X-äidit katkeria

Kiisseliiiii

Miksi yh-äideillä on tapana olla kiusaksi miehen uudelle kumppanille? Katkeruudesta kun exällä ja uudella menee hyvin?

Mieheni ex on aivan mahdoton. Exä mieheni alunperin jätti, mutta minkä ihmeen takia hän onkatkera? Senkö takia että mieheni kelpasi toiselle naiselle? Sen takia että lapset viihtyvät meillä? Sen takia että lapsista pidetään meillä huolta ja heidän kanssaan oikeasti vietetään aikaa? Sen takia että meillä annetaan aamupalat, välipalat, iltapalat ja lämmin ruoka kahdesti päivässä?

En vaan voi käsittää!

Itse olen iloinen että oma ex-mieheni löysi uuden rakkauden tarjoten lasteni elämään uuden aikuisen ihmisen. Miksi olisin ilkeä kun heillä on asiat hyvin ja perheenlisäystäkin tullut.

Olen vaan onnellinen, että meillä molemmilla lasteni vanhemmilla asiat ovat mallillaan ja yhteisillä lapsillamme kaikki hyvin, vaikka vuoroviikoin kummankinluona asuvat.

Katkeruus on kirosana.

Vittujakos jätätte miehenne jos heidän tuleva onni ei miellytä.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niintainäineihyvä

      Kai sille ex-vaimolle olisi parempi, että miehellä menisi huonosti.
      Kateus kai siitä, että mies uskalsi aloittaa uuden elämän ja onnistuu paremmin toisen kanssa kuin entisen. Ei pääsekään valittamaan sitä , että mies on huono, ei välitä lapsista jne. Otetaan sitten kaikki keinot käyttöön, että yritetään pilata se miehen uusikin elämä. Lapsiahan siinä monesti käytetään välikappaleena.
      Ymmärtäisin jos jompikumpi jättäisi toisen suhteen takia, mutta jos on haluttu erota jostain muusta syystä . Siitä huolimatta jäädään siihen entiseen ja yritetään tehdä toisen ihmisen elämästä helvettiä, ihmetyttää.

    • häpeisitedes

      Ymmärrä nyt, että kenenkään perhettä ei rikota! Kun rikot jonkun perheen ei pitäisi kyseenalaistaa jos muut hylkii sua.. oma on sun vika. Ei olisi kannattanut, sitten alat syytteleen lasta ja äitiä kun ensin itse rikot ja tuohoat.
      Häpeisit edes.
      Sinä olit katkera ja epätoivoinen ja hajoitit toisten perheen.. mutta etpä myönnä omia virheitä kaikki vaan miehen lapsen ja ex viamon suvun syyksi. Miksi?
      No hyvä että olet iloinen että entisellä miehellä on parempi vaimo kun sinä olitkaan, sen uskon että on, huomasi ajoissa kieroutesi ja heitti pihalle, kosto on sulla ilmeisesti suloinen, rikoit jotta voit päteä.

      • otaööliilisää

        Eikös aloituksessa kerrottu että ex-vaimo oli halunnut eron miehestään. Osaatko sinä lukea ? Kukaan ei ole rikkonut mitään. Kenties ehkä sinä. Kaljapullosi ja jatkuvasti sitä kaljaa kittaat.


      • kukauskoo
        otaööliilisää kirjoitti:

        Eikös aloituksessa kerrottu että ex-vaimo oli halunnut eron miehestään. Osaatko sinä lukea ? Kukaan ei ole rikkonut mitään. Kenties ehkä sinä. Kaljapullosi ja jatkuvasti sitä kaljaa kittaat.

        Höpsis, ainahan voi sanoa mitä vaan...


      • Kiisseliiiii

        No meidän tapauksessa mieheni exä petti ja jätti joten perheen rikkomisesta tässä ei nyt todellakaan ole kyse tai siis siitä että minä olisin jonkun perheen rikkonut.

        Mutta nyt meillä on ihana viisilapsisen perhe jota kuitenkin terrorisoi katkeruus.


    • jelppiä

      Meillä se ainakin menee näin et kun ex muijalla asiat hyvin ni meilläkin saa olla mut jos hänellä menee huonosti ni meilläki tarttis mennä.

      • Eläisyytä

        Niinhän se on. Elä ja anna toistenkin elää. Älä elä ja älä anna toistenkaan elää.


    • onneksieitule

      Meillä taas kun päästiin miehen ex muijasta täysin eroon ja lapsetkaan ei täällä viihdy, ovat niin omituisia olleet, niin perheenä meillä menee paremmin kun ei tarvi ajatella vieraita kakaroita. Aina olivat vaatimassa ja huutamasas, nyt kun eivät pahemmin käy, elämämme on tosi kivaa. Miksi ottaa riipakiviä vanhoista suhteista kun eivät kunnioita muita ihmisiä, tänne vaan kaikki ja muut pois, joo ei toimi meillä.
      Olemme iloisin kun eivät tule usein, saa miehen ex vaimo hoitaa kun on lapset halunnutkin.

      • lauserakenteet

        Blaa, blaa samaa lässynpas-kaa


      • lissuntaas
        lauserakenteet kirjoitti:

        Blaa, blaa samaa lässynpas-kaa

        Jep, lissun aloitus ja lissu vastaa monta kertaa itselleen, on se sairas ämmä.


      • einiinsairas
        lissuntaas kirjoitti:

        Jep, lissun aloitus ja lissu vastaa monta kertaa itselleen, on se sairas ämmä.

        kun Raision kaupungin katkeroituneet yhäriämmät, valehtelevat "lastensuojeluviranomaiset" valehdellessaan lapsen olosuhteet tuomioistuimessa perättömässä lausumassaan ja sairaudessaan..


    • lauserakenteet

      Siis mitä , exä miehesi jätti ja on katkera ????mistä??Miehesi kelpasi toiselle siis sinutkin on jätetty ja miehesi kelpasi toiselle??Lapset viihtyy teillä siis kenen kakarat??Ex miehesikin on löytänyt uuden siis niinkö exäsi ex ja joku on jättänyt ja kenen, ei vi-ttu ota tosta nyt sitte selvää.

    • eioleihmisenarvoinen

      Tuommista jälkeä syntyy, kun rikotaan toisten perheet. Mutta hulluinta on se, että vieras ihminen alkaa haukkumaan miehen ex puolisoa ja ex lapsia vaikka itse on mokannu ja rikkonu perheen, niin sekin on miehen exän ja lasten syytä. Aivan hullua.
      Sen verran pitää olla ihminen, että myöntää reilusti että on rikoknut toisten perheen ja nauttii siitä kun lapset ovat isättömiä ja vaimosta tehty yksinhuoltaja. Se on hyvä että yh:jia auttaa yhteiskunta, tukien muodossa, siihen osallistuu tämä perheenrikojakin , veroina häneltä ja tukina tälle miehen ex perheelle. Sietäisi se ymmärtää.
      Ei voi olla katellisempaa ihmistä kuin se joka hajoittaa ja tunkeutuu muiden perheeseen. Minä halveksin semmoisia.

      • aivanoikein

        ei ole ihmisen arvoinen ja tuommista jälkeä syntyy, kun viranomaiset rikkooo toisten perheet. Mutta hulluinta on se, että vieras ihminen/
        "lastensuojeluviranomainen" alkaa haukkumaan naisen ex puolisoa
        ja lapsia vaikka itse on mokannu ja rikkonu perheen, niin sekin on sit-
        ten naisen exän ja lasten syytä. Aivan hullua.

        Sen verran pitää olla ihminen, "viranomainen" että myöntää reilusti
        että on rikoknut toisten perheen ja nauttii siitä kun lapset ovat isättö-
        miä ja vaimosta tehty yksinhuoltaja "viranomaisten" sairaassa päässä.
        Se on hyvä ettei yh:jia auttaisi yhteiskunta, tukien muodossa, siihen osallistuu tämä perheenrikojakin, "viranomainen" veroina häneltä ja tukina tälle miehelle, isättömälle lapselle. Sietäisi se ymmärtää.

        Ei voi olla katellisempaa ihmistä kuin se joka hajoittaa ja tunkeutuu muiden perheeseen. Minä halveksin semmoisia "viranomaisia", jotka
        valehtelevat sairaudessaan lapsen olosuhteet tuomioistuimessa pe-
        rättömässä lausumassaan lapsen olosuhteista kuten Raision kaupun
        gissa toistuvasti menetellään..


      • Kyylänkeikat

        Ex lapsia. Missä sellaisia on. En ole kuullutkaan että on ex lapsia. Lissu taas kirjoittelee olemattomia ja kääntää asiat toisinpäin. Olisit ise Lässykkä pitänyt perheesi koossa ja et olisi ottanut eroa siitä miehestäs. Ei tarvitsisi nyt itkeä perään kymmeniä vuosia, kun mies löysi uuden. Naurettava ämmä. Ensin haluaa erota ukosta, sitten jää vittuilemaan kun mies löytää uuden. Kyllä mahtaa naapureita naurattaa kun lässy joka päivä tekee työkseen ukon kyyläyshommaa. Seisoo ukon talon lähellä kiikarit kädessä ja kyylää.


      • oyp
        Kyylänkeikat kirjoitti:

        Ex lapsia. Missä sellaisia on. En ole kuullutkaan että on ex lapsia. Lissu taas kirjoittelee olemattomia ja kääntää asiat toisinpäin. Olisit ise Lässykkä pitänyt perheesi koossa ja et olisi ottanut eroa siitä miehestäs. Ei tarvitsisi nyt itkeä perään kymmeniä vuosia, kun mies löysi uuden. Naurettava ämmä. Ensin haluaa erota ukosta, sitten jää vittuilemaan kun mies löytää uuden. Kyllä mahtaa naapureita naurattaa kun lässy joka päivä tekee työkseen ukon kyyläyshommaa. Seisoo ukon talon lähellä kiikarit kädessä ja kyylää.

        No nyt kuulit, ja nyt olet tietoinen niistä. Aina oppii uutta kun ottaa asioista selvää.
        Ja kyllä, kaikkeni me yritimme että perhe olisi pysynyt koossa, tottakai, mutta perheenrikkoja vaanhalusi että miehen lapset jäävät ilman isää ja lapsettoman se on helppo rikoka kun itsellä ei ole mitään menetettävää.
        No minä en v..le, kerron tosiasioita, ja miten niistä selviää kun joku rikkooo perheen , uskon että tästä on ollut monelle apua, että voi toimia toisinkin, aina ei tarvi suostua kaikkeen mitä toiset tekee, omat ratkaisut ovat kaiken a ja o, ja se että tukee ja on lasten puolella.
        Me ei kyylätä miestä ei koskaan olla kyylätty ketään, ja toisaalta oli helpotus että mies lähtikin, sillä itse emme varmaan olisi ymmärtäneet miten huono mies/isä meillä olikaan, jos on noin helppo riista vieraille naikkosille, niin mitä semmoisella miehellä tekee, ei mitään! Rakkaus on sokea, ja pitää paikkanas.
        Meillä ihanat naapurit, usein nauramme tuommoisia mieheiä, jotka uskoo kaiken mitä sutturat lupaa ja kertoo, jotkut uskoo toiset ei, kaikki mihet ei pidä lapsiaan minkään arvoisena, vaan vaihtaa ne sutturoihin, meillä oli semmoinen.
        No vi, kiikareita en omista, enkä kuluttaisi niitä perheenrikkojan kyttäämiseen, me ei semmoisia olla ikinä haluttu kotiimme ja lapset ovat erittäin onnellisia, kun ei mieskään ole pakottanut niitä sutturoita meille haukkumaan, ei ole tavinnut pelätä ketään vierasta naikkosta meillä haukkumasa ja sotkemasas. Kaikki olemme tehneet lastemme onnellisuuden takaamiseksi, ja onnistuneet siinä. Mihin niitä sutturoita tarvii? Me ei olla mihinkään, lapset on niin onnellisia omissa perhissään ja sanovatkin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoihden kiussalta ja haukuilta, ja edelleen ollaan läheisiä. Mies ei ole, ja lapset hylkäsivät isänsä kun isä vaihtoi heidät aikanaan naikoksiin, sitä saa mies mitä tilaa... olemme niin iloisia, että suku ja kaikki l'heiset ovat tallessa, mis suree yksin epäonnistumistaan... se naurattaa meitä.


      • oletmielisairass
        oyp kirjoitti:

        No nyt kuulit, ja nyt olet tietoinen niistä. Aina oppii uutta kun ottaa asioista selvää.
        Ja kyllä, kaikkeni me yritimme että perhe olisi pysynyt koossa, tottakai, mutta perheenrikkoja vaanhalusi että miehen lapset jäävät ilman isää ja lapsettoman se on helppo rikoka kun itsellä ei ole mitään menetettävää.
        No minä en v..le, kerron tosiasioita, ja miten niistä selviää kun joku rikkooo perheen , uskon että tästä on ollut monelle apua, että voi toimia toisinkin, aina ei tarvi suostua kaikkeen mitä toiset tekee, omat ratkaisut ovat kaiken a ja o, ja se että tukee ja on lasten puolella.
        Me ei kyylätä miestä ei koskaan olla kyylätty ketään, ja toisaalta oli helpotus että mies lähtikin, sillä itse emme varmaan olisi ymmärtäneet miten huono mies/isä meillä olikaan, jos on noin helppo riista vieraille naikkosille, niin mitä semmoisella miehellä tekee, ei mitään! Rakkaus on sokea, ja pitää paikkanas.
        Meillä ihanat naapurit, usein nauramme tuommoisia mieheiä, jotka uskoo kaiken mitä sutturat lupaa ja kertoo, jotkut uskoo toiset ei, kaikki mihet ei pidä lapsiaan minkään arvoisena, vaan vaihtaa ne sutturoihin, meillä oli semmoinen.
        No vi, kiikareita en omista, enkä kuluttaisi niitä perheenrikkojan kyttäämiseen, me ei semmoisia olla ikinä haluttu kotiimme ja lapset ovat erittäin onnellisia, kun ei mieskään ole pakottanut niitä sutturoita meille haukkumaan, ei ole tavinnut pelätä ketään vierasta naikkosta meillä haukkumasa ja sotkemasas. Kaikki olemme tehneet lastemme onnellisuuden takaamiseksi, ja onnistuneet siinä. Mihin niitä sutturoita tarvii? Me ei olla mihinkään, lapset on niin onnellisia omissa perhissään ja sanovatkin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoihden kiussalta ja haukuilta, ja edelleen ollaan läheisiä. Mies ei ole, ja lapset hylkäsivät isänsä kun isä vaihtoi heidät aikanaan naikoksiin, sitä saa mies mitä tilaa... olemme niin iloisia, että suku ja kaikki l'heiset ovat tallessa, mis suree yksin epäonnistumistaan... se naurattaa meitä.

        Olet häijyn katkera ja sairas ämmä, olet ihan ite järjestänyt ittes tuohon tilanteeseen, lakkaa ruikuttumasta ja syyttämästä muita, itse olet soppas keittänyt, ääliö.


      • Kyylariolet
        oyp kirjoitti:

        No nyt kuulit, ja nyt olet tietoinen niistä. Aina oppii uutta kun ottaa asioista selvää.
        Ja kyllä, kaikkeni me yritimme että perhe olisi pysynyt koossa, tottakai, mutta perheenrikkoja vaanhalusi että miehen lapset jäävät ilman isää ja lapsettoman se on helppo rikoka kun itsellä ei ole mitään menetettävää.
        No minä en v..le, kerron tosiasioita, ja miten niistä selviää kun joku rikkooo perheen , uskon että tästä on ollut monelle apua, että voi toimia toisinkin, aina ei tarvi suostua kaikkeen mitä toiset tekee, omat ratkaisut ovat kaiken a ja o, ja se että tukee ja on lasten puolella.
        Me ei kyylätä miestä ei koskaan olla kyylätty ketään, ja toisaalta oli helpotus että mies lähtikin, sillä itse emme varmaan olisi ymmärtäneet miten huono mies/isä meillä olikaan, jos on noin helppo riista vieraille naikkosille, niin mitä semmoisella miehellä tekee, ei mitään! Rakkaus on sokea, ja pitää paikkanas.
        Meillä ihanat naapurit, usein nauramme tuommoisia mieheiä, jotka uskoo kaiken mitä sutturat lupaa ja kertoo, jotkut uskoo toiset ei, kaikki mihet ei pidä lapsiaan minkään arvoisena, vaan vaihtaa ne sutturoihin, meillä oli semmoinen.
        No vi, kiikareita en omista, enkä kuluttaisi niitä perheenrikkojan kyttäämiseen, me ei semmoisia olla ikinä haluttu kotiimme ja lapset ovat erittäin onnellisia, kun ei mieskään ole pakottanut niitä sutturoita meille haukkumaan, ei ole tavinnut pelätä ketään vierasta naikkosta meillä haukkumasa ja sotkemasas. Kaikki olemme tehneet lastemme onnellisuuden takaamiseksi, ja onnistuneet siinä. Mihin niitä sutturoita tarvii? Me ei olla mihinkään, lapset on niin onnellisia omissa perhissään ja sanovatkin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoihden kiussalta ja haukuilta, ja edelleen ollaan läheisiä. Mies ei ole, ja lapset hylkäsivät isänsä kun isä vaihtoi heidät aikanaan naikoksiin, sitä saa mies mitä tilaa... olemme niin iloisia, että suku ja kaikki l'heiset ovat tallessa, mis suree yksin epäonnistumistaan... se naurattaa meitä.

        Sitähän sinä teet koko ajan, kyyläät, kun tunnut tietävän exän asioista vieläkin kaiken. Eli kyyläät ja olet kyylari.


    • ex-vaimoakotarkoitit

      Ei ole olemassa ex-äitiä. Äitiys ja isyys ei katoa.

      • kylläkatoaa

        isyyteni on kadonnut ja lapsen oikeudet omaan isäänsä; valehtelevia,
        sairaita Raision kaupungin ns. "sosiaaliviranomaisia" tarkoitan, jotka valehtelevat sairaudessaan lapsen olosuhteet ja oma-aloitteiset toi-
        veet, mielipiteet ja lausunnot asumisestaan osittain isällään ja mistä
        lastenvalvojalla yhdessä sovittiin ennenkuin käänsivät takkinsa lap-
        sia ja lapsenoikeuksia vastaan sairaudessaan; tällä tavoin ansaitse-
        vat niitä lastensuojelupalkintoja ja kaikki kunnossa, vaikka oikeasti ei
        ole..klikkaa nappia- apua ja vastausta jo seuraavana päivänä ei toimi-
        ei ole toiminut 9 vuoteen..näin se vaan menee:)..


      • kolmannetsyyllisiä

        Isyys hj aäitiys ei teoriassa katoa, sitä ei voi muuttaa ja poistattaa, muttakäytännössä näin käy valitettavan usein, että mies jättäälapsensa, silloin se katoaa, kun lapset eivät tunnista ja tunne omaa isää.


    • hävetkäärikkojat

      Perheenrikkoja katkeria. Ei vain voi käsittää,miksi pitää rikkoa toisten perhe, jos ei ole löytänyt miestä, niin miski ptiää rikoa toisten perhe... miksi se onkivaa? Tiedän monta perhettä jossa on rikottu perhe ja lapset jäivät ilman isää. Yksikin mies muutti lapinlääniin ja tänne jäi nainen jalaspset oman onnensa nojaan, onneksi yhteiskunta maksaa ja tämä perheenrikokja veroistaan tämänkin perheen tuet. Siitä ovat iloisia.

      • häpeehulluuttasi

        Olet hullu ja katkera.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe