Totuus syövästä

JonesHenry

Totuus syövästä?



Oletko ikinä ihmetellyt sitä, että miksi lääketeollisuus ei ole onnistunut kehittämään toimivaa syöpähoitoa? Vielä tänä päivänä syöpään kuolee noin 50% potilaista. Se on valtavan paljon! Syövän parantaminen ja sen kehittymisen ymmärtäminen ovat jossain määrin hyvin samalla tasolla, kuin 1900-luvun alkupuolella. Toki kehitystä on tapahtunut, mutta hoitotulokset ovat edelleen varsin heikkoja. 100-vuotta sitten emme voineet edes haaveilla äänennopeudella lentävistä suihkukoneista tai internetin kaltaisesta tietoverkosta, mutta nykyään ne ovat arkipäivää. Sitä vastoin syöpähoito tuntuu polkevan pahasti paikallaan. Tilanne on käytännössä verrattavissa siihen, että käyttäisimme kännyköiden ja internetin sijasta edelleen lennätintä. Eikö tästä kaikesta tule väistämättä sellainen olo, että joku taho vedättää meitä pahasti?

Vielä 1900-luvun alkupuolella kansanparantajat olivat kenelle tahansa varteenotettava vaihtoehto, kun apua haettiin syöpään tai johonkin muuhun sairauteen. Pikku hiljaa lääkärit kuitenkin sulkivat nämä kansanparantajat pois joukostaan muuttamalla toimilupaehtoja. Pian oltiin siinä tilanteessa, että vain lääkäriliiton hyväksymä henkilö saattoi toimia lääkärinä ja näin lääkäriliitto hallitsi lähes kaikkea terveydenhuoltoa. Samaan aikaan aloitettiin laajamittainen kampanjointi, joissa kansanparantajat leimattiin puoskareiksi ja huuhaa-ukoiksi. Toimivat hoitokeinot olivatkin yhtäkkiä humpuukia ja ”tehokasta hoitoa” sai vain virallisilta lääkäreiltä.

Nämä toimenpiteet mahdollistivat nykyaikaisen sairausteollisuuden, jolla on monta nimeä. Joku kutsuu sitä terveydenhuolloksi ja joku toinen ymmärtää sen lääkeyhtiöiden leikkikenttänä. Oli nimi sitten mikä tahansa, niin toimintatapa on varsin selkeä. Jättimäiset lääkeyhtiöt rupeavat kosiskelemaan jo ensimmäisen vuoden lääkäriopiskelijoita, josta alkaa pitkä ja hedelmällinen yhteistyö. Lääkeyhtiöt suoltavat markkinoille uusia lääkkeitä, joita lääkärit määräävät avuttomille potilailleen. Toimintaa valvovat FDA:n kaltaiset laitokset, jotka ovat melko täydellisesti lääkeyhtiöiden talutushihnassa. Jos lääketeollisuus tarvitsee sopivia tutkimustuloksia, niin ne järjestyvät helposti rahalla.

Ja ei! Lääkäreitä ei voi oikein syyllistää. Lähes poikkeuksetta lääkärit ovat vain pelinappuloita, jotka eivät välttämättä edes ymmärrä kokonaiskuvaa. Tunnen muutaman lääkärin ja he ovat kaikin puolin huipputyyppejä, jotka antavat työssään joka päivä aidosti kaikkensa. Lääkärin mahdollisuudet kikkailuun on kovin rajalliset. Toimintatavat sanellaan ylhäältä ja jos niitä ei noudata, voi lääkärilupa lähteä varsin nopeasti. Lääkärikoulutus perustuu toimivaan aivopesuun, jonka hyvin keskeisenä päämääränä on oppia kirjoittamaan reseptejä, eikä niinkään parantamaan sairaita. Todella harva lääkäri ymmärtää esimerkiksi ravitsemuksesta yhtään mitään. Ei tarvitse mennä kuin lukemaan jotain foodit.fi foorumia, josta löytyy enemmän ravitsemustietoutta kuin Suomen 20 000:lta lääkäriltä yhteensä.

Syövästä puhuttaessa täytyy muistaa, että syöpä on yleissana hyvin erilaisille taudeille. Tästä johtuen on täysin mahdotonta kehittää mitään yksittäistä täsmälääkettä, jolla voisi kukistaa kaikki syövät. Koko virallistetun lääketieteen valtakauden aikana ihmisillä on ollut käytössä oikeastaan vain kolme erilaista hoitomuotoa syöpään: leikkaus, kemoterapia (solunsalpaajahoidot) ja sädehoito. Näistä hoitomuodoista leikkaus on kaikista toimivin, mutta sitä voidaan käyttää valitettavan harvoin. Kemoterapia ja sädehoito ovat sitä vastoin varsin kyseenalaisia toimenpiteitä jo sen vuoksi, että ne voivat olla karsinogeenisia. Lisäksi esimerkiksi kemoterapian hoitovaste on melko heikko. Scientific Americassa julkaistussa tutkimuksessa todetaan, että vain 5% kemoterapiaa saaneista syöpäpotilaista hyötyy hoidosta.

38

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JonesHenry

      Syövästä puhuttaessa täytyy muistaa, että syöpä on yleissana hyvin erilaisille taudeille. Tästä johtuen on täysin mahdotonta kehittää mitään yksittäistä täsmälääkettä, jolla voisi kukistaa kaikki syövät. Koko virallistetun lääketieteen valtakauden aikana ihmisillä on ollut käytössä oikeastaan vain kolme erilaista hoitomuotoa syöpään: leikkaus, kemoterapia (solunsalpaajahoidot) ja sädehoito. Näistä hoitomuodoista leikkaus on kaikista toimivin, mutta sitä voidaan käyttää valitettavan harvoin. Kemoterapia ja sädehoito ovat sitä vastoin varsin kyseenalaisia toimenpiteitä jo sen vuoksi, että ne voivat olla karsinogeenisia. Lisäksi esimerkiksi kemoterapian hoitovaste on melko heikko. Scientific Americassa julkaistussa tutkimuksessa todetaan, että vain 5% kemoterapiaa saaneista syöpäpotilaista hyötyy hoidosta.

      Syöpä on todella valtava ja laajamittainen bisnes, jota pyörittää massiivinen hoitokoneisto. Toimiakseen tämä systeemi tarvitsee tietysti paljon potilaita. Kyseessä on laillinen pyramidipeli, jossa pyramidin huipulla seisoo lääkeyhtiöt. Tästä alaspäin mentäessä löytyy laboratorioita, hoitohenkilökuntaa, lääkkeiden myyntiä, tutkimuksia, yksityissairaaloista, koulutusta jne. Pyramidin pohjalta löytyy sitten syöpäsairas, jonka hoito maksaa keskimäärin 32 000 euroa. Nykyään syöpään sairastuneella ei ole oikeastaan muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa nöyränä vastaan hoito, jonka sairausteollisuus meille suo. Toki vaihtoehtohoitoja voi lähteä metsästämään, mutta harva sitä uskaltaa tehdä. Jos miettii vaikka sellaista tilannetta, että saa kuulla lapsensa sairastavan syöpää ja hoidot pitäisi aloittaa välittömästi, niin tuskin juuri kukaan vanhempi edes miettii virallisesta hoidosta kieltäytymistä. Harva pystyy tällaisessa tilanteessa sanomaan, että ”kiitos vain, mutta haemme apua mieluummin yrteistä ja raakaravinnosta”… Tai itse asiassa tilanne taitaa olla se, että jos kyseessä on lapsi, niin tarjotusta hoidosta ei edes pysty kieltäytymään. Jos tällaisessa tapauksessa käy rimpuilemaan koululääketiedettä vastaan, niin huostaanottopäätös voi tulla valonnopeudella.

      Vaihtoehtoisia ja todella toimivia hoitomuotoja kuitenkin on. Ja niitä on paljon. Olen melkein varma siitä, että syöpä kuin syöpä voidaan parantaa ilman sairausteollisuutta. Viimeisen sadan vuoden aikana tästä on kertynyt todella vahvaa näyttöä. Ongelmana on kuitenkin se, että tieto näistä toimivista vaihtoehtohoidoista on onnistuttu piilottamaan varsin tehokkaasti. Hajanaista tietoa löytyy sieltä ja täältä, mutta esimerkiksi vaihtoehtohoitoa tarjoavat syöpäklinikat ovat harvassa. Eikä se ole ihme jos katsoo sitä, mitä viimeisen sadan vuoden aikana on tapahtunut. Aina kun joku on tuonut tarjolle tehokkaan vaihtoehtoisen syöpähoidon, niin sairausteollisuus on tehnyt välittömästi vastaiskun ja kukistanut tämän vaihtoehtohoitoja tarjoavan tahon. Ylivoimaa vastaan on vaikea taistella. Syöpäsairaat ovat sairausteollisuudelle niin tärkeä bisnes, että sen puolesta ollaan valmiita mihin toimiin tahansa.

      Nyt on pakko lopetella tätä juttua, ettei siitä tule liian pitkä. Oikeastaan koko artikkeli oli pohjustusta dokumentille, jonka suosittelen jokaisen katsomaan. Dokumentin nimi on: Miksi syöpää ei saa parantaa ja löydät sen tästä linkistä

      https://www.youtube.com/watch?v=NAMYAoiCSsI

      • Näitäriittää

        Uskomatonta tuubaa.


    • kysynpähänvaan

      Niin,ja kun sanotaan että syöpä on sieni,niin sitä suuremmalla syyllä,miten siihen ei ole kekesitty lääkettä?

      • kylmätotuus

        Mistä olet saanut tiedon, että syöpä on sieni?
        Minä en tuollaista ole koskaan kuullut.

        Ota hyvä ihminen selvää asiasta, josta kirjoitat!

        Syöpä ei ole tatti, vahakas, vahvero, rousku tai myrkkynääpikkäkään.


      • Haista.home

        Etkö muka tiedä, että hiivakin on sieni? Ja homekin on sieni.
        Päivitä hyvä ihminen tietosi ennenkuin tulet tänne pätemään!


    • Nomerta

      Ehkä syynä on myös se, että tutkitaan vääriä asioita...

      Englanninkielentaitoisille:

      Normerta Kustannus tarjoaa kesän kunniaksi suomalaisen huippututkijan näkemyksiä kokeellisista syöpähoidoista, tutkimuksesta ja sen rajoittamisesta sekä yliopistomaailmasta.

      Hemminki, Akseli. Crossing the Valley of Death with
      Advanced Cancer Therapy. Nomerta Publishing

      http://www.nomerta.net/VODenglishNomerta2015.pdf

    • JonesHenry

      Suosittelen VAROVAISUUTTA tämän asian suhteen! Syöpä on parannettu, ja meillä on auto joka kulkee vedellä, mutta Amerikan ja Euroopan Zionistinen "maailmanhallitus" vaientaa ja TAPPAA tiedemiehiä, jotka muttavat maailmaa "liian nopeasti" Vaorivaisuutta veljet ja siskot! Tieto voi TAPPAA!

      https://www.youtube.com/watch?v=4zMpM-jAnFs


      Samaan aikaan kun täysin SAMAT saatanalliset Zionist suunnittelevat MAAILMANSOTAA orjuuttakseen vapaan maailman!

      https://www.youtube.com/watch?v=xTpR0qEe57E


      Totta totisesti herra Jeesus oli oikeassa sanoessaan!

      "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

      Johanneksen Evankeliumi 8 luku 44 jae


      Tutustukaa lisää ruokasoodan parantaviin ominaisuuksiin tällä sivustolla;

      http://mvlehti.net/2015/07/14/syopa-on-kehon-happosairaus-joka-joidenkin-mielesta-paranee-ruokasoodalla

    • kylmätotuus

      Nimim. "JonesHenry" suollat niin valheellista tekstiä, että hiukseni nousevat pystyyn!
      Toivottavasti lukijat ovat sen verran valistuneita, etteivät usko sanaakaan sepustuksistasi!

      Ensimmäisen kerran Suomi24:n keskusteluja lukiessani kihisen kiukusta ja näen punaista. Jos minulla olisi valta,niin poistaisin kaikki höperryksesi palstalta.

      Sinä ja sinun ruokasoodasi..... mitenkähän tuo ihmelääke leukemian parantaa, kerro se minulle!!!!!

      Tieto ei tapa, mutta tietämättömyys ja puoskarit voivat tappaa ja tappavatkin.

      Uskonnonkin vielä vedät mukaan sekametelisoppaasi.
      Ettet vain olisi Jehovan todistaja?!!

      Kaikkea sitä joutuu vielä "vanhoilla päivillään" lukemaan.

      On sinulla otsaa, en muuta sano!

      • kylmätotuus

        Olen odotellut pari tuntia "JonesHenryn" vastausta, mutta mitään ei ole kuulunut.
        Lisään, että haluan vastauksesi suomen kielellä.

        Myös tilastot,joihin vetoat "koululääketieteen" vääräoppisuudesta olisivat paikallaan.
        Jos mitenkään on mahdollista, niin esitä tilasto, kuinka moni on parantunut syövästä tyrmääviesi sädehoitojen, verensiirtojen ja sytostaattien ansiosta vuoden 1990 jälkeen ja kuinka moni vaihtoehtohoidoilla hoidettu!?

        On reilua, että kirjoitat omalla nimimimerkilläsi, vaikkei se rekisteröity olekaan,kuten ei minunkaan.

        Vastausta odottelen.


      • JonesHenry

        En sanonut että ruoksooda parantaa leukemian! Totesin sen sijaan, että ruokasoodalla on käytännössä SELVÄSTI syöäsoluja tuhoavia ominaisuuksia!

        https://www.youtube.com/watch?v=Yl8Y8I_TsjI

        https://www.youtube.com/watch?v=KnEQFno794s

        https://www.youtube.com/watch?v=gHnO02G3qww


        En ota kantaa leukemiaan erityisesti, mutta sen sijaan totean, ettei perinteinen koululääketiede aina auta syövän hoitoon, Annan yheden esimerkin nuoresta, alle 30-vuotiaasta naisesta, joka sai aivosyövän. Hänen syöpänsä leikattiin ja hänelle annettiin sädetyshoitoa. Ei auttanut, vaan syöpä tuli kokoajan takaisin!

        https://www.youtube.com/watch?v=1lHXH0Zb2QI


        Aina ei "perinteinen" hoito auta! Ei kannata olla niin naiivi, että luottaa aina siihen että lääkäri on oikeassa. Eräs 36-vuotias tuttuni kuoli sairaalassa leukemiaan. Kuolema oli nopea! Solusalpaushoito nopeutti hänen kuolemaansa tehokkaasti! Hän meni rutiinihoitoon rutiinitautiin meille Suomalaisille. Ja hän kuoli sairaalassa rutiinikuoleman!


        Hän siis noudatti lääkärin rutiini hoitomääräystä. Joissain maissa jos ei seuraa lääkäreiden rutiinihoito-ohjeita ne käytännössä jahtaavat sinua kuin rikollista ympäri maan kissojen ja koirien kanssa!

        http://abcnews.go.com/Health/connecticut-teenager-explains-doesnt-chemotherapy-treatment/story?id=28151107


        Voisin tässä mennä myös leukemian luontaisiin hoitomuotoihin. Sen sijaan lopetan tämän kirjeen Raamatunlauseella;

        "Ja Jumala sanoi: Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi."

        1 Mooseksen kirja 1 luku 29 jae


      • kylmätotuus
        JonesHenry kirjoitti:

        En sanonut että ruoksooda parantaa leukemian! Totesin sen sijaan, että ruokasoodalla on käytännössä SELVÄSTI syöäsoluja tuhoavia ominaisuuksia!

        https://www.youtube.com/watch?v=Yl8Y8I_TsjI

        https://www.youtube.com/watch?v=KnEQFno794s

        https://www.youtube.com/watch?v=gHnO02G3qww


        En ota kantaa leukemiaan erityisesti, mutta sen sijaan totean, ettei perinteinen koululääketiede aina auta syövän hoitoon, Annan yheden esimerkin nuoresta, alle 30-vuotiaasta naisesta, joka sai aivosyövän. Hänen syöpänsä leikattiin ja hänelle annettiin sädetyshoitoa. Ei auttanut, vaan syöpä tuli kokoajan takaisin!

        https://www.youtube.com/watch?v=1lHXH0Zb2QI


        Aina ei "perinteinen" hoito auta! Ei kannata olla niin naiivi, että luottaa aina siihen että lääkäri on oikeassa. Eräs 36-vuotias tuttuni kuoli sairaalassa leukemiaan. Kuolema oli nopea! Solusalpaushoito nopeutti hänen kuolemaansa tehokkaasti! Hän meni rutiinihoitoon rutiinitautiin meille Suomalaisille. Ja hän kuoli sairaalassa rutiinikuoleman!


        Hän siis noudatti lääkärin rutiini hoitomääräystä. Joissain maissa jos ei seuraa lääkäreiden rutiinihoito-ohjeita ne käytännössä jahtaavat sinua kuin rikollista ympäri maan kissojen ja koirien kanssa!

        http://abcnews.go.com/Health/connecticut-teenager-explains-doesnt-chemotherapy-treatment/story?id=28151107


        Voisin tässä mennä myös leukemian luontaisiin hoitomuotoihin. Sen sijaan lopetan tämän kirjeen Raamatunlauseella;

        "Ja Jumala sanoi: Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi."

        1 Mooseksen kirja 1 luku 29 jae

        Tutkin natriumbikarbonaatin käyttöä koululääketieteessä.
        Sitähän käytetään ainakin Metotreksaatin (sytostaatti) kanssa, koska se parantaa ko.lääkkeen liukenemista.
        Pelkkä natriumbikarbonaatti ei ketään auta.
        Metotreksaatti kuuluu olennaisena osana lasten akuutin lymfaattisen leukemian hoitokaavioon.
        Yli 80% sairastuneista paranee täysin.

        Jossain sepustuksessasi tai laittamassasi linkissä väitettiin, että vain 5% syöpäpotilaista hyötyy kemoterapiasta. Tieto on täysin valheellinen.
        Kaikkia eivät lääkäritkään pysty pelastamaan,se on totta.
        Olen nähnyt monen pikkupotilaan menehtyvän hoidoista huolimatta.

        Tunnut olevan perillä leukemian luontaishoidoista.
        Ole hyvä ja kerro minullekin, mitä ne ovat ja mikä on parantumisennuste!

        Laitat noita Raamatunkohtia kirjoituksiisi hyvinkin hanakasti ja se luo sinusta kuvan, ettet itse osaa vastata kysymyksiin.

        Minä koen, että lääkärit ovat Jumalan työrukkasia, kuten lääkäri Luukaskin aikoinaan.


      • JonesHenry

        Olet osa ns "virallista koululääketiedettä" En aio tuhlata aikaa "herra lääkärin" kanssa muuta kuin todetakseni tämän;

        Puhut siten että lääkäri Luukas muka "hyväksyisi" tämän kemoterapian, sädetyksen ja ihmisten leikkelemisen kuin he olisivat teuraseläimiä. Käydäänpä läpi mitä HIPPOKRATEEN VALA sanoo tästä asiasta! Vala jonka LÄÄKÄRI LUUKAS vannoi!

        »Minä vannon Apollonin, lääkärin, kautta ja Asklepioksen ja Hygieian ja Panakeian ja kaikkien jumalten ja jumalattarien kautta, kutsumalla heidät todistajiksi, että tulen kykyni ja harkintani mukaan täyttämään tämän valan ja kirjallisen sitoumuksen.

        Tulen pitämään vanhempieni arvoisena sitä, joka on opettanut minulle tämän taidon, ja jakamaan hänen kanssaan elatukseni, ja hänen tarvitessaan apua tulen sitä antamaan. Hänen poikiaan olen pitävä veljinäni ja opettava heille, mikäli he niin haluavat, tämän taidon ilman palkkaa ja sopimusta. Opastusta ja luentoja ja kaikkea muuta opetusta olen antava pojilleni ja opettajani pojille sekä niille oppilaille, jotka ovat sitoutuneet kirjallisesti ja valallisesti lääkärilakiin, mutta en kenellekään muulle.

        Elintapoja koskevia ohjeita tulen käyttämään sairaiden hyväksi kykyni ja harkintani mukaan: tulen torjumaan kaiken, mikä voi olla vahingoksi ja vääryydeksi. En tule antamaan kenellekään kuolettavaa myrkkyä, vaikka minulta sellaista pyydettäisiin, enkä neuvoa sellaisen valmistamiseen. Enkä tule antamaan naiselle sikiötä tuhoavia aineita.

        Puhtaasti ja hurskaasti olen viettävä elämääni ja harjoittava tointani.

        En tule leikkaamaan veitsellä, en edes rakkokivistä kärsiviä, vaan luovutan sen tehtävän niille, jotka sellaista tointa harjoittavat.

        Niihin taloihin, joissa käyn, menen auttaakseni sairaita, tekemättä tahallisesti mitään vääryyttä ja vahinkoa sekä pidättyen rakkaudesta naisten ja miesten, vapaiden ja orjien kanssa.

        Mikäli parannustyössäni tai sen ulkopuolella ihmisten keskuudessa näen tai kuulen sellaista, mitä ei pidä levitettämän, vaikenen ja pidän sitä salaisuutena.

        Jos täytän tämän valan enkä riko sitä, sallittakoon minun nauttia sekä elämästä että taidostani kaikkien ihmisten ikuisesti arvostamana. Mutta jollen sitä pidä, vaan teen väärän valan, tapahtukoon päinvastoin.»


        Älä vedä Raamattua tähän tukeaksesi noita "hoitojasi" jotka suoraan sanoen ovat peräisin SAATANALTA!


      • kylmätotuus
        JonesHenry kirjoitti:

        Olet osa ns "virallista koululääketiedettä" En aio tuhlata aikaa "herra lääkärin" kanssa muuta kuin todetakseni tämän;

        Puhut siten että lääkäri Luukas muka "hyväksyisi" tämän kemoterapian, sädetyksen ja ihmisten leikkelemisen kuin he olisivat teuraseläimiä. Käydäänpä läpi mitä HIPPOKRATEEN VALA sanoo tästä asiasta! Vala jonka LÄÄKÄRI LUUKAS vannoi!

        »Minä vannon Apollonin, lääkärin, kautta ja Asklepioksen ja Hygieian ja Panakeian ja kaikkien jumalten ja jumalattarien kautta, kutsumalla heidät todistajiksi, että tulen kykyni ja harkintani mukaan täyttämään tämän valan ja kirjallisen sitoumuksen.

        Tulen pitämään vanhempieni arvoisena sitä, joka on opettanut minulle tämän taidon, ja jakamaan hänen kanssaan elatukseni, ja hänen tarvitessaan apua tulen sitä antamaan. Hänen poikiaan olen pitävä veljinäni ja opettava heille, mikäli he niin haluavat, tämän taidon ilman palkkaa ja sopimusta. Opastusta ja luentoja ja kaikkea muuta opetusta olen antava pojilleni ja opettajani pojille sekä niille oppilaille, jotka ovat sitoutuneet kirjallisesti ja valallisesti lääkärilakiin, mutta en kenellekään muulle.

        Elintapoja koskevia ohjeita tulen käyttämään sairaiden hyväksi kykyni ja harkintani mukaan: tulen torjumaan kaiken, mikä voi olla vahingoksi ja vääryydeksi. En tule antamaan kenellekään kuolettavaa myrkkyä, vaikka minulta sellaista pyydettäisiin, enkä neuvoa sellaisen valmistamiseen. Enkä tule antamaan naiselle sikiötä tuhoavia aineita.

        Puhtaasti ja hurskaasti olen viettävä elämääni ja harjoittava tointani.

        En tule leikkaamaan veitsellä, en edes rakkokivistä kärsiviä, vaan luovutan sen tehtävän niille, jotka sellaista tointa harjoittavat.

        Niihin taloihin, joissa käyn, menen auttaakseni sairaita, tekemättä tahallisesti mitään vääryyttä ja vahinkoa sekä pidättyen rakkaudesta naisten ja miesten, vapaiden ja orjien kanssa.

        Mikäli parannustyössäni tai sen ulkopuolella ihmisten keskuudessa näen tai kuulen sellaista, mitä ei pidä levitettämän, vaikenen ja pidän sitä salaisuutena.

        Jos täytän tämän valan enkä riko sitä, sallittakoon minun nauttia sekä elämästä että taidostani kaikkien ihmisten ikuisesti arvostamana. Mutta jollen sitä pidä, vaan teen väärän valan, tapahtukoon päinvastoin.»


        Älä vedä Raamattua tähän tukeaksesi noita "hoitojasi" jotka suoraan sanoen ovat peräisin SAATANALTA!

        Et vastannut yhteenkään kysymykseeni, miksiköhän?! Sen sijaan kirjoitit minulle, että älä vedä Raamattua tukeaksesi mielipiteitäsi!
        Minäkö se vetelenkin Raamattua mukaan keskusteluun?!
        Minunko mielipiteeni ovat suoraan Saatanalta? Kova veto sinulta.
        Saat toki ajatella mitä tahdot ko.asiasta.

        Yhä edelleen haluan tietää, mitkä luontaishoidot parantavat leukemian ja mikä on paranemisennuste?
        Laita faktaa palstalle, jos sitä löydät! Mikäli et löydä kirjoituksesi joutavat roskikseen.

        Laitoit kirjoitukseesi Hippokrateen valan, jonka Luukaskin lienee vannonut.
        Noihin aikoihin ei ollut mitään tietoa kemoterapiasta, verensiirroista eikä muistakaan nykylääketieteen hoitokeinoista.
        Vala vannottiin muinaisten jumalien nimeen, joten Jeesuksesta ei ollut vielä harmainta havaintoakaan.

        Tuossa valassahan lääkäri kieltäytyy "leikkaushoidosta", mitä se lienee silloin tarkoittanutkaan.
        Sinä kuitenkin kirjoitit, että leikkaushoito syöpähoidoissa on tehokkainta.
        Ristiriita ajattelussasi on ilmeinen, eikö olekin?!

        Nykyisin lääkärit vannovat lääkärinvalan.
        https://www.laakariliitto.fi/liitto/etiikka/laakarinvala/

        Ethän toki tuhlaa kallista aikaasi, jos minulle vastaat.
        Jos pystyt näyttämään toteen väitteesi, niin lupaan levittää tietojasi eteenpäin innokkaasti!


      • Skeptikko.Tuomas

        Keneltä se on pois, jos joku syöpäsairas haluaa kokeilla natriumkarbonaatin tehoa tautiin? Aine ei paljoa maksa ja tulonsiirto valmistajalle ei liene kokonaisuudessakaan huimaava. Jos soodalla yksikin syöpäpotilas paranee, niin tase on huimaavan positiivinen.

        Älähdysten voimakkuudesta päätellen sooda tosiaan tehoaa ja lääketeollisuus menettää miljardeja jos menetelmä tulee yleiseen käyttöön. Lääketeollisuuden tarkoitushan ei ole parantaa vaan tuottaa hirmuvoittoja. Siksi se ylläpitää sairauksia ja lisää niitä.

        Tässä http://mvlehti.net/2015/08/02/omituisia-kuolemantapauksia-murhauttaako-laaketeollisuus-toisinajattelijoita/ lisää vettä myllyyn ja ajattelemisen aihetta. Ei kaikki ole läheskään sitä, miltä sen halutaan näyttävän. Itseasiassa tuskin koskaan.


      • kylmätotuus
        Skeptikko.Tuomas kirjoitti:

        Keneltä se on pois, jos joku syöpäsairas haluaa kokeilla natriumkarbonaatin tehoa tautiin? Aine ei paljoa maksa ja tulonsiirto valmistajalle ei liene kokonaisuudessakaan huimaava. Jos soodalla yksikin syöpäpotilas paranee, niin tase on huimaavan positiivinen.

        Älähdysten voimakkuudesta päätellen sooda tosiaan tehoaa ja lääketeollisuus menettää miljardeja jos menetelmä tulee yleiseen käyttöön. Lääketeollisuuden tarkoitushan ei ole parantaa vaan tuottaa hirmuvoittoja. Siksi se ylläpitää sairauksia ja lisää niitä.

        Tässä http://mvlehti.net/2015/08/02/omituisia-kuolemantapauksia-murhauttaako-laaketeollisuus-toisinajattelijoita/ lisää vettä myllyyn ja ajattelemisen aihetta. Ei kaikki ole läheskään sitä, miltä sen halutaan näyttävän. Itseasiassa tuskin koskaan.

        Ainoa, joka maksaa vaihtoehtohoidoista jopa hengellään on potilas itse.
        Hänen kuolemansa on menetys kaikille hänen läheisilleen.

        Laittamasi linkki on samaa soopaa, jota täällä levittävät kaikki poppamiehet.
        Hyvä huomio on, ettei kaikki ole läheskään sitä, miltä sen halutaan näyttävän!


    • RAL
    • oletkotyhmä

      Itse asiassa syövät on yleistyneet ja kuolleisuus vähentynyt reilusti. Ilman lääkkeitä ja hoitoja syöpäkuolleisuus olisi 100 %:a, nyt reilusti alle, jopa keuhkosyövästä paranee ihmisiä. Lääketeollisuudella menee miljoonia saada lääke markkinoille ja kyllä jokainen lääketehdas haluaisi löytää 100%:n keinon parantaa syövät ja ilman sivuoireita. Tuon on naurettavaa, etteivät haluaisi, haluavat, nimittäin se lääketehdas joka täsmälääkkeen keksii, tulee tienamaan sellaisia summia ettei moni osaa edes lausua ja kyllä nollia siinä luvussa riittäisi.

      • kylmätotuus

        Kirjoituksesi on täyttä totta. Hyvä,että toit mielipiteesi julki!

        Joitakin täsmälääkkeitä on jo kehitetty, mutta paljon työtä on vielä edessä.

        Kaikkien syöpienhoito on edistynyt valtavasti ja uusia lääkkeitä saadaan käyttöön jatkuvasti.

        Päähäni ei yksinkertaisesti mahdu ajatus, että vieläkin on tahoja, jotka syöttävät näitä valheellisia vaihtoehtohoitoja ja tuomitsevat koululääketieteelliset hoidot humpuukiksi.
        Tilannehan on täysin päinvastainen.

        Lähes aina nämä vaihtoehtoa tarjoavat piirit ovat jonkin "uskonnon sotureita". Suurimpana ryhmänä ovat Jehovan todistajat, mutta muitakin ryhmiä toki on.


    • Psykoottinen

      En ole mikään lääkäri, mutta itse luulisin että syöpä on monimutkainen sairaus. Jokaisella se on erilainen, ja sen voimakkuus voi vaihdella.

    • Eiennustaja

      En ole ennustaja, mutta epäilen, että niissä "oikeissa" syöpähoidoissa on kuollut potilaita huomattavasti enemmän kuin vaihtoehtoisissa hoidoissa.

      • kylmätotuus

        Nimim. "Eiennustaja", mihin tietoihin epäilysi perustuu?

        Ehkäpä sinulla on vihdoinkin tietoa vaihtoehtohoitojen hoitotavoista ja syöpäpotilaiden paranemistuloksista.
        Monilta olen kysellyt, mutta kukaan ei ole vastannut kyselyihini.
        Toivottavasti nyt tärppää!!

        Koululääketieteen tilastot ovat kaikkien luettavissa netissä.
        Linkkejä en enää viitsi laittaa. Jokainen voi hankkia tiedot aivan omatoimisesti.

        Jos käy niin onnettomasti, ettet löydä mitään faktaa epäilystesi tueksi, niin kirjoituksesi on yhtä tyhjän kanssa!


      • Uskonlahkolaiset

        "En ole ennustaja, mutta epäilen, että niissä "oikeissa" syöpähoidoissa on kuollut potilaita huomattavasti enemmän kuin vaihtoehtoisissa hoidoissa."

        Entä montako ihmistä nämä vaihtoehtoiset hoidot on todistetusti parantaneet?
        Voin itse vastata, ei yhtään.


      • kylmätotuus
        Uskonlahkolaiset kirjoitti:

        "En ole ennustaja, mutta epäilen, että niissä "oikeissa" syöpähoidoissa on kuollut potilaita huomattavasti enemmän kuin vaihtoehtoisissa hoidoissa."

        Entä montako ihmistä nämä vaihtoehtoiset hoidot on todistetusti parantaneet?
        Voin itse vastata, ei yhtään.

        Niinhän se on, etteivät vaihtoehtoiset syöpähoidot paranna ketään.

        Sitkeästi nämä ko. hoitoihin uskovat jaksavat "totuuttaan" julistaa ja valitettavasti jotkin sairastuneet "menevät retkuun" ja sortuvat puoskarointiin. Surullista, mutta totta.

        Olen yrittänyt saada vastauksia näiltä koululääketieteen tuomitsijoilta, mihin he perustavat kantasta. Yhtään vastausta ei ole tullut ja se kertoo, että heidän uskomuksensa on silkkaa humpuukia.

        Heidän kommenttinsa ovat olleet vain minun "ällitälliini" kohdistuvia. Heikolla pohjalla he toimivat.

        Hartain toiveeni on, ettei yksikään syöpäpotilas heidän "totuuttaan" uskoisi! Jos erehtyy uskomaan, niin viikatemies hoitaa loppupelin!


      • kokk

        Tohtori Jeffrey Bradstreet todisti kongressin kuulemistilaisuudessa, että rokotteet aiheuttavat autismia. Hänet löydettiin kuolleena joesta, ampumahaava rinnassaan. Poliisit väittivät, että hän oli tehnyt itsemurhan.

        Kolme päivää ennen kuin tohtori Bradstreet löydettiin kuolleena joesta, Yhdysvaltain hallituksen agentit tekivät ratsian hänen tutkimuslaitokseensa
        takavarikoidakseen tiedot syöpähoidosta nimeltä GcMAF:
        http://www.naturalnews.com/050553_Dr_Bradstreet_GcMAF_cancer_therapy.html

        Tohtori Nicholas Gonzales kuoli yllättäen. Hän työskenteli GcMAF:in parissa:
        http://www.naturalnews.com/050500_Dr_Nicholas_Gonzalez_unexpected_death_alternative_cancer_treatments.html

        Useita holistisia lääkäreitä on kuollut tai kadonnut kuukauden aikana:
        http://www.ezekieldiet.com/md-found-murdered-inside-florida-home-today-this-makes-6-in-30-days-5-still-missing/

        Tietoa GcMAF:sta:
        https://gcmaf.se/

        http://www.faim.org/autism/gcmaf-treatment-cancer-autism-inflammation-viral-bacterial-disease.html


      • kylmätotuus
        kokk kirjoitti:

        Tohtori Jeffrey Bradstreet todisti kongressin kuulemistilaisuudessa, että rokotteet aiheuttavat autismia. Hänet löydettiin kuolleena joesta, ampumahaava rinnassaan. Poliisit väittivät, että hän oli tehnyt itsemurhan.

        Kolme päivää ennen kuin tohtori Bradstreet löydettiin kuolleena joesta, Yhdysvaltain hallituksen agentit tekivät ratsian hänen tutkimuslaitokseensa
        takavarikoidakseen tiedot syöpähoidosta nimeltä GcMAF:
        http://www.naturalnews.com/050553_Dr_Bradstreet_GcMAF_cancer_therapy.html

        Tohtori Nicholas Gonzales kuoli yllättäen. Hän työskenteli GcMAF:in parissa:
        http://www.naturalnews.com/050500_Dr_Nicholas_Gonzalez_unexpected_death_alternative_cancer_treatments.html

        Useita holistisia lääkäreitä on kuollut tai kadonnut kuukauden aikana:
        http://www.ezekieldiet.com/md-found-murdered-inside-florida-home-today-this-makes-6-in-30-days-5-still-missing/

        Tietoa GcMAF:sta:
        https://gcmaf.se/

        http://www.faim.org/autism/gcmaf-treatment-cancer-autism-inflammation-viral-bacterial-disease.html

        Hyvä nimim. kokk. väite,että rokotteet aiheuttavat autismia, kuulostaa korvissani tarkoitushakuiselta kommentilta.

        Punnittaessa rokotteiden hyötyjä ja haittoja vaaka kallistuu selvästi hyötyjen puolelle.

        Rokotteilla on saatu isorokko häviämään kokonaan Tellukselta. Poliorokote on ollut myös hyvin tehokas-lieneekö esim. Suomessa yhtään polioonsairastunutta, joka on rokotettu?! Tuberkuloosi on myös onnistuttu hävittämään lähes kokonaan Suomesta.
        "Tubia" levittävät ihmiset, jotka ovat kieltäytyneet rokotteesta. Eräs taudinlevittäjäryhmä koostuu venäläisistä ja toinen ryhmä suomalaisista rokottamattomista.
        Suomalaiset ovat yleensä olleet järkeviä ja ottaneet rokotteet. Vasta viimeaikoina on ilmaantunut henkilöitä, jotka kieltäytyvät rokotuksista, eivätkä anna rokottaa lapsiaankaan.
        Nämä ihmiset ovat riski koko Suomen kansalle.

        Kaikkiin rokotuksiin ja lääkkeisiin liittyy riskitekijöitä.
        On tietysti valitettavaa yksilötasolla, jos sivuvaikutuksia tulee!
        Kokonaisuutta ajatellen rokotukset ovat kuitenkin pelastaneet miljoonia ihmishenkiä, joten sivuvaikutusten korostaminen on aiheetonta.
        Saattaa kuulostaa julmalta, mutta narkolepsiasta nostettu häly kuuluu juuri tähän uutisointiin.


      • kokks

        "Rokotteilla on saatu isorokko häviämään kokonaan Tellukselta."

        Nimimerkki kylmätotuus ei ilmeisesti osaa kertoa, että miten on mahdollista, että isorokko hävisi myös niistä maista, joissa ei ollut minkäänlaisia rokotekampanjoita. Polioviruksen ei ole koskaan todistettu aiheuttavan poliota. Sen sijaan rokotteet ja DDT aiheuttavat poliota.

        NEEL JV, SALZANO FM, JUNQUEIRA PC, KEITER F, MAYBURY-LEWIS D.
        STUDIES ON THE XAVANTE INDIANS OF THE BRAZILIAN MATO GROSSO.
        Am J Hum Genet. 1964 Mar;16:52-140.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14131874

        Polio saatiin "hävitettyä" muuttamalla sairauden nimeä ja määritelmää.

        Ettäkö tuberkuloosi olisi hävitetty rokotteilla? Kylmätotuus jättää sopivasti mainitsematta, että tuberkuloosirokotteet aiheuttivat laajoja tuberkuloosiepidemoita. Tämä johtui siitä, että rokotteiden valmistamiseen käytettiin vasikan imusolmukkeita ja vasikan imusolmukkeet sisälsivät naudan tuberkuloosibakteeria. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että tuberkuloosirokotteet voivat aiheuttaa luutuberkuloosia vuosienkin kuluttua rokotteen saamisesta.

        BCG-rokotteiden teho tuberkuloosia vastaan 0 %. Tuberkuloosia enemmän niillä, jotka saivat kaksi annosta rokotetta (verrattuna plaseboryhmään):
        [No authors listed] Randomised controlled trial of single BCG, repeated BCG, or combined BCG and killed Mycobacterium leprae vaccine for prevention of leprosy and tuberculosis in Malawi. Karonga Prevention Trial Group.
        Lancet. 1996 Jul 6;348(9019):17-24.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8691924

        BCG-rokotteiden teho tuberkuloosia vastaan 0 %:
        [No authors listed] Fifteen year follow up of trial of BCG vaccines in south India for tuberculosis prevention. Tuberculosis Research Centre (ICMR), Chennai.
        Indian J Med Res. 1999 Aug;110:56-69.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10573656

        C-vitamiini tehoaa tuberkuloosiin:
        Vilchèze C1, Hartman T, Weinrick B, Jacobs WR Jr.
        Mycobacterium tuberculosis is extraordinarily sensitive to killing by a vitamin C-induced Fenton reaction. Nat Commun. 2013;4:1881. doi: 10.1038/ncomms2898.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23695675

        Kohu GcMAF:n ympärillä jatkuu. Injektoidaanko rokotteilla ihmisiin nagalase-molekyyliä, joka aiheuttaa syöpää?
        http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html


      • kylmätotuus
        kokks kirjoitti:

        "Rokotteilla on saatu isorokko häviämään kokonaan Tellukselta."

        Nimimerkki kylmätotuus ei ilmeisesti osaa kertoa, että miten on mahdollista, että isorokko hävisi myös niistä maista, joissa ei ollut minkäänlaisia rokotekampanjoita. Polioviruksen ei ole koskaan todistettu aiheuttavan poliota. Sen sijaan rokotteet ja DDT aiheuttavat poliota.

        NEEL JV, SALZANO FM, JUNQUEIRA PC, KEITER F, MAYBURY-LEWIS D.
        STUDIES ON THE XAVANTE INDIANS OF THE BRAZILIAN MATO GROSSO.
        Am J Hum Genet. 1964 Mar;16:52-140.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14131874

        Polio saatiin "hävitettyä" muuttamalla sairauden nimeä ja määritelmää.

        Ettäkö tuberkuloosi olisi hävitetty rokotteilla? Kylmätotuus jättää sopivasti mainitsematta, että tuberkuloosirokotteet aiheuttivat laajoja tuberkuloosiepidemoita. Tämä johtui siitä, että rokotteiden valmistamiseen käytettiin vasikan imusolmukkeita ja vasikan imusolmukkeet sisälsivät naudan tuberkuloosibakteeria. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että tuberkuloosirokotteet voivat aiheuttaa luutuberkuloosia vuosienkin kuluttua rokotteen saamisesta.

        BCG-rokotteiden teho tuberkuloosia vastaan 0 %. Tuberkuloosia enemmän niillä, jotka saivat kaksi annosta rokotetta (verrattuna plaseboryhmään):
        [No authors listed] Randomised controlled trial of single BCG, repeated BCG, or combined BCG and killed Mycobacterium leprae vaccine for prevention of leprosy and tuberculosis in Malawi. Karonga Prevention Trial Group.
        Lancet. 1996 Jul 6;348(9019):17-24.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8691924

        BCG-rokotteiden teho tuberkuloosia vastaan 0 %:
        [No authors listed] Fifteen year follow up of trial of BCG vaccines in south India for tuberculosis prevention. Tuberculosis Research Centre (ICMR), Chennai.
        Indian J Med Res. 1999 Aug;110:56-69.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10573656

        C-vitamiini tehoaa tuberkuloosiin:
        Vilchèze C1, Hartman T, Weinrick B, Jacobs WR Jr.
        Mycobacterium tuberculosis is extraordinarily sensitive to killing by a vitamin C-induced Fenton reaction. Nat Commun. 2013;4:1881. doi: 10.1038/ncomms2898.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23695675

        Kohu GcMAF:n ympärillä jatkuu. Injektoidaanko rokotteilla ihmisiin nagalase-molekyyliä, joka aiheuttaa syöpää?
        http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html

        Kirjoitat niin paksua potaskaa, ettei mitään rajaa!
        Usko sinä "totuuksiisi" edelleen!

        Minä luotan faktoihin, en uskomuksiin.

        Mennään eteenpäin omillamme. Turha minun on kuluttaa energiaani henkilöihin, jotka pyörivät sokeina omissa harhaluuloissaan.

        Hyvää jatkoa vaan sinullekin!


      • kokksk

      • kylmätotuus
        kokksk kirjoitti:

        Miksi et todista, että se on potaskaa?

        Useita holistisia lääkäreitä on kuollut tai kadonnut Yhdysvalloissa kuukauden aikana. He kaikki vaikuttavat olleen jollakin tavalla tekemisissä GcMAF:n kanssa:
        http://www.naturalhealth365.com/GcMAF-holistic-doctors-1508.html

        Kommentissasi luot mielikuvan, että Jenkkilässä holistiset lääkärit olisivat joutuneet jonkin tahon "tappolistalle".

        Laittamassasi linkissä mainittiin Nicholas Gonzalez, joka kuului ko.lääkäreihin. Hän kuoli 21.7.2015 sydänkohtaukseen lukemani uutisen mukaan-siis aivan luonnollinen kuolema.

        Olettekohan sinä ja kaltaisesi henkilöt vainoharhaisia? Siltä alkaa tuntua, kun juttujanne lukee.
        Tietysti harhaisuuteenkin löytyy vaihtoehtohoito. Olisikohan 300 kapselia ihmerohtoa päivässä sopiva annostus?!


      • Ypaa.CCCP

        Neuvostoliitonkin vankiloissa hyvin usein kuulusteltavat kuolivat sydänkohtauksiin, eivät koskaan kuulustelumenetelmiin.


      • eituoootottataas
        kylmätotuus kirjoitti:

        Kommentissasi luot mielikuvan, että Jenkkilässä holistiset lääkärit olisivat joutuneet jonkin tahon "tappolistalle".

        Laittamassasi linkissä mainittiin Nicholas Gonzalez, joka kuului ko.lääkäreihin. Hän kuoli 21.7.2015 sydänkohtaukseen lukemani uutisen mukaan-siis aivan luonnollinen kuolema.

        Olettekohan sinä ja kaltaisesi henkilöt vainoharhaisia? Siltä alkaa tuntua, kun juttujanne lukee.
        Tietysti harhaisuuteenkin löytyy vaihtoehtohoito. Olisikohan 300 kapselia ihmerohtoa päivässä sopiva annostus?!

        voi helevetti että olet se sinäki yks kahjo


    • ruokasoodavskamoterapia

      Yhdysvalloissa on viimeisten kuukausien aikana murhattu ja kadonnut epäillyttävissä merkeissä lukuisia vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä käyttäviä lääkäreitä. Yksi heistä oli jo täälläkin aiemmin raportoitu James Jeffrey Bradstreetin tapaus, jossa hänen ruumiinsa löydettiin kellumasta Pohjois-Carolinasta joesta ja ruumiissa oli merkkejä ampumahaavasta.

    • EerKe

      Miksihän ns kansanparantajat katosivat? Paranivatko ihmiset heidän "valtakaudellaan" syövistään? Olisiko kuitenkin niin, että taikauskoon perustuvat keinot eivät tehonneet? Kirjoittajahan voisi mennä Afrikkaan kokeilemaan kansanparantajien taitojen vaikutuksia ja nähdä hoitojen tuloksia.
      Ei voi kuin ihmetellä, mistä täydellisestä tieetämättömyydestä tällaiset kirjoitukset kumpuavat, kun parempaa tietoa on kirjoittajakin saanut jo peruskoulussa. Vastaanottokyvyssäkään ei tunnu olevan vikaa, kun pupputieto on mennyt näin hyvin kaaliin.

    • kootut.harhat

      Syöpäsalaliitto kristittyjen jälkeläisten massamurhaamiseksi. Ruokasoodakin joo. Kaikkea harhaiset ihmiset keksii. Kas kun eivät laita jalkoja nuoruudenlähteeseen ja imeytä jalkaterien ominaisuuksia hyödyntäen vitamiineja ja hivenaineita suoraan ytimeen elimistön autophagy-prosessin estämiseksi, samaan tapaan kuin kuihtuva kukkanen voidaan elvyttää ruokkimalla sen juuria ravinteilla.

      • hoit_su

        Eipä ole kukaan huuhaahoidon kannattaja ottanut kantaa nuoren Hunks-tanssijan höynäytykseen. Kuolemanhädässä olevalta pojalta huijattiin rahat huuhaahoitoihin, ehti viime hetkellä syöpäleikkaukseen. Leikkaus olisi ollut ns. kevyempi, ellei hän olisi joutunut huijatuksi ja jättänyt oikeaan hoitoon menoa aivan viime hetkeen.


      • toinen_arvaus
        hoit_su kirjoitti:

        Eipä ole kukaan huuhaahoidon kannattaja ottanut kantaa nuoren Hunks-tanssijan höynäytykseen. Kuolemanhädässä olevalta pojalta huijattiin rahat huuhaahoitoihin, ehti viime hetkellä syöpäleikkaukseen. Leikkaus olisi ollut ns. kevyempi, ellei hän olisi joutunut huijatuksi ja jättänyt oikeaan hoitoon menoa aivan viime hetkeen.

        Vai kannattiko sairastaa hyvinvoivana ilman kuluttavaa ja kuihduttavaa myrkkyhoitoa. Leikkaus oli ehdottomasti lääkärien ammattitaidon näyte, mutta olisiko potilas selvinnyt ilman vaihtoehtoishoitoja sinne asti, se onkin sitten eri juttu? Nyt tietysti joutuu puhumaan vaihtoehtoishoitoja vastaan ja fiksusti valitseekin sanansa.


      • hoit_su
        toinen_arvaus kirjoitti:

        Vai kannattiko sairastaa hyvinvoivana ilman kuluttavaa ja kuihduttavaa myrkkyhoitoa. Leikkaus oli ehdottomasti lääkärien ammattitaidon näyte, mutta olisiko potilas selvinnyt ilman vaihtoehtoishoitoja sinne asti, se onkin sitten eri juttu? Nyt tietysti joutuu puhumaan vaihtoehtoishoitoja vastaan ja fiksusti valitseekin sanansa.

        Viimeiset kuukaudet ennen leikkausta ei ollut hyvinvoiva, vaan ripuloi vessassa reporankana kun syöpä sai tehdä rauhassa tuhojaan. Vastauksena tuohon kysymykseesi, olisi selvinnyt ja pienemmällä leikkauksella. Nyt kun syöpä sai rauhassa tehdä tuhojaan, niin jouduttiin tekemään alkuperäistä suunnitelmaa paljon laajempi leikkaus. Terveisin: syövän sairastanut, sytostaatit ja sädehoidon saanut. Tällä hetkellä terve, huomisesta ei kukaan tiedä.


    • ei.uskoisi.heti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe