AKT on suuri häpeä

asenneratkaiseetässäkin

Hävetkää lakkoilijat. AKT:n laiton lakko on pahinta politikointia Suomessa. Laittomat lakot eivät edistä työntekijöiden asemaa ja työllisyyttä, päivanvastoin. Ne edistävät työttömyyttä. Laittomat lakot vain pöngittävät 20.000 euroa kuussa tienaavien ay-pomojen asemaa.

Häpeällistä toimintaa. Loimaan kassa kutsuu!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AntiKok

      Imekää työnantajapuoli ja muu hännystelijäsakki slaikkaria. Teidän mielestänne jokainen lakko on laiton lakko. On paskapuhetta että työllisyyttä edistää se, että työnantaja saisi sanella kaikki ehdot. Työnantajahan haluaisi, että jokaisen työn tekisi robotti tai koulutettu apina, jos se olisi vain mahdollista.

      • antivas

        Eikö näin olekkin tällä hetkellä rauman satamassa? koulutettuja apinoitahan noi ahtaajat onkin.


    • Ventalla

      Kyllä nyt kusette omaan mukiinne ahtaajat,olette lakkoilleet ennenkin ja ehkä joskus asiastakin hyvä niin, mutta tämä tämänkertainen asia on teidän oma vikanne mistä syytätte työnantajaa. Ja nyt on satamassa uusiomistaja se ei leikki kannsanne tälläistä leikkiä. Karsikaa nämä lakonlietsojat joukostanne pois,asioista pitää neuvotella työmaalla ei ne parane pitseillä olutmukin vieressä..

    • Maailmankuva

      Vielä koittaa ajat jolloin ahtaaja-tytöillä on oikeasti asiat huonosti. Kyse on "isommasta kuvasta"... ja se mitä ei voi trukilla nostaa, sitä ei voi trukissa käsittää!

    • Toripoika

      Ahtaajat on sitten ihmeelinen olio, ahneemat on laittanut nimensä ylityölistalle/pyhätyölistalle samalla kun on lähtenyt lakkoilemaan,niin se menetetty palkka saadaan korvattua,mutta miten se raha korvataan minkä laivayhtiöt häviävät,taitaa lähteä raumalta taas muutama laiva lastaamaan kotkaan. Saatte sitten lakkoilla raumalla rauhassa. Tehän kitisette työnantajalle siitäkin kun ahtaajatoverit eivät leimaa kellokorttia,ja sitten rikotte työturvallisuus sääntöjä räikeesti,mitäs sitten jos tapahtuu työtapaturma,ketäs sitten syytetään,, no vastauksen varmaan tiedätte työnantajaa. En ole työnantajan puolella mutta mietikää nyt mitä touhuutte.

    • Ei-koskaan-Luottaushenki

      Noo, kyllä ne kahvipöytä lähtijät muistetaan kun aletaan lopputilejä jakaa. Asia on hyvä ja tarkoitusperä, mutta tämän pitäisi tehdä Johtajat Ay-liikkeestä ja omilla kasvoillaan. Sillä tänään EI kannata työntekijän olla etunenässä, ENNEN kuin nuo irtisanomiskorvaukset alkavat olla maailman mallisia!!
      Koska tuo nykytukipaketit eivät pelasta ketään. En puhu kateudesta tai vit**ni vaan kokemuksesta! 22v ay/duunarina ja siitä kiitoksena EI yhtään mitään tukea kun irtisanomiset tuli 2009 Paperiteollisuudessa/pohjois-savo

    • raksajäpikkä

      Tuskin Piiraisen Marko lakkoja julistaa pelkästään liiton äänestäjiä miellyttääkseen. Satun tuntemaan miehen ja ihan tolkulliselta kaverilta tuntuu. Ei aivan yhtä herkästi lähde työtaisteluun kuin Kuisman Risto, joka on kääntänyt takkinsa tänään täysin ylösalaisin. Ihan hyvä että jotkut pitävät vielä huolta työntekijöiden asioista jottei käy samoin kuin rakennusalalla, missä palkkkoja ja etuja poljetaan törkeästi ja asiasta älähtävä korvataan nöyrällä uökomaalaisella duunarilla.

    • Ahtarilahtari

      Ahtaajat ovat nykypäivän lahtaajia, tappavat idiotismillaan kansantaloutta, paperimiehet eivät enää huutele ja kohta loppuu ahtaajankin viserrys.

    • PårsePenkkiin

      Ahtaajille tulee käymään kuten paperimiehille. Lakkoilkaa nyt toki vielä kun pystytte...

    • 160kiloopaskaa

      Kädestä suuhun elävät ahtaajat lakkoilevat,potkut perseelle,voin sanoa ettei mistään löydy sellaista työtä mihin he pystyvät,sellaista työtä ei ole missä saa puhua kännykkään 8 tuntia päivässä,ja saa palkkaa 20€ tunnissa.

    • Hameporukkaa

      Hameita noille pitäis jakaa jo portilla.
      Itketään tyhjästä ja väitetään että on raskasta...
      Joutuu joskus laittamaan pari liinaa kiinni vesisateessa.... Sitä muutkin rukkikuskit tekee 9.80€/h ei siihen tarvita 70 000€/V....

    • MäOonLakkomies

      Niinpä. Pitääkö paikkansa sellainenkin tarina! Että taannoin eräässä satamassa yksi ahtaajista lähti kesken päivän saikulle ja kun käveli portista ulos siviileissä niin muut lähti perään kun luulivat että lakko alkoi...

    • Kaikki_lakkoon_heti

      Radiosähköttäjät lakkoilivat joka talvi jäänmurtajissa. No, eivät lakkoile enää...
      Merimiesunioni / Wälläri lakkoili ja vaati milloin mitäkin. Ei taida vähälukuiset suomalaiset skönärit enää lakkoilla...
      Paperimiehetkään ei ole aikoihin pistäneet koneita seisomaan. Maailmanmarkkinat kylläkin...

      Lakko on hyvä ase, mutta takavuosina se oli monessakin paikassa päämäärä ja itsetarkoitus. Kukas vielä muistaa Siuvatti -nimisen "lakkopäällikön"?

    • Ammattiahtaaja

      Ahtaaja/koneahtaaja se on ammattini,nyt toiaan olen jäänyt eläkkeelle ja eläke ei ole salaisuus 2500€ käteet kuukaudessa,kyllähän sillä pärjää kun tekee vähän pimeitä autohommia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe