Sylikummi ei halua

kummitytsy

Elikkäs näin sylikummini pari vuotta sitten. Hän sanoi moi ja hei hei. Näin häntä isäni kanssa hän puhui isäni kanssa muttei minun. Pyysin häntä facebookissa kaveriksi niin hän kieltäytyi. Hauluaisin todella häneen yhteyden ja sen tärkeyden mikä puuttuu. Ei ketään tietenkään voi pakottaa. Itken melkein joka päivä tästä asiasta.

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummkummi

      Itkepä ihan huviksesi. Ei itkemiseen kuole. Voi,voi. Lapsiparka, ihan ilman kummia. No hätä sä voit lainata ja pummia kummia.

    • Isäpappa

      Mitäs jos juttelisit asiasta isäsi kanssa ja kerrot miten tärkeä asia sulle on. Hän ehkä sit välittää sen kummillesi.

      Mutta et kyllä ainoa joka ei tunne kummejaan. Minä olen nähnyt kummivanhempani tasan yhden kerran: ristiäisissä. En koskaan sitä ennen enkä sen jälkeen, ainoastaan silloin kirkossa.
      En kyllä muista tapahtunutta.

    • eihyötyähaluava

      Pienet on teillä surut ,minä en myöskään nähnyt kummiani koskaan mutta en sitä murehdi.Kummilapset haluavat hyötyä kummeistaan tänä päivänä .Kummiushan merkitsi ennen sitä että jos vanhemmille tapahtuu jotain niin kummeus velvoitti huolehtimaan alaikäisestä lapsesta mutta tänä päivänä se ei velvoita sitä.Yrittäkää tulla omillanne toimeen niin eiköhän se siitä.

    • Hei kummitytsy

      No, onpa harmillinen tilanne, ettei kummisi jostain syystä tahdo tavata eikä hyväksy FB-kaveriksi. Voisitko kirjoittaa tai soittaa hänelle, tai lähettää tekstarin? Jos hän nyt ei voi/halua olla yhteydessä, et oikein voi asialle mitään, joten sitä ei kannata jäädä murehtimaan. On sinulla varmaan toinenkin kummi. Toivottavasti sinulla on muita mukavia aikuisia ihmisiä ympärilläsi.

      Hyvää kesää,
      Pirkko-pappi

      • uskon_itseeni

        No mutta haloo, Pirkko-pappi!
        Pitäisikö sinun nyt vähän ensin katsoa kirjoitusta laajemmin, ennen kuin lähdet siihen vastaamaan? Aloitus oli selvä provo. Mutrenee loppukin usko kirkkoon jos tuollainen Anneli Tempakka -tyyli on valloillaan laajemminkin.


      • kuunteleva_kirkko

        Hei uskon_itseeni

        Onko tapanasi kommentoida täällä kaikkien vastaamista tai kommentoimista? Kyllä, ymmärrän, että aloitus voi olla provo, mutta niinhän voi olla jokainen aloitus täällä. Tätä on nettimaailma. Jaa, että usko kirkkoon murenee tämän palstan kommenttien kautta. Merkillistä. Ajattelen, ensinnäkin että uskon kohde ei olisi kirkko ja toisekseen, ettei sen nyt pitäisi tällaisista mureta.

        Hyvää loppukesää,
        Pirkko-pappi


      • uskon_itseeni
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei uskon_itseeni

        Onko tapanasi kommentoida täällä kaikkien vastaamista tai kommentoimista? Kyllä, ymmärrän, että aloitus voi olla provo, mutta niinhän voi olla jokainen aloitus täällä. Tätä on nettimaailma. Jaa, että usko kirkkoon murenee tämän palstan kommenttien kautta. Merkillistä. Ajattelen, ensinnäkin että uskon kohde ei olisi kirkko ja toisekseen, ettei sen nyt pitäisi tällaisista mureta.

        Hyvää loppukesää,
        Pirkko-pappi

        Hei Pirkko-pappi!
        Ei, tapanani ei ole kommentoida kaikkien vastaamisia tai kommentointeja. Miten yleensä päädyt kysymään tuollaista? Onko Sinulla minkäälaista käsitystä siitä miten paljon eri kommentteja suomi24:n keskustelupaltoille kirjoitetaan? Onko Sinulla tapana käydä kommentoimassa kaikkia kirjoituksia? Kysymyksesi on siis absurdi ja alentava.
        Ei jokainen aloitus suomi24:n keskuteluissa voi olla provo. Monissa aloituksissa on paljon faktatietoa mukana, aukotonta faktatietoa. On perin outoa, että väität tuollaista.
        Juuri tuollaisen toiminnan kautta usko kirkkoon todella menee. "Usko kirkkoon" ei tarkoita uskontoa. Miten ihmeessä et sitä ymmärrä, olettaen että olet teologisen todella suorittanut??
        "Usko kirkkoon" tarkoittaa sitä, että näihin päiviin saakka olen ollut "jäsenenä" maksaen verot. Se on tapahtunut siinä uskossa (vai pitäisikö sanoa luulossa, ettei Sinun tarvitse alkaa jälleen saivarrella usko-sanasta), että ne rahat johonkin hyödylliseen menevät. Eivät näytä menevän.
        Kun Sinulla nyt noinkin paljon näyttää olevan epäselvyyksiä, voisi olla parempi, että keskityt ainakin jonkin aikaa vaikkapa oman seurakuntasi alueella asuvien ihmisten avun tarpeen tunnistamiseen ja tunnustamiseen. Sen jälkeen sitten voi aloittaa em. henkilöiden auttamisen (=ruoka-apu, vaateapu jne.) esim. ruoan jakelijana tms.
        Oikein hyvää loppu-uraa toivotellen,
        itseensä uskova


    • Ylkhj

      No voi elämän kevät, mulla ei edes ole kummia kun en ole koskaan kirkkoon kuulunut, ja vallan mainiosti olen pärjännyt. Pienet on murheet joillakin.

    • hokij

      Kaikki eivät halua Fb:ssä olla lainkaan, vaan tavata ihan omissa oloissa. Pyydä kummisi kylään, jospa hänkin pyytäisi kun opitte tuntemaan.

    • mersmus

      Jaaha, katkera äiti siellä taas kirjoittelee. Ensin rikot välit lapsesi kummin kanssa ja sitten kerjäät täällä lapsen kautta itsellesi sääliä kertomatta oikeita taustoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe