Kokemuksia penisvoiteita

MrPump

Itse olen kokeillut useita eri voiteita, ja voin antaa niistä nyt jonkinlaisia arvioita. Mitään maagista yhdessä yössä kasvattavaa voidetta ei toki ole olemassakaan, vaan mahdollinen teho perustuu useimmiten verenvirtauksen parantamiseen, kudosten stimulaatioon ottaa enemmän verta vastaan sekä hormonituotannon stimuloimiseen. Penisvoiteiden vaikutukset eivät siis (tietenkään) ole pysyviä.

Penis XL Creme (Cobeco Pharma): tekee minkä lupaa, eli voitelu ennen yhdyntää antaa huomattavasti kovemman erektion. En tiedä onko voidetta tarkoitettu pitkäaikaiskäyttöön vaiko pelkästään käytettäväksi ennen aktia.

Dick Plumper Cream (Adam & Eve): Täyttä roskaa! Lupaa paksuntaa penistä, mutta EI mitään muuta vaikutusta kuin voimakas mentholin tuoksu sekä kuuma kihelmöinti.

Mr. Thick Dick: Vähän sama kuin Dick Plumpe, eli liikoja luvataan. Ehkä lisää verenkiertoa väliaikaisesti, mutta mitään nimensä veroista tuo voide ei ole.

Penis XXL Creme ja MegaCock massage cream: Molemmat voiteet parantaa kyllä verenkiertoa, mutta mitään MEGA tai XXL -vaikutusta niillä ei kylläkään saa. Sopii varmaan paremmin penispumppumiehille hoitamaan kalua treenien jälkeen.

Mega Penis: Voide sisältää sarviapila-yrttiä, joka nostaa hieman testosteronitasoja. Kivekset jonkin verran turposivat, mutta peniksessä ei tapahtunut mitään muutosta, ei koossa eikä erektioissa.

Largo Cream (Inverma): Turvottaa penistä ja saa verisuonet esiin! Pitkään käytettynä saattaa olla hyvinkin tehokas suurennusvoide. Tuoteselosteessa ei näy mitään yrttejä, että vaikea tietää mistä aineista voide koostuu. Ihoa tämä voide ei hoida samalla tavalla kuin Penis XXL Creme tai MegaCock massage cream.

Luultavaa on, että ainakin pemppujen ja venytyslaitteiden käyttäjät hyötyvät suuresti noista penisvoiteista niiden verenkiertoa vilkastuttavan ja ihoa hoitavan vaikutuksen ansioista.
Tällä hetkellä käytän penispumppua 20 min. päivittäin ja ennen nukkumaanmenoa voitelen peniksen Largo Cream -voiteella. Tuloksia tulee, mutta kehitys on hidasta: vasta noin kahden kuukauden jälkeen alkaa tulemaan todellista kasvua pituudessa ja paksuudessa.

21

18831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgrgbrgbrgbrgb

      Joskus noin 10v sitten kokeilin muutamaa, en muista nimiä. Ei niil mitään vaikutusta ollut yhtään mihinkään, mut eka kerroilla kivasti kihelmöi pippelissä. Sit kun siihen tottui, niin eipä juuri edes sitä.

    • PumppailenItsekin

      Tuo Largo Cream kiinnostaa, onko se verisuonien esiintulovaikutus kuinka pitkäaikainen? Entä turvotusefekti? Mistä sitä kannataa etsiä ja mihin hintaan?

      • MrPump

        Mainosten mukaan Largo cream saa peniksen kudokset ottamaan lisää verta vastaan ja näin suurentaa vehjettä. Voidetta saa lähes jokaisesta verkkoseksikaupasta tai kivijalkamyymälästä. Tuubi kestää pitkään, sillä vain pieni määrä riittää voitelemaan koko kalun. Itse vielä rassaan peniksen ihoa kynsiharjalla ja sitten huuhtelen vedellä, että saan voiteen imeytymään maksimaalisesti.

        Penispumpun käyttäminen onkin sitten aivan toinen stoori: jokainen joutuu käyttämään paljon aikaa ja vaivaa, että löytää itselleen sopivan laitteen sekä sellainen käyttörutiinin, että saa tuloksia aikaan. Good Luck!


    • Kysynpävain

      Onko näillä mitään välitöntä vaikutusta lepokokoon? Roikkuuko vehje helpommin tuollaisen käsittelyn jälkeen rennompana ja turpeampana sen sijaan että vetäytyy pieneksi, kuten monilla miehillä helposti tekee?

    • jepjep23

      Penis xxl creme hyvä tuote. Kasvattaa peniksen mukavaksi pampuksi verenkierto paranee. En suosittele hieromasta kiveksiin tulee kyllä kiva panetus mutta itsellä todettiin kivessyöpä luulen syyn olevan tässä voiteessakin

    • TainaSantti
    • HuomHuom
    • huolestunuTT

      Penis xxl creme toimii, ainakin paksuntaa penistä ja veri alkaa kiertämään, ei kannata kiveksiin levittää. Itsellä todettiin 2kk sitten kivessyöpä, luulen että osasyynä ainakin on tämä voide, hormonitoiminnan nopea vaihtelu voi olla syynä kivessyöpään. Kives koveni ja suureni nyrkin kokoiseksi, onneksi menin ajoissa lekurille ei ollut levinnyt, hengissä ollaan mutta kovassa tarkkailussa.. :(

      Levittäkää oikeasti vain penikseen, tuntuu kyllä palleissa mukavalta kun alkaa panettaan, mutta mutta...

    • Kovana79

      Sitä tarvii aamulla alottaa pumppaukset.

    • pitkätrunkut

      Aispoveri ym. vastaavat, saavat sellaisen kihelmöinnin aikaiseksi, että on valmis mihin vaan, kun sillä kullin ja pallit voitelee oikein kunnolla - menee vähän mason puolelle, mutta jos mahdollisuus pitää kunnon runkkupäivä, kannattaa kokeilla.

    • Todistettuvaikutus

      Höpönlöpöä. Olkaa onnellisia kikkelistänne: pumppuvehkeet ja rasvat voivat saada pysyvää tulosta vain venyttämällä kudoksia veltommiksi. Löysää nahkaa voi tulla, mutta ei kovaa asiaa. Kudosta ei tule lisää, ellei sitten arpikudosta. Kemikaalit saattavat aiheuttaa kihelmöintiä joka turvottaa mutta vaikutus seksissä on sitten taas puuduttava.

      On vain yksi lääke joka todistetusti nostaa seksuaalista halua ja suorituskykyä ja saa kikkelin näyttämään pysyvästi isommalta. Sitä ei saa seksikaupoista.se on itsetunto.

      Myös hyvä fyysinen kunto parantaa sekä itsetuntoa että hydraulipuolta.

      Jos käyttäisi aamu 20-minuuttisen punttien nosteluun ja punnerteluun ja ilta-20-minuuttisen lenkkeilyyn niin kyllä panokunto paranis.

      Sori vaan rohdoskauppiaat.

    • pippelipoppeli

      Tässäpä mies (?) puhuu totta. Kokeilin jotani rasvaa ja tajusin heti että se kuumottaa ja tottahan kulli pullistuu vähän enemmän, mutta vaimoni tunsi sen kuumotuksen myös ja epämukavana. Toisaalta, itse panopuuhassa stonids on ihan sama kuin ennenkin. Hyödytön kreemi minulle.

      Jos taas stondis on pannessakin veltto, kannattaa ehkä hakea sinisiä pillereitä ja parantaa omaa verenkiertoa. Tupakka ja viina tekevät stondikselle pahaa. Hyväkuntoinen = mieskuntoinen pätee aika hyvin.

    • Pätkitäänkävely

      Moro
      Entäs mita sitten kun vika on valtimoiden tukkeentumisesta?
      Juuri tähän vikaan ei paljo auta vaikka juoksis ympäri päivän.
      Mutta katkokävely antaa onneks vähä rauhaa tälle liiku hössötykselle.

    • Reinn

      Tititan keeli ei oleainakaaan minulle tuonnut mitään uutta, aina se on samankokoinen.

    • sdtrfyguhkjfgfd

      Koettakaa nyt jo uskoa, ettei niillä humpuukivoiteilla, pillereillä, tai muullakaan kasva kuin niitä kauppaavien puljujen tilin saldo. Menetät siis rahasi ja humpuukikauppias rikastuu.....

      • Anonyymi

        Apteekin napit kyllä toimii. Sain puhelinreseptin (ei mitään f2f vastaanottoa) ja sildenafiili 48kpl (=96annosta) maksoi reilu kympin. Nyt on hyvä jöpö aina kun vaimon kanssa ryhdytään puuhiin. Ei tartte stressa jaksaako veitikka oppuun asti.


    • Tajuutkaany

      Jos jollain voiteella sais pidemmän peniksen, niin se ois aina loppu kaikista kaupoista

    • Lesbosexirunkkari

      Käytän Bepanthenia. Ei se kullia kasvata yhtään mutta runkkaaminen on miellyttävämpää eikä tule nirhautumia vaikka antaisi kunnon kyytiä kullille.

    • Juha88juha

      Veren kiertoa lisäämällä, kuntoilemalla ja elämällä terveellisesti, niin pääsee lähelle omia geneettisiä max mittoja. Itse käytän lisäravinteena. L-argiinii, creatinee ja maca -jauhetta. Oma vehkeeni eroaa kyllä vanhasta huomattavasti kun muutti elämän tavat.

    • ruoto

      wc paperia hierot kikkeliin niin luulen että turpoaa. ainakin rouvalle kävi perseen kanssa silleen

      • Anonyymi

        Levii se halkokin kun aikansa siihen kiilaa takoo.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      421
      4689
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2334
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1460
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1130
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1015
    Aihe