Sekavaa on kunnassa

Tarkastuslatakunta

Joka osastolla on pallo hukassa ei sitten mitään päämäärää. Ei tiedetä mihin raha menee. Olihan tuo järkyttävää ,kun sivistysjohtaja halusi opettajaksi. Ei tiennut,että jakoi 60000 rahaa kankkulankaivoon,eikö oma työ pidä hoitaa ensin kunnolla? Jos työhön on kykenemätön ,pitää tunnustaa ja palkata osaava henkilö. On väärin maksattaa koululaisilla tyhmyys. Nyt valvotaan ,että ei mene senttiäkää rahaa Raattamaan ja täytetään opettajan kaikki virat näillä rahoilla! Miksi tarkastuslautakunta ei ole puuttunut tähän!

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vikiviki

      Kysy jäseniltä. Täällä parkumalla se ei selviä

      • Takinkääntäjät

        Nekin kääntää takkia ettei perässä pysy.
        Kuka lupaa sopivasti jotain hyvää, niin samaa mieltä ollaan.


    • kentällevaan

      Kuka siellä jalkapalloa pelaa sisätiloissa?

      • Pallonpeluuta

        Palloahan siellä juuri pelataankin. Sulle, mulle, sulle, mulle.
        Muille ei mittään.


    • Yrväs

      Muonionkuntahan on maksanut Raataman koululaisten koulukyydit vaikka kylä kuuluu Kittilään,niin että kyllä kunnalla euroja riittää ,mutta ei sitä kaikille jaella, mutta sanotaan on,että jokainen kunta hoitakoon omat köyhänsä

      • Tikittää

        Mielenkiinnolla odotellaan päättäjien touhuja. Lehdistö kyselee juttuvinkkejä.


      • Vaihtokauppaako

        Miten ne Ylläsjärveläiset jokka käyvät Kittilässä. Maksaako Muonio niiden kyydit?


      • Rahaaonon

        Eiköhän tuo ole tullut jo selväksi meidän päättäjille. Minä häpeäisin,,,,moniko on hakenut sairaslomaa ,kun ovat pahottaneet mielen!?


      • Liitoillaainakin
        Rahaaonon kirjoitti:

        Eiköhän tuo ole tullut jo selväksi meidän päättäjille. Minä häpeäisin,,,,moniko on hakenut sairaslomaa ,kun ovat pahottaneet mielen!?

        Häpeätkö päättäjien päätöksiä vai sitä, että niin moni on sairauslomalla TK:n työntekijöistä siksi, että tilanne siellä on ollut tiedossa pitkään ja mitään ei ole tehty. Vahinko on jo tapahtunut ja nyt selitellään ja syytellään syyttömiä.
        Mihinkä liittoon TK:n työntekijät kuuluvat, kun liitto ei ole huolissaan maksavista jäsenistään?


      • huolissaanolisin

        Kyllä ainakin joihinkin liittoihin on tieto annettu ja huolissaan ovat...
        Tässä täyttyy kyllä monenlaiset nimikkeet, jos aletaan hakemaan niitä oikeusteitse. Sairaat ja väsyneet työntekijät alkavat olla vain niin kovin helppoja uhreja...


      • Olkaatosissanne
        huolissaanolisin kirjoitti:

        Kyllä ainakin joihinkin liittoihin on tieto annettu ja huolissaan ovat...
        Tässä täyttyy kyllä monenlaiset nimikkeet, jos aletaan hakemaan niitä oikeusteitse. Sairaat ja väsyneet työntekijät alkavat olla vain niin kovin helppoja uhreja...

        Pelkkä huolissaan olo ei riitä tässä Muonion TK:n tilanteessa.
        Luottamusmiehet TK:ssa työhön.
        Toivoa sopii etteivät hekin kuulu niihin hyssytteliöihin, jotka koittavat peittää homeongelmat villasella kuin muutamat omaneduntavoittelijat johtavissa luottamustoimissa.


      • joopajookos

        Taitaa olla tk:n luottamusmiehet semmosissa veneissä ja saappaissa, että ei taija apua irrota niiltä tahoilta.


    • kuutapäätöksessä

      Eihän vain tässäki ole ollu taas jääääävi asialla?

    • Marinatpois

      Mitähän näistä väärinkäytöksistä seuraa,ei valtio ainakaan avustuksia anna.

    • Enmaltaollaneuvomatta

      Pitää muistaa, että edellisten vuosien talousarvio on hyväksytty kunnanvaltuustossa. Talousarviossa esim. vuodelle 2014 ei lue kissankokoisin kirjaimin, että 89 000 € kittiläläisten Raattaman kylän lasten koulukuljetukseen. Siellä voi kyllä lukea, että koulukuljetukset sen sen verran.
      MUTTA jos luottamushenkilöillä, niin sivistyslautakunnassa, kuin kunnanhallituksessa ja vielä valtuustossakin olisi avattu talousarvion sisältö siltä kohdin jossa koululaiskuljetusmenot ovat olisi sellainenkin luottamushenkilö, joka ei ymmärrä mitään talousarviosta huomannut kittiläläisten maksumiehenä olemisen jo vuosia sitten.
      Sitä en tiedä väännetäänkö ne talousarviot rautalangasta talousasioista huonosti perillä oleville luottamushenkilöille, niin sivistyslautakunnan kuin kunnanhallituksenkin talosarviokokouksissa, kun kärpäsenä kattoon niihin kokouksiin ei pääse.
      Todettava kuitenkin on, että erittäin suurta huolimattomuutta on jo vuosikausia harrastettu kunnan vähäisillä verotuloilla.
      Tästä suuresta möhläyksetä voidaan tietysti oppia ja ennen valtuustoon tuomista tulevat talousarviot avataan jokaiselta menokohdalta niin tarkoin, että kysynpä keneltä vain talousarvion käsittelyssä olleelta luottamushenkilöitä niin hän osaa sanoa mitä joku 90 000 euron könttäsumma menopuolella vuoden 2016 talousarviosta oikein sisältää.
      Näin näitä epämiellyttäviä ylläreitä saadaan tämän vaalikauden aikana vähän vähemmän. Eikä tule VAHINKOSSA maksettua ylipursuvasta Muonion kunnan rahakirstusta muutaman sadantuhannen euron menoja kittiläläisten hyväksi. Muonion kunnallakin olisi ollut omastatakaa rahanreikiä niitä varten.

      • Nuortenpuolella

        Kyllä harmittaa koululaisten puolesta,mitä he menettää. Mitä pyörii kokouksissa istuvien päässä? Eikö ne lapset ja nuoret oleekkaan tärketä. Vaalihaastattelut antoi eri kuvan.


      • Lastenettueteen

        Lasten kyyti muuttuu politiikaksi. On Kittilässä tai Muoniossa, lyhyt koulumatka on kohtuullinen ratkaisu. Tehdään vaihtokauppaa ja jyvitetään kilometrit.


      • Päättäjienkukkarostako
        Lastenettueteen kirjoitti:

        Lasten kyyti muuttuu politiikaksi. On Kittilässä tai Muoniossa, lyhyt koulumatka on kohtuullinen ratkaisu. Tehdään vaihtokauppaa ja jyvitetään kilometrit.

        Ehdotus muuten kannatettava, mutta ensin jyvitetään kaikki monen vuoden Kittilän saamat kuljetusedut pois ja sitten vasta voitaisiin neuvottele jyvityksestä matkojen perusteella.
        Entä se kaikki muu Muoniosta maksettu etuus, joka on myös mennyt kittiläläisten eduksi? Miten se korvattaisi?


      • Tätentähänontultu
        Nuortenpuolella kirjoitti:

        Kyllä harmittaa koululaisten puolesta,mitä he menettää. Mitä pyörii kokouksissa istuvien päässä? Eikö ne lapset ja nuoret oleekkaan tärketä. Vaalihaastattelut antoi eri kuvan.

        Nuortenpuolella nimimerkillä taitaa olla huono muisti.
        Mitkä vaalihaastattelut? Kyllä taisi tälle vaalikaudelle jäädä vähäiseksi ne vaalihaastattelut ja kuntalaispalaverit. Miksi olisi pidettyään osa on huonoksi havaittu jo kolmekymmentä viimeistä vuotta ja istuvat edelleen. Julkista paneelia eivät tule järjestämään, kun eivät uskalla olla kuin nimenä listassa. Kunnanvaltuuston kokouksen viedoinnin kaatoivat juuri ne jotka eivät uskalla puhua tai päättää muuta kuin seläntakana ja toisten käskyläisinä niissä älyttömissäkin päätöksissä tai istuvat koko vaalikauden käyttämättä yhtään ainutta puheenvuoroa. Niillä hiljaisilla kyllä voi olla sitä hiljaistatietoa. Se vain ei tule kenenkään tietoon.
        Mallia ei ainakaan oteta naapurikunnista joissa kinkkisiinkin kysymyksiin ehdokkaat joutuvat vastaamaan livenä.
        Vaalilupaukset tulisi pyrkiä myös pitämään.
        Sanotaan niinkuin se tunnettu kunnanvaltuutettukin, joka on aina suurella suulla huutamassa asioita " miten tähän on tultu"? (Itse oli kuitenkin ollut niitä pöljiä päätöksiä tekemässä ja moneen otteeseen)


      • Eisenttiäkään
        Lastenettueteen kirjoitti:

        Lasten kyyti muuttuu politiikaksi. On Kittilässä tai Muoniossa, lyhyt koulumatka on kohtuullinen ratkaisu. Tehdään vaihtokauppaa ja jyvitetään kilometrit.

        Höpö höpö. Maksakoot vanhemmat itse kyydin,rikkaita yrittäjiä. Ei meidän lapsia edes oma kunta tue,miksi naapurikunnan ?.Politiikasta ei ole kyse,eihän näille kelvannut oman kylän koulu,vissiin haluavat lopettaa kylän kokonaan,joka taas ei meille kuulu.


    • autonikkunasta

      Tässä ei ole kyllä nuorten puolella oleva tästä kysymys. Turha saivarrella. Periaatehan on se, että kunnat huolehtii omistaan. Tässä tapauksessa, kun kunta huolehtii myös naapurikunnan lapset, niin samaan aikaan jää omassa kunnassa asiat retuperälle. Näillekkin rahoille olisi ja on varmasti käyttöä muutakin, kuin heitellä autonikkunasta niitä pihalle. Täytyy ymmärtää, millaisista asioista on nyt kyse, eikä vain olla niitten "hyvä veli" -juttujen asioiden ajajia. Nyt on kysymyksessä kunta, ei mikään hyväntekeväisyysjärjestö, joka huoltaa myös naapurikunnan tarvitsijat. Mietitäänpä asiaa toisinpäin...jos olisi meidän lapset, jotka kulkee naapurikunnissa kouluissa, niin ei takuulla maksaisi tämä naapurikunta niitä kyytimaksuja, kyllä se on itse maksettava sen kunnan, jonka asukkaista on kysymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe