Miksi pitää edetä hitaasti?

olenkoouto

Tän mun pohdinnan taustatiedot: tutustuin netissä mukavanoloseen tyyppiin jonka oon nyt pari kertaa nähnyt. Toisilla treffeillä harrastettiin seksiä kun sopi tilanteeseen ja itse olen sitä mieltä että ei ole mitään rajaa kuinka monensilla treffeillä sitä saa harrastaa. Uskon että jos toista oikeasti kiinnostaa, hän haluaa tutustua vielä seksin jälkeen. Nyt mies ei pariin päivään vastannut mun viestiin mutta tänään sano et kaikki ok, mutta ei halua "rynnätä" suhteeseen. Mielestäni kuitenkin treffien jälkeen tekstaaminen on luonnollista eikä se tarkoita sitä että kukaan olisi ryntäämässä mihinkään. Viestissäni kyselin vain kuulumisia.

Eli miksi jotkut haluavat edetä suhteen alussa niin hitaasti? Miksi esim seksin harrastaminen tarkottaisi suhteeseen rynnimistä? Toiseen voi tutustua syvällisellä tasolla vaikka seksiä olisikin jo harrastettu. Ja miksi täällä palstalla jotkut kertovat "tapailleensa" jotain ihmistä monta kuukautta? Jos tapaillaan jotain noin kauan niin kyllä se sitten on jo seurustelua. Tuossa vaiheessa haluaisi esitellä tyypin ehkä jo perheelle, ystäville, ottaa mukaan mökille, joten onpa siinä kiva sitten selittää että "hän on tämmöinen ööh mies jota olen tapaillut"... Kyllä mä ainakin haluan joko olla suhteessa tai kunnolla sinkku... Mä haluan joku päivä naimisiin ja lapsia niin tuommoiset tapailukaverit ei kiinnosta vaan sen oikean löytäminen. Kyllä mielestäni toista voi kutsua poikaystäväksi suhteen alkuvaiheessa vaikka suhteen tulevaisuus ei olisikaan vielä varma. Kyllä sen sitten ajan kanssa tietää, että onko se se oikea. Ei sitä tarvitse "tapailla" toista niin kauan että on varma siitä.

12

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etunoja884

      Selitä tuolle miehelle, että juuri hänen kohdallaan et malttaisi odottaa niin kauan kuin yleensä. Että ymmärrät kaiken olevan epävarmaa, mutta silti haluat kokeilla tiiviimpää suhdetta hänen kanssaan. Sittenhän sen selviää, tuleeko teistä mitään. Anna miehelle aikaa sulatella tätä, sillä hän on syystä tai toisesta vielä epävarma tunteistaan. Älä missään nimessä painosta miestä tunnustamaan rakkauttaan tai olemaan päättäväisempi, vaan keskity käytönnön askeliin kuten yöpymisiin jne.

      Et kuitenkaan voi esittäytyä miehen kavereille ja vanhemmille hänen tyttöystävänään tai seurustelukumppanina, jos siitä seuraisi väärinymmärrys suhteen syvyydestä. Joillekin se tarkoittaa, että häitä jo suunnitellaan. Puhu vain omasta puolestasi: sinä ajattelet häntä jo poikaystävänä, vaikka oikeastaan vasta opettelette tuntemaan toisianne.

      • Kylläsesiitäiloksimuuttu

        Ajatus sinulle, entäpä jos mies on kokenut ja hänellä on tunteita paljon sinua kohtaan, mutta ei ole varma, onko niitä sinulla. Tai hänellä on ollut suhde aikaisemmin josta eronnut ja nyt on varovaisempi, ettei tule heti tehtyä lasta, kun ette vielä tunne nähtävästi kovin hyvin. Kuten ymmärrät, asiassa on monta puolta ja se että ei heti juokse sänkyyn ei todellakaan tarkoita, että ei rakastaisi/ haluaisi sinua, vaan se voi olla kokemuksen kautta tullutta viisautta. Hän voi haluta sinua todella paljon ja olla sinulle todella hyvä mies sinun puolisoksesi, mutta anna aikaa ja lähtekää yhdessä eri paikkoihin. Ymmärräthän, että jos ilmoitat, että mennään tuonne, mutta et kerro sen enempää vielä. Mistä mies tietää, mitä sielää odottaa. Puhukaa avoimesti ja keitä vaikka kahvit sille ihastuksellesi ja vietä iltoja hänen kanssaan. Hän kyllä jää yöksi aikanaan , jos hän rakastaa sinua ja osoittaa sen sinulle. Kaikki eivät elä alapäänsä johdattelemina vaan ajattelevat ensin, mitä tekevät. Kuitenkin seksi on tärkeä osa parisuhdetta. Tuossa yllä on hyvä ajatus, että kerrot miesystävällesi, kuinka paljon rakastat/ olet ihastunut häneen, se voi jouduttaa suhdetta paljon.

        Toiset haluavat miehen sänkyyn vain yhdestä syystä, tullakseen raskaaksi, mutta he haluavat tehdä saman monen eri miehen kanssa ja nostaa rahallista korvausta eli elatusmaksuja. Jotkut ovat oppineet selviämään kouluttamattomina näinkin elämässään. Ehkäpä miehesi on sen vuoksi varuillaan. Joka asiassa on puolensa.


    • ihmisetonerilaisia

      Jokainen harrastakoon seksiä vaikka ekoilla treffeillä jos siltä tuntuu. Tietääpähän ainakin heti, käykö kemiat sillä saralla yhteen.
      Mutta kun me ihmiset ollaan erilaisia. Mies on luultavammin säikähtänyt sun kiirettä. Sehän sulla on. Tikittääkö biologinen kello? Perhe on perustettava ja heti, koska muillakin on. Ja se on tehtävä sun tahdissa. Mieti vähän, oletko liian päällekäyvä.
      Mun neuvo on, että jätä mies rauhaan ja etsi samanlainen, joka tutustuu toiseen vasta kun ollaan jo saman katon alla ja pari tenavaakin on tehty. Sitten ihmetellään, että tuollainenko tuo olikin. Onko fiksua?

      • olenkoouto

        Muuten hyvä, mutta en ole ilmaisuut hänelle haluani perustaa perhe nuorena. Hänkin haluaa kyllä lapsia ja on suunnitellut asiaa, mutta en ole mistään aikataulusta puhunut, joten tämä asia ei voinut pelottaa miestä tiehensä. Ja muilla ei ole perhettä (paitsi yhdellä), mutta koko ikäni olen elänyt suvussa jossa mukulat hankitaan nuorena ja en osaa kuvitella itseäni "vanhana" äitinä... Haluan myös, että lapsillani tulee olemaan kymmeniä vuosia omien vanhempieni kanssa, sillä omat isovanhempani ovat olleet elämässäni kriittisen tärkeitä ihmisiä (ja kaikki elossa).


    • Eli et ole rynnimässä suhteeseen, mutta... niin, mitä siis oikeastaan haluat? Että kuitenkin seurustelisitte ettekä vain tapailisi?

      • olenkoouto

        Haluaisin tutustua häneen, mutta hän ei anna siihem mahdollisuutta kun ei vastaa viesteihini ja epäilen että joko hän säikähti tai hän vaan oikeasti tarvitsee aikaa... En ole heti seurustelemassa mutta en halua tapailla jotain monta kuukautta niin ettö tekstaillaan viikon välein :/


    • Jaahasta

      Kuulostaa siltä, että miehesi taisi saada mitä halusi. Eikä halua tyytyä pelkästään sinuun. Parempi, että unohdat kaverin ja mietit seuraavalla kerralla tarkemmin.

    • longlostlove

      "Kyllä sen sitten ajan kanssa tietää, että onko se se oikea." No niin..tästä varmaan ne puolet eroista johtuvatkin kun heti 2 viikon tuttavuuden (ja seksin harrastamisen) jälkeen ollaan valmiita jakamaan elämä täysin tuntemattoman kanssa juuri tuolla mentaliteetilla. Sitten parin vuoden sisään havahdutaan lapsi kainalossa siihen, että eipä tää ollutkaa niin kivaa ku ennen ja ja taas on yksi tai usempia lapsia eroperheestä. Jep, ei näin siskot, ei näin.

      Sä olet ihan liian kärsimätön, himmaa nyt vähän. Mikä ihmeen kiire sulla on tässä valmiissa maailmassa? Itse olen näissä suhdeasioissa kärsimättömyyden perikuva ja tällä hetkellä olen tapaillut miestä 2 kk. Näemme säännöllisesti ja vietämme aikaa yhdessä. Arvaa haluaisinko jo kysyä haluaisiko hän ihan vakavasti seurustella kanssani? Välillä suorastaan kihisen malttamattomuudessani, mutta olen päättänyt, että tämä kortti katsotaan nyt rauhassa ja kuulostellen (kärvistellen innokkuuteni kanssa) ensimmäistä kertaa elämässäni. Aion katsota ainakin vuodenvaihteeseen omalta kannaltani näin, jos mies itse ei ota tätä puheeksi aiemmin.

      Miksi näin pitkään? Siksi, koska en halua tehdä hätiköityjä päätöksiä ja hyppiä suhteesta suhteeseen vain sen takia, etten tutustunut aluksi kunnolla. Haluan todella tietää millaisen henkilön kanssa tulen mahdollisesti ehkä elämääni viettämään. En halua, että se perustuu vain "tää oli sillä hetkellä kiva" -ajatelmaan. Tämä ilmeisesti syy siihen, miksi aikaisemmat suhteeni ovat menneet metsään. Sitäpaitsi, jos me vaikka sattuisimme olemaan loppuelämämme yhdessä niin mitä väliä sillä on niin pitkässä juoksussa onko vaikka ensimmäiset 6kk siitä "epävirallista" yhdessäoloa vai ei?

    • nopeamuttatarkka

      Mulla vähän sama tilanne ap:n kanssa. Itse en pidä ajatutuksesta, että tapailemani ihminen tapailee muitakin samanaikaisesti, siksi haluan nopeasti selvittää että missä mennään. Jos halua katsella kovasti ympärille niin menköön ohi.

    • miesajatteleetoisin

      Jos mies oikeasti kiinnostuu ja ihastuu niin kyllä hän silloin pitää yhteyttä ja usein. Miehille seksi on seksiä, siihen ei tarvitse tunteita sekoittaa, ei edes ihastusta.
      Siirry seuraavaan kohteeseen aloittaja ja muista että miehelle pitää antaa mahdollisuus sopivaan "metsästykseen".

    • enym

      miksi nussia heti
      sehän meni ja nussi toisia

    • tre_miehen_suusta

      Ehkä mies on epäonnistunut edellisessä suhteessa liiallisen hätäilyn vuoksi. Voin kertoa kokemuksesta, että liian nopeasti liian vakava juttu ei ole välttämättä hyväksi. Vaikka kuinka ikävöi toista ja haluaisi olla 24/7 viekussa, mutta ennemmin tai myöhemmin se arki koittaa ja sitten... Bad things starting to happen.

      Toki asiat pitää tehdä selväksi alussa, mutta ei kannata liikaa hätäillä/tarrautua toiseen. Antaa myös tilaa toiselle. Toiset tarvii enemmän, toiset vähemmän.

      Seksiä ilman muuta suht aikaisessa vaiheessa. Ei kuitenkaan ekoilla treffeillä. Eihän autoakaan osteta ilman koeajoa. ;) Toisaalta sekään ei kerro välttämättä vielä tarpeeksi. Alussa toki seksi maistuu, mutta sitten voi tullakkin yllätyksenä kun päivät vierähtää eikä mitään tapahdu. Haluttomuus on nykyään monelle todella iso ongelma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe