SUOMI RIKKOO IHMISOIKEUKSIA TÖRKEÄSTI!

HumanRights

Olen tällä hetkellä 14 vuotias poika. En halua auttaa suomen tasavaltaa millään tavalla tulevaisuudessa. Vihaan sanoinkuvaamattomasti suomea. En aijo mennä Armeijaan enkä muihin vaihtoehtoihin. Kaikilla ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus kieltäytyä maan puolustamisesta. Ihmisoikeusjulistuksen 2. artikla takaa ihmisille oikeuden vapauteen. EU maista vain suomessa ja Kreikassa on poliittisia vankeja. Aion kieltäytyä kaikista vaihtoehdoista rauhan nimissä ja osittain poliittisen näkemykseni takia. YK:n pitäisi puttua tähän julmuuteen ja korjata tämä ihmisoikeusrikos. Aikuisena aion työskennellä ihmisoikeuksien puolesta. Jotkut sanoo että oli onni syntyä suomeen, mutta itse pidän suomea yhtenä huonoimmista maista syntyä.

28

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S....s

      Mene vankilaan sitten jos ei huvita sivari eikä armeija

    • bilderbergvittuun

      Itse en myöskään pidä suomesta enään, muutan vielä jokupäivä pois ja maksan koko elämäni sosiaaliturva mässäilyt valtiolle takaisin. Nauran sitten räkänä kun töitä riittää muualla millä mitalla. Markka-aikana olisin armeijaan mennyt, mutta en enään. Olet hienolla asialla. Mielipiteitä saa ja pitää olla. En aio kohdistaa mitään sosiaalista painetta sinua vastaan, sillä se olisi erittäin kaksinaismoralistinen hyökkäys kansalaista kohtaan, joka tällähetkellä kärsii juurikin eniten.

    • Spanktimeforthisboy

      BYE BYE MOM AND DAD! HELLO VANKILA! Kiinnostaa, että kuinka 14-vuotias voi valittaa omasta maastaan noin paljon. Maksatko lainaa mistään valtiolle ? Asutko omassa talossasi? Et. Herää jo tai mene nukkumaan.

      • dfdrere

        Uskot todella, että se voi olla "14" vuotias? Ellei täällä jotakin väittämää pysty todistamaan mitenkään, sillä väittämällä ei ole mitään arvoa.

        Suomi24 on yksi vastuuttomimmista keskustelupalstoista mitä olen nähnyt. Kukan hyvänsä voi väittää mitä vain, ja levittää propaa.


    • haistahomovittu

      YK ei pelasta kaltaisiasi kommunisteja, vaan kehottaa Suomea ottamaan kuolemantuomion välittömästi käyttöön. Loikkaa Pohjois-Koreaan ennen kuin kuolet. Kim-jong Un varmasti lohduttaa sinua survomalla molonsa pieneen neitsytpyllyysi.

      • Kantapää

        "YK ei pelasta kaltaisiasi kommunisteja, vaan kehottaa Suomea ottamaan kuolemantuomion välittömästi käyttöön. Loikkaa Pohjois-Koreaan ennen kuin kuolet. Kim-jong Un varmasti lohduttaa sinua survomalla molonsa pieneen neitsytpyllyysi."

        Muistaako arvon "haistahomovittu" kommentoivansa tässä nyt neljätoistavuotiaalle, kun leimaa tämän kommunistiksi, uhoaa tälle kuolemantuomiota, kehottaa suksimaan Pohjois-Koreaan ja heittelee lapsellisen halventavia alatyylisiä seksikommentteja..? Aloittajaa mitenkään ikänsä perusteella aliarvioimatta, pitäisi joku suhteellisuudentaju olla tuossa kenelle internetissä suoltaa minkäkinlaista paskaa..
        Jos tosin olet aloittajan kanssa samaa ikäluokkaa (ulosantisi perusteella et välttämättä vielä sitäkään, mutta internetillä on joihinkin aikuisiinkin niin surullisen taannuttava vaikutus, että ikääsi voi vain arvailla), niin siinä tapauksessa tyydyn toteamaan että sietäisit hävetä tuota kommenttiasi ja ensi kerralla miettiä vähän aikaa ennen kuin alat syytämään tuollaista törkyä täällä kenellekkään..


    • Skippasinintin

      Suomi johtaa maaliman ihmisoikeurikkomuksissa tilastoja, no ei nyt johda mutta hyviä kolmosia ollaan. Ekana tulee Kiina sitten Pohjois-Korea, sen jälkeen Suomi.
      Ihmisoikeudet ja kaikenlaiset lait ovat vaan sellaista höpinää ja YK pelkkä paperitiikeri. Suomi tekee paljon julmuuksia ja ne pitää vain kestää ja hyväksyä, itseä ei meno miellytä senkään vertaa mutta en osaisi asua missää muualla.

      Itse olin armeijassa seitsämän päivää, enkä koskaan enää joutunut takaisin,sillä sanoin kutsunnoissa vetäneeni huumeita. Enkä tällaista maata aijo koskaan puollustaa vaan antaudun ensimmäiselle viholliselle jonka kohtaan jos sotaan joku minut pakottaa ja sitä enen ammun ohi.

      Jos olisin edes 10 vuotta nuorempi lähtisin maasta välittömästi!!!

    • luciferrising

      :HADIT:RA HOOR KHUIT:CHAOS:BABALON:LILITH:LUCIFER:NUIT:

    • ehdottaja-

      ala ruotsin kansalaiseksi

    • eipätuleikävä

      Suomessa on vaan se vika, että täällä ei tiedä, kuinka hyvissä oloissa asuu. Sitä sopii muuttaa esim. Amerikkaan, jos tekee mieli suurta.

    • Viatonko

      Suomi juurikin rikkoo ihmisoikeuksia monilla tavoin, suomalainen joutuu aika kovalle ja on jatkuvasti tulilinjalla, oli sitten kyse venäjästä, verotuksesta, tai työttömyydestä. Usa onkin sitten oma juttunsa, supervallat kun tuppaavat olemaan hieman monimutkaisia. Suomen vika on lähinnä liian iso pinta-ala suhteutettuna asukaslukuun, tästä koituu kansalaiselle monia lisäkuluja.

    • Maksavaivaa

      Älä valita, kyllähän täältä viinaa saa jos vituttaa.

    • kukkahattusetä

      Valtio suojelee meitä parhaansa mukaan itseämme vahvemmilta ihmisiltä ja instituutioilta. Sen suojassa olemme yksilöinä giganttisesti vapaampia kuin suoran kontrollin alaisina. Ja henkikultakin on paremmissa kantimissa. Esimerkiksi sivari on varsin pieni henkilökohtainen uhraus tämän vapauden säilyttämiseksi, varsinkin, jos sen aikana voi olla hyödyksi vaikkapa sairaalassa.

      Yksilön ehdottomuus ei siis ehkä kuitenkaan ole se järkevin ratkaisu tässä viitekehyksessä, vaikka valtion suoja antaakin siihen mahdollisuuden ilman pelkoa hengen tai terveyden menettämisestä. Nuorenkin ihmisen olisi viisainta yrittää ajatella kokonaisuutta laajemmin kuin vain itsensä kannalta, ja pyrkiä sen ajattelun kautta myös omakohtaisesti jonkinlaiseen rakentavaan elämään.

    • Herätyyyys

      Mitä vittua??? Suomi top3 ihmisoikeusrikkomuksissa? En tajua. Jos kerta näin korkealla ollaan niin ei ihme ettei Venäjä ole hyökännyt. HERÄTKÄÄ IHMISET VOI VITUN IDIOOTIT! Lapselle opetetaan alusta saakka, että armeija pitää käydä ja niin se vain on. Myös se huhu siitä, että ihmiset yrittävät päästä pois armeijasta enemmän kuin ennen on täyttä paskapuhetta. Ärsyttää tommoset vitun älykääpiöt jotka ei tajua mitään siitä, että miten pitäisi oman maan puolustukseen reagoida. Kyllä itseä ainakin vituttaisi jos Venäjällä olisi Lappi saatana.

    • tykkimie

      trvemenoa sinne minkä naapuri toivottaa oletko ajatellut että joku hyökkää meidän lintukotoon.TOIVOTTAVASTI et asu lähellä me suomalaiset olemme aina puolustaneet omaa maatamme, ja toivoisimme että tänne ottamamme muualtakin tulleet kunniottaisivat isiemme työtä.

    • VihaanLapsia

      Jos noin kovasti Suomea vihaat, niin ehdotan, että muutat maasta välittömästi pois kun täytät 18 vuotta.

      Tekee hyvää nähdä maailmaa ja kasvaa täyteen aikuisuuteen. Silloin ajatuksetkin kypsyvät, saattavat jopa muuttua. Viha Suomeakin kohtaan varmaan laantuu, kun joutuu joskus pärjäämään ihan toisenlaisessa valtiossa, kirjaimellisesti ihan oman apunsa varassa.

      Ikäsi puolesta sinulle ei kyllä oikein ole varaa huudella minkään sortin vihaa mitään valtiota kohtaan, kun olet kuitenkin pelkkä elätettävä lapsi. Saatko lapsilisät tilillesi? Vihastuttaako ottaa vastaan?

      Onko tullut murrosikä, joko olet kiukutellut vanhemmillesi vihajuttuja?

      • Äijänpiru

        Et halua auttaa suomea millään tavalla. Vihaat suomea. Suksi sitten vittuun täältä.


    • sotamies40

      Jos vihaat Suomea sinulla on oikeus muuttaa pois Suomesta. Tämän voit tehdä heti täytettyäsi 18. Et tarvitse tehdä sen jälkeen enää mitään. Ei se ole sen vaikeampaa.

      Ei Suomeen halutakkaan ihmisiä jotka ovat epäkiitollisia kaikesta mitä ovat saaneet. Et kuulu yhteiskuntaan jos ajattelet tuolla tavalla.

      Tervemenoa.

    • RamanHuits

      Tuo aloittaja oli pojaksi tekeytynyt rippikoulutyttö, joka on ehtinyt saada jo moloa alaikäiseen pimppiinsä, joten olo on parantunut, ja järkeä virrannut päähän. Eli kiukku kadonnut ja asia on OK

    • Ressu1

      Eikö ole hienoa että voit ilmaista vapaadti tahtosi

    • telamiinankantaja

      Se on ihan hyvä että ei homot ja muut käpykaartiin kuuluvat pitkäletit mene armeijaan sillä jos sota syttyisi niin en todellakaan haluaisi taistelupariksi mitään pitkälettistä ja uikuttavaa naismaista sotilasta jota saa koko ajan perässään vetää ja rohkaista, siinä pian kävisi kuin tuntemattomassa sotilaassa että suohon poljettava.

      Ennemmin ottaisin taistelupariksi naisen joka on käynyt intin, he eivät turhista uikuta.

    • opitaedeskirjoittamaan

      Ja aloita samalla koulun käynti uudestaan alusta.

    • Voiniitäaikoja

      Oikein alkoi huvittamaan kun muistelin itseäni tuossa iässä. Kovasti oli kans mielipidettä ja kritisoin armeijaakin. Neljä vuotta myöhemmin kuitenkin inttiin ja innolla rukkiin. Ja vieläkin maistuu kertaukset ja vapaaehtoinen maanpuolustus.
      Jos aloittaja on oikeesti 14-v, niin ei kannata sitä lytätä. Ehtii vielä mielipiteet matkalla muuttumaan...

    • jeremia5

      Lienee tuo "14-vuotias" joku setalainen provokaattori, joka yrittää nostattaa patrioottien verenpainetta. Kai joku pitää tätä yhteiskuntaa pystyssä, että epätoivoiset saavat toteuttaa unelmiaan.

    • muutamamainitakseni

      suomen keskeiset vedenottamot kun pläjäyttää pommilla kemikaaleja niin ihminen voi elää ilman vettä vain viikon.

      ilman sähköä ei enää tulla toimeen oulussa olevat muuntajat ja sieltä kulkevat voimalinjat ovat keskeinen osa suomen sähkön kantaverkkoa joilla ruotsista tuodaan sähköä suomeen, kun kalastaja tuhosi 1,5 megawatin muuntajan eli 1500 kilowatin niin valmistus kesti melkein vuoden 9 kuukautta siis, vain muutama muuntajan tuhoaminen pysäyttää sähkönjakelun lähes kokonaan.

      nykyään maatiloja keskitetään sekä niiden määrä vähenee pommittamalla maatiloja ruokahuolto vaarantuu.

      nykyään säätä säädetään H.A.A.R.P järjestelmällä ja tällä voidaan luoda suomeen erittäin kylmä ilmasto useidenkuukausien ajaksi.

      kyllä suomen halvaannuttaminen on helppoa toiselle maalle kun sähkön kantaverkko on netissä.

    • paska-maa
    • Suomea.ei.ole.olemassa

      Mies vakuutti ihmisille: "Suomea ei ole olemassa" - ihmiset uskoivat !

      Teorian mukaan täytyy mennä takaisin vuoteen 1917, Suomen itsenäistymiseen. Suomen tilalla on heidän mukaansa oikeasti vain vettä. Vettä, josta käydään kauppaa. Japani ja Venäjä loivat "Suomen" kalastuspaikaksi itselleen. Junaratoja pitkin kalat sitten kuljetettiin oikeaan paikkaan.

      Aluksi muut maat hyväksyivät Suomen Japanin ja Venäjän kalastuspaikkana, koska maat tulivat hienosti toimeen keskenään.


      Teoriaa tukeakseen he myös ihmettelevät Suomen menestystä erilaisissa tilastoissa.

      - Ei mikään oikea maa voisi tulla ensimmäiseksi koulutuksessa, terveydenhuollossa, tasa-arvossa ja lukemisessa. Lehdistövapaus ja ei korruptiota? Maa on mielikuvitusta, luotu vain muiden maiden inspiraatioksi.
      Suomalaisiin sen sijaan Suomen kieltäjät tuntuvat uskovan. Heidän mukaansa ihmiset asuvat oikeasti Virossa, Ruotsissa tai Venäjällä, luullen olevansa Suomessa.

      Myös nimi Finland on selitetty. Alku tulee sanasta "fin" "evä".

    • Suomea.ei.ole.olemassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe