukkumisen uudestaan. Ei mitenkään koulutettu ja mamma ei kiellä koiraansa yhtään.

        Kävelijä näyttää olevan mamman kanssa hieman eri mieltä siitä, missä koiraa voi ulkoiluttaa. Kyseinen mies ei edes yritä sinne, mistä nainen koiransa kanssa tulee.

        Jotain outoa tuossa naisen toiminnassa on.


      • siitä.vaan.haastamaan
        1Mimmi kirjoitti:

        Missä päin Kuopiota tää on? Mitä hämärää oikein puuhailet asunnossasi, kun läheisellä ulkoilualueellakaan ei saisi liikkua ikkunaisi puoleisella sivulla taloa? Mitä pahaa olet tehnyt koiralle, kun se haukkuu sinut nähdessään? Koirahan hiljeni ja alkoi heiluttaa häntäänsä, kun koira ja nainen tapasivat toisen koirantaluttajan.
        Toivottavasti joudut oikeuteen tuosta herjaamisyritysvideosta.

        "Toivottavasti joudut oikeuteen tuosta herjaamisyritysvideosta."

        Jaa että minun pitäisi joutua oikeuteen videosta, jota en ole kuvannut?


    • Koirapoliisit

      Hyvä. Nämä koiratoopet pitää saada kuriin, koska kuvittelevat olevansa lakien yläpuolella ja saavat mukamas tehdä mitä haluavat. Mukavahan se on asua, kun aina tuodaan kirppusäkki räksyttämään, kuseskelemaan ja paskimaan siihen nurtsille. Ja ketjun päässä on koiraakin rouheampi tapaus, joka muistuttaa räksyttämiseltään sitä elukkaansa. Ja just tyypillistä, että jos koirien ulkoiluttaminen merkillä kielletään, niin sitä omaa koiraa se ei koske. Koiranomistajat on jokaisessa kaupunginosassa ongelma, koska eivät ota muita ihmisiä huomioon. Tyypillisesti vielä syyttelevät muita roskaamisesta, vaikka itse roskaavat samalla kun ulkoiluttavat koiriaan.

    • 1Mimmi

      Koiranvihaajilta ei vihapuhe lopu. Suomessa on luokkaa 600 000 Kennelliitossa rekisteröityä koiraa ja rekisteröimättömät päälle. Useimpia koiria hoivaa perhe. Sopii sopeutua tähän koiranvihaajat!!

      • Kukkiaperhosia

        Koiranomistajat ovat näköjään lain ja järjestyksen yläpuolella, kerran sanelevat jo sääntöjä joihin muiden pitää alkaa sopeutumaan? Sopeudu itse siihen, että jos minulta tipahtaa tontinrajalle taskusta tummaa xylitol-suklaata, niin sitten sitä tipahtaa.


      • 1Mimmi

        No jaa, meillä koirat haukkuvat tontinrajalla lusmuilevat. Toivottavasti siilit eivät mene syömään suklaasyöttejäsi.


      • Kukkiaperhosia

        Siellä mitään siilejä ole.. irrallaan olevat koirat on ne tappaneet jo aikoja sitten.


      • jeeeep
        Kukkiaperhosia kirjoitti:

        Siellä mitään siilejä ole.. irrallaan olevat koirat on ne tappaneet jo aikoja sitten.

        Tuskin. Kyllä ne on ehkäisyn käyttämättä jättämisen vuoksi syntyneet vahingonlaukaukset:

        "Siili makasi paikoillaan tiukasti kerälle käpertyneenä, kun todistetusti ainakin kaksi pojista potki sitä häikäilemättömästi ympäriinsä kuin jalkapalloa. "
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1437182910803.html

        "Jos syyllistyy rauhoitetun lajin tahalliseen tappamiseen, joutuu korvaamaan valtiolle kyseisen lajin arvon, esim. siilin ohjearvo on 101 euroa, "
        http://www.luontoon.fi/retkeilynabc/ymparistovinkit/rauhoitetutkasvitjaelaimet


      • Kukkiaperhosia

        Hahaha. Vai lasten vika. Taidat olla just tyypillinen koiranomistaja, joka puolustaa omaa karvaturriaan ja syyttelee muiden räkänokkaisia lapsia mukamas oivaltavana vastavetona. Fakta on silti se, että irrallaan juoksevat koirat tappavat lentokyvyttömiä lintuja, siilejä yms mitä nyt vain sattuvat kiinni saamaan. Se on niiden vietti ja luonto ja se, että sinä ruokit niitä sertillä ei sitä käyttäytymismallia poista. Luulisi että koiraihmisetkin tajuavat, että mihin koiraa on alunperin käytetty ja miten se on luonnostaan ruokaa saanut saalistamalla tai syömällä raatoja. Koiraihmisten kaaliin kun ei vaan uppoa se, että laki koskee kaikkia koiranomistajia samanveroisesti! Siinä ei ole pykälää, että juuri sinun koira on vapautettu lain noudattamisesta. Ihminenkin on luonteeltaan niin idiootti, että se ajattelee heti että "jos tuokin pitää koiran irrallaan, niin sitten kyllä minäkin". Lopputulos on se, että kaikenmaailman kuunvalon siunaamat irmelit lässyttävät hennolla äänellään että "älä mee jormakka sinne.. ethän mee.. äiti suuttuu... niih.. tuu ny tänne.. jormakkaa... tuu ny.. seh! .. voi kun sinä tottelisit ny.... äiti ihan suuttuu ku et tottelee.. jormakkaa... ei saa mennä nylkyttymään naapurin setää.."

        Muutenkin tuo lapsien syyttely on jotenkin hampaaton yritys trollata. Aika paljon on auton alle jääneitä oravia, siilejä yms nyt teillä, kun kokemattomat poikaset ovat liikkeessä. Taitaapa se sinunkin 80-luvun farkkuvolvo tms koirienkuljetusvankkuri olla niiden otusten yli jyrännyt enempi kuin lapset ehtivät tappamaan.


      • koiranomistaja

        Vihaajat vihaa, niillei oo koiraa, ne vihaa vihaa vihaa vihaa...


    • koiratkissojavölskvslk

      Vihaajat vihaa, niillei oo lapsii, ne vihaa vihaa vihaa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe