Uusi mahdollisuus kipeän eron jälkeen

nöyrämies

Haluan rohkaista teitä, että että itsestänne riippuu onko eron jälkeen hyvää tulossa.Olen 47 vee mies ja eron jälkeen ajattelin, että parhaat päiväni olen elänyt. Tapasin upean naisen... ollaan oltu naimisissa nyt 1 vuosi ja 3 kk, pikkuinen tulossa. Onnellisempi ei mies voi olla kaiken kokemansa jälkeen. Edellisestä avioliitosta on aikuinen tytär. Nimittäin vietimme juhannusta ja vaimo paljasti mikä sai tekemään päätöksen, että lähti avioliittoon kelkkaani mukaan puolitoista vuotta sitten, tälläisen eronneen miehen kanssa. Sanoi että vakuutukseni oli miten exääni kohtelin. Ettei tarvinnut ainakaan pelätä kohtaloaan, jos sattuisi käymään huonosti tässä liitossa.Hoidin eroni mallikkaasti, exälle jätin kodin ja hyvät oltavat. Ero teki kipeää, kolmansia osapuolia ei ollut. Koskaan en naljaillut tai mustamaalannut edellistä vaimoani. Tyttäreen on hyvät välit. Eron jälkeen oli takki ja pankkitili suht tyhjinä, itselleni en odottanut enää mitään muuta kuin tyttäreni elämään osallistumista. Elämä yllätti ja antoi minulle uuden mahdollisuuden. Luovuin erossa paljosta, mutta se ei ollut turhaan. palkkio tuli yllättävällä tavalla. Tuskin tällaista naista olisin saanut, jos olisin jättänyt erossa jälkeeni surua ja hammasten kiristystä. Kohdallani pitää paikkansa hyvässä mielessä vanha viisaus, että sen edestäsi löydät minkä taaksesi jätät.

Halusin jakaa kokemukseni, koska vaikka erotessa on vaikea ajatella tulevaa, niin sieltä ne päivät kävelevät kuitenkin vastaan ennen åitkää ja tosiaan kannattaa hoitaa asiat mallikkaasti niin, että ei ole toisilla kuin hyvää sanottavaa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stiglarsson

      Olet onnekas .

      Itsellä myös tilanne mutta kaltaisesi päiväunet voin vain pyyhkiä mielestä .

      Totuus on että vain hyvin harvoille käy noin joten nauti .

      • jkjkjh

        Hmm, miten mallikas käytös ja toisten kohtelu voi olla päiväunta?


      • jälkihiki

        Otsikon mukainen uusi mahdollisuus . Se on päiväunia .


    • nöyrämies

      Kiitos larssonin stig. Kuulostaa helpolta, mutta ankarasti se elämä meikäläistä koetteli, mutta aina halusin valita tekoni siten, etten jätä niin sanotusti huonoa jälkeä jälkeeni. Vaimolle sattui liikenneonnettomuus yli 10 vuotta sitten. Vammoista toipumiseen meni vuosia, suurin vamma tuli psyykeen, ei enää uskaltanut ajaa, oli vain yksi vakavan onnettomuuden seuraus. Tähän en voi kaikkea onnettomuudesta kertoa. Hyvä vaimo oli aina, mutta sitten oli vain paree lähteä kumpikin tahoillemme rakentemaan uusia kuvioita. Onnettomuutensa ei sinänsä ratkaissut tätä eroa, eikä tapaani hoitaa ero ja omaisuudesta sopiminen. Tein, minkä katsoin oikeaksi. Vaimo on aina vaimo, vaikka on ex ja vaan halusin että hänelle jää koti. Tyylini hoitaa asiani kuitenkin vakuutti nykyisen vaimoni.

      Stigille kuitenkin sanoisin, että keskity hyvään ja tee itse oikein. Toisten tekoihin et voi vaikuttaa etkä ole niistä vastuussa. Pidä itsesi miehenä niin sanotusti parempi tyhjät taskut kuin rumat teot, jotka seuraavat lopun elämääsi. Niin ne hyvätkin teot seuraavat. ;)

      • entajuu

        Hä! siis jätit kaiken omaisuuden exällesi ja aloitit tyjästä! minusta se on tyhmyyttä.


    • jkjkjh

      Ihminen pystyy tosiaan vaikuttamaan omaan elämäänsä hämmästyttävän paljon. Sanonta "sen saat mistä luovut" ei liene ihan tuulesta temmattu.

    • maailmojasyleilevää

      Erossa kannattaa toimia sopuisasti, mutta toinen osapuoli ei aina sellaiseen ainakaan heti pysty tuttavieni kohdalla olen huomannut tämän. Itse en ainakaan mene tuomitsemaan toisia sen mukaan miten eronsa ovat hoitaneet, asioissa on aina monta puolta niinkuin on eron syissäkin.

    • Syvällä

      No jos toinen osapuoli olisi luopunut kaikesta, mikäpä siinä olla sopuisasti.

    • eiainaoleniin

      Voi kumpa minunkin ex-puoliso olisi ollut edes aavistuksen noin lempeä. On vaikea rakentaa uutta, kun toinen avioliitossa pettämisen, rahan tuhlauksen lisäksi jättää alaikäisten lasten kanssa täysin yksin ja yrittää kaikin tavoin vielä viedä lopun omaisuudenkin mitä jaettavana. Luottamus vastakkaiseen sukupuoleen on mennyt. On surullista huomata toisen muuttuneen niin paljon liiton aikana. Alkuvuosien onnesta ollaan kovinkaukana.Voiko elämä tarjota vielä jotain parempaa. Tarinasi lohduttaa, hyviäkin ihmisiä on olemassa. Voiku joku hyvä sattuisi omalle kohdalle myös.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe