Feminismi = Tasa-arvo

getyofactsstraight

Siis eihän tämä ole mahdollista, että näin monet aikuiset ihmiset käsittää koko feminismi aatteen näin väärin. Feminismillä ajetaan naisten ja MIESTEN oikeuksia epätasaarvoisissa tilanteissa.

Esimerkki: nainen on yksin huoneessa kymmenen miehen kanssa, mies on yksin toisessa huoneessa kymmenen naisen kanssa.
Nainen on vähintään hieman peloissaan, joka tapauksessa varuillaan, kun taas mies on tyytyväinen eikä lainkaan peloissaan. Tuohon tilanteeseen tarvitaan naisten aseman parantavaa feinismiä.

Esimerkki 2: Miehiä oletetaan pystymään suojelevan naista ja olemaan vahvoja fyysisesti ja henkisesti. Miesten pitäisi myös osata johtaa ja olla tavallaan tietyn tyylinen johtohahmo esim. kotona. Tähän tilanteeseen tarvitsemme miesten asemaa parantavaa feminismiä.

Aatteen nimi on vain todella huono ja harhaanjohtava Fem-etuliitteestään. Feminismin tarkoituksena ei missään nimessä ole vihata miehiä vaan parantaa molempien sukupuolien asemaa ja korjata molemmista sukupuolista vääristyneitä ennakkokäsityksiä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerro.tarkemmin

      Miten feminismi pystyy poistamaan naisen pelon esimerkissäsi 1?

      Esimerkkisi 2 taas on puhdasta sovinismia.

      • saffasfass

        sovinismia? miesvihaajafeministi lutkamarssille siitä!


      • kerro.tarkemmin
        saffasfass kirjoitti:

        sovinismia? miesvihaajafeministi lutkamarssille siitä!

        "Miesten pitäisi myös osata johtaa ja olla tavallaan tietyn tyylinen johtohahmo esim. kotona."

        Sovinismia, mitäpä muutakaan.


    • Toivossaonhyväelää

      Luuletko tosiaan, että joku uskoo tuon selityksesi feminismistä? Johan se on tuhat kertaa nähty mitä feminismi on käytännössä: loputonta nillitystä länsimaisten piloille hemmoteltujen prinsessojen ylellisistä ongelmista, loputonta omaan napaan tuijotusta, loputonta uhrimentaliteettia ja itsensä näkemistä uhrina ja muiden näkemistä sortajina. Miesvihaa ja henkistä väkivaltaa sekä etuoikeuksien kahmimista ja erityiskohtelun vaatimista. Sama juttu kuin kommunismin kanssa: idea paperilla hyvä mutta käytännön toteutus ja varsinkin toteutus syvältä p.erseestä.

    • MustaOnValkoista

      "korjata molemmista sukupuolista vääristyneitä ennakkokäsityksiä."

      Niin, juuri tässä uusinta Tulvaa selailen, ja kyllä tosiaan vahvasti ja väkevästi huokuu miessukupuolta koskevien vääristyneiden ennakkokäsitysten korjaaminen joka sivulta, jep jep.

    • Ihmisoikeudet

      Isilläkin on oikeus vanhemmuuteen - myös eron jälkeen

      Tasa-arvovaltuutettu 17.02.2011

      - Aika on ajanut vanhemmuutta koskevan lainsäädännön ohi. Tätä kuvaavat tasa-arvovaltuutetulle tulleet, syrjityiksi itsensä kokeneiden isien yhteydenotot, totesi tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen torstaina puhuessaan Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta -projektin avoimessa foorumissa Tampereella.

      Lainsäädännön ja viranomaiskäytäntöjen näkökulmasta ongelmalliseksi on muodostunut esimerkiksi etävanhemman, useimmiten isän, asema. Tasa-arvovaltuutettu on tuoreessa lausunnossaan vastannut yhteishuoltajana olevalle etäisälle, joka ei saanut tietoja lapsensa esikoulun aloittamiseen liittyvistä asioista. Päivähoidossa yleisesti käytössä olevassa asiakastietojärjestelmässä ei kysytä tietoja etävanhemmista.

      Tasa-arvovaltuutettu pitää tilannetta kestämättömänä.

      - Etävanhemmalle on annettava mahdollisuudet myös käytännössä seurata oman lapsensa arkielämää. Asiakastietojärjestelmiä tulee kehittää niin, että ne ottavat huomioon yhteishuoltajuuden edellyttämät käytännön vaatimukset.

      Moni valtuutettuun yhteyttä ottanut isä on myös epäillyt, että erotilanteissa sosiaaliviranomaiset suosivat naisia epäasiallisin perustein. Tunnetta on vahvistanut se, että enemmistö sosiaalityöntekijöistä on naisia ja että nykyään yhä useammin myös asiaa tuomioistuimessa käsittelevä tuomari on nainen.

      - Mielestäni olisi paikallaan tehdä sosiaaliviranomaisten palvelujen osalta selvitys siitä, onko sukupuolella merkitystä ja suositaanko äitejä viranomaiskäytännöissä, kuten epäillään. Tuomioistuinten huoltajuusratkaisuista on jo olemassa vastaava tutkimus, Pirkko Mäkinen sanoi.

      Lisäksi tasa-arvovaltuutettu toteaa, että vanhempainvapaasäännökset kohtelevat äitejä ja isiä eri tavoin. Sairausvakuutuslaissa määritellään, että vanhempainvapaan voi käyttää joko lapsen äiti tai isä, riippuen siitä, mitä vanhemmat keskenään sopivat. Oikeus työntekoon ja vanhempainrahan nostamiseen kuitenkin vaihtelee sukupuolen mukaan. Lapsen isällä on oikeus vanhempainrahaan, jos hän osallistuu lapsen hoitoon eikä ole tänä aikana ansiotyössä tai muussa omassa työssä. Äidille sitä vastoin voidaan maksaa vähimmäismäärän suuruista vanhempainrahaa, vaikka hän on samanaikaisesti ansiotyössä tai omassa työssä taikka opiskelee päätoimisesti ja saa opintotukilain mukaista opintorahaa.

      Valtuutettu on useita kertoja vuodesta 2003 lähtien pyytänyt sosiaali- ja terveysministeriötä selvittämään mahdollisuudet sairausvakuutuslain muuttamiseksi siten, että vanhempainrahasäännökset olisivat samanlaiset isien ja äitien osalta. Asiaan ei kuitenkaan ole saatu muutosta. Kelan ohjeistus perustuu voimassa olevaan lainsäädäntöön, ja moitteet onkin usein suunnattu Kelaa vastaan.

      --------

    • Feminismi = pakkosyöttö

      Ei onnistu. Määrittelen feminismin sen mukaan kuin se minulle näkyy, koska vain sillä tavalla voin suojautua ihmisiltä, jotka voivat potentiaalisesti tehdä minulle ja kaltaisilleni pahaa feminismin suojista.

      Juutalaiset kokivat absurdiksi tilanteen johon he joutuivat natsiajan Euroopassa, moni ei olisi ikinä voinut uskoa, että heidät aioittaisiin tappaa joukoittain, koska tilanne oli aivan tajutton absurdi. Sitä nykyihmiset eivät enää tajua, koska he näkevät natsit joinainen lähes fiktiivisinä paholaisina, mutta ne olivat aivan tavallisia ihmisiä. Tavalliset ihmiset tekevät pahaa toisilleen. Jokainen aate kuuluu suurennuslasin alle, koska kuka tahansa voi olla seuraava natsi.

    • t74980lpoook

      Ei oman edun ajaminen ole vihaa, vaan ihan normaalia politiikkaa.

      Esimerkissä 2 myös mies voi tuntea samanlaista "irrationaalista" epävarmuutta, jos uskoo enemmistön naisista todistavan häntä vastaan oikeudessa (ovat vaikka vannoutuneita feministejä, joiden pyhä elämäntehtävä on taistella miesten ylivaltaa vastaan... ), tai oikeuskäytännön suosivan liiaksi naisia. Silloin viimeinen asia mitä mies miettii, on jonkin itsemurhaisen macho-roolin omaksuminen :) Ennemminkin miettii, miten kaheleista pääsee vaivattomimmin eroon.

    • Caradobus

      Feministit mielellään väittävät, että he ajavat myös miehiä syrjivien asenteiden ja rakenteiden korjaamista. Missä se näkyy ihan käytännössä???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe