Hiljaista ompi matkailu Orimattilassa?

turistittuppukylään

Selvästi huomaa katukuvassa ja varsinkin Kehräämöllä että lama on vienyt matkailijat pois. Väkeä liikkuu vähemmän kuin kymmeniin vuosiin. Mitähän piristys ruiskeita pitäisi saada jotta ihmiset osaisivat enemmän Orimattilaan? Ja mielellään ei nyt sekoteta tähän Hennaa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jottaintarttis

      Mihin se matkailustrategia kaatui? Tuliko siitä matkailutragedia? Ken tietää.

      • ensikesä

        Mitä nähtävää Kehräämöllä on? Ei yhtään mitään! Ränsisityvä talo se on, josta mädät ikkunat ja tiilet putoaa kohta niidenkin harvojen niskaan jotka siellä vielä viitsivät käydä. Kesä on ohi niin taitaa taphtumat vähentyä. Ensi vuonna uusi kesä, ja uudet kujeet.


      • ei___hyvä
        ensikesä kirjoitti:

        Mitä nähtävää Kehräämöllä on? Ei yhtään mitään! Ränsisityvä talo se on, josta mädät ikkunat ja tiilet putoaa kohta niidenkin harvojen niskaan jotka siellä vielä viitsivät käydä. Kesä on ohi niin taitaa taphtumat vähentyä. Ensi vuonna uusi kesä, ja uudet kujeet.

        Kehräämö on surkea näky. Julkisivu on pahoin rapistunut ja rappaukset putoilee, eikä se pihakaan ole mikään mairitteleva näky - kuoppaa ja soraa pääosin.

        Taitaa muutenkin olla Kehräämön parhaat ajat jo takana? Kehräämä oikeastaan kuvastaa koko Orimattilan tämänhetkistä tilaa.


      • voeHarmi

        Kehräämöllä oli voimakas nousu ja näytti menestyvän. Mutta sitten se romahti jostain syystä. Nytkin siellä alakerran kaupoista ei moni ennää ole avoinna.


      • hiipunuon

        Hiipunu on se mekamyyntikin. Ei ole ennää niin vilskettä viekkeen nurkissa kuin oli vielä parikin vuotta sitten. Toivottavasti ei tule taas konkkaa samaan kiinteistöön.


      • Lopputulossa

        Joo loppua Megamyyntiin odotellaan, tavara täyttä ....


    • Mainosguru

      Mitähän ne matkailijat tulisi Orimattilaan katsomaan? R-kioskia vai Koivulan Grilliä? Tietysti on vielä iso S-Market, pitäisikö näitä kohteita mainostaa valtakunnan tasolla. Orimattila voisi tilata Ladecilta jätti TV kampanjan.

      • nytONjärkeä

        Tosiaan kannattaisi mainostaa ainakin sata tonnilla Orimattilaa nelosella tai subilla jossa pyörii aamuiosin se ennustaja-teeveekin. Siellä on potentaalista porukkaa tulemaan Orimattilan ostos keskuksiin ja upeitten nähtävyyksien pariin. Voisi vaikka pikalinja vuoro aloittaa säännöllisen liikennöinnin Hesasta Orimattilaan pari kertaa päivässä. Tässä olisi ideaa Ladecille ja muillekin markkinoinnin huippu osaajille.


      • Junakuski

        Niin, ja Turussa on just pakkomyynnissä vanha turisti"juna" sellainen junan näköinen moottori vempain. Sehän Orimattilan kaupungin pitäisi ostaa. Vois turisteja kiskoo junalla pitkin Orimattilan keskustaa, rahisevalta nauhalta vois matkustajat kuunnella oppaan puhetta, mitä liikkeittä on ollut missäkin nyt tyhjänä olevassa liiketilassa. Olisihan siinä nähtävyyksiä kerrassaan. Vielä kun saataisiin hotelli hakukoneelle esim Trivagolle pyörimään mainos jossa kerrottaisiin turisteille yöpymisen S-Marketin parkkihallissa olevan ilmaista. Johan tulisi kunnon pöhinää kaupunkiin.


    • Markkinointiako

      Tyhmät poliitikot olisvat ainoo nähtävyys täällä. Sillä niin tyhmii ei löydy muualta. Hennan pelloile laitetaan ne kävelemään edestakaisin. Siinä sitä olisi turisteilla töllisteltävää ja toimisi samalla mainoskampanjanakin Hennalle. " täällä ennestään tyhmiä tule sinäkin" kauppa kävisi kuin siimaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe