Miksi läskit naiset ainoastaan tekee aloitteita?

HämmästyttääKummastuttaa

On täysin käsittämätöntä ja jo ilmiöksi muodostunut profiilissani se että ainoastaan lihavat ja täten etovan näköiset naiset tekevät aloitteita. Profiilissani mainitsen olevani liikunnallinen ja se pitäisi kuvistakin näkyä ja toiveenanikin on hoikka, normaali tai sporttinen nainen. Ensinnäkään tämän vartalotyypin naiset eivät vastaa asiallisiin viesteihini vaikka sopisin täysin heidän kriteereihin ja toisekseen eivät tee aloitteita. Sitävastoin pyöreät ja runsasmuotoiset lähestyvät jatkuvasti. Miksi? Miksi he eivät lue kriteerejäni ja miksi naisen pitää olla läski ennen kun voi mulle tehdä avauksen? Nyt ei ole kyse lievästä pyöreydestä joka on mielestäni vielä seksikästäkin naisella mutta tajuttomat tonnikeijut kyllä ilmoittautuvat.
Avaukset menee kutakuinkin näin: -Olen vähän pyöreä mutta -Minusta on mistä ottaa kiinni mutta lähestyin kuitenkin. Jne... Se että yksikään normaali vartaloinen ei ole minkäänlaisessa kontaktissa minuun en voi vetää muuta johtopäätöstä kun näillä palstoilla pyörivät taso teoriat. Olen naamaltani markkina arvon alinta kastia joten ainoastaan tasoiseni lähestyvät eli naiset jotka eivät saa haluamiaan miehiä joten tyytyvät sitten minuun paremman puutteessa. Eli jos nämä läskit naiset päättäisivätkin yhtäkkiä laihduttaa avautuisi heille mies taivas ja minuthan jätettäisiin heti kun naisella alkaa kysyntä. Ja mitä tuollainen sohvaperuna minulla tekisi kun olisihan se mukava että kumpikin olisi liikunnallisia eikä toinen makaa kuin paska junttilan tuvan seinässä ja toinen puurtaa liikunnan merkeissä.
Mielenkiintoista on myös se että näiden naisten tilastoja lukemalla olen laittanut yhden seikan merkille koska nainen on ns minun markkina arvoani. Jos naisella on enemmän eri henkilöille lähetettyjä viestejä kuin vastaanotettuja olen silloin tällaisen naisen kohteena. Jos taas nainen jota lähestyn on hänellä yleensä enemmän vastaanotettuja viestejä eri henkilöiltä kuin kenelle hän on kaikkiaan vastannut. Vastaamattomuutta ei voi perustella edes viesti rajoituksilla koska osa näistä vastaamattomista on omannut myös plus paketin.
Onko muilla samoja kokemuksia?

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikuinen-deittaaja

      Seiskan nainen haluaa aina kympin miehen joten ne lihavat naiset todella haluaa salilla käyvän lihaksikkaan bodarin. Nainen haluaa aina mahdollisimman hyvännäköisen eikä omantasoista lihvaa miestä.

      • qwreeafwetgswe

        Steroidipojut eivät ole "kympin miehiä" eivätkä todellakaan naisten mieleen (paitsi 15v pissisten korkeintaan). Sitkeässä tuntuu olevan tuo myytti että naiset haluaisivat jonkun pellen pullistelijan.


    • 3plus3

      Oliko tämä nyt viides vai kuudes täysin samansisältöinen avauksesi?

      Vastaus on edelleen sama. Olet pinnallinen mutta et hyväksy sitä naisilta. Oma markkina-arvosi on luultavasti jossain hieman pyöreän naisen kohdilla.

      • S24.nFemakotRy

        Mikäs viesti laskuri sinä olet? Aina nuttura kireellä tääl heittämäs jotain katkeraa miesvihaa ja nillittämässä joka miehen viestiin, kun osuu ilmeisesti kovaa omaan nilkkaan. Muu ei selitä tuota kiukuttelua. Samanlainen kun palstalta poistunut helka, mutta sillä erotuksella että helkalla sentään oli pokkaa kirjoittaa kaikki saman nimimerkin takaa, kun taas sinä miesvihoissasi vaihdat joka valitukseen nimimerkkiä. Jos sulla ei ole mitään sanottavaa, kuin kertoa kirjanpidostasi samantyylisten avausten lukumäärä, niin jätä sanomatta. Ainiin, mutta sinun femakko tyyliisihän kuuluukin vaan miesten avausten mustamaalaaminen. Yhteenkään naisten jankuttamiseenhan sinä et puutu, ettei vaan feminismi käänny vahingossakaan tasa arvon puolelle.


    • äökojiu

      KIRJOITA sinne profiiliisi että ei kannata ottaa yhteyttä jos BMI on yli jotain niin ei tarvitse valittaa.

      • 456456546546546

        Lukutaito hukassa? Aloittajan nimenomaan kertoi ilmoittavansa profiilissaan millaista naista etsii.


    • ononon

      Täälä on samantapaisia kokemuksia elämän iät. Suosittelen et niin ole tietävinään vaikka harmittaa ettei itseään kiinostavia saa kiinnostumaan kuin lotto täysosuma taskussa. Mies on tiedetysti pervertti jos tekee aloitteita nuoremmilleen tähän tapaan -Heips, kirjoitan nyt siltikin vaikka ikä eroa on. Vastaavassa tilanteessa hakijaa vanhempi pönäkkä nainen kyynerpää taktiikalla itseluottamusta hakijalta repivällä tyylillä aloittaa -Millaista naista etsit ja vieläkö meinasit nuuskia täältä parempaa, ei onnistu

    • ononon

      "Olen naamaltani markkina arvon alinta kastia"

      Siinähän se tulikin, olet ruma :)

      Voit toki kompensoida varakkuudella, statuksella ja sosiaalisella pääomalla mutta jos näitä ei löydy, saat olla onnekas että edes lihavan naisen saat. Mitä sinulla on muuta kuin keskinkertaisesti treenattu vartalosi?

      • elimitäettä

        Mitä hakee lihava nainen sitten aapeesta, koska häneen ei sinunkaan mielestäsi voi ihastua oikeasti koska hän on ruma?


    • EikösVaan

      Vastaus on erittäin yksinkertainen. Alemman markkina-arvon naiset kirjoittelevat sinulle samasta syystä, kun joudut kirjoittelemaan ylemmän tai normaalin markkina-arvon naisille. On vain pakko olla aktiivinen, jotta on edes pieniä mahdollisuuksia löytää itseään miellyttävä kumppani. Ja miellyttävyyshän on netissä pelkästään ulkoisia alas kirjoitettuja asioita kuvan kera sekä omaan päähän pinttyneitä ja ladattuja odotuksia.

    • voivoivoivaan

      Juu, mie ainakin katon enemmän naamaa kun kroppaa kun arvioin miehen tasoa. Pikkasen pläski mies, jolla on komeat kasvot on paremman näköinen kuin timmikroppanen epämiehekkäikkällä kasvoilla

      • gsdsgsd

        Ei mikään yllätys itselle että naiset arvostaa miehissä vain perinnöllisiä ominaisuuksia. Mies ei voi tehdä mitään nostaakseen markkina-arvoansa..


    • the.truth

      "Se että yksikään normaali vartaloinen ei ole minkäänlaisessa kontaktissa minuun en voi vetää muuta johtopäätöstä kun näillä palstoilla pyörivät taso teoriat. Olen naamaltani markkina arvon alinta kastia joten ainoastaan tasoiseni lähestyvät eli naiset jotka eivät saa haluamiaan miehiä joten tyytyvät sitten minuun paremman puutteessa. Eli jos nämä läskit naiset päättäisivätkin yhtäkkiä laihduttaa avautuisi heille mies taivas ja minuthan jätettäisiin heti kun naisella alkaa kysyntä."

      Se on juuri näin kuten kirjoitit.

    • Kesäkärpänen

      Täällä on vain vähän tavoiteltavia helmiä. Fiksuja, normaaleja ja elämässä eteenpäin meneviä ihmisiä. Varmastikin he nopeasti täältä lähtee kun näkee nämä vonkaavat epätoivoiset jotka yrittää kaikella tavalla. Ei miehetkään ole aina niin hoikkia tai normaaleja vartaloltaan. Eikö pikemmin niitä ylijäämiä, lihavia, juoppoja ja muutenkin elämän laitapolkuja kulkevia luusereita. He täällä viihtyy ja jaksaa juksata yhä useampia ehdokkaita jos jonkun sattuisi saamaan valheiden verkkoon.

    • inssirööri

      On samoja kokemuksia että pinnallista menoa on. Läskimmät haluavat urheilija bodareita. Normaalille naiselle kelpaa hintelämpikin ei niin urheilullinen mies. Että sen mukaan vasta voi alkaa tutustuminen, että ulkonäkö on kohillaan..

    • 848494

      Eli ruma mies jolla luonnekaan ei todennäköisesti mikään kauhean positiivinen.

    • nakunapettymys

      Heh, kellä mikäkin ongelma... Olen nainen, en paksu mutta en mitenkään sporttinenkaan. Harrastan satunnaisesti liikuntaa, mutta olen arkiaktiivinen en siis sohvaperuna. Kuitenkin (ainakin kuvauksessa ja kuvien perusteella) minulle lähettää viestejä urheilulliset miehet. Koen että livenä olisin pettymys niille miehille. Korostan aina, etten ole mikään sporttimimmi. Harvoin uskaltaudun tapaamaan ketään.

      • fwefwef

        Miehet on epätoivoisia nettideiteissä kun kukaan ei vastaa joten lähettävät viestejä jopa sinunlaisille ei-niin-haluttaville naisille, ei mitään uutta tässä.


      • nakunapettymys

        Ovatko vain sporttiset naiset haluttavia? Oikeasti?


      • nnono
        nakunapettymys kirjoitti:

        Ovatko vain sporttiset naiset haluttavia? Oikeasti?

        Ei se ole niinkään siitä kyse, mutta itsekään en jaksaisi katsella mitään mursua, tuttavuutena eri asia, mutta seurustelu on no no.
        Ja syy tähän on se, että itse pidän omasta kunnostani huolta eikä kiinnostaisi katsella toista joka ei edes sen vertaa omasta kropastaan välitä että olisi sopusuhtaisissa mitoissa.


      • nakupettymys

        Onko siis niin, että jos ei ole sporttinen, ei voi olla sopusuhtainen vaan on auttamatta mursu? Vaikka vartalo olisi tiimalasi malliltaan ja bmi normaalipainoinen alarajalla?


    • mitäsnyttaas
    • onmistäpitääkii

      Lihavien on pakko tehdä aloitteita, kun muuten miehet ei lähesty. Hiljaista olisi treffirintamalla, jos itse en miehille viestejä lähettäisi. Hoikille naisille varmaan satelee viestejä ihan riesaksi asti, meidän pulskempien on tehtävä töitä sen eteen, että edes joku mies kiinnostuisi.

      • Hgjjkgghhj

        Että edes joku... Siinähän se tulikin...


      • TyydyttäväTyyne

        Että edes joku! Aivan sama kuka..! :( haluaisikohan aloittaja olla jollekin oikeasti se joku eikä todellakaan mikään "aivan sama kuka"?


      • onmistäpitääkii

        Vaikka olen lihava, en ole sokea. Joku- miehillä tarkoitan pitkää, raamikasta komeaa miestä, joille viestejä lähetän, vaikka tiedän, että sellaisille miehille en varmastikkaan olisi mikään ykkösvaihtoehto. Ei minunkaan silmäni tuohesta ole, ihailen komeita miehiä, ihan niin kuin hoikemmat kanssasisarenikin. Niillä hoikemmilla on vaan paremmat mahdollisuudet saada sellainen, minulla ei taida olla mitään mahkuja.


    • Lihavamies39

      Täällä läski mies, heitä viesti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4365
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2428
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      112
      1763
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1402
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      334
      1363
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe