Hyvää eläinlääkäriä Riihimäeltä?

iloinensakuli

Hei! Olen aika uusi paikkakunnalla ja olisi hyvä tietää, mihin kannattaa viedä isompaa koiraa (spk) eläinlääkäriin Riihimäellä jos tarvetta esim. rokotukset jne, elikkä suosituksia hyvistä eläinlääkäreistä? Ja mihin ei ainakaan kannata viedä. Erityisesti suositukset isompien koirien ihmisiltä, koska olen kuullut että eläinlääkäreissä on eroja ja jotkut vierastavat isompia jne.

25

4189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eläintohtorit

      Perus rokotukset yms kannattaa viedä Satu Olkkoselle löytyy nettistä nro pitää unelmalemmikissä keskustassa sekä oma praktiikka paloheimon kadulla .. Jos tarvii kuvata niin sitten etelähämeen eläinlääkärille (löytyy Citymarketin vierestä) sekä Hyvinkäällä animus on ollut hyvä

    • iloinensakuli

      Kiitti paljon! :)

      • Anonyymi

        Mainitulla lekurilla on taipumus lopettaa terveitäkin eläimiä.


    • koira.minullakin

      Moi,
      Kokemusta itsellä ja muutamilla muilla seuraavasti, tosin enimmäkseen pienten koirien osalta:
      Ehel Rmäki: Usein ei päässyt samalle lääkärille kuin ennen, kroonisissa vaivoissa turhauttavaa aloittaa aina alusta. Tosi kallis ja teettävät herkästi vaikka mitä tutkimuksia. Naapurin koira pistetty pihalle kuolemankielissä koska klinikka sulkeutui klo x. Ajoivat sitten Hattulan Univetiin tuhatta ja sataa ja koira on hengissä. Olivat myös barf-epäileväisiä muutama vuosi sitten kun siellä vielä kävimme.
      Animus Hvnk: Ystävällinen ja kodikas tunnelma, tosi hyvä omalääkärisysteemi, ainakin 30 % halvempi kuin Ehel. Kaikki peruspalvelut ja osa erikoisempiakin, ortopedille ohjasivat meidät muualle.
      Univet Hattula: Auki 24/7, ystävällinen meininki ja osaavat tekijät. Kalliskin se tietysti noilla resursseilla on.
      Kokemukset ovat toki aina subjektiivisia, nämä omiani n. 10 v ajalta. Ainahan olisi paras kun ei eläinlääkäriä edes juuri tarvitsisi, me ollaan osamme kyllä siellä ravattu

      • kokoomusko

        Ehelissä olen käynyt silloi kun hän täällä aloitti toisten tiloissa, jos kuka muistaa. Oli Riihimäen halvin rokotus,ihan siksi kävin. Ensimmäisen heidän muuttonsa jälkeen kävin kerran, oli silloin jo kallis, toisessa paikassa en käynyt kertaakaan enkä uudessakaan ole käynyt.

        Tuttava tässä viimeisessä paikassa käytti koiraansa on aivan törkeän kallis paikka ja hölmömpiä pidetään vakikävijöinä kärjistettynä tyyliin, tulkaa nyt sitten ylihuomenna näyttämään jäikö rokotuksesta mitään jälkeä.
        Jos ei ihan henkestä ole kyse kannattaa ajaa vaikka Helsinkiin, tulee edullisemmaksi.


      • iloinensakuli

        Kiitos paljon, hyvä tietää!


    • 38i5rtukja

      Itse en enää asu Riihimäellä, mutta vuosilta 2002-2013 Riihimäen eläinlääkäreistä ei järin hyvää sanottavaa kenestäkään. Ehel on pirun kallis, Olkkosen ammattitaitoon en luota ja hänen "oksentelu on ihan normaalia tälle"-kommenttiaan kiitettäköön edellisen koirani menehtymisestä, Castrén oli joskus ihan kohtuu hyvä joskin asiakaspalvelutaito puuttui mutta liekö hänellä vastaanottoa enää? Asiakaspalvelutaidon puuttumisen osasi kyllä korvata hyvällä hoidolla.. Hyvinkään puolella Animuksella sen sijaan erittäin hyvä palvelu, hinnat kohtuullisia ja muistanpa eräänkin kerran kun koirani vietiin lopetettavaksi äkillisesti pahentuneiden sydänoireiden vuoksi, Animuksella eutanasia laitettiin jatkohoidon piikkiin ja näin lasku oli halvempi vaikkei heillä olisi ollut mitään syytä nähdä tuota jatkohoitona.

      Tähän sinänsä liittymättä, mutta Riihimäen alueella muuten törkeän kallis ell päivystyspuhelin, olen joskus joutunut soittamaan ja silloin oli 5,99 €/min pvm. Paikkakunnalla jolla nyt asun päivystyspuhelin alle euron minuutti puhelun aloitus 1 €.

      Mutta siis suosittelen ihan suosiolla ajamaan Hyvinkäälle, jos haluat oikeasti osaavaa hoitoa maksamatta turhasta. Myös Riihimäen kaupunginell Jonna Syrjänen on ihan asiansa osaava, jos Hyvinkäällä ei halua syystä tai toisesta käydä.

      • kokoomusko

        Mielestäni Olkkosen Sadussa ei ole mitään vikaa samoin kuin Lohisaaren Tuula on ihan pätevä, Pirjolan Pirjo täyttää kunnialla paikansa.

        Sitten onkin taas eri paikat ja hinnat kun tarvitaan kuvausvehkeitä tai isomman leikkausporukan kokoon saamista.
        Tuolla Jonnalla Onnentassussa en ole käynyt.Onko siellä "polimaksu" niinkuin aikanaan terveyskeskuksessa kaupunkin eläinlääkärillä?


      • iloinensakuli

        Kiitos paljon teille molemmille myös, puhelintieto myös hyödyllistä tietää.


      • Kullankeltainen

        Sekä Olkkosesta että Syrjäsestä on pelkästään hyvää sanottavaa. Minulle on kumpaisestakin tullut se kuva, että he oikeasti ajattelevat eläimen parasta. Molemmat hoitivat koiravanhustamme erinomaisesti ja saavuttivat myös hänen luottamuksensa niin, että hän ei katsonut olevan mitään syytä vastustella eläinlääkärille menoa. Olkkonen ei edes veloittanut mitään siitä, että diagnosoi koiramme syövän. Koira eli onnellisena ja suhteellisen hyvinvoivana 4-5-kertaisesti sen ajan, mitä Satu arvioi huonoimmaksi ennusteeksi.

        Karin Castrenin asiakaspalvelun moittimista en ymmärrä lainkaan! Ainakin meihin ja koiraamme hän suhtautui erinomaisen hyvin, tuli suorastaan "perhetuttu-fiilis". Hän ei käsittääkseni ole pitänyt vastaanottoa enää moniin vuosiin.


      • iloinensakuli

        Kiitos vastauksestasi! :)


    • Liisa176

      Suosittelen Tervakoskella olevaa Helmi eläinlääkäriasemaa. Palvelu on erinomaista ja hinnat paljon halvempia kuin Ehelissä. Meidän koiran hengen he pelastivat, kun ottivat sen jonon ohi tiputukseen voimakkaan ripulin vuoksi. Ehelissä ei haluttu yhtään joustaa, vaikka olimme hoidattaneet koiramme aina siellä. Tervakoskelle on vain 10 minuutin ajomatka Riihimäeltä ja ajan voi varata netissä.

      • iloinensakuli

        Kiitos sulle myös, hyvä tietää! Ehel ei tosiaan vakuuta, hyvä kun useammalta ihmiseltä vastauksia.


    • Pmlk

      Hyvinkään animus ehdottomasti. Ehel on rahastaja.

      • iloinensakuli

        Kiitti vinkistä!


    • iloinensakuli

      Kiitos kaikille, tosi mukava että moni viitsinyt vastata! Kyllä tässä alkaa hahmottua asiat. Kuvausasia mielessä myös, lonkka/kyynär/selkäkuvat ihan vaan varuiksi - mihin kannattaisi mennä ettei liian kallista, olisi kuvausjärjestelmä ja ok paikka? Selkeää on ettei Eheliin! Hyvinkään animus? Onkohan Tervakosken Helmessä kuvaustilat. Kiitos vinkeistä.

      • kokoomusko

        Mevettiin Helsinkiin ilman muuta, ei ihan halpaa mutta parasta


      • Liisa1762

        Helmessä on röngten- ja ultraäänilaitteet, joten siellä onnistuu viralliset lonkka- ja kyynärkuvakset, keuhkojen ja sydämen kuvaukset, vatsaontelon kuvaukset sekä luustokuvaukset.


      • iloinensakuli

        Kiitti jälleen teille! Olen ajatellut että jos lähempää löytyisi hyvä paikka, niin ei tarvisi Hkiin asti. Saisi Riihimäellä olla Ehelin lisäksi muu eläinasema, jossa kuvaustarvikkeet jne, mutta hyvä että Tervakoskella kuitenkin olisi ja Hyvinkäällä.


    • vitunkallis

      älä vie ehekkiin vitun kallis! kissan takkujen poisto maksoi 105e. homma kesti 15 min. meinasin pyörtyy ku menin kassalle maksaa laskua. olis pitäny ostaa itse semmonen trimmeri ois saanu tohon hintaan varmaan 5 konetta :)

      • iloinensakuli

        Ei pitäisi nauraa mutta jotenkin nauratti, samaa mieltä olen, ei pitäisi 15 minuutin takkuleikkuun maksaa sataa euroa. Kaikesta päätellen ja kaikki täälläkin sanoneet, että ei välttämättä sinne. Kiitti sulle myös. :)


    • koiruudet

      Satu Olkkonen on ihana lääkäri, ajattelee eläimen parasta ja on edullinen. Perusjutut, kuten rokotukset hoituu vastaanotolla ilman ajanvarausta, tosin vain parina iltana viikossa.
      Olen käyttänyt kahta koiraani (toinen jo edesmennyt) hänenkin vastaanotollaan, ja pelkästään hyviä kokemuksia.
      Olen myös käyttänyt koiriani kaupungineläinlääkäri Jonna Syrjäsellä mm. leikkauksissa, ja sielläkin on edulliset hinnat ja koirani ovat saaneet hyvää hoitoa.
      Kaupunki lähettää 10-20 e laskun riippuen toimenpiteestä. Lääkärinpalkkion veloittaa lääkäri.

      • iloinensakuli

        Kiitos vinkeistä. :)


    • JJepsulis

      Meidän koira on nyt käynyt pelkästään Jonna Syrjäsellä Onnentassussa ja pidän pätevänä lääkärinä. On myös kokemusta Ehel:sta ja Helmestä, mutta kalliita molemmat. Lohisaari Lopella on pitänyt aiemmin, en tiedä pitääkö enää, lauantaisin ilman ajanvarausta vastaanottoa.

      • iloinensakuli

        Kiitos kannanotosta! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe