ÄRSYTTÄVÄ JUORUAKKA

helvett

Hei!!!

Tässä meidän talossa asuu todella ärsyttävä juoruakka. Hänen elämäntehtävänsä tuntuu olevan muiden KYYLÄÄÅMINEN ja siitä äidille raportoiminen. VITTU MIKÄ AKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurin_juoppo

      Mitä hän nyt on tehnyt? Jäitkö kiinni viinan juonnista?

      • helvett

        Se AKKA kieli äidille viime syksynä, kun näki minun juovan kaljaa pihalla, pilasi kiljuprojektin raportoimalla siitä äidille. Se ÄMMÄ tuli minua vastaan eilen rappukäytävässä ja kyyläten sanoi, että taitaa minulla olla taas äidillesi asiaa. VITTU MIKÄ AKKOJEN AKKA!!!!!!! TODELLINEN JUORUÄMMÄ!!!!!!!!SAATANA!!!!!!!

        Sanomattakin on selvää että jäin miettimään, tietääkö hän jotakin. Eilen ei huvittanut juoda, niin paljon VITUTTI!!!!!!!!


    • Kutsu-kavereita-kylään

      Ja sopikaa niin että jokainen tulee minuutin välein, ja sitten kohta lähtee yksi kerrallaan pois, minuutin välein, vain tullakseen takaisin minuutin välein.

      Sitten seuraavana päivänä jokainen käy minuutin välein pimputtamassa ton akan ovikelloa, "kaupaten" jotain rihkamaa tai tavaraa tai pyytäen rahaa johonkin keräykseen.

    • kyttämummoämmä

      Voi että kun nää jotkuu ämmät ei tunnu käsittävän että jos joku tekee jotain niin asia ei kuulu sille! Kylhän minäkin oon nähny kun naapurin pojat hurjasteli polkupyörillään keskellä tietä mutta en menny pillittämään siitä heidän vanhemmilleen koska asia ei kuulu minulle. Kysy siltä kyylältä et "saatko sä sillä jotaan kun valitat äidilleni siitä mitä teen?" Tai "mikset sä mee tonne korttelin päähänkin kyyläilemään ihmisiä ja raportoimaan heidän tekemisistään?"

      • helvett

        Se varmaan saa siitä jotain seksuaalista tyydytystä. Varmaan RUNKKAA itseään kotona!!!!!!


      • kyttämummoämmä

        Sitä en vaan pysty käsittää et miks nää kaikki kerrostalomummot puuttuu TOISTEN tekemisiin. Se mitä toiset tekee ei kuulu sille tippaakaan. Mutta rupee kavereittes kanssa tekemään ulkona kaikkee sellasta mistä se raportoi, minuutin välein. Katotaan kuin kauan se jaksaa raportoida ennen ku kunto pettää portaissa ravaamiseen tai kuin nopee sun äitis sanoo suoraan päin naamaa: Ei kiinnosta!


      • helvett

        Äiti on valitettavasti sen AKAN kanssa erittäin hyvää pataa. Tietysti voisi ajatella jos joisi pihalla vettä viinapullosta. "Vettähän siinä vain oli". Veden juontiahan ei ole kielletty.


      • kyttämummoämmä

        No, se kuolee nopeemmin kuin sä :D


    • kyttämummoämmä

      Itte asiassa ruvetkaa tekee pihalla niin paljon kaikkee hurjaa kun kerkeätte. Katotaan kuinka kauan se viitsii juoruilla. Ja katotaan kuin kauan sun äitis jaksaan kuunnella sen ämmän valituksia ennen kun sanoo päin naamaa ei kiinnosta!

    • Pissikää

      Postiluukusta sisään!

    • voivittuetärsyttää

      Lähetä sille ämmälle terveisiä multa, että voi painua vittuun sen juorujensa kaa!

    • helvett

      KIITOS OSANNOTOSTA :-) !!!!!!

      Saamani lämpimät ja osannottavat kommentit helpottavat oloani. Suhtaudutte ihanan empaattisesti tilanteeseeni, kun joudun elämään tuollaisen SAATANAN JUORUÄMMÄN naapurina.

      Onneksi tässä talossa asuu myös mukavia naapureita, niin kuin se älyttömän MUKAVA JUOPPO. Hän ymmärtää miten VITTUMAISESTA IHMISESTÄ on kysymys. "Tuollainen kyylähän sitä remmiä tarvitsisi." Eli tilanteeni ei ole täysin toivoton ja murheellinen.

    • kyttämummoämmä

      Kuule me ollaan sun puolellas. Ei tollaset kielikello juorukellot saa muita tolleen määräillä et mitä saa tehdä ja mitä ei. Kannattaa pudottaa jotaan haisevaa (kuten kakkaa) sen postilaatikosta sisään. Tai hankkikaa peräkärryllinen lantaa kun se lähtee kauppaan ja kuskatkaa sitä isossa porukassa sen postilaatikosta sisään. Tai on vielä yks hyvä mahis: laittakaa kasteluletku sen postilaatikkoon ja vedet täysille, sit te lähette pakoon ja jos joku kysyy niin olitte kauppakeskuksessa. Mutta kuten sanoin se kuolee sinua ennen :D

      • kyttämummoämmä

        Korjaus äskeiseen: se on postiluukku , ei postilaatikko. Sori, tuli toi postilaatikko niin vaistomaisesti kun ite asun omakotitalossa. Ja rupesin miettimään. Keksin suunnitelman: kun hän lähtee kauppaan, laittakaa postiluukusta kasteluletku ja vedet täysille. Sit kun se tulee niin lattiat lainehtii. Kämppään pitää siis remontoida homevaurion takia. Tämä taas johtaisi siihen että sen kyyläilevän perkeleen on muutettava pois.


      • helvett

        Duutsonit menivät herra "Hitlerin" pihalle täyden loka-auton kanssa ja suihkuttivat paskat pihalle ja talon sisälle. Eli pitäisikö pyytää heiltä apua tuon AKAN karkoittamiseen? Loka-autosta paskat kämppään.


      • SuomiMies16

        Tunkekaa mätiä kananmunia sen postiluukusta sisään niin katotaan viittiikö se asuu haisevassa kämpässä. Jollei hän itse haise enemmän kuin ne kananmunat. Voin tulla kans auttaa sinua paikanpäälle. Oon aika hyvä jäynän keksijä. Kuten ovenkahvaan semmoset mällit että sen pitää desinfioida kätensä ainakin viidesti. Tai että kävelee kauppakassien kanssa kadulla ja ajan mopolla vesilätäkköön siten että kurat lentää päälle ja naamalle ja vaikka mihin ruokiin.


    • moiy

      • hlktkbginc

        Ja oliko muuta asiaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe