Miks kersat huutaa kokoajan???

Eihetkenkäänrauhaa

Vihdoin alkoi se vuoden hartaasti odotettu kesäloma.
mutta....... naapurin kersat huutaa ihan kokoajan! ei hetkenkään hiljaisuutta. Meidän omat lapset kysyy, "miks noi huutaa kokoajan?"

Talolainaa on vielä vuosikymmenen maksettavaa, ja kun talokauppoja 5 vuotta sitten tehtiin, ei ollut mitään näin hirveestä melusaasteesta tietoa.
Oispa tiedetty, niin muualle oltais asetuttu asumaan.

Antakaas joku hyvä vinkki, millä noi huutajat sais hiljaiseks ees hetkeks.
Onko oikein että joku mölyperhe saa tuhottua koko asuinalueen rauhan pihallaoloon esim lueskeluun? tai vaan rauhoittumiseen...

53

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taisto88

      Kokeile keskustella asiallisesti perheen pään tai päiden kanssa.

    • rgwrhw4ht4thw4

      Täälläkin huudetaan, sotketaan rapussa ja ovia paiskotaan. Häiriötä siitä muille asukkaille väkisin tulee. Eikä vanhemmat puutu näköjään asiaan.
      Liekö niilläkin päässä vikaa?

      • V....taa

        Joo kyllä on outoa menoa rapuissa. Oven käyttöopas pitäis jakaa joka asuntoon. Ovi lyödään kiinni niin että raikaa koko rappu. Aamu puol kuus alkaa turvakengillä paukutus ei kai osaa kävellä normaalisti. Näin täällä ilkkarissa.


    • Kiljuset

      Sama ongelma, monta lapsiperhettä naapurustossa mutta ainoastaan yhdestä perheestä lähtee jumalaton möykkä ja huuto kokoajan. Jos aikuiset huutais kokoajan samallalailla olis poliisit samantien pihassa. Ei voi käsittää...

    • haastagi

      Hei sellasta se elämä vaan välillä on! ite on hyvä sanoo kun yritän lapsiakin saada vähän väliä hiljaseks ja ajatella naapureita mutta kaikki ei onnistu enään nykypäivänä kun lapsia ei vaan saa rangaista suomen lainsäädännön mukaan, Ennen se oli toisin kun itte sai remmiä tai risua niin oltiin hiljaa. Ja siitä tulikin mieleeni että metelöidä saa yleensä aamu 07:00 - Ilta 22:00 välisenä aikana.

      • Maalaismummeli

        Heipä hei "haastagi" Toivon sinulle sydämestäni metelikylläistä vanhuutta.


      • Pmlk

        Niinpä. Kun oliskin edes yöllä hiljaista...vaan kun ei ole.


    • kkshshfgfhsd

      " metelöidä saa yleensä aamu 07:00 - Ilta 22:00 välisenä aikana."

      Ei muuten saa metelöidä.

      "Kaikki muita häiritsevä elämä, kuten naapurihuoneistoihin kuuluva meluaminen, kovaääninen puhe, soitto ja laulu ovat kielletteyä kaikkina vuorokauden aikoina. Korostetusti 23.00-07.00 välisenä aikana."

      Ote järjestyssäännöistä.

    • Saamattomatvanhemmat

      Osa vanhemmista ei vaan kykene ohjaamaan junnujen toimintaa, kun ovat oppineet sen huutamisen tarhassa tai kotona.

    • vitu...taa

      Saatana, mitä ovien paiskontaa taas . Joka helvetin päivä sama juttu Oli pyhä tai arki.

      Onko ovessa vai päässä vikaa?

      Muitakin asukkaita on samassa rapussa.

      KANATTAISI OPETTAA PENNUILLE, MITEN KERROSTALOSSA ASUTAAN!

      • aaaaarghhh

        Pitäisköhän tästäkin jättää vaikka ilmoitustaululle lappu jos ei kehtaa ovelle mennä, eikä lässyttää suol24:ssä. Aikuisia(?) ihmisiä oletettavasti.


    • lkdjdjfnfbfnfueeyei

      Eihän nuo ääliöt osaa lukea täällä kirjoitettuja textejä, oli ne aikuisia tai ei?
      Taululle jätetyt viestit otetaan jonkun toimesta heti pois. Niillä ei ole mitään vaikutusta.
      On kokeiltu.

      • oikeinkohtuudella

        Tietysti ne otetaan heti pois ilmoitustaululta, kun se ilmoitustaulu ei ole mikään mielisairaiden terapiataulu.


      • Kauhiaa

        Kyllähän ne luetaan, jos ovat asiallista tekstiä. Useimmiten laput ovat tosi idioottimaisia haukkumaviestejä, joissa ei ole asian perillesaattamiseksi mitään. Juurikin sen takia ne otetaan pois. Viestit vaan kun useinmiten ovat aina saman asukkaan kirjottamia. Saattaapi itse myös olla talon häirikkö huutavine kauhukakaroineen ja minkäs voit. Näin se vaan menee. Isännöitsijäkin on aivan kädetön kun ei riitä häädön perusteeksi tuo yleinen kiusanteko ja osa asuukaista jopa pelkää häirikön kostoa. Kun puutut olet vaarassa ja mikäli omistat jonkinmoisen kulkupelin sekin on koston kohteena. Näin se vaan menee. Siksipä mielummin kärsitään moista.


      • tähhhhhhh
        oikeinkohtuudella kirjoitti:

        Tietysti ne otetaan heti pois ilmoitustaululta, kun se ilmoitustaulu ei ole mikään mielisairaiden terapiataulu.

        Ketä sinä mielisairaaksi nimittelet?


      • oikeinkohtuudella
        tähhhhhhh kirjoitti:

        Ketä sinä mielisairaaksi nimittelet?

        Mielisairaaksi nimittelen henkilöä, joka on mielisairas


      • kokoomusko
        oikeinkohtuudella kirjoitti:

        Mielisairaaksi nimittelen henkilöä, joka on mielisairas

        Mahtaako esiintyä tässä keskustelussa? jos vaikka vähän tarkentaisit, ettei erehdytä sinuksi luulemaan.

        En kuulu tuohon kirjoittajien sakkiin nyt, mutta kyllä meilläkin jos on lapsia kylässä niin tunti riittää tai menee hermot.Ei onneksi naapureita häiritse.

        Joskus ihmettelen millainen niiden ääni on aikuisena, kun kurkku pilalle kiljutaan lapsena.


    • Sakke78

      Koivurannassa kekkurintiellä aivan kaameaa kirkumista aamusta iltaan. eivät taida olla suomalaisia? naiset huutaa myös hullunlailla. kukaan ei komenna kirkuvia penikoita. ...hirveetä melusaastetta! ei hetkenkään hiljaisuutta. koirakin pelkää ...

      • kokoomusko

        Kerrostalossa kun käyn kylässä, siitä viereisestä ovesta lähtee pari tenavaa ulos niin on se aika touhua, huuto kuuluu jo sisältä, mutta annas olla kun ne pääsee rappuun asti täytyy olla korvatulpat ja viimeinen rävähdys on se kun ne sen oven kiinni paiskaa.
        Tietääkö ne vanhemmat ollenkaan että siinä paiskotaan taloyhtiön omaisuutta, meinaten sitä se ulommainen ovi on, jos tuollakaan perheellä edes väliovea enää on vai liekkö potkittu rikki. Isä auttaa siinä hommassa.


    • kfkfj

      Suojalan pläskit?

    • TuireK

      ei taida kansalaisuudella olla mitään tekemistä jos kodissa ei lapsia kukaan kasvata ihmisten tavoille!

    • jokohamahumahuta

      on sillä väliä että onko naapurin asukkaat jostain muusta maasta ja kulttuurista tulleet. tietyt naiset lapsineen metelöivät kaupan perunaosastollakin semmoisella volyymillä, että ei voi käsittää

    • Penapoika

      Ei ole kiva istua kotona ja yrittää katsella telkkaa tai ottaa esim. nokoset kun taukoamaton huuto koko ajan, kaikki räppänät ummessa niin silti kuuluu kuin tyhjää. Yrittäppäs kersoille sanoa niin silmillesi saat, on koettu. Tulee mieleen onko ne jossain aineissa vai mistä johtuu. Kyllä asukkailla pitäisi olla oikeus siedettävään elämään kodeissaan, mutta ei puhettakaan. Koittakaa vanhemmat kasvattaa pentunne ihmisten tavoille kun olette heidät tehneetkin. Lapsivihaajia kyllä tulee tällä menolla. Näin meillä "itäkulmilla peltsiä"

    • Penapoika

      Nyt on aamusta asti taas ollu rääkyjät asialla. Vanhemmat työntää mukulansa ihmisten hermoja rassaamaan. Kaupunki on rakentannu kalliit telineet mukuloille koulun molemmin puolin mutta tamppaus- ja kuivausteline pihassa kiinnostaa enempi. yks on jo saatu solmuun. Minkälaisia edesvastuuttomia ääliöitä on vanhemmat kun ei saa jätöksiinsä kuria.

    • Jarmo-69

      kirkumista huutamista ja parkumista senkun päivästä toiseen! välillä eukkokin käy seassa huutamassa. pennut pomppii aamusta iltaa trampoliinilla ja huutaa AIVAN KOKOAJAN!!!!! Joskus luulin että kun saan kovalla työllä ansaitun oman pihan ja talon (tosin pankkihan suurimman osan omistaa)...niin ei olisi sekopäitä naapurissa . toisin kävi! kaikki ovet auki vaan tänne suomeen, niin alamme olla pikkuhiljaa vähemmistö täällä kotimaassamme! tuolla muualla ei ilmeisesti ole kasvatusta ollenkaan. suomesta vaan ukko ja naimisiin ja sitten koko suku tänne. tehdään me suomalaiset töitä ja koitetaan korvatulpat korvilla saada lomalla edes hetken rauha

    • Kyrsii

      Aika kiva kun ostaa talon ei voi tietää ihanista naapureista... Vuokralla ehkä sittenkin parempi. Taidan harkita muuttoa todellakin. Missä rauhallisia vuokrataloja?

    • lapseniloihana

      Minkä ihmeen takia pitää itsensä kammeta asumaan kaupunkiin jos pinnaa noin kiristää. Syrjäisemmille seuduille muuttoa kannattaa harkita pikimmiten.
      Mitä tulee suomalaisten työntekoon ,taitaa ne opiskelijatkin nykyään mansikkamaat,,mustikan poiminnat kiertää kaukaa. Näyttää hyvissä kesätyöansioissa ulkolaiset olevan ahkerana.
      Jossainhan tämä systeemi mättää pahemman kerran, varmaan se kasvatus! Jospa se raha puussa kasvaa osalla nuorisoa.

      • mihis

        Mihis sitä kaupunkilainen itsensä kampeis jos ei kaupunkiin. Kaikki "nurkat" eivät kumminkaan koostu huutavista kakaroista. On nääs niitäkin joille hyvätapaiset vanhemmat ovat hyvät käytöstavat jakaneet perintönä. Mistä alle kouluikäinen lapsi muualta imee oppinsa kuin vanhemmiltaan. Ihanahan se ois maalla asua.. mutta kun ei kaikilla ole siihen mahdollisuuksia. Vanhuksen on asuttava siedettävän matkan päässä palveluista. Tiedän monia jotka joutuvat turvautumaan omassa kodissaan korvatulppiin, onko se oikein. "Lapseniloihana" kyllä voisi muuttoa harkita jonnekkin äänivallin taakse.


    • uramonmäessä

      Kakaroita ei voi itseään syyttää, mihin kulttuuriin kuuluvat, onko jätetty kasvattamatta käyttäytymiseen. ohjattu itsehillintään ja muiden ihmisten huomioonottamiseen. -mutta entäs almanakan mukaan aikuiset, mutta henkiseltä tasoltaan 2-vuotiaat kusipäät. - en tiedä kauanko unenäirintää on jo tapahtunut. Jos on tapahtunut vaikka huhtikuun alusta, selittäisi paljon. Vasta äskettäin tehtiin niin, että väkisinkin tajusin. Kirjoitin asiasta ensin johonkin gs-ketjuun.Jouduin samantien luopumaan makuuhuoneesta. Nukun patjalla olohuoneen lattialla Oli herättäminen vähän aksessa ensin. Monia ääniä kokeiltu.Yksi on se,että kk.:n ikkunaan heitetään kivi, tai luultavasti metallia, niin kova napsautus tulee.Varmasti herää. Ovat luulleet ,etten muista, mihin ääneen heräsin.Hämäykseksi talon edessä tiellä rupeaa ajamaan tiuhaan niin autoja, että luulisin heränneeni liikenteen ääneen. (On joutuneet hihhulit yötöihin.)En olisi herännyt, eikä ole tarkoitus muiden unta häiritä.- Olen verhonraosta katsellut, mitä autoja ajelee.En voi sanoa, mitä olen nähnyt.Jos sen kirjoittaisin, ylläpito lopettaisi tämän ketjun heti.- Viime yönä herätettiin kahden tunnin välein.Tasatunnein. Toissa yönä herätys oli tunnin välein. Klo. 21.50, klo 22.50,klo 23.50, 00,50 jne.- Mitäs tämä on? Tämä on yksi tämän hetkinen linja hihhuleiden gs-tyyppisessä vainossa minua kohtaan. Muitakin linjoja on menossa.Ja jatkunut vuosia.-Kakarameteli on vielä tervettä tähän verrattuna.

    • edeshetkihiljaa

      ei ole kakarameteli tervettä jos koko kortteli joutuu ählämien kiljumista kuuntelemaan! jokaikinen päivä aamusta iltaan!!!
      lisää vaan tänne kaiken maailman kansoja lisää. ei ole väliä suomen järjestyssäännöistä tai laeista!

      • vainon.kohde

        On se tervettä.Ne vaan on väärässä paikassa metelöimässä.Olisi hyvä, jos olisivat pystyneet jäämään kotimaahan, mutta kansainvaellus näyttää vaan pahenevan.-Mikä ratkaisuksi.Jos ne eristetään omiin kaupunginosiin, siitäkin seuraa hankaluuksia. - Otan osaa.Siis ajattelin teitä häiriön kohteita, mutta sääliksi käy niitä muuttajiakin...Itseäni en sääli. -kele, paras pysyä vihaisena..


      • vainon.kohde

        Mamu-lasten metelöinnissä voi olla mukana oireiluakin kaikesta koetusta.


    • ooooonk

      Kyllä pläskit on ihan suomalaisia!!

      • ota.selvää

        ristiriitaista tietoa on tässä ketjussa, välillä mamuja, välillä suomalaisia


    • kokemustaon

      kiinassa saa synnyttää vaan yhden lapsen.....suomeen siis, ja lastentuloa ei tarvi estellä....meteliä riittää...ja naapurit laittaa kämppää vaan myyntiin jos ei hermo kestä...

    • valvotettu.myrkytetty

      Aloin jo kirjoittaa viestiä.Loppuolella siitä vaan katosi. Olen jo ennenkin epäillyt, että ylläpito suojelee helluntailailasia.-Lyhyesti:kävin Hirvijärvellä uimassa. Tavan mukaan hihhulit kyttää koko ajan.Haluavat pilata kaikki uintireissuni. Nyt paikalle järjestettiin pikkupoikia järveen kirkumaan, huutamaan hyvin korkealta aj kovaa.Oli selvästi srk:ssa harjoiteltu sellaisen äänen tuottamista. Hihhulit opettavat lapset kiusaamaan. Mutta tiedossa on,että monet tavisvanhemmt opettavat myös.

    • NaapuriSopu

      Vlinpitämättömyyttä tuo on että huudetaan ja mesotaan kun viimestä päivää, eikä ajatella hetkeäkään naapurin tai läheisen hyvinvointia!
      Se, kenellä yhtään on järkeä, ei huuda ja metelöi tajuamatta, että kaikki lähellä asuvat joutuvat heidän metelöintiään kuuntelemaan!

    • tyjjyr

      ...pläskit ei ainakaan aattele ympäristöään pätkän vertaa...

    • sossutäti

      siellä saattaa olla hätä...ehkä tarvitsevat apua...normaalia se ei ole jos lapset kirkuu joka päivä.....ei kukaan ilokseen huuda. jotain on pielessä kyseisessä perheessä!!!

    • ufidi

      Lapset jo teini ikäisiä melkein kaikki...vanhemmat kiroilee, huutaa, mesoaa ja lapset perässä. Ainoa hätä mikä heillä on, on välinpitämättömyys ja idiotismi!!!

    • idid

      Trampoliini ja pläskit ja hirvee meteli joka päivä!!!

    • kdkdk

      Onneksi tulee talvi ja meteli siirtyy sisätiloihin suojalassa!

    • että.silleen

      Nyt viimeksi mamuja on ripoteltu asumaan kantväestön joukkoon. -Kohta ei ripotella, vaan ihmetellään, mihin ne kaikki saadan mahtumaan. Pakolaistulva. kansainvaellus on tulossa Suomeenkin.

      • selvänäkijäkö

        mitäs minä sanoin jo tuolloin


    • gfrred

      Ei oo mamuja vaan ihan aitoja suomalasia idiootteja!!!

    • rauhaapliis

      omakotitaloalueella paljon mamuja jo esim uhkolassa. meteli on kova. heidän kulttuurissaa ei puhuta vaan mölytään! oliko se p räsänen joka näitä tänne mielellään haalii. kun edes käyttäytymisnormit opetettais heille kun suomeen muuttaa. menee kotirauha muilta kun naapuriksi tämmöset saa

    • ldldl

      Taas pläskit mesoaa!!!! Vittu jokapäiväistä metelöintiä ja äiti pläskiä ja isä pläskiä ei vaan kiinnosta.Ei taida olla mitään tehtävissä?

    • kdidywj

      Ei oo kotirauhasta kesäisin tietoakaan suojalassa!!!

    • ososowo

      Ihka aitoja suomalaisia idiootteja kellä ei ole harrastuksia!

    • Pennutkuriin

      Peltosaaressa kakarat huutaa koko ajan. Uusi perhe muutti naapuriin, sitä ennen ei ollut ongelmaa. Nämä kakarat huutaa aamusta iltaan ulkona. Ei siis mitään lasten leikkimishuutoa, vaan suoraa kurkkua huutoa/kiljumista. Heittelevät kiviä, tuovat hiekkaa käytävään, paiskovat ovia, soittelevat ovikelloja turhaan ja rappuun samaan aikaan osuessaan osoittelevat leikkipystyillä ja virnistelevät _niin_ rasittavasti. Inhoan noita saatanan epäsikiöitä. Vanhempia ei tietenkään kiinnosta, vaikka asiallisesti sanottu heidän lasten huonosta käytöksestä. Perhe myös pitää koiriaan vapaana rapussa. Ei taida olla ihan kaikki kotona tuolla perheellä. Ei pitäisi asua kerrostalossa, jos ei ymmärrä sääntöjä. Selkeästi joku sosiaalietuuksilla elävä perhe, huoh... Kaipaan sitä rauhallista taloa, joka tämä oli ennen ko. perhettä

      • kansainvaellus

        Odotapa kun 40 000 pakolaista asutetan Suomeen. Siis tämän vuotiset.Ensi vuonna tulee lisää.


      • pennutkuriin

        Mieluummin ottaisin pakolaisia naapuriksi kun nuo kakarat. Tässä talossa asuu pakolaisiakin ja en kyllä ole törmännyt varmaan ikinä niin kohteliaisiin lapsiin. Kyllä nämä Suomalaiset herrantertut niitä hirviöitä tuntuu suurimmaksi osaksi olevan... Valitettavasti.


    • ldldljjj

      Toivottavasti sataa pian niin pläskit siirtyisi sisätiloihin huutamaan suojalan v.....tiellä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe