Kun mies ei halua näyttäytyä naisensa kanssa?

kuuleekokukaan1

Elikkäs olen ollut n. 7 vuotta yhdessä mieheni kanssa, olemme asuneet yhdessä 5 vuotta. Kaikki on muuten loistavasti, mutta mieltä painaa se että mies ei näyttäydy seurassani oikein missään. Tutustuin häneen ovimiehenä (ex ammatti) ja kävin itse nuorempana todella paljon ulkona. Luonnollisesti kävimme myös yhdessä eri paikoissa ja eri kaupungeissa yöelämässä ja tehtiin muutenkin yhdessä jotain ihmisten ilmoilla. Ymmärrän että suhteen alku on aina sellaista "treffailua" ja se perusarki on sitten sitä arjen jakamista yhdessä. Käymme toki esim. sukulaisten juhlissa yhdessä.
Minua on kuitenkin alkanut harmittamaan se, että emme käy yhdessä enää missään ihmisten ilmoilla. Mies käy silloin tällöin kavereiden kanssa viettämässä iltaa baareissa tms, mutta minähän en ikinä mukaan voi tulla. Kerran lähdettiin extemporee tuttujemme kanssa oman paikkakunnan baariin (myös hänen ex työpaikka) ja mies käyttäytyi kuin ei olisi tuntenut minua. Jäin sitten yksin tiskille lipittämään juomaa ja jotain miehiäkin tuli viereen juttelemaan. Ei omaa miestä kiinnostanut, tanssi kavereidensa kanssa tanssilattialla. Jossain vaiheessa hermostuin ja päätin lähteä, kyllä hän sitten perässä seurasi, kumma kyllä. Mutta ei kyllä tullut sellaista oloa, että ollaan tässä nyt yhdessä. Tästäkin on nyt KAKSI VUOTTA. Mies sitten tokaisi mulle, että ei halua näyttäytyä mun kanssa missään täällä omalla paikkakunnalla. No, eipä olla käytykään, eikä kyllä ulkopaikkakunnillakaan.
Yhteiskuvistakin on nykyään todella tarkka, mitään ei saisi julkaista yhtään missään ja pusukuvan jos herranjestas jakais niin varmaan koituisi kuolemaksi. :) Kerran juhlissa pyysin, että joku ottaisi yhteiskuvan niin mies vastaa "on niitä jo ihan tarpeeksi". Todella tympeää kun itselle tuollaiset hetket olisivat tärkeitä. On sentään netissä julkisesti kanssani parisuhteessa, joten luuleeko että kukaan ei sitä näe? :D

Olen miettinyt, että alan itse käydä enemmän jossain, mutta itsellä ei taas ole paljoa ystäviä/kavereita. Miehen kavereiden naisiinkin vois tutustua, jos niitä joskus edes näkisi. Ja täytyy sanoa, että tää piilovaimokkeena oleminen saa itsetunnon kyllä laskemaan. Olen ihan mukiinmenevän näköinen ja ystävällinen ja ihastuttava persoona, joten ei kai pitäisi hävettävääkään olla. Vai onko tää jotain sellaista, että kun ollaan tarpeeksi kauan yhdessä, niin aletaan häpeämään sitä omaa muijaa?
En ymmärrä, kun kaikki on muuten hyvin. Itsestä olisi vaan kiva näyttää sitä onnea ulkopuolellekin. Tai ehkä olen vain niin kiltti, turvallinen, luotettava. Aina kotona odottamassa. Joskus haluisin laittaa ykköset päälle ja saada mieheltä jalat alta.

10

2159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Estynythenkilö

      Mies selvästi häpee sua tai itseään jos on "alempi tasoisempi"kuin sinä.

      Ota miestä kauluksista kiinni ja sano sille, että kertoo kuin mies, että mistä asia kiikastaa.

      Mikki Hiireltä miehes lähinnä kuulostaa...

    • summanelkyt

      Olisko miehelläs toinen perhe jossain?
      Outo järjestely teillä kieltämättä on.

    • kuuleekokukaan1

      No ei miehellä nyt ainakaan toista perhettä ole, eikä muitakaan merkkejä ole uskottomuudesta enkä sellaista epäiliskään. Olen yrittänyt mieheltä tiedustella ja oikeastaan aina saan toisen vain hermostumaan. Miehellä ei ole mitään epäilyttäviä menoja/muuta salattavaa. Jotenkin olen rivien välistä lukenut, ettei halua yksityiselämäänsä "esille". Tuntuu vain oudolta olla "salattua yksityiselämää". Tähän salattuun yksityiselämään kuuluu ilmeisesti myös omat perheenjäsenensä, kun ei heidänkään kanssaa suostu ihmisten ilmoilla syömään tms omalla paikkakunnalla. Mietin vain, että saako baariammateissa paljonkin uhkailuja? Senkö takia "salaillaan"? Harmi vain, että ei sitten voida kertoa tuollaisia asioita jos sellaisesta johtuu. :/ Onkohan samanlaista vaikkapa poliisin tms turvallisuusalalla? Joutuvatko hekin salailemaan yksityiselämäänsä?

      • kikkanelonen

        Hei se on portsari, eikä mikään James Bond.

        Mutta jätät ehkä liikaa sen harteille, kysy omia ystäviä baariin kanssasi. Jos sellaisia ei ole, niin mene baariin ja hanki sellaisia.


      • X1000x

        Portsari saa varmaan uhkailuja paljon enemmän kuin poliisi. Ja poket ovat jatkuvassa kontaktissa "live-elämään". Baarit ovat myös rikollisten suosittuja kantapaikkoja. Itse tunnen poliiseja todella paljon, ja tiedän, etteivät hekään käy puolison/kumppanin kanssa missään oman paikkakuntansa baareissa/menomestoissa. Poliisit, kuten monet muutkin virkamiehet salaavat ammattinsa niin hyvin kuin pystyvät. Se on täysin mahdotonta, jos käy kerrankin kotipaikkakuntansa baarissa, kun joku aina tuntee ja joku tietää.


      • 2vketju
        kikkanelonen kirjoitti:

        Hei se on portsari, eikä mikään James Bond.

        Mutta jätät ehkä liikaa sen harteille, kysy omia ystäviä baariin kanssasi. Jos sellaisia ei ole, niin mene baariin ja hanki sellaisia.

        Mennä baariin hankkimaan ystäviä? Naispuoliset eivät ystävysty baarissa vaan jotain muuta...

        Harrastusten parista löytää kavereita. Nyt alkaa monet harrastukset syksyn pimetessä. Valitse omasi.

        Käytkö työssä? Saman ammatin harjoittajilla on usein samansuuntainen huumori t. ajatuskuviot. Saatko sitä kautta kavereita?


    • muutenkinluottamusmennyt

      Minä ainakin aloin aikanaan välttelemään yhdessä toisen kanssa liikkumista, kun sai mitä kiivaimpia ja järjettömämpiä ja äänekkäitä syyttelykohtauksia lapsia ja minua kohtaan julkisilla paikoilla. Lapsetkin kärsivät. Arvaamattomuus.

    • haloollapäähän

      Miehelläs on kiikarissa uusi nainen,haloooo!!!!! Sitouumiskammoinen paska-heivaa nyt äläkä huomenna,niin vielä ennätät saada jonkun muun,PAREMMAN, jalat vietyä alta ;) Ole itsevarma,itsenäinen ja seksikäs SINÄ miesten läsnäollessa-johanalkaa k-päätä ukkoas kyrpiä...

    • Marga-Reeta

      Miehellesi on jäänyt teinikäyttäytyminen osittain päälle. Jossain vaiheessa teiniyttä nimittäin tapahtuu niin, että nuori häpeää vanhempiaan, eikä suurin surminkaan kehtaa näyttäytyä julkisesti heidän kanssaan. Yleensä tällainen vaihe menee kyllä ohitse, kun ihminen aikuistuu.

      Miehelläsi on jokin häpeään liittyvä ongelma, joka ei mitenkään riipu sinusta eikä perheestään, vaan on ihan hänen oma hoitamaton itsetuntonsa.
      Kyse on itsenäistymisestä ja kypsyydestä. Mies on tuossa kohtaa raakile, ei vielä aikuinen, vaikka ikää olisi.
      Et voi oikeastaan tehdä asian suhteen mitään muuta kuin odottaa hänen kasvamistaan miehuuteen.

      Ainoa mitä voit tehdä, on tehdä jotain kivaa itsesi hyväksi. Rohkaistu ja hanki itsellesi ystäväverkosto. Muutoin menetät oman naisellisen itsekunnioituksesi. Olemalla avoin, rohkea ja ystävällinen kuuntelija muille, hankkii ihan kelvon oman seurapiirin. Näin ei miehen torjuva suhtautuminen tunnu niin perin pahalta.
      Ystäviä ei tietenkään hetkessä loihdita, mutta pikku hiljaa avoimin mielin liikkeelle.
      Uudet harrastukset nyt tulevan syksyn erilaisilla kansanopistojen kursseilla varmasti rohkaisevat tutustumaan ihmisiin. Kiinnostumalla ihmisten asioista ja osoittamalla lämmintä huomaavaisuutta ystäviä voi ilmaantua roppakaupalla. Miehelle olisi ihan terveellistä huomata, että sinulla on omaa elämää riippumatta hänestä.

    • nolattu

      Mies miettii omia asioita esim. työasiaa ja ei halua kuunnella arjen toiminnoista sanaakaan.
      Kävelylenkilläkin mies saattaa uppoutua työasioihin jahaluaa tupista itsekseen. Työelämä on niin kovaa ettei siellä jouda ratkaisuja miettimään, vaan kaikki tärkeä tehdään kotona varsinkin ajatustyössä. Tätä olen itse joutunut kestämään ja saanut sitten tietää jaksottaisen puhumattomuuden syyn, kun työasiaansa on saatu ratkaisu ja mies on taas entinen rakkauttaan hokeva puoliso. Ei suomalainen mies syrjähyppyjä tee, jos kotona kaikki huolto pelaa ja vaimo osoittaa tukea miehensä työkiireiden aikana tehostetusti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe