Verkkopankki useammassa pankissa?

Verkkopankki

Osuuspankissa näyttää olevan kahta eri hyväksyntää henkilöstä riippumatta verkkopankki asialla.
Minulla on danske bankissa verkkopankki, mutta osuuspankkiin ei kuulemma voi avata verkkopankkia, jos verkkopankki on jo toisessa pankissa.
Osa osuuspankin henkilökunnasta on sitä mieltä, ettei voi avata ja osa on sitä mietä, että voi avata.
Perunkirjoituksessa mukana ollut pankin toimihenkilö oli sitä mieltä, että voi avata, kun kuolinpesään kuuluvia laskuja tulee ja niitä kuolinpesän tililtä maksetaan, niin järjetöntähän se on pankin kassalla maksaa, kun menee 5€ joka laskusta.

Täytyy siis maksaa danske bankin verkkopankissa ja siirtää osuuspankista kuolinpesän tililtä rahaa danske bankkiin aina sen verran, mitä kuolinpesän laskuihin on rahaa mennyt.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kewadq

      Mitäh? Mitä se OP:lle kuuluu mitä muita palveluita käytät muissa firmoissa? Aivan, ei mitään.

      Tosin tuo kysymys on pelkkä sivujuonne. Oikea kysymys tuossa perikunta-jutussa kuuluu, voiko *sinulla* olla verkkopankkia OP:ssa, kun *sinulla* ei ole siellä minkään sortin asiakkuutta? Siis että riittääkö käyttöoikeus perikunnan tiliin siihen, että ne antavat sinulle sen verkkopankin? Vastaus tähän kysymykseen löytyy sieltä osuuspankista.


      ps. oikeasti, saisit varmasti paremmat vastaukset kysymyksiisi, kun kysyisit oikeita asioita eikä asian vierestä

      • Eriasia

        Mulla on verkkopankki Osuuspankin ja s-pankissa. Ainoa mitä Osuuspankin on sanonut niin a-pankki ei heitä haittaa. Nordea ja danske olis eri asìa


      • hlöps

        Sulla voi olla verkkopankki Nordeassa ja Danskessa ja S-pankissa ja Säästöpankissa ja Paikallisosuuspankissa ja Nordnetissa ja Handelsbankenissa ja Ålandsbankenissa, eikä mikään niistä haittaa OP:ta tippaakaan.

        Jotain yksittäistä pankintätiä saattaa toki haitata se, että et keskitä asioitasi hänen haltuunsa, mutta se on sitten eri asia.

        ... mutta jos ongelma olikin se että henkilöllä oli jo verkkopankki OP:ssa ja haluaisi toiset tunnukset sinne, niin se ei tietenkään onnistu. Kaikki asiointi hoidetaan yksillä ja samoilla tunnuksilla, ja se on asiakkaan tehtävä pysyä selvillä, miltä tililtä milloinkin laskunsa maksaa.


      • Verkkopankki

        Täh, ei ollut mitään verkkopankkia aikaisemmin op:ssa ja toisia tunnuksia op:hen.
        Jaa ettei muka ole asiakkuutta, olen op:n jäsenkin, et hei!


      • kevadg
        Verkkopankki kirjoitti:

        Täh, ei ollut mitään verkkopankkia aikaisemmin op:ssa ja toisia tunnuksia op:hen.
        Jaa ettei muka ole asiakkuutta, olen op:n jäsenkin, et hei!

        Siis ei ole verkkopankkia mutta olet jäsen? Aha.

        Jotenkin mä luulen, että sun kannattaa nyt rauhottua ja selvittää kaikkein ensimmäiseksi itsellesi koko tilanne, laittaa asiat vaikka paperille, ja sitten keskustella pankintädin kanssa niin, että kumpikin ymmärtää mistä puhutaan.

        Jos sinulle ei verkkopankkitunnuksia myönnetä, se johtuu aivan varmasti jostain ihan muusta asiasta kuin muiden pankkien asiakkuudesta. Se saattaa johtua esim. siitä, että sinulla ei ole (käyttö)tiliä Osuuspankissa, tai jostain muusta syystä, jonka ne kyllä sinulle kertovat.


    • Petokset

      Pystyykö Nordea tyhjentämään Pankkitilin.Että Nordea ei siitä jää koskaan kiinni.

    • Osuuspankin.saastat
    • esiasia

      En tiedä onko tässä mitää järkeä. Pitäs olla aikas paljon rahaa, että tarvis seitsemän pankin tilit, kortit ja verkkopankin.....
      Itsellä on pankkina kokemusta vain OP, Leonia ja Nordeasta sekä Kansallisosakepankista. Itsellä paloi 2012 vuonna viimesen kerran käpy Nordeaan, vaikken itse olekkaan ollut koskaan nordean asiaka ja hyvin vähän aikaa 20v sitten KOP ja Meritassa..... en ala kertomaan tässä mielipiteitä, mutta siellä on vain sokeita ja kuuroja ihmisiä ja toimimaton pankkijärjestelmä... Solo oli aikanaan kuulema jotain tosi kovaa, mutta silti ei toiminut, vaan asiakaiden asioita hoidettiin päin persettä... eikä pankki ota mitää vastuuta, vaikka ongelma oli osin aika selvä,

      Mutta OP:stä. Niinkuin ylempänä kirjoitin, niin OP:ssa toivotaan, että asiaksa keskittää kaiken heille saadakseen parhaat edut. Edut edellyttävät myös 100e osuuden ostoa. Etua saa kun keskimääräinen asiakkuus on yli 5000e S-pankki oli ainoa jonka asiakkuudesta ei ollut OP:lle mitään ongelmaa. No, S-pankin asiakkaita ovatkin melkee kaikki, ja siellä nyt on vaan satunnaiset eurot ostojen bonuksista.

      • kevadg

        Kyllähän kaikki palveluntarjoajat toivovat, että asiakkaat keskittävät palvelutarpeensa heille. Asiakkaan ei ole mikään pakko niin tehdä, eikä pankki voi sitä vaatia - ainoastaan toivoa ja hinnoittelullaan ohjata.

        Se, että joku pankintäti anelee sinua siirtämään loputkin pankkiasiasi toisesta pankista OP:hen ei tarkoita, että se oikeasti olisi joku este. Oleellista on vain se, että OP:n oikeat vaatimukset kyseessä olevan asian suhteen täyttyvät (säännölliset tulot OP:ssa olevalle tilille tms, asiayhteydestä riippuen)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe