Varoitus yksinkulkeville naisille!

Iääkäri

Sari Halonen kirjoittaa Facebookissa:

Lauantai aamuyöstä oli Iskon alikulun jälkeen tapahtunut raiskausyritys. Ulkomaalaisen näköinen, kuitenkin iholtaan vaalea mies oli lähtenyt seuraamaan Alppilasta noin 35-vuotiasta polkupyörällä kotiinpäin palaavaa naista. Niittyaron kentän jälkeisen alikulun jälkeen, mies oli ottanut naisen kiinni ja kaatanut hänet pyörän kanssa maahan, jonka jälkeen oli yrittänyt raiskata. Oli käyty kova tappelu ja raiskausyritys jäi onneksi vain yrityksen tasolle. Nainen kertoi, että miehellä on pakko olla myös tappelun jälkiä kehossaan, koska hän itse on puolustamisen jäljiltä aivan kauhean näköinen ja yltä päältä oli veressäkin. Sanoi, että jos vastassa olisi ollut yhtään heikompi nainen, niin raiskaus olisi onnistunut. Mies oli liikkunut polkupyörällä, mikä jokaisella polkaisulla oli nitissyt. Mies oli ruumiinrakenteeltaan hoikka, ei yli 180 cm pitkä.
Alueella on kuulemma ollut ahdistelija liikkeellä viime aikoina. Raiskauksenyrityksen kohteeksi joutunut nainen pyysi kiittämään paikalle tulleita neljää nuorta, kahta miestä ja kahta naista, jotka odottivat niin kauan kunnes poliisi ja ambulanssi tulivat paikan päälle.
Yrittäkää naiset kulkea porukassa kotiin päin, jotta uusia uhreja taikka yrityksiä ei tulisi, ennen kuin mies on saatu kiinni.

---------------------------------------------------------------------
Toinen tapaus

Ahdistelua Oulussa – turvapartio jalkautui kaduille

Sunnuntai-iltana 26.7. vanhalla polkupyörällä liikkunut afrikkalaistaustainen mies alkoi vainota naispuolista lenkkeilijää Toppilan lähistöllä.
Vaanija on todennäköisesti somali ja noin 18-vuotias. Hän on noin 180 senttiä pitkä. Hänen hiuksensa olivat sivuilta ja takaa lyhyet ja päältä hieman pidemmät. Tapahtumahetkellä hänellä oli yllään college-takki, jossa oli viininpunaista ja harmaata väriä. Hän näppäili innokkaasti kännykkäänsä seuratessaan naista. Somali vainosi naista yli kaksi kilometriä ja lopetti vasta, kun nainen alkoi huutaa kovaan ääneen.
Asiasta kuultuamme aloimme tutkia tapauksen taustoja. Sosiaalisesta mediasta selvisi, että se ei ollut ensimmäinen laatuaan. Viime päivinä Toppilan ja Puolivälinkankaan alueilla on ollut muitakin tapauksia, joissa pyörällä liikkunut mies on lähtenyt naisten perään ja ainakin kerran käyttänyt rajua väkivaltaa uhriaan vastaan.
Vaikka Oulun maahanmuuttajat syyllistyvät jatkuvasti väkivaltaan ja muihin rikoksiin suomalaisväestöä vastaan, ylittävät tapaukset harvoin uutiskynnyksen. Syynä tälle on muun muassa se, että paikallinen sanomalehti Kaleva vaalii monikulttuurisuutta demonisoimalla maahanmuuton vastustajia, sensuroimalla maahanmuuttajarikollisten tuntomerkkejä sekä poistamalla sivuiltaan maahanmuuttokriittisiä yleisökeskusteluita.
Kun maahanmuuttajat olivat kevättalvella 2007 syyllistyneet Oulussa erityisen julmiin raiskauksiin, käytiin Internetissä kiivasta keskustelua katupartioinnin aloittamisesta. Tuolloin Kaleva teki vastaiskun ja kirjoitti painostusmielessä uutisen, jossa julkaistiin paikallisten kansallismielisten yksityishenkilöiden nimiä ja työpaikkoja. Kalevan mukaan ”uusnatsit” olivat Oulun ongelma – eivät maahanmuuttajarikolliset.
Vastarintaliikkeen oululaisaktivistien muodostama turvapartio jalkautui heti sunnuntai-iltana alueille, joissa afrikkalaisen ahdistelijan tiedetään toimineen. Ensimmäiset katupartiot Vastarintaliike järjesti syksyllä 2014 Helsingissä, kun maahanmuuttajajengi oli pahoinpidellyt raa’asti kymmeniä suomalaisia lapsia ja nuoria. Uhrit valittiin tuolloin heikkouden ja valkoisen ihon perusteella.
Partioinnin aikana Oulun aktivistit etsivät alueelta tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Tulemme jatkamaan partiointia tulevina päivinä.
http://www.patriootti.com/ahdistelua-oulussa-turvapartio-jalkautui-kaduille/

14

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hermannigöyrijä

      Heil gotler kamraatti.kyllä suomalaisen akan hakkaaminen ja raiskaaminen on suomalaisen miehen oikeus.jotain rotia asioihin.

    • Magisteri

      Eli niin kauan, kun löytyy joku suomalainen rikollinen, niin tänne meidän elätettäväksi tulleiden rikokset pitää hyväksyä moninkertaisesti? "Keppostelpa" maissa, joista tulee näitä "pakolaisia" ja muita "koneinsinöörejä" ja "kulttuurinrikastuttajia", tuskin paikalliset sossutädit aloittavat parjauskampanjan oman maan asukkaita vastaan, kuten Suomessa käy. Me suvaitsemme itsemme tuhoon.

    • Kjiukknn

      Voisiko sivari Olli Immonen muodostaa persujen moppisotureista partioryhmän joka vartioisi Oulun yksinäisiä naisia yöllä?

    • Rauhaisaa

      Myös Iinatin kuntoradalla päivysti tänään yksi monikulttuurisuuden edustaja mopon näköisen rakkineen kanssa. Kilvet peitetty muovipussilla ja päässä pipo syvällä. Älykännykällä näytti näpläävän, kuviako otti vai viestitteli maanmiehilleen radan toisessa päässä? Oli asemoinut itsensä sopivalle tähystyspaikalle heti 6 km kyltin jälkeen. Onneksi oli muitakin lenkkeilijöitä.

      • aatugotler

        Se oli vaan meidän narsiolli treenaamassa kolmannen valtakunnan vallankumousta. Pitää treenata itse kun sainttiin ei riittänyt pää vaan sai Pöpin papereilla vapautuksen.


      • Rauhaisaa

        Ei ollut Olli eikä Oliver, oli Ahmed tai Osman, narsi ja natsihenkinen varmaan. Mitä muuta voi sanoa porukalla naisia raiskaavista itselleen kaikki oikeudet suovista tyypeistä.


    • vvvvivvvvivv

      mamuja kuulemma ne muhoksen veijaritkin olleet... ihan sylettää!

      • raiskaaiki

        Hei oulun tytöt ja naiset
        Saisko vapaaehtoista houkutuslinnuksi
        houkuttelet somalin johonkin syrjäiseen paikkaan.
        ps.raiskaan sen sitten pesäpallomailalla persereikään.


    • varokaavaaraa
    • isontalonanttijapiiluk
    • kukkivatölli

      Jaakosaaren ei tarvitse pelätä,tuskin on ketään niin itseensä kyllästynyttä,että menee kahta (2-m)metriä lähemmäs häntä!Olen mies ja hetero!

    • Hjuyygh

      Immonen saa hörhöt kuumaksi. Kaljun alla ei ole kuin huumattua tajunnanvirtaa ja kusiset maiharit.

    • Salainenx

      Pitäs Suomeen ainaki isompiin kaupunkeihin saad lailliset bordellit, että suomalainen yksinäinen alkoholisoitunut mies saisi käydä vaikka kerran kuussa sossun sponsoroimana naimassa ilmaiseksi jotakin prostituoitua. Valtio tietysti maksumieheksi. loppusi tämä masentuneiden alkoholistimiehien itkeminen asioista, joita ei ole edes tapahtunut, tai jotka on kuultu "luotettavasta lähteestä".

      Voisin itsekin ruveta transpostituoiduksi tuollaiseen alkoholistien viihdyttämis ilotaloon, jos valtio maksaisi vaikkapa 5000€ kuukaudessa verojen jälkeen putsina käteen. Tietysti vaarallisen työn lisä ja mahdolliset ilta/yö, ylityö jaj sunnuntailisät tietty päälle. Lisäksi vartioita käytäville, koska humalaiset ovat arvaamattomia.

      Viagran voisivat myös sossu tarvittaessa avustaa lääkekuluihin. Sekä kortongit. Ei blowjobeja, kun ei paskasta kusipään mulkkua suuhun tee mieli tunkea.

      Jees. Suomi uuteen nousuun ja ihmisten ilmeetkin muuttuisivat iloisemmiksi kaduilla. Jopa pimeimpänä sysitalvena -30 asteen pakkasessa, =)

      • paljasta

        mitä vaarallista naimisessa on?
        Nai kuule sinäkin nimimerkki salainenx,niin tiedät miten
        hyvää se tekee jos vertaa runkkaamiseen.
        Paljaalla vaan sisään ja mällit pesään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe