poikaystävän päihteiden käyttö

missautumn92

Mun poikaystävä tekee joka ilta thcpikkuleipiä ja luulen, että se tissuttelee aina jos ei olla sovittu näkevämme. paha sanoa peittääkö se krapulaansa niillä pikkuleivillä vai on sekin ongelma, oon kuullut sen käyttävän lakkaa ja oon nähny ibuprofeiinikodeiinitablettien kääreitä piilotettuna roskiksen pohjalle. se kävi tallinnassa ja osti kotiinsa kauheet kasat lonkeroa ja viinaa se sano, että ne on meidän juomat vaikka mä juon max kerran vko:ssa. Kumpikin tietää, että mä juon niistä ehkä 12 kpl kk aikana.. Sillä menee ainaki laatikko viikossa ja viinat päälle. Asutaan siis eri osoitteissa ja tunnettu kuukausi ja olen todella kiinnostunut. On fiksu, ei pahan näköinen, pitää samasta ruuasta, on yllätyksellinen, ymmärtää, kuuntelee, auttaa, mutta joissain asioissa ei jousta yhtään. Mietin uskallanko syventää suhdetta. Ikää siis 23 ja hän täyttää 25 nyt.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missautumn92

      niin siis tänään sain tietää ku söin näitä pikkuleipiä.. tässä menee tää vapaapäivä :D

      • missautumn92

        ekaa kertaa jäin sen luo sen jälkeen ku se lähti ja maistoin näitä. on illalla puhuttavaa kun se tulee töistä..


    • missautumn92

      Sillä on halpa kaupungin asunto ja se on ehdottanu, että muuttasin ihan virallisesti sen luo ja ei tarvis maksaa mitää. Voisin vaikka ottaa paremman auton niillä rahoilla mitä jäis ton mun 800e pienempien menojen jälkee :), voin aina mennä takas vanhempien luo jos tää menee pielee ja kamoille on hyvät säilytyspaikat, jotka ei maksa.. Nyt joudun lainaamaan porukoiden autoa ja mul on säästössä rahaa, jolla voisin ostaa sen auton ja tää järjestely ylläpitäis sitä et ajan sitä hienoo autoo, jonka ostan :). Vaikeaa..

    • vakavaNeuvo

      Vaikea mennä ulkopuolelta neuvomaan, mutta kuulostaa aika pahalta. Tuo alkoholin ja huumeiden käyttö saattaa päästä täysin käsistä, jolloin millään muulla ei ole mitään merkitystä. Pää vain on saatava sekaisin. Äkkiä siihen liittyy muutakin rikollisuutta. Väkivaltaa, diilaamista, velkojen perintää väkivältaisesti, näpistelyä, ryöstöjä... Etkä tule itsekään pysymään kuivilla sen kanssa.

      Jos välität siitä tyypistä, ehdottaisin että asetat vaatimukseksi, että sen ois mentävä AA:han tai muuten haettava apua tuohon ongelmaan. Jos se ei kuuntele, jätä se. Parempiakin miehiä on.

    • missautumn92

      mä en ole erityisen kaunis, mutta en rumakaan ja se hyväksyy mut vaikka olen joillain tavoin todella sekaisin. se tekee tästä niin vaikeeta.

      • sekaisinootte

        Molemmat ootte sekaisin. Vakka kantensa valinnut. Surullista.


    • missautumn92

      en usko, että se kelpuuttas mua jos se ei käyttäis..

      • no-huh-huh

        Ai selvin päin ei sun kanssa seukkaisi? No eikös tuo kerro koko hepusta oleellisen... Kuukauden TUNTEMISEN jälkeen ei todellakaan kannata muuttaa yhteen, ethän edes tunne poikaystävääsi kunnolla. Ja jos et halua auttaa häntä pääsemään irti huumeista yms. sitten paras vaihtoehto on jättää se. Ei kyllä kuulosta siltä, että edes vielä välität hänestä tarpeeksi kun noin kirjoitit.


      • missautumn92

        siis sen kannalta paras?


      • no-huh-huh
        missautumn92 kirjoitti:

        siis sen kannalta paras?

        No ei kun itsesi. Voi tsiisus... :D


    • missautumn92

      Tiedän, että on parempia miehiä, mutta yritän olla realisti.. Ku ainoa mitä pelkään, että kuolee tohon touhuun ja en halua auttaa, koska pelkään menettäväni hänet aikaisemmin.. Todella ristiriitasia tunteita ku tietää, että pitäs auttaa, mutta mitä jos se ei auta mua eniten?

      • Kilttis

        Voit itse kuolla kun se kerran vetää huumeita mutta mitäpä sillä väliä jos kuolet.


      • häpeä

        Huh huh. Nyt oli kilttikseltä aika pohjanoteeraus. Peukut alas.


    • wallllllkkkkku

      Jätä se. Alkoholistin kanssa elämä on helvetillistä. Jos lapsia tulee, heille vasta kurjaa onkin kun isä juo.

      Onneksi minä olin aikoinani niin viisas, että jätin alkoholistipoikaystäväni ja löysin ihanan miehen joka ei juo. Lapsilla on raitis isä. Ihanaa!

    • missautumn92

      kirjotan kostonhimoisen kylmästi..

    • Marga-Reeta

      Poikaystäväsi on huume, -ja lääkeriippuvainen. Ei hän sinua rakasta, vaan päänsä sekoittamista ja turtanaa oloa hän rakastaa yli kaiken.
      Kaiken pohjana on syvä itsekkyys, mikä tulee bonuksena näiden sekoittajiensa käytössä. Koko persoona kietoutuu vain ja ainoastaan aivojen hörhötiloihin. Ja kaikessa on mukana illuusio eikä todellinen elämä. Ei ole hänelle reaalielämää olemassakaan. Hermosto on siinä tilassa, ettei hän reaalia kestäisikään. Jos hän lopettaisi pikkuleipiensä ja muiden sekoittajien käytön äkkiä, näkisit edessäsi pelkän vapisevan hermoraunion. Hänen huumeiden mömmöjen käytön lopettaminen ei olekaan pikku juttu, vaan iso ja paha juttu, joka ei ole yksinkertainen asia.
      Kovin pitkää elämää hän ei tule tuolla menolla elämään. Ja sinun elämäsi hän tekee onnettomaksi.
      Ei hyvä ihminen, älä suunnittelekaan meneväsi asumaan hänen kanssaan, yhtä hyvin voisit kävellä jyrkänteen reunalle taiteilemaan.
      Ota etäisyyttä, älä ala hänen kanssaan. Etsi iloisempia asioita, äläkä pilaa itsesi ja omaistesi elämää sitoutumalla huumeen käyttäjään.
      Apua kaverisi tarvitsee, mutta hänen saattamisensa avun ääreen voi olla melko mahdoton tehtävä, ellei kaveri itse tajua, niin toinen ei voi sitä hänen puolestaan tehdä.

      • Vito77

        Kyllä!ja äkkiä saattaa tulla ns."kovemmat aineet kehiin..sit ei ole kun alamäkeä..ås.kokenut saman..


    • riippuvuus

      Olet ajautunut tuhon tielle kirjoitustesi perusteella. Käänny takaisin, ennen kuin se on jo paljon vaikeampaa.

      Olette tunteneet poikaystäväsi kanssa vasta kuukauden, toisin sanoen ette tunne toisianne. Normaalisti yhteen ei muuteta noin lyhyen tuntemisen jälkeen. Pohdit kuinka paha on miehen päihdeongelma. Laskelmoit auton ostamisen kanssa, vaikka kyseessä olisi parisuhde. Seuraavaksi paljastuu, että pelkäät menettäväsi hänet, jos hän raitistuu.

      Ei hyvää päivää. Parasta olisi jo te molemmat raitistuisitte (kerran viikossa juominenkin on liikaa) ja katsoisitte, siedättekö toisianne selvinpäin ja onko ehkä syvempiäkin tunteita. Et voi rakentaa elämässä tuollaisten laskelmointien ja epäterveen riippuvuuden varaan. Riippuvuutta olisivat suhteessanne sekä se, että mies olisi riippuvainen päihteistä että se, että sinä olisit riippuvainen miehen päihteidenkäytöstä, koska pelkäät ettei mies kelpuuttaisi sinua ilman päihteitä. Hirveä parisuhdehelvetti, siltä ainakin minusta kuulostaa.

    • Kilttis

      Hahah, olet siis todella kiinnostunut juoppo miehestä joka juo usein ja vetää ties mitän huumeita. No tuollaisiin miehiin naiset kiinnostuu. Minä en ole juonut 2 kuukauteen mitään enkä ole päässyt treffeille koskaan.

    • WT-hommia

      • Missautumn92

        Oon asunu ihan jedas ja Larus. Isil 450m2 ja 3 autoo. Mites sä?En ees tiennyt mitä wt tarkoitti ennen ku katsoin. Mun piireissä ei tunneta tollasta sanaa.


      • Missautumn92

        Muumi ralph lauren timberland Hackman Arabia. Marmoria kiitos.


      • Missautumn92 kirjoitti:

        Muumi ralph lauren timberland Hackman Arabia. Marmoria kiitos.

        Proves my point!


    • MiesSinkkuu

      Sovitte toisillenne täydellisesti.

    • Missautumn92

      Hmm.. joo ei olla tekemisissä enään.. opin, että turhan paljon vaivaa ja sain halvemman asunnon :). Oon aika impulsiivinen, enkä tod ollu selvä ku kirjoitin nää jutut.. meen aina totaalisen sekasin ku otsn jotain. Nyt duuniin ja unohdan tollasen ukon.

    • Missautumn92

      Nää viestit anto perspektiiviä.

    • Missautumn92

      Kiitos kilttis rehellisyydestä ja se, joka muistutti suhteen perustuvan vähän moraalisemmille ja jalommille arvoille. oon vähän sellainen kaikki on kaupan ihminen noin yleisesti :).

    • Missautumn92

      Vanhemmat ei vaan anna rahaa, koska olen epävakaa.

    • Hahhahhhaaa

      Ei jumalauta :D Hauskin trolli vähään aikaan :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe