Immonen Muutos puolueeseen ?

tuleekopestiäjos

Mitenkä Harjula, viimevaalikaudella Muutos-puolueella oli yksi kansanedustaja. Persut potki Hirvisaaren natsi-tervehdyksen takia ulos puolueesta, ja Muutokselle kelpasi, jotta tuli yksi edustaja. Muutoksen riveissä ei Hirvisaari, eikä tietenkään kukaan muukaan päässyt läpi eduskuntaan.
Nyt jos persut antaa kenkää Immoselle noista uusnatsien jutuista, niin onko teidän puolue taas heti tyrkyllä tarjoamaan jäsenyyttä, että saisitte taas edustajan eduskuntaan ?
Kelpaako Harjulan puolueelle kaikki kehäraakit ja hylkiöt, kun vaan sanovat muka hyväksyvänsä teidän puolueen näkemykset ?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmisoikeutta

      Natsit on tosiaan huonossa maineessa. Johtuu siitä, että Saksa on pessyt pyykkinsä. Stalinistien maine ei ole mennyt, koska Venäjä ei ole pessyt pyykkiään.
      Antakaa Immoselle rauha, 3 lapsen isä ja alle 30 v. Sananvapaus se on hälläkin. En hyväksy sananvapauden rajoituksia. Minulla siitä erittäin tuskalliset kokemukset. Ihmisiä tässä ollaan ja ihmisoikeudet kuuluu kaikille. Sananvapaus on ihmisoikeus.

      • ymmärryshoi

        Pitäisi Immosellekin sitten opettaa mitä se sananvapaus tarkoittaa. rasistinen roska kun ei ole mitenkään korrektia. hallituspuolueen eduskuntaryhmän jäsenellä se sananvapaus on jo rajoitettu eduskunnan säännöillä.


      • antikomunisteilevastine

        Stalinin pyykkiä on pessyt vastustajat - mutta kaikesta tuosta hrutshevilaisten mustamaalaamisesta huolimatta Stalinin kannatus on kovassa palautusnousussa niin Venäjällä, - kuin muissakin maissa, - jopa EU - Suomessa.


      • Suvakit-stalinisteja
        ymmärryshoi kirjoitti:

        Pitäisi Immosellekin sitten opettaa mitä se sananvapaus tarkoittaa. rasistinen roska kun ei ole mitenkään korrektia. hallituspuolueen eduskuntaryhmän jäsenellä se sananvapaus on jo rajoitettu eduskunnan säännöillä.

        Suvakit ovat rasisteja. He tukevat matujen rikollista toimintaa, mm. raiskauksia. Matujen tekemät raiskaukset ovat rasistisia rikoksia.
        Saksa on pessyt pyykkinsä ja sen vuoksi meitä tavallisia suomalaisia vihataan ja haukutaan natseiksi,fasisteiksi ja rasisteiksi. Venäjä ei ole pessyt pyykkiään ja siellä stalinismi on arvostettua.
        Näinhän se menee. Suvakit taitavat olla stalinisteja. Kovasti paljon nykytilanne muistuttaa 1960-lukua, jolloin olin jo aikuinen.


    • Suomun-tila

      TSEMPPIÄ OILI HARJULALLE HÄNELLÄ OLI HYVÄ IDEA SUOMUSTA MUTTA SITÄ OLISI YHDESSÄ PITÄNYT KEHITTÄÄ; ASIA KAI JÄI SIKSEEN? (En tarkoita ufo-keskusta vaan sitä, että on monitoimikeskus, luonnonrauha jne)

      • harmajapääkaarlo

        Oilin idea Suomun kehittämiseksi on varteenotettavan hyviä ehdotus, - jota tuen
        vastakohtaisesta puolue näkökannastamme huolimatta.
        - Oili ei esitä kuitenkaan "Ufo keskusta". -Eikä myöskään allekirjoittanut esitä aj ei tue.

        Puolesta Oilin idean...

        Kaarlo Nurmikumpu, -(KTP) - Kemijärvi


    • Kokemustaon

      Minukulttuurisuus tarvitsisi määrittelyä. Sanalla tarkoitetaan monia asioita. Entisessä Neuvostoliitossa hyväksyttiin muiden kansojen kansantanssit ja laulut, mutta ei uskontoja eikä ideologioita. Maassa piti asua maan tavalla. Suomessa on täysin toisin esim. muslimit saavat elää 100 % oman kulttuurinsa mukaan, uskon ja naiskäsitys on hyväksytty. Heidän ei tarvitse elää suomalaisen kulttuurin mukaan. En tiedä ovatko saaneet tuoda useita vaimoja mukanaan Suomeen. Tästä asiasta en ole lukenut. Nyt on käynyt niin, että näillä vieraista kulttuureista tulleilla on suuremmat oikeudet mm. tukiin, päivähoitoon, asumiseen, toimeentulotukeen. Heitä kohdellaan lempeämmin ja ymmärtäväisemmin. Tulkki on aina valmiina, vaikka maahanmuuttaja osaisi suomenkieltä aittavasti. Heillä on subjektiivinen oikeus tulkkiin. Jos tulkkeja on useita tarjolla, he saavat valokoida mieluisimman tulkin. Suomalaisten kohtelu on paljon tiukempaa ja heiltä vaaditaan viimeisen päälle lippua ja lappua, jotta saisi etuuksia. Karenssisäännöt ovat myös suomalaisille ankarampia.

      • hhshsgggs

        No on sulla kurjaa, noista jutuista päätellen siellä omassa päässäsi. Mielikuvitus on hyvä asia, kun sitä osaa käyttää harkiten.
        Hommaa itsellesi töitä, niin ei tarvitse maahanmuuttajien kanssa jonottaa "lippujen ja lappujen" kanssa avustuksia.


      • immein

        sepä tässä ihmetyttää,eläkepommi räjähtää v.2020 ja jostain sitä rahaa tuntuu löytyvän paskaläjien elättämiseen.


    • Monikulttuuria

      Mulla on töitä ollut ja on edelleen.
      Maahanmuuttajien rikollisuus on kantaväestöä korkeampaa, erityisesti raiskaukset ovat yliedustettuja.Tätä puolustellaan sillä, että maahanmuuttajat ovat riskejä nuoria miehiä, jotka tarvitsevat naista. Näinhän se on, mutta tälläkö raiskauksia puolustetaan? Syy on myös se, että maahanmuuttajat tulevat maista, joissa naisten asema on erittäin heikko. Jos nainen raiskataan, niin siellä katsotaan, että syy on naisen. Tällaisissa tapauksissa nainen voi joutua kunniamurhan kohteeksi tai hänet jopa kivitetään. Suomi kunnioittaa muiden maiden kulttuuria ja tämä on selkeä viesti maahanmuuttajille, että he saavat tehdä täällä kuten heidän kulttuurissaan on luvallista.

    • ihmettä.kerrakseen

      Vain Kemijärvellä tämä onnistuu, Harjula ja Immonen luokitellaan samoin ajattelevaksi.
      Harjula sympaattinen ystävällinen, kaikille ystavällinen ihminen, vaihtoehtohoitaja ja kehoittaa rakastamaan kaikkia yhtälaisesti, ja Immonen; natsey. On se vaan kumma.

      • tosiasiatpuhuu

        Hirvisaari kelpasi hyvin Harjulan puolueeseen, nyt voi tulla samanlainen tapaus, sekä Hirvisaari, että Immonen on samoissa natsiporukoissa temmeltäneitä "veijareita"


      • pösilötaijatolla
        tosiasiatpuhuu kirjoitti:

        Hirvisaari kelpasi hyvin Harjulan puolueeseen, nyt voi tulla samanlainen tapaus, sekä Hirvisaari, että Immonen on samoissa natsiporukoissa temmeltäneitä "veijareita"

        Muutoksella sinä itse olet se 'puolue'; ei ole ideologiaa, vaan suora demokratia. Joko menee eetteriin?


      • statuksennostoa
        pösilötaijatolla kirjoitti:

        Muutoksella sinä itse olet se 'puolue'; ei ole ideologiaa, vaan suora demokratia. Joko menee eetteriin?

        Harjula on vissinkin jo soitellut Immoselle ja houkutellut puolueen vaihtoon. Tuo kun ainoa mahdollisuus taas päästä eduskuntapuolueeksi. Viimeinen kansanedustaja Harjulan puolueessa oli se Hirvisaari.


      • eduskuntastatus
        statuksennostoa kirjoitti:

        Harjula on vissinkin jo soitellut Immoselle ja houkutellut puolueen vaihtoon. Tuo kun ainoa mahdollisuus taas päästä eduskuntapuolueeksi. Viimeinen kansanedustaja Harjulan puolueessa oli se Hirvisaari.

        Varmaan Immoseen on oltu yhteydessä tuon kyseisen Muutos-puolueen toimesta. Onko se sitten ollut Harjula tai joku muu puolueen nokkaporukasta, se jää arvailujen varaan.


      • harjulan.asiasta

        Mitä Harjula Oili liittyy Immosen asiaan? Onko Harjula muutos puolueen johdossa? Tai voihan Lapin piirin johtopaikoilla ollakin enpä tiedä. Olisi vaaleissa kannattanut näkyä enemmän. Nurmikummullakin oli mainoksia, hän ei ole Muutos puolueessa vaan on kommunisti kylläkin.

        Ei Immonenkaan varmasti silti mikään natsi ole, ehkä ajattelematon ollut kirjoituksessaan.


    • Tulimuutos

      Perussuomalaisilla ei ole varaa potkia Immosta. Kannatus kuivahtaa liikaa.

    • Järkyttävää

      järkyttävää, että yhtä ihmistä kohtaan tällainen ajojahti. Kaikki tämä islamin ja sen lieveilmiöiden naisten alistamisen, kunniamurhien ja muun väkivallan tukemiseksi.

    • Eioikeaihminen

      Suomen perustuslaissa on pykälä Sananvapaus. Meillä kaikilla on Sananvapaus, myös Immosella. En nyt tykännyt lainkaan siitä, että tuhannet hyökkäävät Immosen kimppuun vain sen vuoksi, että hän sanoi oman mielipiteensä. Mulle muuten kävi samalla lailla. Minun kimppuun hyökkäsi työpaikkakiusaaja, joka oli sitä mieltä, että minulla ei ole perustuslaillista ihmisoikeutta, Sananvapautta. Ei paljon muitakaan ihmisoikeuksia. Työpaikkakiusaaja oli sitä mieltä, että olen käsikassara, marionetti, jota hän taluttaa, minne haluaa, miten haluaa.

    • dfgrdfgdfg

      Muutos on paska puolue ja Leino on paska jätkä. Siksi se ei voi koskaan pärjätä.

      • muutoksentuli

        Muutos 2011 puolue oli vaan meni. Oilille tsemppiä ja muillekin. Tuleeko Muutos uudelleen???


      • uutis.tapaus

        MUUTOS 2011 JA ERÄS TOINEN PUOLUE NEUVOTTELEVAT PUOLUEIDEN YHDENTYMISESTÄ!

        Internetin tietojen mukaan tämä Kemijärven palstalla paljon asiassa käsitelty, keskustelujen puolue Muutos 2011 puolue (rek. puolue) on liittoutumassa, jopa yhdentymässä toisen puolueen kanssa. Ei tämä puolue ole KTP puolue, joka on sen tunnetun Nurmikumpu nimisen henkilön edustama puolue.

        Asiasta tiedottavat nämä puolueet varmaan itse itsekseen.


    • Sitä-saa-mitä-tilaa

      Uusi puolue Suomidemokraatit on perusteilla. Tiettävästi Muutospuolue on siihen sulautumassa.Persut kuivahtavat pienpuolueeksi ja suomidemokraatit ainakin vielä pieni puolue. Turvapaikanhakijat tosin lisäävät kannatusta raiskauksillaan ja tappeluillaan.
      Voi sanoa, että matut kasvattavat suomidemokraattien suosiota.

    • Paitsi_että

      Tärkeintä on se, että nämä rasistisakit syövät ääniä toisiltaan ja että persut pysyvät tukevasti siinä alamäessä johon itse ovat asettuneet, pellepuolueet ovat siinä jo ennestään.

    • MUUTOS-on-NYT

      MUUTOS 2011 puoluesihteeri on Kemijärveltä. Puolueen toiminta on ollut vaisua, mutta voihan se nousta? Tämä uusi puolue voisi pitää kokouksen Suomulla?

      Muutos (vuosi 2011) on suoran demokratian puolue!

    • Titämätön

      Kertokaa lisää siitä Immosesta ja sittä Hirvi? Mitä he on trhneet, kun tiedä.

      • sopisisinnehyvin

        Immonen teki tyhmyyttään oikein rasistisen ulostulon Facebookissa, siitä alkoi kova mekkala. Immonen pistettiin persuista hetkeksi jäähylle, ja oli suuria mielenosoituksia rasismia vastaan. Lopuksi Sipilä sanoi vastineena rasismille, sen kuuluisan tervetulon pakolaisille, omaan kämppäänsä. Eli Immosen typerän vuodatuksen takia tuli iso soppa. Rasistit kun saa 2 kaljaa päähänsä, niin iltasella somessa alkaa näkyä se typeryys.
        Muutos lelu-puolueena olisi Immosen tapaisille aivan oikea osoite.


      • Ne-Muutokset

        MUUTOS 2011 on erilainen puolue kuin muut!

        Sen puoluesihteeri on Kemijärvellä tunnettu Suomu-aloitteen tehnyt yrittäjä.

        Muutos kannattaa suoraa demokratiaa. Ihminen saa itse päättää asioista, kansa äänestää, ei poliittinen eliitti ja suurten puolueiden harvainvalta.

        Jos haluaa muutosta, voi äänestää Muutos puoluetta (2011). Jos ei halua muutosta, voi äänestää muita puolueita. Niin yksinkertaista se vain on!


      • tyhjätynnyritkolisee
        Ne-Muutokset kirjoitti:

        MUUTOS 2011 on erilainen puolue kuin muut!

        Sen puoluesihteeri on Kemijärvellä tunnettu Suomu-aloitteen tehnyt yrittäjä.

        Muutos kannattaa suoraa demokratiaa. Ihminen saa itse päättää asioista, kansa äänestää, ei poliittinen eliitti ja suurten puolueiden harvainvalta.

        Jos haluaa muutosta, voi äänestää Muutos puoluetta (2011). Jos ei halua muutosta, voi äänestää muita puolueita. Niin yksinkertaista se vain on!

        Samaa höpinää kuin muutkin marginaaliryhmät, aivan mieltä vailla olevaa höpinää. Kerää riveihinsä muista puolueista erotettuja hulluja, siinä se idea onkin, kaikki kelpaa heille.


      • minnemuutos

        Menevätkö Muutos 2011 aktiivit nyt
        Liberaalien puolueeseen
        Joka on puoluerekisterissä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe